Tangle Teezer kartáč na vlasy recenze a zkušenosti

Kartáče a hřebeny Tangle Teezer kartáč na vlasy
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer kartáč na vlasy - obrázek 1
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer kartáč na vlasy - obrázek 2
Kartáče a hřebeny Tangle Teezer kartáč na vlasy - obrázek 3
5 4.4 141
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 140 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 141 recenzí
  • Výrobce Tangle Teezer

Recenze produktu
Tangle Teezer kartáč na vlasy

věk
15-24

I když je tento kartáč na vlasy drahý, rozhodně ho doporučuji a pokud se mi někdy rozbije, určitě koupím znovu. Vlasy skutečně netahá a příjemně je rozčeše, i pokud jsou mokré, nebo vlhké. Dobře se drží v ruce a není příliš velký. Značka navíc nabízí i menší, cestovní verze. Díky mnoha barvám si každý vybere svého favorita. Celkově bych kartáč hodnotila jako perfektní a nedokážu si bez něj představit česání vlasů.

  • Velký výběr barev a stylů
  • Pohodlně se drží
  • Rozčeše suché i mokré vlasy
  • Netahá a češe bez bolesti
  • Cena


věk
15-24

Další recenze od 16.11.2017 19:27:39

Zatím asi nejlepší kartáč, který jsem vyzkoušela. Donedávna jsem měla opravdu hodně dlouhé (zhruba pod zadek) a suché vlasy, takže rozčesat je byl vždycky docela oříšek a vlasy i já dostávali hodně zabrat. Toto je jeden z mála kartáčů, se kterým nebylo rozčesávání takovým problémem a zároveň tolik vlasy netrhal. Teď mám vlasy kratší a stačí mi dvakrát přejet a mám rozčesáno.

  • skvělý na dlouhé vlasy
  • možná cena


Poté, co jsem zkusila tenhle hřeben, už jiný nechci. Nepřetrhne vlas při česání, protože štětinky jsou ohebné, masíruje pokožku hlavy, což je příjemné. Pro mě je velké plus, že se dá kartáč omýt pod vodou a vydesinfikovat nebo umýt mýdlem, je plastový, takže mu to neublíží a dovnitř se voda nedostane. Mám ho už tak dva roky a je pořád ve skvělém stavu. Líbí se mi i design a barvičky, takže já mu nemám co vytknout, krom toho, že mi občas vypadne z ruky, hůř se drží. Je taky výborný na cesty - lehký, skladný, nemusíte se o něj bát, že se zmáčkne, nebo ulomí.

  • Neláme vlasy při česání
  • Občas vypadne z ruky při česání


Další recenze od 4.8.2017 23:10:29

koupila jsem si, jelikož mi kadeřnice letos na jaře hodně zničila vlasy melírem a špatně šly rozčesat - prostě kupka sena po umytí, zároveň začly i hodně padat. Běžný hřeben nestačil, poohlédla jsem se po Tangle Teezer jako po záchraně. Při prvním vyzkoušení na umytých vlasech jsem okamžitě pocítila rozdíl oproti běžnému hřebenu - Tangle vlasy rozčeše prakticky okamžitě, vlasy netahá, vlasy během česání nevypadávají.

  • vlasy jdou dobře rozčesat
  • netahá
  • jemný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2017 00:39:05

Tak som sa k nemu konečne dostala aj ja.Mám ho vo verzii The Original Black, čo je samozrejme krásna, celo čierna kefa.Stál ma nejak 6€ (v prepočte 162kč).V ruke sa nedrží zle.Dá sa s ním dobre pracovať.Žeby som s ním mala menší problém si česať vlasy, to si zas nemyslím.Vlasy si vždy češem takto: najprv konce a dĺžky, aby som rozčesala prípadné uzly a potom celé vlasy od korienkov.Vlasy mám pod lopatky, husté, ale jemné.Bežne mám problém si rozčesať vlasy, hlavne po fénovaní.Do teraz som používala hrebeň z čerešňového dreva a bolo to ok.Niekde som dostala aj nejaký promo hrebeň, ktorý sa podobal práve Tangle Teezer, takže som potom používala ten.Ako, nevidím rozdiel medzi promo hrebeňom a Tangle Teezer, ale vôbec žiaden.Češú rovnako! Prácu mi to troška uľahčuje,ale to mi uľahčuje aj promo hrebeň..Ja sa po Tangle už nepozriem, klasický drevený hrebeň mi vyhovuje viac.

