Tangle Teezer Compact Styler recenze a zkušenosti

Kartáče a hřebeny Tangle Teezer Compact Styler
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer Compact Styler - obrázek 1
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer Compact Styler - obrázek 2
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer Compact Styler - obrázek 3
5 4.5 38
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Tangle Teezer

Recenze produktu
Tangle Teezer Compact Styler

věk
15-24

Další recenze od 27.11.2017 19:56:55

Mám prirodzene veľmi husté a dlhé vlasy po pás, preto používanie klasických hrebeňov a kief bolo pre mňa vcelku bolestivé. Asi pred vyše rokom som objavila tento a odvtedy iný ani nepoužívam. Dá sa používať na suché ale aj mokré vlasy, kedy vlasy vôbec netrhá a krásne jemne bez bolesti ich rozčeše. Dá sa zohnať vo viacerých farebných prevedeniach a jeho životnosť je nekonečná, takže investícia sa vyplatí.

  • - farebné prevedenia
  • - netrhá vlasy
  • - jednoducho a rýchlo rozčeše vlasy bez bolesti


Další recenze od 19.10.2017 17:58:21

Kompaktní verzi Tangle Teezeru jsem si pořídila zároveň s klasickým. Jsem nadšena oběma! Tento malý je úžasný na každodenní tahání v kabelce, skvěle se drží, vypadá reprezentativně, nelituji ani koruny. Pokud zvažujete, zda ho potřebujete, já sama váhala roky až jsem ho koupila a teď mne mrzí, že jsem otálela. Co do kvality mi přijde stejný jako klasický, jen možná štetinky jsou malinko tvrdší nebo kratší, ale to nejde ani na první dojem poznat. Teď, když se mi v práci naježí moje krepaté vlasy, přečísnu je a jsou hezky uhlazené. Doporučuji

  • vypadá reprezentativně
  • kvalita - skvěle rozčesává
  • hezky se drží
  • štětinky možná malinko tvrdší


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2017 21:34:29

Kvůli práci se dost nacestuju, takže prpto jsem si koupila i tenhle menší Tangle teezer. Musím říct, že ta menší verze mi možná i víc vyhovuje. Líp se drží, zatím mi nevypadl z ruky a neudělal rachot na dlaždičkách. Oceňuji také, že má takové jakoby víčko, aby se štětiny nezohýbaly. Dokonce ho používám víc, než tu klasickou verzi, kterou mám taky sbalenou v kufru. Je to nejlepší hřeben.

  • Má víčko
  • Dobře se drží
  • Cena
  • Dostupnost


Nejlepší kartáč, jaký jsem kdy měla. Přivezla jsem si ho z Británie v době, kdy u nás ještě příliš nebyly, a všechny kamarádky mi ho záviděly (a také tam byl o dost levnější). Netrhá zbytečně moc vlasů, rozčesává jemně a šetrně. Dobře se čistí. Díky praktickému "víčku" se navíc štětinky nezohýbají tak, jak u neuzavřených verzí. Skvělý na cesty, do kabelky, kamkoli. Navíc množství barevných variant.

  • šetrně rozčesává
  • netrhá moc vlasů
  • praktické balení
  • barevné varianty
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2017 19:31:41

Mám jak klasickou verzi Tangle Teezeru bez pouzdra, tak i tuto. Nejdříve jsem zakoupila cestovní, protože jsem nechtěla, aby se poškodily štětiny, které jsem se stejnak zavíraním ohýbají. Za mě jediný hřeben, který mi dokázal rozčesat vlasy, které byly neskutečně zacuchané větrem. Mám doma i hřeben z kančích štětin a klasické kartáče. I tak stále sahám po Tanglu.

  • šetrně rozčeše zacuchané vlasy
  • hodí se na rozčesání mokrých vlasů
  • design
  • žádné


věk
25-34

Je absolutně skvělý, mám zlatý a mám jej u pár let. Vlasy rozčesávám jen s ním, vlasy se nelámou, a hlavně ta masáž hlavy je orgasmická :D Akorát mi na něm trochu chybí rukojeť, ale s rukojetí tangla už můžeme myslím koupit taky. A co je plus tak e je hodně kvalitní, vyklouzl a letěl na kachličky nesčetněkrát, a stále je v pohodě :D

