S-he stylezone lak na nehty recenze a zkušenosti

Laky na nehty S-he stylezone lak na nehty
Laky na nehty S-he stylezone lak na nehty - obrázek 1
Laky na nehty S-he stylezone lak na nehty - obrázek 2
5 2.6 39
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 27 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce S-he stylezone

Recenze produktu
S-he stylezone lak na nehty

věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 3.3.2016 21:20:16

Nejhorší lak na nehty mého života. Zlákal mne jeden vínový krásný odstín ve slevě za 49,-, ale teď i té padesátky lituji, protože tenhle lak je absolutně nepoužitelný. Štěteček tenoučký, špatně se s ní maluje. Lak vodový, nevydrží na nehtu, během schnutí zteče všude, kam nemá a je pekelně těžký, ho pak nějak odstranit. Schne taky hrozně špatně a pomalu. Prostě katastrofa. Vyhozený peníze. Od S-he už nikdy víc.

  • Hezké odstíny
  • Absolutně nepoužitelný


věk
15-24

nehty
přírodní

Lak od teto znacky jsem si koupila, protoze sedivy lak se jeste nedal sehnat a myslim, ze je to dost prumerny lak na nehty. Nabira sice moc barvy, ale ma uzsi stetecek a ten mi i celkem vyhovoval. Vzhledem k tomu,ze to neni rychle schnouci lak tak me osobne uschnul relativne rychle. Ale vydrz je teda opravdu bidna. Kdo chce tak at ozkousi.

  • stetecek
  • barva
  • vydrz


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 27.11.2014 13:12:38

Koupila jsem si odstín 296 (tmavě šedá s mírným třpytem) a 220 (tmavá vínová) a bohužel jsou oba moc řídké, takže se špatně nanáší, kartáček navíc nabírá moc barvy. Oba laky špatně kryjí a vytvářejí nehezké pruhy. Ani druhá vrstva laku nepomůže, aby barva na nehtech působila celistvě. Oba laky také neuvěřitelně dlouho schnou a dost silně zapáchají (oproti jiným lakům dost výrazně, připomíná mi to silné ředidlo). Výdrž slabší. Škoda, protože barvy to jsou jinak moc hezké. Levněji se dají sehnat např. laky Miss Sporty a určitě mi přijdou lepší než laky této značky. Znovu určitě nekoupím.

  • hezké barvy
  • velmi řídká konzistence
  • špatně kryjí a vytvářejí pruhy
  • velmi pomalu schnou
  • silně zapáchají


Další recenze od 30.8.2014 15:13:55

Koupila jsem si krásný fialovo třpytivý lak.Na nanesení byly potřeba minimálně 2 vrsty.Lak moc dlouho nevydržel,odlupoval se.Má moc úzký štěteček,který se mi nelíbí,musí se pak dělat víc tahů a zanechává šmouhy.Navíc pomalu schne.Barvy mají krásné,obal docela hezký,ale po chvíli se mi oddělilo víčko od štětečku.

  • hezké barvy
  • odděluje se víčko od štětečku - následuje špatná manipulace
  • pomalu schne
  • malý štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.7.2014 13:45:08

Tyto laky mají pouze v DM. Laků je celá škála barev za dobré ceny, které ještě bývají i v akci. Lak mám s třpytkami, které hází zlatavé odlesky což se mi moc nelíbí, ale to je můj problém ve výběru barvy. Bohužel lak po pár používání se mi na něm nakřuplo víčko a již neje úplně dozavřít, aby byla hrana skla s hranou víčka na stejném místě.

  • cena
  • škála barev
  • obal


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 27.5.2014 21:04:06

Zatím nejhorší lak na nehty který jsem měla možnost vyzkoušet. Nechala jsem se zlákat krásnými barvami a skvělou cenou. Celkově mě zklamala celá značka. Lak nevydržel ani 24 hodin bez "uloupnutí". Navíc je hodně vodový takže jsem musela nanést několik vrstev abych zakryla celý nehet. Tenký štětec také špatně vymyšlený. Balení vypadá pěkně, bohužel se mi již po prvním použití odlepil štěteček od víčka. Rozhodně už znovu nekoupím.

