Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush recenze a zkušenosti

Tvářenky Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush
Tvářenky Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush - obrázek 1
Tvářenky Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush - obrázek 2
Tvářenky Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush - obrázek 3
5 4 8
  • Průměrné hodnocení 4
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 290 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Sephora

Recenze produktu
Sephora tvářenka Hydrating Powder Blush

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2019 20:56:44

Velký výběr barev, ale tady pro mě benefity končí. Tvářenka je velmi pigmentovaná a já nejsem žádný expert v líčení, tudíž tváře jako Marfuša a jemně se mi to prostě nedaří. Ještě k tomu mi na tvářích flekatí. Znovu bych si tuto tvářenku uržitě nepořídila znám mnoho lepších i v přijatelnější cenové relaci, jsem ráda, že jsem ji nekoupila za plnou cenu.

  • dobře se nabírá štětcem
  • moc pigmentovaná
  • flekatí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.12.2016 16:17:49

Tuto tvářenku jsem dostala a bohužel ne v moc lichotivém odstínu. Mám Romantic Rose, taková sytě růžová barva a to já zrovna moc nemusím. Každopádně tvářenka je super. Dobře se nanáší, je dobře pigmentovaná, stačí jeden nános a máte na tváři intenzivní odstín. Je matná, což je trendy a práší tak nějak průměrně, dá se to snést. Určitě bych chtěla zkusit nějaký další odstín, více vhodný pro mně. :)

  • Intenzivní barvy
  • Výběr odstínů
  • Matná textura
  • Práší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.8.2015 14:12:33

Moje první tvářenka, s výběrem odstínu mi naštěstí pomohla prodavačka v Sephoře, jinak bych byla ztracená. Jsem světlý typ (modré oči, světle hnědé vlasy, světlá pleť) a sednul mi odstín no. 5 - Orange punchy sunbaked. Tvářenka se velmi snadno roztírá, dá se krásně zapracovat doztracena a vypadá tak na tváři velmi přirozeně. Pozitivně hodnotím i velký výběr přirozených odstínů, absenci jakýchkoli třpytek a velmi nízkou tendence prášit. Bohužel obal jde hůře otvírat a velmi brzy mi z něj zcela odpadlo víčko (žádný náraz, nevím proč). Chybí zrcátko a štěteček, ale to osobně nepovažuji za nedostatek. Celkově hodnotím velmi pozitivně, vyšší cena myslím odpovídá kvalitě.

  • snadno se nanáší a roztírá doztracena
  • výdrž
  • velký výběr odstínů
  • žádné třpytky
  • nepráší
  • nekvalitní obal
  • mírně vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2015 21:43:09

Tato tvářenka od Sephory vypadá na tváři tak, jako její barva v krabičce (oproti třeba tvářence od L'Oreálu, která není o moc levnější), navíc si záemnkyně mohou vybrat z velké škály barev a pokud vystihnout akci (které jsou v Sephoře poměrně často) vyjde na slušný peníz. Tvářenka nevysušuje, velké plus, že je bez parabenů. Možný mínus je, že neopsahuje žádný štěteček, ale pro dobrý nanesení tvářenky je stejně lepší mít extra štětec.

  • barva
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2014 20:05:32

Tuto tvářenku hodnotím jako průměrnou. Dostala jsem jí od kamarádky a musím říct, že sama bych si jí nekoupila. Barva je hezká, což o to, ale celkem práší a to mi vadí. Zkoušela jsem na ní více druhů štětců a práší mi se všemi. Dalším mínusem je, že balení jde špatně otevírat, vždy si zničím lak na nehty a už jsem si i párkrát zlomila nehet. Pigmentace je dobrá a výdrž je cca 4-5 hodin, déle bohužel nevydrží. Kdyby tvářenka tolik neprášila a měla lepší balení tak by nebyla špatná, ale za těchto podmínek jí hodnotím pouhými 2 hvězdičkami.

  • pigmentace
  • cena neodpovídá kvalitě
  • práší
  • malá výdrž
  • balení se velmi špatně otevírá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.3.2013 14:46:39

Skvělé tvářenky, sice za malinko vyšší cenu, ale když se využije sleva, je cena hned přijatelnější. Na výběr je jak z matných, tak ze třpytivých odstínů, což jenom vítám, matné barvy se shání docela obtížně. Tvářenky jsou velmi dobře pigmentované, nijak výrazně nepráší a na tváři mi vydrží skoro celý den. Jinak já s otvíráním nemám vůbec žádný problém, možná ho změnili, ale mně jdou tyto tvářenky otvírat naprosto bez problémů.

  • výdrž
  • téměř nepráší
  • pigmentace
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2013 13:45:34

První tvářenka, která na mé světlé pleti vypadá přirozeně (mám odstín orange punchy sunbaked). Vydrží na pleti celý den, neopráší se ze štětce a jde snadno nanášet. Má být hydratační ale tojsem nějak nepostřehla. Mám z ní velkou radost, i když cena je vyšší než drogérkové ale určitě bych se k ní ráda vrátila.

  • výdrž
  • nepráší
  • vynaložení velké síly na otevření


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.12.2012 18:01:11

Tvářenka, která by měla údajně hydratovat - toho jsem si teda nevšimla, ale je fakt, že nevysušuje. Neobsahuje parabeny a je zcela bez parfemace. Mám odstín orange punchy sunbaked - na první pohled vypadá docela "jedovatě", ale na tváři je přirozená. Je pudrová, snadno se nanáší, neopadává ze štětce, výdrž je velmi dobrá - do večera, pokud jí nanesete ráno. Co mě ale neskutečně vytáčí je obal - jde hrozně špatně otvírat - nevím, jestli je to normální nebo mám nějaký vadný kus. Znovu už si jí asi nekoupím.

  • nevysušuje
  • neobsahuje parabeny
  • snadná aplikace
  • vypadá přirozeně
  • výdrž
  • balení - jde hrozně špatně otvírat
  • cena je vyšší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Mary Kay Tvářenka

3.8 69% 4 recenze