  • perfektně rozčeše
  • orgasmická masáž hlavy
  • kvalitní nerozbirný výrobek
  • ve zlaté vypadá i po letech luxusně
  • rozčeše suché i vlhké vlasy (mokré nečešu)
  • skladný i do kabelky
  • někdo by mohl říct cena - ale je nerozbitný
  • někdo by mohl říct rukojeť - ale tu má jiný model


Tento hřeben jsem dostala k narozeninám a je naprosto úžasný :-) při česání s jiným kartáček mi vypadávají vlasy, když se česu Tanglem, tolik vlasů mi nevypadá...dokonce rozčešu i mokré vlasy bez sebemenších problémů :-) Dokonce jsem začala rozdávat i kamarádkám k narozeninám, aby také zkusily kvalitní hřeben :-)

  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Mám s ovečkou Shaun je strašně roztomilej,skladnej,praktickej a vejde se krásně do kabelky. A během dne na pročísnutí je fajn nebo taky na jemné vlásky dětí je fajn,prý to s ním netahá.Ale na ranní rozčesání mých dlouhých sušších hrubších vlasů,prostě nestačí.Nějaké zacuchání mi vůbec nedokáže rozčesat.A ani klasický tangle teezer mi na ranní rozčesání nestačí,který také vlastním a ten mám radši ještě míň než tento kompaktní (nemá chránič štětinek a hůř se mi drží).Prostě musím použít na pořádné rozčesání jiný kartáč.Ale kdo má jemnější mastnější kratší vlasy asi pro něj bude parádní na mé dlouhé prostě sám o sobě nestačí.

  • je krásný
  • praktická velikost do kabelky nebo na cesty
  • chránič štětinek (díky tomu je pořád jako nový)
  • fajn na dětské vlásky-netahá
  • Na rozčesání mých vlasů po ránu nestačí
  • trochu mi chybí rukojeť jako u normálního kartáče


Další recenze od 19.8.2016 06:43:50

Hřeben jsem dostala k narozeninám v době, kdy se tento byznys u nás teprve začal rozjíždět a vůbec jsem nechápala...No, ale začala jsem ho používat a byla jsem nadšená. Mám problém s vypadáváním vlasů a s jakýmkoliv jiným hřebenem jsem po učesání měla plno vlasů v něm. Tangle mi vlasy vůbec netahá, je šetrný i při rozčesávání mokrých vlasů a za ta léta užívání mohu potvrdit účinek. Vlasy mám určitě zdravější, již se mi netřepí konečky a určitě si jich při rozčesávání vytrhnu minimální množství. Nedovedu si představit, že bych se měla ještě někdy česat něčím jiným. Už to vlastně ani neumím. Určitě dbejte na to, abyste zakoupili originál. Dělá se již spousta náhražek a ti nemají s Tanglem nic společného.

  • Netahá
  • Vhodný do kabelky
  • Dlouhodobým užíváním zlepší kvalitu vlasů
  • Občas vypadává z ruky


věk
15-24

Nejlepší hřeben! Mám ten strašně pěkný zlatý a musim říct, že občas si jen tak pročesávám vlasy, prohlížím si ho a užívám si jak je to strašně příjemné. Občas se s nim hladím na dlaních, protože mě to tak jako příjemně lochtá :-D .. Vlasy po něm mám hladké, rozčesané a i přes to, že mám barvami hodně zničené vlasy, tak mi je tento hřeben netrhá a nevytrhává.

  • krásně rozčeše
  • hladké vlasy
  • vzhled hřebenu
  • nic


Další recenze od 23.4.2016 00:46:50

Bez Tangle Teezer ani ránu, tento kompaktní hřeben je pro mě neuvěřitelná pomoc, nejen že vlasy rozčeše bez jakéhokoliv namáhání nebo vypadávání vlasů, ale také skvěle masíruje pokožku hlavy. Tento hřeben je pro mě kabelkový, takže je všude se mnou. Miluji ho a jiné už nebudu an zkoušet. Dají se bez námahy rozčesat i mokré vlasy...

  • lehký
  • skvělý design
  • ochrana na štětinky
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2016 00:11:37

Přiznám se bez mučení, že jsem nikdy nechápala šílenství ohledně hřebenu Tangle Teezer. Vzhledem k tomu, že jsem často na cestách, začala jsem shánět hřeben, který něco vydrží, a zaujal mě TT compact s víčkem na hroty hřebenu. Všechny ostatní hroty u hřebenů se mi totiž buď zohýbaly nebo se mi ulámaly kuličky na koncích a česání pak bylo celkem peklo. Tak nějak jsem s kompaktem přežívala všude možně a v podstatě až před cca měsícem jsem pochopila, proč ho všichni tak chválí. Hřeben mi zůstal zapomenut v autě a já se musela česat klasickým hřebenem. A fakt to tahalo a bolelo! Sakra a jak. Takže se omlouvám a musím přiznat. že TT má něco do sebe. I když ta cena za kus plastu - no budiž to vykoupeno bezbolestným česáním.

