Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream
BB krémy Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream - obrázek 1
BB krémy Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream - obrázek 2
BB krémy Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream - obrázek 3
5 4.1 26
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 220 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Skin79

Recenze produktu
Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 17:41:58

Můj druhý BB cream, který jsem vyzkoušela. Objednala jsem ho ze zahraničí, proto mi vyšel celkem levně. Neucpává póry a hezky sjednotí pleť. Má slušnou ochranu a to SPF 25. Krásně se roztírá do ztracena a splyne s pletí. Při přepudrování se celý den vůbec nelesknu.

  • matuje
  • příjemná parfemace
  • lehký
  • rozjasňuje
  • sjednocení pleti
  • středně krycí
  • redukuje vrásky
  • SPF 25
  • zatím jsem na žádné nepřišla


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 16:22:48

Můj nejoblíbenější BB cream. Je opravdu hodně příjemný na pleti, neucpává póry, obličej je hezky rozzářený a i když dokonale nezakryje nedostatky...pleť vypadá sjednoceně a přirozeně. Jediná nevýhoda je ve výdrži, určitě to není celodenní držák a pro mastnou pleť se moc nehodí..... odstín je jen jeden, takže pro opálenější nebo snědší pokožku je moc světlej.....pro bledule dokonalej. Krásné pink balení, k dostání i s pumpičkou.

  • balení
  • lehký na pleti
  • SPF
  • rozjasňující
  • odstíny
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 09:05:15

Objednala jsem si ho z ciziny a byla jsem mile překvapena, zajímavý až popelavý odstín může na první pohled zarazit, ale na pleti se rychle sjednotí a vytvoří přirozený efekt, kryje dostatečně, matuje a je příjemný. Je trošku světlejší, ale stačí na pleť dát trošku bronzeru.

  • Funguje
  • Odstín
  • Sjednocení
  • UV ochrana
  • Kryje průměrně


Další recenze od 10.5.2012 13:49:23

Koupila jsem tenhle BB cream ze zahraničí. Došel v pořádku a rychle a ke všemu je úžasný. Sice nekryje až tak moc, ale je lehký, krásně romazatelný, při nanášení hezky příjemně jemně voní. Plet se neleskne, je hladká na dotek. Sjednotí a má SPF 25. Doporučuji.

  • příjemná vůně
  • jemná konzistence
  • lehce roztiratelný
  • sjednotí pleť
  • Na tváři o něm ani nevíte a přesto tam je ;o)
  • zatím nezjišťuji


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.5.2012 21:24:35

Nevím no.koupila jsem si raději jen tester a udělala jsem dobře.Nijak mě neuchvátil.Voní pěkně,dobře se roztírá,je lehký,na pleti ho necítím,ale je to spíš jen jemně tonující krém..skoro žádné krytí,což mě hodně zklamalo,takže místo make upu u mě určitě ne..

  • příjemná vůně
  • lehká konzistence
  • dobrá rozíratelnost
  • minimální krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2012 15:53:55

Pro mě absolutně spokojenost. Pěkný praktický obal, ten se mi líbil už po rozbalení. Na ebay jsem ho sehnala v super ceně a dodání byl taky vcelku fofr. Je fajn teď na léto, lehoučký, jemný. na mou světlou pleť i odstín sedí krásně.Možná nejlíp nekryje,ale to krémů není účel. tam kde mám pupínek nebo kruhy pod očima,nanesu druhou vrstvu a i ta zamaskuje dostatečně.

  • i světlý odstín
  • jemný krém
  • sjednotí
  • přozený na pleti
  • nijak nevoní ani nesmrdí
  • nevím nic


Další recenze od 16.7.2012 17:58:07

Nečekala jsem, že mě něco nadchne více než EL, ale po zapůjčení tohoto BB krému kamarádkou jsem si pro něj okamžitě běžela taky. Pleť vypadal zdravě, sjednoceně, navíc super kryje. Jediná nevýhoda je, že většina těchto BB krému jsou hodně světlé, tento patří k těm tmavším.

  • cena
  • světlý odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 20:05:40

Tento krém jsem si koupila na internetu ze zahraničí, takže mi vyšel dost levně. Nalákaly mě různé recenze a nebyla jsem vůbec zklamaná. Je výborný, pěkně matuje, sjednocuje pleť. Kdo má ale hodně nedostatků, nemůže čekat veliký zázrak. Používám ho spíše, když nejsem moc opálená, protože se mi zdá, že pleť přeci jen trochu zesvětlí. Krém se pěkně roztírá a má moc pěkné balení. Je to jediný BBkrém, který jsem vyzkoušela, takže nemůžu porovnat, ale určitě doporučuji!

