Synergen Wasch Gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Synergen Wasch Gel
Čištění pleti Synergen Wasch Gel - obrázek 1
Čištění pleti Synergen Wasch Gel - obrázek 2
Čištění pleti Synergen Wasch Gel - obrázek 3
5 3.8 16
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 57% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Synergen

Recenze produktu
Synergen Wasch Gel

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 11:32:57

Tento čistící gel si mě získal svojí krásnou vůní. I když je zvláštní, že parfemace je tak výrazná, když je tento výrobek určen pro citlivou pleť. Odlíčí a vyčistí celkem slušně, ale znám lepší gely. Velice praktické je balení s pumpičkou.

  • cena
  • dostupnost v drogerii Rossmann
  • vůně
  • nedráždí
  • balení s pumpičkou
  • mohl by lépe odličovat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.3.2012 20:31:23

Tento gel mě příjemně překvapil. Dobře odstraní make-up i jiné nečistoty, zbytečně nevysušuje a navíc krásně voní. Velice oceňuji i praktické balení s pumpičkou, díky které je dávkování o dost příjemnější a pohodlnější. A navíc super cena :)

  • dobře odstraní make-up a jiné nečistoty
  • praktické balení s pumpičkou
  • příjemná vůně
  • cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 11:03:05

Nedráždí oči a pleť, ale pokožka zůstává po odlíčení napnutá. Abych měla pocit perfektně odlíčeného make - upu, musím ho použít minimálně dvakrát. Aplikace pumpičkou mi vyhovuje. Výhodou je i nízká cena.

  • pro citlivou pleť
  • napoprvé neodlíčí vše


Další recenze od 28.3.2012 06:37:07

Jeden z mých obblíbených obličovacích gelů na obličej. Je levný, hezký voní, možná trochu vysušuje, ale mně to pod krém nevadí. Balení s pumpičkou mi maximálně vyhovuje, celkově se mi líbí, jak tento gel vypadá. Myslím, že ideální poměr kvality a ceny.

  • nízká cena
  • hezká vůně
  • praktické balení
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2012 15:25:37

Na tento čistící gel jsem narazila v akci, takže jsem neváhala a jeden na vyzkoušení vzala. A je opravdu moc dobrý. Pleť jemně, ale účinně vyčistí, nevysušuje a příjemně voní. Určitě bych neměla problém koupit si ho znovu, na svou cenu je moc fajn.

  • Cena
  • Vůně
  • Účinně čistí
  • Praktické balení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Sháněla jsem čistící gel za rozumnou cenu a gel, který mě upoutal svým vzhledem byl právě tento růžový. A nezklamal mě ani po použití. Gel velmi dobře vyčistí plet a nezanáchává ji napnutou tak, jak u některých gelů bývá zvykem. Na to, že gel je docela kvalitní je velmi příjemná cena. Takže já doporučuju.

  • hezký obal
  • nenapíná pokožku
  • nevysušuje
  • dobrá cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.2.2013 17:20:13

Na tento gel jsem narazila v drogerii Rosman a zaujala mě svým vzhledem. Po přečtení k čemu slouží, jsem si řekla, že za vyzkoušení stojí a navíc za tu cenu jsem ho tam nemohla nechat :) K mycímu gelu jsem přidala i peeling ze stejné růžové řady a jsem nadmíru spokojená. Mám už 3 balení, jak mycího gelu tak právě peelingu a nehodlám měnit. Pozoruji, že se mi pleť po používání o mnohem více zlepšila.

  • odstranil mi i voděodolnou řasenku
  • pleť po něm nepne a nezůstává zarudlá
  • výborně odlíčí makeup a nečistoty
  • cena
  • velmi dobrá snášenlivost
  • příjemná vůně, která se nevnucuje
  • když necháte otevřenou pumpičku a nebudete ji zavírat na druhou stranu, tak vám bude gel míchat s vodou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2013 17:29:18

Tento čistící gel je cenově velmi výhodný. Stojí asi 30 korun, není špatný, nevysušuje, ale vadí mi hodně jeho parfemace. Je příliš silná. Pleť čistí dobře, žádné zarudnutí, žádné pnutí. Měl by být na citlivou pleť, ale na citlivou pleť bych ho nedoporučovala.

  • cena
  • nevysušuje
  • dobře čistí
  • silná parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používala jsem ho docela dlouho na večerní (a někdy i ranní) čištění pleti. V kombinaci s další kosmetikou nebyl špatný - stačil jako základ. Jinak jsem ale žádné extra účinky neviděla. Navíc mi přišlo, že občas dost vysušuje, ale nebylo to vždy, tak bych to spíš dávala za vinu své citlivé pokožce. Nicméně za tu cenu, která je hluboko pod průměrem jiných přípravků, je dobrý!