  • netahá a netrhá vlasy
  • vcelku povedený líbivý design
  • krytka na hroty hřebenu
  • kompaktní cestovní velikost
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2015 13:10:31

Klasický velký Tangle Teezer jsem si moc oblíbila, takže když jsem objevila tuto zmenšenou verzi do kabelky, hned jsem po ni skočila. Ale bohužel se svým velkým bráchou moc společného nemá. Hůře se drží, štětiny jsou mnohem tužší, takže místo příjemné masáže, kterou jsem očekávala, mě tento trochu škrábe. Ale jako pomocný kartáč do kabelky, na občasné zkrocení rozlítaných vlasů, je vyhovující.

  • kartáč do kabelky
  • dobře rozčesává
  • lehce omyvatelný
  • tužší štětiny
  • hůře se drží v ruce než velký TT


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2015 20:39:15

Tangle Teezer (v leopardní variantě) jsem dostala před dvěmi lety k narozeninám, od té doby jsem jej nedala z ruky. Je skvělý! Moje vlasy krásně rozčeše, jak mokré, tak suché, i když je mám zacuchané, tak neškube, navíc jemně masíruje pokožku hlavy. S ním si česání vlasů opravdu užívám. Je skladný, má víčko, takže nehrozí ohnutí štětinek, dobře se čistí, snadno omývá a k tomu všemu má originální design. Ještě mám v plánu zakoupit klasickou variantu s rukojetí. Pouze doporučuji.

  • skladnost
  • neškube vlasy
  • design
  • ochranný kryt
  • padne akorát do ruky
  • žádné


věk
25-34

DOKONALOST!!! Jako první jsem měla klasický TT, ale po pár měsících se mi zkřivily štětinky a česání už nebylo tak efektivní jako ze začátku. Proto jsem si pořídila tento Compact a musím říct, že na něm nenajdu ani jediné mínus. Vlasy krásně rozčeše, poradí si i s větším ptačím hnízdem. Přitom netahá a ani vlasy nevytrhne. Mám vlasy lesklejší a pevnější. Je ideální do kabelky a na cestování. Tenhle hřeben prostě musí mít každá holka/žena!

  • rozčesává krásně
  • netrhá
  • dělá lesklé a pevné vlasy
  • nic - kosmetický zázrak


věk
35-44

Další recenze od 2.8.2014 13:35:41

Nic lepšího pro své vlasy jsem zatím neobjevila - doteď jsem měla dilema, jestli nechat vlasy usušit bez rozčesání a vypadat jako divoženka, nebo rozčesat za mokra a ničit je. TT je tak šetrný k vlasům, že nikde nic nevytrhává, netahá a snadno rozčeše i mokré vlasy. Měla jsem tady ten compact, než mi jej okamžitě po vyzkoušení sebrala máma - podruhé jsem si koupila klasický, který se drží o něco líp.

  • rozčeše bez tahání a trhání
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2014 15:18:13

Tento kartáč jsem dostala před rokem k Vánocům, hrozně se mi líbil motiv ovečky a kompaktnost hřebenu. Na mé docela dlouhé vlasy je ovšem docela nevhodný a navíc mě Tangle Teezer obecně dost tahá... Do kabelky jako největší nouzovka dobrý, ale jinak naprosto nepoužitelný... Měla jsem ho asi měsíc, pak jsem ho poslala dál, pro majitelky dlouhých vlasů je k ničemu...

  • chránič na štětinky je praktický
  • lehce se udržuje
  • moc pěkný motiv
  • dost přemrštěná cena
  • na dlouhé vlasy velmi nepraktický
  • akorát tahá a nerozčeše


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2014 11:57:51

Kompaktní verzi moc nedoporučuju. Hodí se maximálně na to, na co je původně určený - přes den ho nosit v kabelce a příležitostně s ním vlásky pročísnout. Ovšem nerozčeše pořádně, spíš vlasy jen jakoby uhladí. Na druhou stranu, rozčesávání s ním není nijak nepříjemné, netahá, dobře se umývá, má výčko, které zajistí, že štětinky budou v kabelce v bezpečí, pročísne tak, že vlasy hned vypadají upraveně a rozčesaně a především - je na něm ovečka Shaun!