  • hezký obal
  • nízká cena
  • vodová/řídká konzistence
  • špatná výdrž
  • tenký štěteček
  • "fórové" balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.5.2014 03:51:48

Práve naopak ako väčšina,som s týmto lakom spokojná.Mám tmavo červený(bordový) lak s jemnými trblietkami.Na moje prekvapenie,už prvá vrstva celkom dobre kryla,ale ja vždy dávam dve,už asi zo zvyku.Vtedy bola farba krásne sýta.Neviem ako pastelové a svetlé odtiene.Na môj vkus a porovnanie s inými lakmi,rýchlo zaschne.Vydržal mi v pohode niekoľko dní a to mám dlhé nechty.Nijak nečiarkoval,netvorili sa ani bubliny.Nehustol,dokonca sa mi zdal troška redší ako iné laky.Štetec je síce tenší ako u iných,ale pracuje sa mi s ním dobre.Je to fajn lak

  • rýchlo zaschol
  • celkom dobre kryl už v prvej vrstve-zo zvyku dávam vždy 2
  • potiahol mi niekoľio dní úplne v pohode
  • viečko laku sa mi nepáči


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 11.3.2014 18:24:46

Ja som si kúpila vo výpredaj 3 laky len zo zvedavosť. Tieto laky majú krásny obal a veľkú škálu farieb. Laky ma prekvapili svojou výdržou, bez podkladu a vrchného laku vydržia bez poškodenia 4 dni. Majú skvelú konzistenciu, pastelové farby nepruhujú, malú skvelý šteteček ,síce je tenký ,takže lakovanie trvá dlhšie ,ale skvelo sa s ním lakuje. Schnutie trvá trošku dlhšie.

  • výdrž
  • cena
  • škála odtieňov
  • šteteček
  • obal
  • schnutie je dlhšie


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.1.2014 11:08:24

Asi jsem divná nebo mám divné nehty, ale já jsem s těmito laky spokojená. Mám už několik odstínů a klidně si jich koupím víc. Jsem spokojená s konzistencí, která je tak akorát i se štětečkem, který je sice docela úzký, ale hlavní je, že není okousaný a laky se mi lakují pohodlně. S výdrží jsem také spokojená, je u mě klidně i pět dní, což je velmi slušné. Navíc se mi líbí, že u S-he laků najdu často i odstíny, které u jiných značek v drogerce postrádám. Kdyby neměly tak hnusné obaly, dám klidně plný počet.

  • cena/kvalita
  • konzistence
  • dobře se lakují
  • dobrá výdrž
  • zajímavé odstíny
  • ošklivý obal


Další recenze od 30.12.2013 21:27:25

Díkybohu, že jsme ho koupila ve výprodeji za 29kč. Nechala jsem se zlákat jednou známou blogerkou co o nich básnila a jak jsem v DM uviděla slevu, šup s ním k pokladně. Vlastním světlemodrý odstín 279. První vrstva je naprostá katastrofa. Pruhuje, je absolutně pruhledný, dělá mi podivné flíčky a je příšerně tekutý, skoro vodový, ovšem sotva ho dám na nehet tak zhouste že nejde téměř rozetřít. Pokud jste šikovní, s nanesením další nebo dalších dvou vrstev vykouzlíte krásné nehty. Já si je nějak nalakovala az hodinu se mi sloupl celej nehet. Skvělé..Balení se mi moc líbí ale mám stejný problém který jedna slečna výše zmínila. Když uzavřu uzávěr na doraz, nesedí na puvodním místě ale je nakřivo. Co dávám jako plus je veklej výběr barev a ty barvičky jsou ve třech vstvách opravdu nádherné.

  • Velký výběr barviček
  • Dostupnost
  • Výdrž
  • Úzký štěteček
  • Krytí
  • Obal
  • Konzistence
  • Pruhování


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.12.2013 13:14:26

Nedalo mi to a tento lak jsem také vyzkoušela, když o něm pár slečen básnilo. Ovšem nastalo obrovské zklamání. Na výběr je sice nepřeberné množství různých odstínů, ale tím plusy končí. Laky jsou příšerně krémové, takže se s nimi špatně lakuje, navíc takto blbý štěteček jako u těchto stínů jsem hodně dlouho nepotkala. Navíc laky na nehtech nevydrží ani 1 den. Lakovala jsem si nehty ráno a před obědem jsem měla už špičky oprýskané. Přitom jsem na lak dala i vytvrzovač. Navíc laky velmi špatně schnou a docela pruhují. Za mě katastrofa. Nikdy více.