  • celkom slušne rozčeše
  • vlasy až tak moc neelektrizujú
  • viac mi vyhovuje drevený hrebeň
  • nevidím rozdiel medzi nim a darčekovým hrebeňom


věk
15-24

Další recenze od 6.3.2017 21:56:24

Kartáčem jsem byla příjemně překvapená, vlasy opravdu rozčesává celkem šetrně a ve všech ohledech splňuje svou funkci, dobře se drží, dobře se vymývá. (Nemohu ovšem srovnat s kartáčem z kančích štětin) Nicméně řekla bych, že stejně dost záleží na způsobu, jakým si vlasy češete a není tolik důležité, čím přesně se češete.

  • jedna přednost na řádek
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

Po tom, co jsem svůj Tangle teezer na cestování už asi 2x ztratila, jsem jej opět zakoupila, což o něčem svědčí. Už mám asi pátý. Do té doby jsem vyzkoušela na moje dlouhé a nepoddajné vlasy kdejaký hřeben a kartáč, ale jen tento mi vyhovuje. Dokáže bez velkého násilí učesat i hodně zakudlané vlasy. Kdybych ho neztratila, tak mi vydrží věky, je nezničitelný. Lze s ním rozčesat i mokré vlasy, ale to nedělám ráda. Jediné, co bych vytkla je, že se opravdu špatně drží a když upadne na dlaždičky, tak je to rána jako z děla.

  • Netahá vlasy
  • Výběr z různých barev
  • Rozčeše zacuchané vlasy
  • Je nezničitelný
  • Špatně se drží


věk
15-24

Další recenze od 2.1.2017 20:20:25

Nejlepší kartáč na vlasy co existuje! Mám velmi husté a suché vlasy, takže po umytí a vysušení ručníkem je nemůžu rozčesat, stejně tak ráno po probuzení. Běžný hřeben mi vlasy lámal a ničil, kvůli tomu mi nerostly ale naopak odpadávaly a ulamovaly se. Od té doby co používám Tangle, mám vlasy stále krásné, rozčesávání už není noční můrou a všichni, kteří jej vyzkouší ihned kupují :-)

  • design
  • barevné kombinace
  • super na mokré vlasy
  • netahá
  • necuchá
  • nemá držátko (ručku)
  • je plastový


věk
15-24

Další recenze od 12.8.2016 13:00:54

Na Tangle Teezer jsem poprvé narazila u kadeřníka, kdy jsem si myslela, že si ze mě snad dělá srandu a dal mi do ruky vyčesáváč na psy nebo koně,prostě jsem hleděla jak tele na nové vrata.. hřeben jsem si nekoupila,protože mi 400 kč za "nějaký kartáč" přišlo dost. O 2 roky později mi Tangle nabídla nová kadeřnice za lepší cenu a byla to skvělá investice.. Mám docela dlouhé vlasy a jsem ráda,když trávím u česání o polovinu času méně než předtím :)

  • šetrný
  • rychlejší česání
  • kvalitní
  • neničí tolik vlasy
  • vypadává z ruky


věk
15-24

Tento kartáč mám ve fialovo růžové variantě, hned na první pohled mě tyto kartáče zaujaly, jsou totiž všechny krásně barevné. To, co na tomto kartáči nejvíce oceňuji je to, že neničí vlasy. Po sprše si vždy několikrát projedu vlasy Tangle Treezerem a poté ještě klasickým kartáčem, protože mám husté vlasy a Tangle Treezer na ně nestačí. Nicméně na řidší vlasy bude určitě vyhovovat.

  • neničí vlasy
  • pročeše zacuchané vlay
  • barevnost
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2015 12:59:10

Zatím nejlepší kartáč, který jsem kdy vyzkoušela. Chválím příjemný tvar, který padne do ruky. Vlasy velmi dobře rozčeše a netrhá je. Díky tomu, že je kartáč z plastu, se skvěle udržuje čistý a čistý kartáč znamená i čistší vlasy. Štětiny jsou hustě rozesety v kartáči, takže navíc kromě rozčesání poskytují i příjemnou masáž skalpu. Na rozčesání mokrých vlasů ho ale nepoužívám, více se mi osvědčil hřeben s širokými zuby.

  • netrhá vlasy
  • lehce rozčesává
  • masáž hlavy
  • omyvatelnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2015 12:12:40

Zázrak. Jediný kartáč, který si poradí s mými extrémně zacuchanými vlasy a ušetří mě každodenních nervů a vyškubaných vlasů. Objevila jsem ho úplnou náhodou před několika lety a dnes na něj nedám dopustit. Je sice trochu dražší, ale zase se vůbec neopotřebovává (můj mám už cca 4 roky a je stále jako nový). Ale věřím, že pokud má někdo bezproblémové vlasy, je to pro něj zbytečný luxus. Jediné minus je, že trošku elektrizuje vlasy.