  • příjemné rozčesávání
  • krytka na štětiny
  • na každodenní česání doporučuju normální verzi
  • poměr cena/výkon
  • nerozčeše pořádně


věk
25-34

Zbožňuji ho! Ne, teď vážně! Mám velmi jemné u konečků suché vlasy, které se rády cuchají, tvoří uzlíky a když jdu "nedejbože" spát brzy po umytí hlavy budím se s opravdovými dredy, které jsem takto musela již několikrát ostříhat. Tvořily se mi bohužel mnohdy i přes den a už jsem byla zoufalá, jelikož žádné přípravky na vlasy mi nepomáhaly. Pak jsem objevila Tangle Teezer. Objednala jsem ho s tím, že za zkoušku nic nedám a nyní se již 2 roky nečešu ničím jiným. Vlasy se mi zkvalitnily, a i když nemůžu tvrdit, že je to pouze používáním Tangle Teezeru, tak na tom má velký podíl. Nepadá mi tolik vlasů, nejsou již tak suché a hlavně je konec dredům!

  • příjemně masíruje při česání
  • rozčeše vše
  • cena
  • je malý
  • ohýbání štětinek po delší době


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2013 13:03:42

Když jsem asi rok byla spokojená s klasickým TT, rozhodla jsem se pořídit i jeho menšího brášku do kabelky. Když jsem hřeben viděla poprvé, překvapilo mě, jak je opravdu maličký a trochu jsem se vyděsila. Nicméně do kabelky je tato verze TT uplně ideální. Nejlepší je na něm asi ten kryt, který zabraňuje ohýbání štětinek a hřeben tak dlouho vydrží a vypadá stále jako nový. Vyhovuje mi i jeho tvar, který krásně padne do ruky, ale vzhledem k jeho velikosti je trochu náchylnější na vypadnutí z ruky, ale to se nestává moc často. Moje vlasy rozčeše uplně bez problémů a navíc masíruje pokožku hlavy. Já jsem moc spokojená a tyhle hřebeny prostě miluju.

  • kryt hřebenu
  • vhodný do kabelky a na cestování
  • masíruje
  • netrhá vlasy
  • dobře se drží
  • menší česací plocha


věk
25-34

Další recenze od 24.9.2013 07:32:50

Klasický Tangle Teezer mám zhruba dva roky a konečně jsem si pořídila i kompaktní verzi do kabelky. Tento TT je menší, takže má menší plochu a tak s ním česání trvá trochu déle, ale na druhou stranu se mi i lépe drží v ruce a přijde mi, že má trochu tužší štětinky, takže pěkně masíruje pokožku hlavy. Samozřejmě se mi líbí i vychytávka v podobě krytu na štětinky. Já jsem spokojená moc, kupovala jsem na Parfums.

  • velikost do kabelky
  • kryt štětinek
  • dobře rozčeše vlasy
  • lépe se mi drží v ruce
  • menší česací plocha


Další recenze od 20.9.2013 19:27:19

S kartáčem jsem moc spokojená. Také ho nosím neustále v kabelce, krásně rozčeše vlasy, necuchá, netahá.Kryt ho krásně ochrání, takže štětinky nejsou ohlé a ulámané.Na internetu se dá sehnat za celkem dobrou cenu oproti kamenným obchodům. Mám i klasickou verzi a s oběma jsem moc spokojená. Takže rozhodně doporučuji

  • kryt kryjící štětinky
  • necuchuá
  • netrhá vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2013 16:31:45

Tento kartáč nosím vždycky v kabelce a používám ho na přečesání během dne. Moje vlasy nic lepšího než jsou kartáče Tangle Teezer ještě nepoznaly. Při používání nehrozí žádné trhání nebo tahání vlasů ani zničené konečky. Vlasy jsou po rozčesání vzdušné, hladké a i tak dlouho vydrží. S držením kartáče žádný problém nemám, jeho tvar mi přijde ergonomický (alespoň pro mojí ruku :-)).