  • dostupnost
  • velký výběr odstínů
  • konzistence
  • laky pruhují
  • špatně zasychají
  • špatně se odlakovávají
  • nevydrží na nehtech ani jeden den
  • špatný štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.9.2013 21:28:36

Tyto laky jsem měla tři a bohužel musím říct, že s nimi nejsem ani trochu spokojená. Výběr barev je sice dobrý, jsou dobře dostupné v DM, ale kvalita je opravdu otřesná a laky jsou srovnatelné s těmi od Essence a v drogeriích se dají sehnat i mnohem lepší laky v obdobné cenové relaci. Laky velmi dlouho schnou, navíc výdrž taky mizivá. Některé odstíny pruhují. Nic moc štěteček - je dost hubený...

  • dostupnost
  • barevná škála
  • schnutí
  • výdrž
  • štěteček
  • pruhuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.9.2013 20:27:35

já jsem s laky spokojená pro koupi jsem se rozhodla teprve před nedávnem a nelituji krásné odstíny lak mi vydržel několik dní při jedné vrstvě žádné odlupování jak je tady psáno že dělá rýhy? mě nedělá nic aplikuje se bez problému to samé zasychání já ho měla zaschlý během chvilky. . .což mě mile překvapilo jak už jsem psala stačí jedna vrstva jediná chyba je ten uzávěr který hned po prvním otevření už není tak jak má být ale to je maličkost koupím i jiné odstíny jsem spokojená pro lak dostupný v drogerii s podkladovým lakem a nadlakem vydrží cca 5dní a to je super za cenu 60kč!

  • cena
  • výdrž
  • výběr barev
  • uzávěr


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 30.9.2013 15:13:23

No nevím, co k těmhle lakům říci..Moc se mi líbí obrovské množství krásných barviček, co jsou na výběr, ale s kvalitou těchto laků je to poněkud horší. Štěteček je celkem malý, takže se nehet lakuje víckrát a některé barvy potom mohou pruhovat. Co mi vadí asi nejvíce je to, že lak hrozně dlouho schne, takže třeba i po hodině schnutí, se mi v laku objevují různé nedokonalosti jako rýpance nebo dokonce kousky odlouplého laku! Zvláštní je ale to, že se mi toto děje jen při lakování nehtů na rukou, ale na nohou mi tento lak přijde perfektní a vydrží klidně i měsíc, dokud neodroste. Takže lakovaní rukou ne, nohou ano :)

  • výběr barev
  • dlouhá výdrž na nohou
  • cena
  • špatná výdrž na rukou
  • horší kvalita obalu
  • úzký šteteček
  • pruhuje


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 10.9.2013 16:09:08

Momentálně můj nejoblíbenější lak na nehty. Moc se mi líbí nabízené odstíny. Já používám perleťový růžový. Z odstínu jsem nadšená. Na nehtech vypadá krásně. Navíc stačí jedna vrstva. Já ze zvyku stejně ale používám dvě. Barva je pak ještě intenzivnější. Ale i při jedné vrstvě vypadá super. Navíc hodně rychle zasychá. Jediná vada tohoto laku je, jak už to bývá u levnějších značek, že nevydrží moc dlouho. Zhruba po 3 dnech se začíná barva olupovat. Což je velká škoda. Klidně bych si připlatila více peněz kdyby měl delší výdrž, protože barva a rychlost zaschnutí mě prostě dostala.