  • je prostě nejlepší :)
  • elektrizuje vlasy


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2015 16:13:52

Na tento kartáč jsem se po tak pozitivních recenzích strašně těšila. Bohužel následovalo velké zklamání. Myslím si, že je to spíše skvělá reklama a design než opravdová radost z česání. Mně se daleko lépe vyplatil kartáč s kančími štětinami. Je to nesrovnatelný rozdíl a cena je ve stejné kategorii. Ovšem kartáč s kančími štětinami se velice špatně čistí a udržuje. Určitě to znáte, když použijete suchý šampón - hřeben se změní v opravdový humus. Místo toho TT se udržuje a čistí krásně. A klidně můžete rozčesat vlhké vlasy, to zase kartáč s kančími štětinami neumí. Těšila jsem se, že se mi nebudou lámat vlasy a česání bude ráj na zemi. Opak je pravdou. Rozčesávání je hrozné a konečky se lámou ještě víc!

  • Snadná údržba
  • Dobře se drží v ruce
  • Cena (na e-shopu Omlazení)
  • Rozčesávání vlhkých vlasů
  • Design
  • Nerozčesává tak pohodlně, jak slibuje
  • Lámou se pak vlasy
  • Kartáč s kančími štětinami je rozhodně lepší


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2015 18:32:00

O tomhle kartáči jsem hodně dlouho přemýšlela, po mnoha kvalitních recenzích jsem se ho rozhodla zkusit. Vlasy mám jemné, ale celkem se mi zacuchávají. Vlasy dobře rozčeše, ale mokré jsem je zatím nezkoušela rozčesat. Většina kartáčů mi vlasy 'rve' a to mi dost vadí.. stejně tak špatné držení kartáče, asi to je nezvyk, ale nedokážu si s ním udělat culík. :( :D

  • Netahá
  • Nevytrhává
  • Velký výběr
  • Špatně se drží
  • Neudělám si s ním culík :D
  • Cena
  • Čištění


věk
25-34

Další recenze od 23.9.2015 14:06:55

Tak nevím jestli je to tím, že jsem od toho čekala buh ví co, ale mě vůbec nevyhovuje. Ty bodliny mě píchají dohlavy a češe jako každý jiný kartáč, jen se jako "bonus" blbě drží a bolí mě pokožka hlavy. Možná je to tím že nemám typ vlasů pro tento kartáč (mám jemné a hladké, které rozčešu skoro i tupírákem) ale i tak mi na rozčesání např. mokrých vlasů přijde daleko lepší obyčený plastový kartáč s řídkými zuby s rukojetí. Nebo kartáč který ma na konci bodlinek kuličky.

  • hezký vzhled
  • píchá do hlavy
  • blbě se drží
  • žádný zázrak


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2015 10:58:42

Po dlouhém rozmýšlení jsem si zakoupila Tangle Teezer original nečekala jsem od toho moc zázraky ale musim říct že mně mile překvapil :) Vlasy mám jemné,sušší a hooodně se mi cuchaj česání pro mně a moje vlasy byla noční můra :( plno přetrhaných vlasů a několika minutový boj s cucky.No a s tangle teezerem original je česání pro mně už bez problémové a příjemné :) nečekala jsem že ty moje hodně cuchavé vlasy hravě a hned rozčeše :) a nejen to krásně uhladí vlasy a dělá je objemnějšími :) Určitě nelituji těch 200kč co sem za něj dala a klidně si ho koupím znovu už jinej hřeben ani kartáč nechci :) tohle je malej zázrak :)

  • Dobře se drží
  • lehounký
  • krásně rozčeše vlasy
  • uhladí strukturu vlasů
  • jsou objemnější
  • vyšší cena
  • dostupnost jen přes internet


věk
25-34

Tenhle kartáč jsem si zamilovala a nedám na něj dopustit, Jeden mám doma, jeden v kabelce (mám hodně dlouhé vlasy a kompaktní na mě byl malý). Skvěle se drží, netahá, rozčeše i ty největší zacuchané chuchvalce. Jakýkoliv jiný kartáč mě tahá a pokud ten svůj náhodou zapomenu v jiné kabelce, jsem z toho celý den hrozně nesvá. No a na závěr, ta barva! Prostě super holčičí záležitost a navíc se skvěle hledá :))