  • perfektně rozčeše vlasy
  • vlasy netrhá
  • neničí konečky
  • vhodný do kabelky
  • nic


věk
25-34

Tangle Teezer Compact jsem si koupila už loni a měla jsem z něj strašnou radost. Tak krásně rozčesal moje vlasy, že už jsem ho nikdy nedala z ruky. Už přes rok ho nosím všude s sebou a musim říct, že je furt jako nový. Štětinky krásně drží, nejsou zohýbané, ulámané a kartáč celkově vypadá pořád jako nový. Na delší mokré vlasy mám raději Aqua Splash, ale tento je pro mou kabelku naprostá nezbytnost :)

  • bezvadně rozčeše i mokré vlasy
  • je skladný
  • má velikou životnost
  • snadné mytí kartáče
  • netrhá vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2013 16:11:52

Klasickému provedení se v kabelce lámou štětiny. Tenhle je ideálním řešením. Malý, lehký, štětiny chráněné, bohužel velikost už není tolik pohodlná do ruky a rozčesávání je s ním také pomalejší. Ovšem, to se musí čekat... Ovšem, když jsem ho delší dobu měla jako jedinný TT začal mě trochu štvát. Když jsem ho úspěšně ztratila, tak v mezičase než se našel, jsem si koupila zase klasický a rozdíl byl znát. Celé to dělá jeho velikost. A už se mi také trochu poničily štětiny, nevím jak je to možné. Ale určitě si tenhle místo u mě v kabelce najde vždycky.

  • ideální velikost do kabelky
  • má kryt - neničí se v kabelce štětiny
  • design
  • špatně se drží
  • malinko hůř se s ním rozčesává


Další recenze od 26.5.2013 13:21:18

Výborný a velmi praktický kartáč pro mé dlouhé a poměrně husté vlasy. Vždy s ním dosáhnu ekektivního rozčesání jak mokrých, tak i suchých vlasů, které jsou po pročesání Tangle Teezerem krásně vzdušné. Naprosto nepřekonatelná je také masáž hlavy, kterou lze TT provést. Bez obav ho lze nosit i v kabelce, a to díky krytce, která chrání štětinky kartáče a zároveň i obsah a podšívku kabelky před případným poškozením. Vzhledem k tomu, že je vyroben z platu ho lze i velmi snadno a opakovaně umývat. Oceňuji tak i jeho velmi hygienické řešení. Přestože si i tato menší verze klasického TT poradí s mými dlouhými vlasy, plánuji v brzké době zakoupit také ve verzi Aqua Splash.

  • snadno omyvatelný
  • praktické řešení do kabelky
  • velmi příjemná masáž hlavy
  • efektivní rozčesání dlouhých a hustých vlasů
  • žadný jsem zatím neobjevila


Další recenze od 22.5.2013 07:00:23

Z různých názorů na netu jsem byla nadšená a rozhodla se tedy TT pořídit i domů a to opravdu rychle. První dojem byl takový neurčitý. Netušila jsem, jak jej přesně držet, aby mi pořád nepadal do vany. Připsala jsem to prvotní "nezručnosti" a jela dál. Po 3 dnech používaní musím říct, že pro hodně jemné vlasy, u kterých se snažíte vytvořit objem, je naprosto nepoužitelný. Vlasy mi po něm zůstali ještě jemnější, úplně jako chmýří a nešlo se s nimi domluvit. Takže u mně má stop a používat dále nebudu. Když ho už mám, dala jsem mu šanci u mého yorka a musím říct, že u něj pracuje na 100 bodu. Takže se mi osvědčil jako bezvadný psí kartáč. Kdybych jej koupila za 500, asi by mi to jedno nebylo, ale za 230 z Aukra je pořád levnější než jiné produkty z psího obchodu :)

  • rozčesáva opravdu dobrě
  • dle mého názoru nevhodný pro jemné vlasy


Další recenze od 18.4.2013 10:59:10

Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem mu moc nevěřila. Ale pak dala kámoška tu větší verzi a od tý doby jsem jiný nepoužila:) nakonec jsem si dokoupila ještě verzi do kabelky a nedám na ně dopustit. Vždycky jsem musela používat nějaký rozčesávače po umytí a s tanglem to jde i bez něj. Takže za mě určitě doporučuju.

