Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation recenze a zkušenosti

Čištění pleti Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation
Čištění pleti Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation - obrázek 1
Čištění pleti Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation - obrázek 2
Čištění pleti Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation - obrázek 3
5 3.8 14
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Osvěžující čisticí pleťový gel Aqua Sensation

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 17:43:15

Má pěkný obal, který je zároveň praktický a snadno se používá. Produkt má velmi příjemnou nedráždivou vůni. Po umytí je pleť svěží a rozjasněná. Splnil veškeré mé požadavky a ještě více. Mohu ho doporučit všem pro každodenní používání.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Dostala jsem ho a tam mi bylo líto ho vyhodit, tak jsem ho použila. Podle mě patří mezi takové ty klasické čistící gely, nějak mě nenadchnul, ale taky neurazil. Mě moc nevyhovoval, ale i tak mi pleť dobře vyčistil od denních nečistot.

  • vyčistí pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Prvních pár dní používání mi velmi vyhovoval, ale poté mi začal dělat neplechy. Dráždil mi pleť a nechával mi jí napjatou. Jelikož mám normální až smíšenou pleť ( v zimě jsem měla suchou) tak i přes namazání krémem mi nehorázně vysušoval pleť. Bohužel už letěl do koše.

  • parfemace
  • vysušuje
  • dráždí pokožku
  • napjatá pokožka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 20:22:50

K Nivee mám neutrální vztah a gel jsem si koupila docela náhodou, na koleji mi došel a byl v akci. Měl by být pro normální plet, mám smíšenou a hrozným způsobem mě vysušuje ! Mám po něm pocit pnutí, po 2dnech se objevily šupinky (než jsem zaměřila zdroj trablí a vyměnila ho) a celkově mě dost podráždil. Myslím, že Nivea je ideální pro nenáročnou plet i uživatelky, za mě ne.

  • dostupnost
  • cena
  • vysušuje
  • může podráždit citlivou plet


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2012 00:03:29

Gel je při mytí na obličeji příjemný, takový hladký a jemný. Moc ráda mám jeho vůni. Po jeho použití mám pocit čisté a osvěžené pleti. Zvládne smýt i makeup. Stačí použít maličko, napění tak akorát. Je určený na normální a smíšenou pleť, já bych doporučila spíš na tu smíšenou, klidně i mastnější. Přece jen je to čirý gel, které dle mojí zkušenosti více či méně vysušují snad všechny. Já mám po jeho použití určitě lepší pocit po natření krémem. Pleť mám smíšenou, ale momentálně spíš se sklony k suchosti, takže mycí gely tohoto typu nevyhledávám. Tento mám doma, ale použiji jen občas. Obsah mikroperliček mi nevadí, jsou velmi drobné a na jedno použití je v gelu většinou jen jedna, která se při mytí stejně někam ztratí. Obal se mi líbí, je průhledný a gel v něm pěkně vypadá, vyklápěcí otevírání je praktické, stačí jen jedno zmáčknutí palcem. Jestli si tento gel koupím někdy znovu, vlastně nevím - podle stavu mojí pleti. Majitelkám smíšené/mastnější pleti ale můžu doporučit.

  • příjemná konzistence
  • osvěžující vůně
  • pocit čisté pleti
  • praktické balení
  • normální pokožku trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.2.2013 19:01:27

Tento gel mi ze začátku velmi vyhovoval - dobře vyčistil pleť, dokonce zvládnul i make-up. Pleť byla hezky jemná a svěží. Bohužel po delší době používání jí začal vysušovat - mám suchou pleť a tento gel je vhodný spíše pro normální a problematickou pleť. Jinak je ale příjemný, obsahuje drobné částečky, které nejsou vůbec hrubé. Hezky voní a líbí se mi obal, i když ke konci už pak šel gel špatně vymáčknout. Znovu už nekoupím.

