Syoss Oleo Intense Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Syoss Oleo Intense Shampoo
Šampony Syoss Oleo Intense Shampoo - obrázek 1
5 2.7 9
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 12% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Syoss

Recenze produktu
Syoss Oleo Intense Shampoo

věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 27.9.2013 12:19:32

Tento šampon je určen k vyživení suchých a lámavých vlasů. 5ekla bych že to oprvadu splňuje. Doporučují po použití vlasy vyfénovat, což se taky mnohým z nás hodí. Velká přednost je vůně, typická syossácká. Vlasy jsou už při umývání příjemné a necuchají se. Po vyfoukání jsou konečky krásně jakoby zacelené (nejlepší je ale stejně chodit pravidelně ke kadeřníkovi....) a celé vlasy jsou pěkně uhlazené a poddajně. Jediné co mě překvapilo bylo to, že mě asi po 2 týdnech trošku svědila hlava. Nemůžu ale s jistotou tvrdit že to bylo syossem, protože jsem ho prostřídávala ještě s jedním šamponem.... Jinak ale celou řadu vřele doporučuji, na suché vlasy opravdu funguje :)

  • uhlazuje
  • zjemňuje
  • vyživuje
  • cena
  • --


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.1.2014 22:47:03

ďalší zo šampónov,ktorý sľuboval zázraky,no mne vôbec nezabral. prvé umytie bolo skvelé,splnil čo sľúbil na obale,druhé umytie už bolo slabšie a tretie úplný horor.sľubuje regeneráciu a pomoc suchým vlasom,uvítala som to,hlavne na konce,keďže čím sú dlhšie,konce sú viac suché. bohužiaľ,po druhom umytí som videla rozdiel,viac negatívny ako pozitívny. vysušil mi vlasy ešte viac,svrbela ma pokožka hlavy,vlasy som mala ťažké,nedali sa poriadne ani rozčesať.na tretí deň sa začali veľmi mastiť.po prvom umytí som ale veľké rozdiely nezbadala,nevidela som,že by im extra pomohol,ani to,že by vyživil,či regeneroval.pekne voní,konzistencia je tiež fajn.zoženie sa v každej drogérii alebo väčšom obchodnom reťazci.kamarátka sa dokonca sťažovala,že syoss šampón jej úplne zničil vlasy.tak dúfam,že iným zabral ako mal

  • vôňa
  • dostupnosť
  • neurazí ale ani nenadchne
  • mne nepomohol vôbec v ničom čo sľuboval
  • nevidela som žiadnu regeneráciu ani pomoc vlasom


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.10.2013 19:32:18

Šampon slibuje regeneraci, proto jsem si ho koupila doufajíc, že zachráním svoje dlouhé vlasy, které začaly být velice suché, co se týká konečků. Nic moc.... Konečky sice nebyly tak suché jako před tím, ale taky žádná sláva. Potěšila mě krásná vůně šamponu. Ale zklamaly mě 2 věci. 1) vlasy byly velice těžké a nedokázala jsem s něma nic vyčarovat . 2) Osobně se mi vlasy moc nemastí, ale na druhý den po umytí byly moje vlasy u kořínku mastné a konečky suché. Doporučuji spíše ženám s hustými vlasy, co nemají problém s objemem.

  • lesk
  • suché konečky vyživí
  • vůně
  • na druhý den vlasy mastné
  • těžké vlasy
  • moc účesů díky tomu nedrží


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 28.9.2013 17:46:45

Já s tímto šamponem nebyla moc spokojená. Mám suché vlasy a ani tento šampon mi nepomohl. Nepozorovala jsem jediný rozdíl při použití tohoto šamponu nebo jiného které běžně používám. Spíš bych řekla, že mě po tomto šamponu více svěděla pokožka. Dle mého průměrný šampon tak na umytí vlasů. Mé očekávání rozhodně nesplnil.

  • žádné
  • žádný výsledek


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 19.12.2013 12:18:06

Thermo Care? No nevim. Tenhle šampon vlasy umyje, ale to je asi tak všecno. Bez kondicionéru jdou pak vlasy těžce rozčesat, jsou těžké, vysušené, nevšimla jsem si, že by to s fénováním udělalo nějakej zázrak. Po dvou týdnech se mi začaly odlupovat kousky kůže v oblasti ofiny, nikdy dřív jsem s tím a nebo s lupama problém neměla, takže za to nejspíš bude moct Syoss, který jsem dala na dopoužívání mamce :-D

  • vůně
  • nic extra


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 31.7.2014 23:56:10

Šampon jsem si koupila na začátku léta, protože mám během prázdnin vždy sušší vlasy, zvlášť konečky. Šampon má hezké balení, příjemně voní, ale to je z pozitiv asi tak všechno. Po umytí vlasů tímto šamponem jsem měla vlasy zvláštně "ovoskované", naprosto nepoddajné a druhý den po umytí jsem je měla u kořínků mastné - a to mi běžně stačí si vlasy umýt jednou za tři dny. Možná, že je to má chyba, vlasy nemám tak suché, jak si myslím a šampon pro mě jen není určen. Opravdu suchým a zničeným vlasům by snad vyhovovat mohl.

  • vůně
  • balení
  • vlasy se velmi mastí
  • zvláštní struktura vlasů
  • neregeneruje
  • vlasy jsou těžké a nepoddajné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 10.10.2013 13:45:18

Tak tomuhle šamponu od Syossu musím dát opět palec dolů. Už jsem ztratila nervy a nejspíš od nich nebudu zkoušet žádné další šampony :-D Šampon krásně voní, ale to je tak všechno. Vlasy jsou po použití tak zvláštně povoskované a těžké. Na druhý den se probudíte s katastrofou na hlavě. U kořínků byly vlasy hrozně mastné a konce zase strašně vysušené a vypadalo to, jako bych si hlavu týden neumyla :) Takže rozhodně nedoporučuji.

  • vůně
  • velký obal
  • mastí vlasy
  • ještě více vysuší konečky
  • těžké nepoddajné vlasy


Další recenze od 23.7.2014 20:01:09

Tento šampon mě zklamal. Výrobci slibují vyživené vlasy, je určen na suché a nepodajné vlasy. Výrobek mi vůbec nepomohl, vlasy po něm mám suché, hlavně na konečcích, lámou se a třepí. Zdá se mi, že se vlasy začaly více lesknout, ale na úkor více věcí, např. že jsou hrozně splihlé a těžké. Šampon sice pěkně voní, ale z vlasů to brzy vyprchá. Za tu cenu a složení bych si jej znovu nekoupila.

  • Vůně
  • Velikost balení
  • Vysušuje vlasy
  • Nemá žádný účinek


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.4.2016 11:52:45

Po umytí vlasy u kořínků hodně mastné, konečce i nadále byly suché a krepaté. Vlasy jsem musela mýt častěji, než jsem byla zvyklá. Dala jsem mu šanci, umývala asi měsíc a žádné zlepšení. Vlasy stálé suché a krepaté. Hodně lidí si chválí jeho vůni, mě však vůbec nezaujala, musím přebýt kondicionérem. Ani jsem ho celý nespotřebovala.

  • dostupnost
  • mastí vlasy u kořínků
  • konečky suché
  • nevoní


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Syoss Volume Lift šampón

2.8 45% 18 recenzí

Hůře hodnocené