  • netrhá vlasy
  • občas vypadne z ruky


Další recenze od 28.3.2013 22:34:12

je uzasny,ja si poridila s leopardim vzorem:-) me se vlasy cuchaji dost.mam je hrozne huste a zacuchavaji se mi hlavne v zadu u krku ale s timhle kartackem je to parada.uplne citim jak je s temi vlasy jemneji zachazeno pri rozcesavani hlavne za mokra

  • omezi lamavost vlasu
  • vlasky jsou ucite lesklejsi
  • rozcesavani tolik netaha :-)
  • obcas mi vyklouzne z ruky diky malemu rozmeru


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2013 15:08:19

Zakoupila jsem původně pro kamarádku k narozeninám. Po vyzkoušení jsem se rozhodla koupit i pro sebe. Mám dlouhé husté vlasy kousek nad zadek a tento hřeben je krásně rozčeše bez trhání i moje kadeřnice říkala, že mám vlasy s používáním méně zničené, tak možná opravdu něco dělá. Většinou jsem ke stříhání přišla už s takovými slabými konci, teď je vidět ještě stále střižena linie. Jeden mám do kabelky a klasický na doma.

  • rozčesává dlouhé vlasy
  • rozčeše krásně mokré vlasy
  • netrhá vlasy
  • atraktivní design
  • ze začátku může vypadávat z ruky
  • balení by mohlo být méně robustní


Další recenze od 20.3.2013 10:28:57

Dlho som váhala pred kúpou-keďže mám dobrú ionovú kefu na rozčesávanie. Kúpu neľutujem, veľmi dobre rozčesáva aj mokré vlasy bez bolesti a šticovania. Jednoznačne by som si ho kúpila znovu a preto som ho hneď kúpila aj mamine. A pri ďalšej príležitosti ho podarujem k sviatku. Naozaj odpočúčam.

  • rozčesávanie
  • žiadny


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2013 19:31:40

Menší, ale velmi zdařilá verze klasického TT. Vlasy docela dobře rozčeše, ale vzhledem k menší ploše s bodlinkami trvá česání déle a husté delší vlasy se rozčesávají trochu hůř. Ideální na cestování a na přečísnutí během dne, nicméně klasický TT alespoň mně rozhodně nahradit nemůže.

  • dobře se drží
  • ochrana na štětinky
  • menší česací plocha - česání proto trvá déle


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2013 15:23:30

Přesto,že mám vlasy,které se cuchají, s tímhle hřebenem nemám problém je rozčesat.. Používám ho i na mokré vlasy, na které je sice určená jiná řada od Tangle Teezer,ale i tak mi na mokré vlasy vyhovuje. Kladně hodnotím i vzhled kartáče, česáním s ním mě baví.

  • snadné rozčesávání
  • čištění kartáče


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 20:55:19

Prcek! Když mi přišel maličký balík s tímto kompaktním hřebenem, trochu jsem se obávala, zda-li ukočíruje mé kadeře. Hravě si s nimi ale poradil. Super záležitost, vřele doporučuji. V pohodě rozčeše i mokré vlasy a zbytečně je ´´nerve´´, což se mi u většiny hřebenů stávalo celkem často.

  • Skladnost
  • Tvar padnoucí do ruky
  • Necuchá a nerve vlasy
  • Vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 12:14:20

TT používam už dlhšie, takže objektívne viem zhodnotiť klady aj zápory, nakolko prvotný ošiaľ pominul :) Do kabelky výborná vec, držanie mi po čase začalo vadiť, nakolko pri dlhých vlasoch mi padá z rúk a najväčšia nevýhoda je, že po dlhšom používaní sa zúbky zahli.

  • výborný do kabelky
  • držanie
  • po čase zahnuté zúbky


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2013 14:17:54

Po cca ročním používání klasického Tangle teezeru jsem neodolala a koupila jeho "kabelkové provedení". Už předem jsem věděla, že je to opravdu tangleová miniaturka, proto jsem ani neočekávala, že by mé vlasy 100% rozčesal (od toho mám doma jeho "klasického bráchu), ale na přečesání během dne SUPER VĚCIČKA!! Určitě doporučuji!!!

  • skladný
  • s krytem - neničí se
  • úplně nerozčeše husté vlasy


Další recenze od 11.2.2013 21:28:19

Geniální, geniální! Dlouho jsem hledala hřeben, kterým by šly rozčesat silně zlakované, natupírované nebo zacuchané vlasy- Tangle Teezer předčil moje očekávání. Mám hodně jemné a ne moc bohaté vlasy a při česání mi vždy vypadlo hodně vlasů, v tomto hřebenu jich po česání vždycky najdu tak maximálně 5. Doporučuji ho každému, kdo nemá moc vlasů a chce mít víc než 5 chlupů na hlavě.

  • netrhá vlasy
  • dá se nosit všude sebou
  • je omyvatelný
  • rozčeše i mokré vlasy
  • pro mě žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Kartáč na vlasy

4 75% 2 recenze