St. Moriz Samoopalovací pěna recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky St. Moriz Samoopalovací pěna
Samoopalovací připravky St. Moriz Samoopalovací pěna - obrázek 1
5 4.4 14
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce St. Moriz

Recenze produktu
St. Moriz Samoopalovací pěna

Další recenze od 2.4.2012 13:24:36

Vyzkoušela jsem už opravdu hodně samoopalovacích přípravků, ale tenhle je opravdu bezkonkurenční. Je ve formě pěny, takže se dobře aplikuje a rychle schne. Je zabarvený dohněda, takže opálení se projeví už při aplikaci, vidíte, kde ještě nejste namazaná. Barva není oranžová, ale přirozeně hnědá. Nezapáchá tolik jako ostatní krémy. Vymývá se postupně a ne v mapách. Je potřeba použít gumové rukavice při aplikaci, hnědá barva se z rukou špatně dostává. Barvení oblečení jsem nezaznamenala. Balení vydrží celkem dlouho oproti ostatním přípravkům se stejným obsahem.

  • Zhnědnutí hned po aplikaci
  • Vymývá se postupně
  • Přirozená barva
  • Nezapáchá po samoopalovací složce
  • Nutné použít rukavice
  • Na obličej se špatně nanáší, je třeba ho smíchat s krémem.


Další recenze od 6.4.2012 17:11:13

Patří mezi jedny z nejlepších samoopalovacích přípavků, co jsem kdy vyzkoušela. Nedělá fleky, nebarví, pleť vypadá přirozeně. Opálení je vidět po prvním použití. Jeden z nedostatků je, kde pěnu zakoupit. Obal by mohl být designovanější. Cena je průměrná, ale kvalitě výrobku odpovídá.

  • kvalita
  • problém kde zakoupit


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 18:40:53

Perfektní samoopalovák! Je ve formě pěny,nedá se to s tím přehnat (tzn. snad to ani nelze přehnat,že by se toho vypumpovalo až moc) :) Pěna je hnědá,možná trochu do zelena,po rozetření ale pouze hnědá a tak je vidět,kde jste se namazali :) Po dvou namazání výdrž cca. týden a půl.Smývá se celkově,není vůbec žlutý nebo oranžový,spíš má pigmenty do již zmíněné zelné (ne,opravdu nebudete holky zelené :D) Rukavice jsou potřeba,nahradí je ale i obyč. lékařské :) Veliké mínus je,že po několika hodinách se má jít do sprchy a tím sleze tak 45% dosavadního opálení,proto je nutné mazat dva až tři dny za sebou.

  • Přijatelná cena
  • Vymývá se naráz
  • Vůně
  • Není oranžový
  • Nedělá fleky
  • Pěna
  • Výdrž
  • Opaluje okamžitě
  • Trochu vyšší cena
  • Nelíbí se mi pumpička
  • Nutnost se po několika hodinách vysprchovat
  • Člověk se musí namazat cca. 2-3x pro dobrý výsledek


věk
35-44

Další recenze od 15.4.2012 18:35:53

Výborný samoopalovák, dobře se aplikuje, dělá hezkou hnědou barvu, jsem bledule, po namazání mám hezkou barvu, cena je přijatelná, není oranžový, sice se rychle vymyje a musí se dělat peeling, aby byl rovnoměrný, ale poměr kvalita/cena je výborná, při aplikaci používám jednorázové rukavice

  • forma pěny
  • přirozená barva
  • rychleji se vymývá


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 19:55:17

Super samoopalovací pěna. Používám verzi dark a spokojenost. Jsem po ní pěkně opálená do hněda, možná trochu do bronzova. Vadí mi však nepraktický uzávěr a také se s ostatními shoduji na tom, že se pěna vymývá. Nejhezčí je opálení při pravidelné aplikaci, nebo při jednorázové aplikaci před umytím. Abyste neměli fleky, je třeba používat hydratační krém před samoopalováním. Cenu hodnotím příznivě. Oceňuji, že je bez parfemace. Pěna se lépe roztírá, než krém.