  • krásné odstíny
  • rychlé zaschnutí
  • nevydrží dlouho


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 19.7.2013 13:55:19

Tento lak mě docela překvapil :) barvičky jsou opravdu nádherné a výběr je dostačující :) Není to asi žádný z těch hoooodně kvalitních laků, které vydrží bůhvíjak dlouho, ale zase za tu cenu :D štěteček je docela fajn, lak se nanáší celkem dobře. Jediná nevýhoda je ta výdrž, vydrží maximálně pár dní :/ ale ty barvičky jsou fakt super ;)

  • cena
  • barvy
  • výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 31.3.2013 13:15:21

Tento lak, narozdíl od verze "quick dry", mne velmi zklamal. S-he sice nabízí nádherné barvy, které mění vždy podle sezóny, ale lak je velmi nekvalitní. Kromě toho, že je třeba nanést dvě vrstvy (to je ale, řekla bych, celkem běžné u řady značek), lak zoufale pomalu zasychá. K čemu mi tedy je, že se nádherně leskne i bez top coatu, když po hodině od nalakování nemůžu nic rozumného dělat, aniž by se mi lak poničil (nebo se mi při spaní do laku obtisnkne struktura polštáře)? Úzký štěteček mi vyhovuje, ale hůř se drží kvůli hranatému víčku.

  • krásné barvy
  • hranaté víčko se hůř drží
  • zoufale pomalu schne


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 26.12.2012 18:28:22

První mínus má tento lak kvůli svému obalu nebo respektive vršku, který je poruchový - může se oddělit samotný vršek od štětečku. Navíc je vršek ve tvaru velké kostky, díky které se poměrně špatně manipuluje. Samotný lak se musí nanášet ve více vrstvách, jinak nekryje. Navíc se i rychle sloupe.

  • cena
  • vršek ve tvaru velké kostky díky které se špatně manipuluje
  • lak se rychle sloupe
  • musí se nanést více vrstev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2012 18:37:55

Koupila jsem si v DMku ve slevě za 29 stříbrně šedý, taková tmavě šedá metalíza. A Byla jsem mile překvapená. Hodně tady píšete že dlouho schne a málo kryje.. ale ano v 1 vrstvě hodně málo kryje, ale v druhé už je krásně sytý a navíc rychle uschl ve srovnání s Essence např. a vytvořil krásně hladounký povrh nehtu. Nepruhuje a užší štěteček mi vyhovuje.

  • ve 2 vrstvách krásně kryje
  • rychle schne
  • cena
  • odstíny
  • nevím jak u pastelových barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.7.2012 10:25:19

Nespokojenost a zklamání! Tak nejprve lak... Ten je zbytečně hustý, hrozně dlouho schne, navíc je k němu velmi úzký štěteček, takže při nanášení vznikají různé pruhy, šmouhy a vůbec zbytečně silná vrstva, která nikdy nezůstane pěkná. Po čase se oddělí štěteček od víčka. Takže NE! Znám mnohem lepší laky.

  • cena
  • dlouho zasychá
  • lak je moc hustý
  • vznikají šmouhy
  • štěteček se používáním oddělí od víčka


Další recenze od 29.7.2012 19:19:36

Produkt má na první pohled krásný obal a ještě hezčí paletu odstínů. I když - jak tomu u levných značek bývá - za to můžou především velké kosmetické značky a jejich trendy, které "S-HE" okamžitě kopíruje. Pokud jde o trvanlivost, je to děěěěěěěsná bída. Nedrží, nevydrží a ihned se oloupe. Vyplatí se připlatit si za dražší.

  • paleta odstínů
  • cena (vyplatí se koupit dražší lak/ ušetříte)
  • nedrží
  • horší aplikace


věk
25-34

nehty
lámavé

Mě lak vydržel na nehtech několik dnů, ale asi to bude tím, že mám pouze zlatý třpytkovaný odstín (č. 320). Používám jej na večerní akce a vydrží mi bez problému. Je pravda, že má moc úzký štěteček, takže si musím vyhrát s tím, aby vrstva byla hladká. Má řídkou konzistenci, takže se poměrně roztéká do krajů. Používám rychleschnoucí top coat, takže se schnutím laku problém nemám.

  • široká škála barev a odstínů
  • třpytkovaná provedení
  • úzký štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 23.7.2012 13:55:56

Kolegyně v práci měla moc hezký lak na nehty, dala mi tip, že je to lak od s-he. Letěla jsem hned do drogerie a koupila si ho. Ovšem se hned druhý den začal loupat. Nalakovala jsem si tedy nehty na nohou, kde ty laky přece jen vydrží déle, ale ani tak to nebyla vůbec žádná hitparáda, začla se taky loupat asi po 4 dnech. Škoda peněz :( Nemám totiž čas a nervy na to, lakovat si pořád dokola nehty.

