NYC Turbo Dry Top Coat recenze a zkušenosti

Top/base coats NYC Turbo Dry Top Coat
Top/base coats NYC Turbo Dry Top Coat - obrázek 1
Top/base coats NYC Turbo Dry Top Coat - obrázek 2
Top/base coats NYC Turbo Dry Top Coat - obrázek 3
5 4.1 10
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Turbo Dry Top Coat

Další recenze od 28.9.2012 22:29:13

Konečně jsem našla levnější, ale přesto velice funkční nadlak, který mi prosuší a vyhladí hrbolatější nailart (crackle, tečky atd.). Sice neschne tak extrémně rychle, ale do půlhodiny je všechno ok. Má vysoký lesk a nestahuje konečky jako např. Essie Good to go. Za ty peníze je to luxusní nadlak.

  • lesk
  • prosuší více vrstev laku
  • průhledné balení
  • hustota akorát
  • cena
  • žádné


Další recenze od 14.11.2012 13:45:13

Já osobně z něho nadšená nejsem. Nalakované nehty mi nevydržely ani jeden den. Špičky mi upadly během dne. Bez tohoto Turbo dry top coatu mi čistě jen lak vydrží teda dýl! Navíc mi rozežírá lak, takže mám špinavý štěteček od barevných laků a to je nechám dostatečně zaschnout. Zasychá rychle, to ano ale jinak jsem teda zklamaná. Koupila jsem si ho na základě dobrých recenzcí na netu ale teda za mě ne.

  • rychle zasychá
  • štěteček a lahvička jsou fajn
  • nedrží lak
  • praská
  • rozežírá lak


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2013 12:09:03

Pro mě asi nejlepší top coat, co jsem kdy zkusila. Je stejně super lesklý jako ten "Better than gel nails" který jsem měla ráda, ale vždy sem potom lak sloupla jako nálepku a hned druhý den se odchlipoval po stranách. Tenhle super rychle schne, vytvrdí lak a dobře drží. Jediné mínus, že když mám rudý lak a dávám top coat lehce se obarví stěteček na růžovo.. ale laku to vůbec nevadí. Lak mi s ním vydrží cca 3-4 dny bez poškození.

  • super rychle schne
  • "vytvrdí" lak pod ním
  • super lesklý
  • prodlouží výdrž laku
  • někdy se obarvuje štěteček od barevného laku pod ním


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.4.2013 08:11:11

Řekla bych, že tohle je ten nejlepší top coat, který se dá v drogerce sehnat. Přijde mi daleko lepší, než vychvalovaný Better than gel nails od Essence. NYC Top coat rychle vysuší a vytvrdí i několik vrstev laku, nikdy se mi s ním nestalo, že by se mi na nehty obtisklo povlečení. Výdrž také lehce prodlouží, mohlo by to být sice lepší, ale pořád lepší než nadlak od Essence. Nehtům dodá i krásný lesk.

  • cena
  • prosuší a vytvrdí i více vrstev laku
  • dodá lesk
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2013 15:20:51

Na tehle top-coat jsem slyšela samé dobré ohlasy a protože mi došel můj oblíbený Essence Better than gel nails, sáhla jsem po něm. Ze začátku (první dvě použtí) jsem z něj byla nešťastná, protože bublinkoval. Ale nevzdala jsem to a teď už funguje dobře. Nehty jsou krásně suché do 10 min., když si jdu večer lehnout, tak ráno nikde nemám žádné otisky a rýhy. Dodá i trošku lesku, ale tak lesklý jako Essence není. Výdrž laku prodlouží o cca 1-2 dny. Možná koupím zase.

  • cena
  • urychlí schnutí barevného laku
  • prodlouží výdrž barevného laku
  • není tak lesklý jako Essence
  • ze začátku bublinkoval


věk
25-34

nehty
lámavé

Za mě bohužel průměrný nadlak. Nevytvrzuje nehty až tak rychle, minimálně 20 minut je musím nechat schnout. V kombinaci s některými laky dělá bublinky. A je náchylný na různé škrábance na povrchu. Když ho srovnám s Essence - Better than gel nails, tak Essence jednoznačně vede, především kvůli rychlejší době schnutí. Jinak se s ním pracuje dobře, ale příště už nekoupím.

  • průhledný obal
  • se štětečkem se dobře pracuje
  • delší zasychání
  • náchylný na škrábance
  • bublinkovatí


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 13.9.2013 22:02:56

Nevím no, nic extra. Pravdou je, že po chvilce úplně zaschne a úžasně se nanáší. Ten štěteček je dokonalý. Co se týče lesku, tak ujde. Výdrž je hrozná. Poprvé mi vydržel celý týden a pak 3 dny a nakonec 1 den, při běžné práci. Fakt je, že dokonale vyhladí jakoukoliv nerovnost, bublinky, škrábance.. Myslím, že je skvělý na příležitostné nalakování, pokud opravdu spěcháte nebo nutně potřebujete "srovnat" spodní lak.

  • štěteček
  • množství
  • rychle zaschne
  • vyhlazuje
  • nevydrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.10.2013 18:12:03

Pro mě zatím jeden z lepších drogérkových nadlaků za přijatelnou cenu, která nikoho nezrujnuje, už mám druhé balení a stále jsem spokojena. Co se týče záporů tak je to především bublinkování, které se mi občas vytvoří, dále nemá takový lesk, po dvou třech dnech mi popraská. Když už v prní lahvičce zbývala čtvrtina laku tak začal houstnout. Klady jsou u mě hlavně cena a opravdu rychle schne. I když pro mě má dost nešvarů, tak další si určitě koupím.

  • cena
  • rychlost schnutí
  • dobře dostupný
  • nemá extra lesk
  • občas bublinkuje a praská po několika dnech
  • Houstnuti po spotřebování 3/4 laku


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 9.7.2014 07:36:24

mala som už niekolko nadlakov ale tento bol zatial the best! mám už druhú flaštičku a musím priznať že určite ešte kupim. cena je výborná a naozaj splní čo píše na obale. lak schne rýchlo, za pár minut je lak vytvrdnutý a urobí pekný lesk. mám prírodné nechty takže nejaká dlhodobá životnosť neprichádza do úvahy ale to mi nevadí lebo ja si po pár dnoch lak aj tak odlakujem lebo ma prestane baviť.

  • dobrá cena
  • rýchlo schne
  • robí velký lesk
  • nič


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Nail Art Cracking

3.9 72% 14 recenzí