  • Pěna se lépe roztírá, než krém.
  • je bez parfemace
  • pěkná hnědá barva
  • příznivá cena
  • nutnost použití hydratačního krému před opalováním
  • vymývá se
  • nepraktický uzávěr
  • špatná dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2012 10:52:06

St. Moriz samoopalovací pěna není špatný samoopalovák. Podlě mě je ale třeba namazat se večer (použít rukavice je nutnost), obléci si tmavé pyžamo a ráno se vysprchovat. Půlka barvy se vám hned vymyje, ale jinak by asi skončila na oblečení. Nelíbí se mi taky celkem silný zápach po samoopalovací složce, který se vykoupáním zmírní. Vymývá se postupně, netvoří mapy a je vážně dohněda. Ale asi zůstanu u krému, které postupně dodávají barvu. Nehodí se na obličej.

  • rychlé opálení dohněda
  • zápach a nanášení


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 16:59:11

Za mě nic moc. Barvičku sice udělá pěknou, ale ve většině případů bývám flekatá a hlavně mi to barví oblečení a ručníky, odkud jsem barvu už nedostala. Konzistence by měla být pěna, mě to připomíná něco mezi vodou a pěnou. Vůně taky nic moc, ale to mi příjde, že hodně samoopalováků nemá. Už bych si ho nekoupila.

  • levný
  • barví ručníky a oblečení
  • dělal mi fleky
  • nic moc konzistence


věk
15-24

Další recenze od 5.8.2013 20:34:21

Samoopalovací pěnu mám ve verzi Medium a Dark. Medium používám častěji (jsem přirozeně dost světlá), Dark je na mě moc tmavá, používám jen když se potřebuji rychle ''opálit'' :-). Na vytvoření pěny je nutno často zatřepat s obalem. Nanášet v rukavicích a rychle, precizně roztírat. Určitě se namazat na noc. Rychle schne. Barva je naprosto skvělá, přirozeně hnědá, vůbec ne do oranžova. Celkově jsem spokojená a (jestli mi někdy dojde) koupím znovu.

  • balení vydrží dlouho
  • cena
  • hnědá barva
  • rychle schne
  • nutnost precizní aplikace
  • rychle se vymývá


věk
15-24

Další recenze od 5.10.2013 13:38:20

Kupovala jsem na ebay za pár liber. Za tu cenu opravdu úžasný přípravek. Používám dark a jsem krásně hnědá a nemám nikde fleky. Používám ho denně, vždycky se předtím namažu krémem . Jen je trochu problém, že na suchá místa chytá tmavěji. Před první aplikací doporučuji pořádně se vydrbat žinkou, nebo peelingem.První aplikace mi přišla složitá, ale ted' už to mám v ruce a jsem namazaná za pár minutek.

  • nesmrdí
  • hnědá barva
  • cena
  • horší nanášení na obličej


Nejlepší samoopalovák, na který jsem zatím narazila. Je za poměrně nízkou cenu a tak jsem nečekala příliš, ale opravdu mě překvapil. Výsledky jsou stejné a v něčem i lepší než mnohem dražší značky (doteď jsem používala Xen-Tan). Barvička je krásně přirozená, opálení rovnoměrné (používám rukavičku) a výdrž solidní. Krásně se nanáší a rychle zasychá, takže nemusíte běhat po bytě půl hodiny, než se můžete obléct. Za mě top samoopalovák, určitě doporučuju!

  • Nízká cena
  • Přirozená barva opálení
  • Nesmrdí
  • Nedělá fleky
  • Rovnoměrně se vytrácí
  • nic


Další recenze od 13.8.2015 21:35:25

Přípravek za sebe nedoporučuji, člověk se musí po 6 hodinách osprchovat a smyje se půlka opálení, tudíž musíte nanášet alespoň tři dny po sobě. Zabarví vám povlečení, pokud nanášíte před spaním. Pokud se přes den spotíte, zabarvuje velmi oblečení. Nejhorší je, až se začne vymývat, měla jsem všude samý flek, člověk neví potom, jak to sundat ze sebe. Velmi mě produkt zklamal.