  • cena
  • rychle se oloupe


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.7.2012 14:08:42

Neadalo mi to si jej koupit, bohužel se přidávám k ostatním zklamaným. Je fakt že nabídka barev je neuvěřitelná, připadá mi že každý měsíc doplněná hlavně i limitovanými, což je super u jiných značek trvá sehnat modní odstín i půl až rok tady jsou okamžitě. Nicméně tady to taky končí, lak je katastrofální, nevydrží ani 24hodin, což jsem zatím ani u těch nejlevnějších laků (krom miss sporty a avon) nezažila. už 5 hodin po lakování se začnou tvořit bublinky vzduchové a lak jde sám doků, někdy se nemusí ani odlakovat protože se sloupne komplet z celého nehtu sám. Prostě vyhozené peníze.

  • módní barvy
  • výdrž max do 24 hodin
  • vzduchové bublinky
  • odlupování s celým nehtem netřeba odlakovat :-)


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 20.6.2012 11:26:11

Barvy jsou krásně, ale mají šílený štěteček - malinký a kulatý, takže lakování je trochu boj a některé, pastelovější barvy, pruhují. Konzistence je hodně krémová, takže se musí pokaždé zašroubovat a zatřepat, než si naberu na štěteček. Výdrž na nohou je u mě jako u jiných klidně měsíc, na ruce jej nepoužívám.

  • cena
  • moc hustá konzistence
  • špatně se lakuje


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 30.5.2012 18:13:59

Produkt S-he stylezone lak na nehty Aqua Shine mě velmi zaujal na první pohled (myslím tím tedy obal) Velice krásná škála různých barev ale naopak kvalita podle mně za tu cenu nic moc. Lak vypadá pěkně až po druhé vrstvě a nevydrží příliš dlouho, takže jsem si tento lak vždy lakovala co druhý den....

  • Dostupnost
  • Výdrž


Další recenze od 28.5.2012 19:05:49

Koupila jsem si tento lak na vyzkoušení. Nalakovala jsem, nechala uschnout a už 2. den se mi loupal. Tak jsem si koupila podkladový lak, opět nalakovala a na 2. den 2 nehty do půlky oloupané. A navíc už při prvním použití neskutečně zhoustl, že se s ním nedá pomalu lakovat... Příště radši laky od Essence, které stojí pár korun, ale počítám s tím, že budu často měnit barvu, než tento za 80,- u kterého jsem čekala výdrž a ta je nakonec nižší jak u essence...

  • pěkný barvičky
  • loupe se
  • rychle tuhne lak - špatně se lakuje
  • špatný kartáček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2012 12:15:47

Kosmetika S-he je dostupná v drogérii DM. Co se mi líbí je opravdu široká škála barev. nanáší se dobře krytí je dobré vetšinou stačí dvě vrstvy. Štěteček je klasický jako u jiných laků na nehty. Tvar obalu je praktický jelikož se jedná o malý kvádr takže se hezky skladují vedle sebe. Co mě však vadí je uzavírání. Nevím jestli jenom já to uzavírám špatně ale už nikdy se mi uzávěr nevrátí do původního stavu ale vždy je víčko nějak pootočeno. Výdrž je průměrná

  • cena
  • široká škála odstínů
  • uzávěr na obalu


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak jsem zkusila u sestry, lakovala jsem tm. modrou dvě vrstvy a vydržel v bezva stavu 5 dní, sedmý den jsem dala dolů. Výhodu spatřuji ve velkém výběru trendy odstínů a cena je nízká. Tento lak je tak nějak průměr, ale špatný není. Za ty peníze ok

  • spousta barev na výběr
  • cena
  • docela vtipné balení
  • lak střední kvality


Další recenze od 9.4.2012 09:24:51

Moje oblíbené laky na nehty, jsou opravdu dobře pigmentované a tak stačí jedna vrstva - tím se vyvaruji šptného zasychání jako u ostatních laků na nehty. Mají hezké odstíny avšak můj nejoblíbenější odstín tak jak to bývá vyřadili z prodeje..Mají příjemný štěteček a vydrží celkem dlouho.