  • dobrá cena
  • hezké balení
  • matuje
  • dobře roztíratelný
  • sjednocuje pleť
  • u mě žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.8.2012 23:14:24

Další fajn BB krém, kterému nemám co vytknout. Četla jsem už dost negativních ohlasů, že na obličeji flekatí apod. U mě tohle naštěstí nenastalo, BB krém hezky drží jako ostatní od Skin79. Jeho našedlý odstín mi, musím říct, docela vyhovuje. Beztak mám zkušenost, že BB krémy se mi vždy na obličeji přizpůsobí a výsledek je hezky přirozený, ať už má BB krém nádech do šeda či do růžova... Nevím čím to je, ale hydratace mi u tohoto BB krému přijde slabší než u ostatních od Skin79. Mažu se tedy pod tento růžový lehounce krémem. Krytí je na BB krém obstojné, lehké zčervenání v pohodě zakryje, na zbytek (pupínky apod.) používám korektor. Má smíšená pleť vyžaduje přepudrování, jinak by se leskla. Nemám, co bych mu vytkla, jsem z něj nadšená.

  • přizpůsobení se pleti
  • odstín do šeda
  • přirozený vzhled
  • nestéká po obličeji ani když se člověk potí
  • slabší hydratace


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.8.2012 18:28:45

Tento BB krém se celkem dobře roztírá, jen barva mě nejprve překvapila. Je takový do šeda, ale celkem splyne s pletí. Hezky voní a je lehoučký, ani nepoznáte, že ho na pleti máte. Po nanesení je pleť jemná. Kryje ale velmi málo, proto bych si ho znovu už nekoupila, ale pro někoho, kdo nepotřebuje větší krytí je určitě dobrý.

  • Příjemná vůně
  • Sjednocuje pleť
  • Malá krycí schopnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.8.2012 19:57:18

Krém je lehký, krásně se roztírá a příjemně voní. Pleť je po něm hladká, lehce zmatněná a sjednocená, i když výraznější flíčky by určitě nezakryl. Jeho další výhodou je UV ochrana a super balení. Jediné, co mě mrzí, je to, že neexistuje více odstínů a tento základní je opravdu hodně světlý, i když to určitě spousta uživatelek ocení.

  • zmatňuje a sjednocuje
  • pleť je po aplikaci hladká
  • příjemná vůně
  • příliš světlý odstín


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.10.2012 09:35:45

Můj první pravý korejský BB cream a hned napoprvé naprostá spokojenost. Pleť perfektně sjednotí a rozzáří, odstín mi vyhovuje, jsem velmi světlá. Velké nedostatky nezakryje, ale já mám pleť bez problémů, takže velké krytí nepotřebuji. Vyhovuje mi, že má i hydratační funkci, takže nemusím ještě používat krém. Co je pro mě ale největší přednost, i když mám mastnější pleť, vydrží mi krásně matná téměř po celý den, o čemž se mi dříve ani nesnilo, musela jsem několikrát denně přepudrovat. Chválím i balení a UV ochranu.

  • Sjednocení pleti
  • Hydratace
  • UV ochrana
  • Balení
  • Slabší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2012 15:41:10

Asi jsem po přečtení recenzí čekala příliš. SPF je fajn, odstín se přizpůsobí pleti, ale to snad splňují všechny BB. Tento BB krém zanechá hebkou, příjemnou pleť, hezky hydratuje.Krytí bych hodnotila jako malé, výdrž také malá. Nezalézá do pórů, ale začervenání nezakryje. Jiné BB na mě vydrží mnohem delší dobu, poměrně brzy jsem se leskla. Ihned po nanesené je pleť hezká, taková zasněně upravená, po hodiny je efekt fuč.,

  • hydratace
  • krátká výdrž
  • nízké krytí


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2012 12:47:37

Tento krém jsem objednala na netua čekala jsem podle recenzí,že bude opravdu dobrý.Pro mne bohužel absolutně nevyhovující.P%leť maličko projasní,nekryje-což mě teda nevadí,ale co mě nesedlo,že po chvíli mám pleť strašně mastnou a je mě na obličeji nepříjemný.