  • dobře vyčistí pleť - odstraní i make-up
  • hezky voní
  • příjemný na pleti
  • vysušuje - nevhodný pro suchou pleť
  • ke konci jde gel špatně vymáčknout z obalu


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 11:15:00

Ucházející čistící gel, používám ho každé ráno a večer pro očištění pleti od zbytku make-upu nebo jen pro dobrý pocit čisté pleti. Poměrně brání lesku, celkově zničí mastnotu okolo nosu a brady. Má příjemnou vůni a suprové malé částečky, které se masáží na pleti rozpustí. Pleť nevysušuje, ale hydratuje, což není zvykem, ačkoli to výrobce slibuje. Chybou je snad jen lahvička, ze které to po čase jde špatně ven a musí se hodně hrkat a naklánět

  • čistí
  • hydratuje
  • zmatní
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2013 23:42:36

Myslím, že toto je veľmi vydarený čistiaci gél od Nivey. Sú v ňom granulky ktoré sa pri aplikácií rozpustia. Balenie je dosť veľké je ho až 200 ml. Je určené na normálnu a zmiešanú pleť. Balenie sa mi tiež veľmi páči aj keď ma trochu zaráža uzáver. Mal by udržovať prirodzenú rovnováhu hydratácie pokožky, čo môžem potvrdiť. Pleť mi tak nevysušuje. Krásne vonia. Používam ho vždy večer na odstránenie make-upu z pleti.

  • vôňa
  • balenie
  • nevysušuje
  • žiadne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.6.2014 14:41:46

Už jsem ho koupila poněkolikáté. Líbí se mi praktické balení, respektive obal, který zaručuje jednoduchou aplikaci. Oceňuji i to, že vidím, kolik produktu ještě zbývá. Gel je naprosto super a mikročástečky nijak nedráždí pleť - jeden z nejlepších gelů a čištění pleti s příjemnou vůní. Rozhodně doporučuji.

  • vůně
  • cena - kvalita


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.8.2014 15:34:23

Tenhle gel si kupuji kolem dvou let, používám ho ráno i večer. Balení mi vydrží tak 3, č měsíce. Po nanesení trošku napění. Pleť krásně vyčistí a zklidní, je po použití jemná a matnější. Gel určitě ale nestačí na nějaké černé tečky nebo pupínky, na každodenní použití ale určitě stačí. Hodně se mi líbí balení,stačí jenom lehce zatlačit na vrchní část, není potřeba složitě otvírat nějaká víčka a podobně.

  • Balení
  • Jemná pleť
  • Bez výrazné vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Z tohto čistiaceho gelu mám už asi šieste balenie. Mám mastnú pleť a toto je jeden z mála čiastiacich gélov z drogérie ktoré nevysušujú pleť a nie sú úplné dryáky. Používam ho ráno aj večer, po jeho použití nemám pocit pnutia a potrebu okamžite sa krémovať. Jediné čo mi nevyhovuje je balenie a to konkrétne dávkovanie. Možno by mi viac vyhovoval s pumpičkou. Ináč nemám čo vytknúť

  • čistí
  • nevysušuje
  • cena
  • nevytvára pocit pnutia
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.12.2014 18:02:37

Tento čistící gel bych doporučila uživatelkám s normální, bezproblémovou pletí. Je vhodný na každodení použití, obsahuje jemné částečky, které se při čištění rozpustí. Docela dobře vyčistí (i make-up), nevysušuje a nedráždí. Na pupínky nebo černé tečky ale nemá bohužel žádný účinek, na to je až moc jemný. Balení je docela velké a dlouho vydrží, taky se mi líbí praktické dávkování. Znám ale i mnohem lepší gely, takže už nekoupím.

  • nevysušuje
  • vyčistí
  • žádný účinek na pupínky a černé tečky


Další recenze od 12.2.2015 10:53:35

Gel jsem zakoupila, protože jsem chtěla vyzkoušet nový hydratační mycí gel na tvář. Gel sice hezky noví, ale to je vše. Po nanesení a smíchání s vodou mě štípe,hlavně na středu tváří, po čtyřech umytích jsem si všimla, že se mi pleť strašně vysušuje. Zhoršila se mi pokožka i v okolí očí - byla více suchá a citlivá. Rovněž se mi začla pleť více mastit - gel totiž pokožku hodně odmastil a ta poté reagovala zvýšením tvorby mazu. Nechápu naprosto název výrobku - Aqua - s hydratací nemá tento výrobek nic společného.

  • vůně
  • dráždí citlivou pokožku
  • vysušuje
  • pleť v průběhu mytí pálí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Synergen Wasch Gel

3.9 72% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Lush Fresh Farmacy

3.6 66% 11 recenzí