  • syté barvy
  • stačí jedna vrstva
  • snadné nanášení
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyhle laky mě nenachly. Velmi špatně se nanášejí a dělají pruhy, musíte nanést minimálně dvě vrsty, aby to jakž takž vypadalo. Taky docela dlouho schnou. Hned druhý den se začínají olupovat. Nepraktické mi příjde i balení. Jediné plus je velký výběr odstínů, ale já si žádný už nekoupím.

  • velký výběr odstínů
  • špatně se nanáší
  • dělá pruhy
  • dlouho schne
  • druhý den se začne olupovat
  • nepraktické balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 14:48:00

za mě je toto nejhorší lak, jaký jsem kdy měla. barvy jsou sice krásné a nabízí opravdu velký výběr odstínů, ALE - už po pár hodinách se lak loupal, výjimečně vydržel neporušený 24 hodin. a jak už psaly holky přede mnou, často se odlepí víčko od štětečku. navíc laky neskutečně rychle zhoustly, takže bylo nemožné s nimi lakovat (asi do měsíce). pro mě vyhozené peníze, raději investuju do kvalitních laků specializovaných značek, které mi vydrží roky.

  • dostupnost
  • velký výběr odstínů
  • extrémně rychle houstne
  • nejdéle do jednoho dne po aplikaci se lak loupe
  • nekvalitní balení


Další recenze od 6.4.2012 12:51:20

No tak můžu říct,že jsem snad ještě žádný horší lak neměla!Barvičky jsou krásné,ale tím to končí.Když jsem si nalakovala nehty vypadalo to docela hezky,ale nekecám, když řeknu,že tak přibližně za 10 hodin od nalakování se mně začal lak sloupávat! byly tam vzduchové bubliny,ještě nikdy se mi nic takového nestalo.Myslela jsem,že jsem třeba narazila na špatný kus,tak jsem si koupila ještě jeden lak.Bylo to to samé.Už nikdy bych si tento lak nekoupila,rozhodně NEDOPORUČUJU!!!!

  • nic
  • lak se začne sloupávat asi tak za 10 hodin
  • tvoří se pod ním vzduchové bubliny


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tyto laky mě zklamaly. Mají sice krásné barvy ale jsou příliš husté. Mají velmi úzký štěteček, takže dělají pruhy. A co mě nejvíce vadilo, je to, že velmi špatně zasychají. Obal také není příliš praktický, i mě se po pár použití oddělil štěteček o víčka.

  • barvy
  • pruhuje
  • špatně zasychá
  • méně kvalitní obal


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 10:40:02

Super je, že mají hodně barev na výběr. Výdrž je docela dlouhá. Některé laky potřebují i dvě vrstvy, aby byly pořádně krycí. Některé hodně pruhují. Ale za tu cenu určitě stojí za to. Mám jich už několik a určitě ještě nějaké pořídím. Jen je škoda, že jsou k dostání pouze v DM drogerii.

  • Cena
  • výdrž
  • Některé pořádně nekryjí
  • některé pruhují


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.3.2012 12:52:29

Lak mě velmi zklamal. Má moc úzký šteteček, takže je potřeba nehet přetřít vícekrát, tím pádem ale zanechává hrozné šmouhy, dost čárkuje. Bohužel to nejde napravit ani při druhé, ani při třetí vrstvě laku. Dost dlouho schne, i po hodině schnutí se mi občas udělají vrypy v laku, pokud si nehet někde nechtěně obtisknu. Obal je průměrný, po nějaké době se mi víčko oddělilo od štetečku.

  • velká škála barev
  • cena
  • zanechává čárky
  • dlouho schne
  • nekryje
  • úzký šteteček
  • obal


Další recenze od 14.3.2012 16:22:11

Laky na nehty z DM drogerie. Široká škála barev za příznivou cenu. Nalakované nehty vydrží několik dní a neodlupují se. Na nalakování stačí většinou jen jedna vrstva, což je největší plus.

  • hustota
  • cena
  • velký výběr barev
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Astor Lycra Laque Deluxe

2.7 42% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Astor Fashion Studio

2.5 37% 11 recenzí