  • cena
  • zabarvuje vše kolem


věk
15-24

Další recenze od 28.2.2016 22:18:41

Tahle samoopalovací pěna je skvělá. Předtím jsem vždy používala mléko a tohle je to nejlepší, co jsem dosud vyzkoušela. Nejprve jsem zkoušela Medium, spíše lehčí opálení, teď mám Dark, který mám mnohem radši, je pro výraznější opálení, ale jako černoška nebudete nebojte :D Barvička je přirozeně bronzovo-hnědá, žádná žluť ani oranžáda. Pěna se úžasně nanáší ( doporučuji pořídit rukavici, ovšem od SM je poměrně nekvalitní), lehce se roztírá a při troše šikovnosti nedělá fleky. Výdrž je dobrá, tak 3-4 dny a pak se začne na některých místech mírně olupovat, nebo usazovat a je třeba znovu peeling a namazat. Za tu cenu ale bezkonkurenční a já určitě koupím zase znovu.

  • přirozené
  • skvělá aplikace
  • cena-kvalita
  • po umytí nešpiní oblečeni
  • rychle schne
  • neflekatí
  • brzo se vymývá
  • nutno peeling během týdne


věk
25-34

Další recenze od 7.8.2016 15:27:04

Jedná se o úžasný samoopalovák co se týče poměru cena/výkon. Zakoupila jsem na oficiálním českém eshopu za pouhých 249 korun a dostalo se mi skvělého bronzového opálení během jedné noci, a to jsem si koupila pouze odstín Medium. S pěnou Dark musí být výsledek opravdu hodně intenzivní. Velkou výhodou je, že pěna je sama o sobě hodně zabarvená, takže se lehce dá aplikovat rovnoměrně a člověk pořádně vidí, jestli si namazal stejně všechna místa. Vůbec mi nebarví oblečení a ani při postupném vymývání mi nevznikají žádné fleky. Používám k tomu i aplikační rukavici také od St. Moriz a na prsty nanáším pomocí kosmetického štětce. Za mě spokojenost.

  • Cena
  • Krásné opálení
  • Nedělá fleky
  • Nebarví ani světlé oblečení
  • Vymývá se rovnoměrně
  • nic


Tak jsem se po přečtení recenzí rozhodla pěnu St. Moriz také zakoupit a rozhodně nelituju. Krásně se s ní pracuje, i když poměrně rychle zasychá a tak se musí rychle roztírat. Tím, že je tónovaná, tak je krásně vidět, kde jste nanesli hodně nebo naopak míň pěny. Barvičku mi vytvořila taky krásnou, do hněda jako od moře. Nanášela jsem teda i na obličej, kde se mi udělaly 2 flíčky, který jsou tmavší než zbytek obličeje, příště musím asi lépe roztírat..., ale je to viditelné jen z blízka a navíc stejně nosím make-up. Jinak fleky nedělá, vymývá se postupně a ne v mapách jako jiné přípravky. A ještě teda musím dodat, že jsem si to na sebe nanesla na noc a šla s tím spát, ráno jsem se probudila a úplně se zhrozila, jaké jsem měla fleky a šmouhy po celém těle. Pak jsem teda vlezla do sprchy a celá se osprchovala a bylo po flekách. Takže pokud to nanesete a budete mít fleky a šmouhy, tak se nelekejte, ono se to hezky rovnoměrně vstřebá a po prvním umytí budete krásně čokoládové :-D

  • cena, oproti jiným kvalitním samoopalovákům
  • skvělá pigmentace
  • rovnoměrné vymývání
  • nedělá fleky
  • nutnost rychlého roztírání