  • žádné
  • nevyhovoval mě tento krém ničím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímto BB krémem jsem spokojená. Nejprve jsme si objednala sadu s minibaleními pro zvolení odstínu a typu, nakonec jsem si vybrala Hot Pink. Líbí se mi trochu našedlá barva krému, splyne s barvou pleti a výsledkem je u mě popelavěnarůžovělý tón, který je podobný mému přirozenému odstínu pleti. Dobrá je i krycí schopnost, přesto však dál na kruhy pod očima a výrazné nedokonalosti používám korektor. Mrzí mě ale, že krém nevydrží celý den a je třeba aplikaci zopakovat, velmi snadno se z pleti stírá. Přepudrování je ale nutností, má smíšená pleť se po tomto krému dost leskne. Příště koupím buď tento nebo VIP Gold.

  • splyne s barvou pleti a vytvoří přirozený odstín
  • našedlá barva krému
  • nevydrží celý den a je potřeba ho upravovat
  • snadno se stírá
  • dostupnost
  • nutno použít pudr


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mám velmi světlý odstín pleti a tento bb krem mě velice pěkně tónoval, ale jelikož mám problematickou pleť (akne) tak musím říct že vůbec nekryje narozdíl od skin 79 oriental gold, výhodou že krásně rozjasní a má krásnou vůni. Tak za mě nedoporučuji , ale při normální pleti je to skvělá alternativa

  • vůně
  • rozjasnění
  • NEKRYJE


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Textura je příjemná, dobře se rozetírá. Jako klasický BB nic extra nezakryje. Mám ovšem hodně světlou pleť, takže pink na mě byl příliš tmavý, musela jsem pak nosit šátek kolem krku, aby si lidi nevšimli mého bílého krku. Ale všem "normálně barevným" by jistě vyhovoval;) Pak jsem zvolila ten samý, jen Golden, a ten byl konečně tak nějak pro mě:)

  • dobře se nanáší
  • pěkná barva
  • dá se sehnat poměrně levně
  • chybí nějaké "mezi" balení
  • na opravdu světlou pleť je tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Síce mám normálnu pleť vyhovuje mi tento stejne ako iný tiež od značky skin 79 VIP . V lete viacej využívam tento pretože lepšie mi matuje pleť ale v zime ten druhý pretože v zime je moja pleť trošku suchšia. Výborný , taktiež krémova konzistencia ktorá krásne vsiakne do pleti a nevytvára mapy. Odtien je bledý a prispôsobí sa pleti. Obal je krásne ružový a je dostupný v 40g a aj v 15 g balení. Dá sa objednať z internetu .

  • obal s pumpičkou
  • jemná krémová konzistenica
  • svetlý odtieň pre bledule
  • cena
  • aj tá dostupnosť je obmedzená len na objednávanie z internetu


Další recenze od 11.5.2013 10:36:26

Krém se krásně roztírá, krycí schopnost je spíše průměrná, takže po rozetření na obličej nanáším na nedokonalosti další vrstvu houbičkou, krásně přilne, bez efektu masky. Fixuji pudrem, bez něj bych se leskla. Vydrží mi krásný celý den, jen je potřeba občas přepudrovat. Na pleti je mi příjemnější, než klasický make-up. Balení s pumpičkou a posuvným dnem je kvalitní, ale celkem robustní, takže jsem sundala růžový obal, aby nezabíralo tolik místa.

  • lehce se roztírá
  • dá se vrstvit
  • vydrží celý den
  • splyne s pletí
  • nižší krycí schopnost
  • robustní balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.7.2013 12:35:39

Tento BB cream je můj favorit co se týče BB krémů. Je lehce až středně krycí, je lehký, absolutně přirozený, svěží a krásně voní. Zatím nejlepších ze všech BB krémů. Akorát je velká nevýhoda že je jen jeden odstín a ten je velmi světlý. Na zimu OK ale na léto se bohužel příliš nehodí. CO se týče jeho přirozenosti je absolutně bezkonkurenční.