  • cena
  • dobře vyčistí / odlíčí
  • žádné výrazné účinky
  • vysušuje


Další recenze od 17.2.2013 23:59:09

Uff. Na začátku používání to vypadalo, že jsem našla perfektní čistidlo a odličovadlo na obličej. To jsem se ale spletla... cca po třech týdnech mě začal opravdu hodně vysušovat - takhle suchý obličej jsem skutečně nikdy neměla (a že mé pleti jen tak něco nevadí!). A to i přesto, že jsem se snažila obličej hydratovat, hydratovat, hydratovat... na noc, přes den, pod makeup, bez makeupu, ale obličej byl suchý dál. Nakonec jsem to vzdala a tento gel vyhodila. Ale bylo mi to moc líto, protože PERFEKTNĚ odličoval a čistil, odstraňoval i černé tečky. Navíc příjemně voněl. Super je také balení s pumpičkou. Ale bohužel, znovu si ho nejspíš nekoupím.

  • vůně
  • skvěle odličuje a čistí
  • pěkné a praktické balení s pumpičkou
  • opravdu hodně vysušuje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Můj názor se nebude příliš lišit od ostatních pozitivních recenzí. Na začátek bych asi řekla, že obal je krásný a ihned mě zaujal, takže tenhle gel si samozřejmě našel místo v mém košíku. Balení je navíc i praktické, dobře se dávkuje, snadno zavírá i otvírá. Na vyčištění pleti stačí obvykle 2 pumpnutí. Neodličuji se s ním, většinou ho spíš používám k dočistění pleti od zbytků líčidel z obličeje i kru a dekoltu. Tuhle funkci plní naprosto skvěle. Po použití cítím rozdíl, pleť je vyčištěná a vypadá zdravěji (zdá se mi, že se dokonce zlepšuje). Musím říct, že ale nemám citlivou pokožku, takže šetrnost neposoudím. Nicméně mi nevysušuje pleť ani mě neštípe a nepálí, takže to taková hrůza nebude :) Seženete za pár kaček v Rossmannu, určitě doporučuji zakoupit.

  • dobré čištění pleti
  • design obalu
  • praktická pumpička
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • zlepšení pleti (alespoň u mě)
  • dostupnost
  • žádné :)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2013 16:36:31

Wash gel jsem používala skoro celou vejšku, protože jsem nebyla nijak extra při penězích. Ale i tak jsem nijak extra nezaregistrovala, že by cena šla na úkor kvality. Wash gel má příjemnou a jemnou kozistenci, nepálel mě po ní obličej a ani jsem nezaregistrovala nějakou vyrážku. Balení s pumpičkou je praktické a aplikace pohodlná. Bohužel neodlíčí celkovej make up a po odlíčení jsem musela dát na obličej víc hydratačního krému, protože mi dost vysušoval pleť. Ale za tu cenu? Určitě koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • balení s pumpičkou
  • bez alergické reakce
  • neodlíčí úplně všechno
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.12.2013 09:59:05

Tento gel jsem dřív používala. kdybych nebyla omezená, jak má být tahle recenze dlouhá, tak jednoduše napíšu, že mojí pleť vysušuje. Ale zkusím se nějak víc rozepsat. ze začátku jsem ji používala docela ráda, ale časem sem měla pocit hrozně vysušené pleti a ani krémy nezabírali. A právě jsem si vzpomněla na to hlavní, proč jsem ho přestala používat - moje plet je smíšená s nějakým tím pupínkem, ale zároveň je citlivá. No a po tomhle přípravku jsem měla časem úplně strašně flekatý obličej a jen tak se mi pleť nezklidnila. Ne nedoporučuju ke koupi.

  • Balení s pumpičkou
  • vysušuje
  • zflekatěla jsem


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2014 10:34:57

Ve své cenové kategorii nemá konkurenci. Naprosto nejlepší čistící gel, který mě velmi překvapil. Neštípe, nedráždí a jemně pleť vyčistí. V"ně nijak nenadchne, ale ani neodradí, protože nesmrdí :D Balení s pumpičkou je také super a při použití párkrát týdně mi vydržel půl roku. Rozhodně se k němu vrátím. Doporučuji.

  • cena - kvalita
  • pumpička
  • balení dlouho vydrží


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento gel jsem koupila pouze kvůli jeho nízké ceně. Neočekávala jsem zázraky, ale gel mě velmi zklamal. Pleť nehorázně vysušuje, zvýrazňuje šupinky, pleť po použití pne (mám smíšenou pleť s mastnou T- zónou). Parfemace je docela silná, taková chemická. Tento produkt mě odradil od zkoušení dalších výrobků značky Synergen, bohužel.

  • cena
  • vysušuje pleť
  • chemická vůně-smrad


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2015 11:12:33

Mycí gel byl fajn, používala jsem ho po odlíčení očí na vyčištění pleti, pak jsem stejně ještě použila na dočištění odličovací ubrousek nebo tamponek s micelární vodou, úplně make-up neodlíčil, ale vyhovovalo mi, že nevysušoval, hezky pěnil na pleti, příjemně voněl a neměla jsem pocit pnutí po omytí, takže bych koupila klidně znovu i když neodličuje perfektně

  • nedráždí
  • vůně
  • cena
  • neodličuje dokonale