  • vůně
  • přirozenost
  • svěžest
  • lehkost
  • slabší krytí
  • jeden odstín
  • světlý příliš


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2013 09:38:44

Maximálně spokojená! Můj první BB krém a zrovna údajně ten nejlepší....Začnu tím,že obal je opravdu krásný a celkem i velký,struktura krému je velmi příjemná..roztírá se dobře,jen je potřeba nedávat takové množství,protože ho stačí jen trošičku (jinak budete mrtvolně bledá) vůně je velmi příjemná..něco jako samoopalovací krém,krytí je spíše střední,ale větší jsem nepotřebovala...mám plet v pořádku jen jsem ji potřebovala spíše sjednotit. Vydrží mě na obličeji snad po celý den............ Pokud jde o to,že je hodně světlí..mě nevadí a to mě věřte jsem celkem dost opálená,ale pokud si dám tvářenku je plet velmi krásná a přirozená!! Je pravda,že bude asi lepší v zimě,ale i v létě ho používám. Je to úžasná věc,bez které již ven ani nechodím :-)

  • Dělá krásnou ,,fasádu"
  • velké balení
  • sřední krytí
  • nědělá žádné šupinky
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.9.2013 15:02:18

Toto bbcko nie je zle, ale nehodi sa pre moju mastnejsiu plet s obcasnym akne a rozsirenymi pormi..Kryje skor menej, avsak dokaze zjednotit plet. Dobre hydratuje, prijemne vonia, dobre sa s nim pracuje. Cez den je potrebne prepudrovat. Farba je ok, ale na velmi bledej pleti bude skor tmavy. Myslim, ze na normalnu plet bez vacsich nedostatkov sa skvele hodi. Ja vsak znova nekupim

  • vona
  • zjednotenie pleti
  • hydratacia
  • nie je vhodny na mastnu a problematicku plet


Další recenze od 11.1.2014 18:06:44

Můj první BB cream a nejlepší, jaký jsem kdy vyzkoušela! Má vysoké krytí, dá se pěkně vrstvit a nevytváří masku. Je hodně hydratační, takže není nutné používat podkladový krém. Trošku se po něm lesknu, ale to mi nevadí. Podle mě je to přirozenější, než přepudrovaný obličej do matna. Výdrž je taky perfetní. V šest ráno ho nanesu a v sedm večer je furt co odličovat. Nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje póry. Pumpičkový aplikátor je taky perfektní, vytlačené množství lze jednoduše ovlivnit intenzitou stisku. Cena je trochu vyšší, ale určitě stojí za to!

  • výdrž
  • krytí
  • hydratace
  • žádné


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2014 19:31:59

Rozhodla jsem se vyzkoušet BB creamy od skin79. Jsem opravdu bledule a tento mi barevně vůbec neseděl. První dojem byl: "To si někdo dá na obličej?" Prapodivná šedá hmota s nevalnou vůní. Barva se po nanesení změnila. Splynul, ale i tak je dost tmavý. Po asi 5 hodinách mi začal na obličeji vadit. Navíc mi příjde, že se dost otírá z obličeje. Nepoužívám žádné báze, protože mi vadí. Jediné plus, nezvýrazňuje mi šupinky.

  • nezvýrazňuje šupinky
  • šedá barva
  • krytí
  • moc nevoní


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.2.2015 23:34:53

Měla jsem jen 5ml tester, který se hodí asi na 10 líčení a jsem ráda, že jsem neinvestovala rovnou do plného balení. Z těch BB creamů od Skin79, které jsem zatím vyzkoušela, je tento slabší (pro mě nepochopitelně bestseller). Je hodně světlý - opravdu jen pro asijské bledule - pro Evropanky v podstatě nepoužitelný odstín, navíc hodně do šeda, taková nepřirozená barva na pleti. Fajn se roztírá a má hezkou parfemaci, jako všechny BB od této značky. Ale krytí v podstatě nulové, jen tónuje odstín pleti - takže se hodí jen pro někoho s bezchybnou dokonalou pletí a tu má málokdo. Určitě nepořídím.

  • hezká parfemace
  • dobře se roztírá
  • cena
  • žádné krytí
  • velmi světlý odstín
  • šedé tónování


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2015 02:33:00

Tento BB krém mi přijde nejpodobnější VIP gold. Má stejnou příjemnou konzistenci, která se lehce nanáší na tvář a dobře vsakuje. Následně na tváři není cítit, nevytváří masku. Pleť působí přirozeně a je rozjasněná. Krycí schopnost je o něco menší než u VIP gold, zakryje běžné nedokonalosti, na akné by asi nestačil. Co mi na něm vadí je jeho barevný odstín, který není tak přizpůsobivý jako u VIP gold a navíc zanechává skoro až popelavý nádech.

  • rozjasňuje
  • přirozeně působící - žádná maska
  • příjemná konzistence
  • odstín se hůře přizpůsobuje pleti
  • konečný nádech je téměř popelavý


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Max Factor CC Cream

3.8 70% 5 recenzí