  • netahá
  • skvěle rozčesává
  • šikovný do ruky
  • žádné


věk
15-24

Tangle teezer je skvělý hřeben, který se hodí na všechny typy vlasů od těch nejjemnějších po ty nejhrubší, ale hlavně bych ho tedy doporučila jemným vlasům se sklonem vypadávat. Tento kartáč snadno rozčeše i nalakované nebo nagelované vlasy. Je také skvělý na mokré vlasy. velmi se mi líbí vzhled a to ve všech barvách. Hřeben nezabere moc místa a je ideální i na cesty. Rozhodně všem doporučuji.

  • skvěle rozčeše vlasy v jakém koli stavu
  • pěkný vzhled
  • je malý a skladný, skvělí na cesty
  • dobře se z něj vyndavají vlasy
  • nic


věk
15-24

Tangle Teezer jsem si poprvé koupila na výletě v Londýně, ale asi po půl roce se mi povedlo ho ztratit... :( Koupila jsem si ho znovu v Praze, je to naprosto úžasný kartáč, dají se s ním česat i mokré vlasy, můžu ho nosit v kabelce a prostě všude s sebou. Kamarádky si ho také pochvalují. I když je z plastu, neláme se, a i přes jeho tvar je dobře drží. Já si T.Teezer zamilovala, mám doma už tři.

  • Cena
  • Neláme se
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2015 21:28:00

Celá natěšená kladnými recenzemi jsem si napsala Ježíškovi o tento kartáč a nemohla se dočkat, až si vlasy rozčešu a učešu bez toho, aniž by mi přitom hřeben nevytrhal půlku vlasů (mám jemné lámavé vlasy). Zázrak se však nekonal a já si říkám, zda to je tím, jak si vlasy češu, nebo mými vlasy, nebo něčím jiným...Po česání tímto kartáčem na něm zůstává naprosto stejné množství vlasů jako na kartáči klasickém. Při česání je sice příjemnější a mám pocit, že vlasy tolik nerve, ale ve výsledku jich mám vytrhaných stejné množství. Co se týče držení v ruce, tak s tím problém nemám, kartáč je docela velký pro pohodlný úchop. Velké zklamání a již si ho znovu nezakoupím.

  • Hezký design
  • Příjemný na hlavě
  • Vlasy trhá stejně jako jiné kartáče
  • Tomu neadekvátní cena


věk
15-24

Hodně lidí si ho chválilo, proto jsem si ho zašla koupit. Šetrnější k vlasům je, ale i tak mi vlasy vytrhává a mezi hustými zuby je těžké ho vyčistit. Má docela dobrý tvar, snadno se drží, ale i tak bych ocenila úchyt jako na obyčejných hřebenech. Je velmi praktický: vleze se mi do kabelky a ušetří poměrně dost místa. Ovšem za tu cenu ho asi už nekoupím.

  • praktický
  • dobrý tvar úchytu
  • šetrnější (ale ne šetrný) k vlasům
  • cena
  • nesplnil očekávání


věk
25-34

Další recenze od 10.9.2014 16:25:39

Tento hřeben jsem vyzkoušela u mé kamarádky a nevyhovoval mi. Myslím, že není stavěný na extrémně dlouhé, husté a silné vlasy, jako mám já, takže se radši přikláním k hřebenu Kent. Kent je sice dražší značka, ale je to v podstatě nejkvalitnější hřeben na vlasy ve světě. Jeho štětiny jsou z kančích štětin a vydrží neskutečně dlouho. Také se k němu váže výborný servis v rámci záruky několika let, kdy Vám bez problému vymění zničené štětiny, opravují drobné nedostatky atd.

  • Příjemný design v mnoha variantách
  • Skvěle češe mokré vlasy
  • Praktický k bazénu
  • Dobře se čistí a vymývá
  • Špatně se drží
  • Nehodí se na dlouhé a husté vlasy po zadek
  • V ČR předražený


věk
15-24

Opravdu nejlepší a nejšetrnější hřeben na vlasy, který jsem vyzkoušela. Kupovala jsem jej přes internet ve skvělé akci jen za 250 Kč (jinak kolem 500 Kč). Vlasy nejen krásně pročeše bez toho, aby je vytrhával, ale zároveň podporuje jejich růst a také mi vlasy krásně zjemní a narovná. Bohužel jsem si nekoupila tu verzi s krytkou, která je vhodná i na cesty, protože takhle mám strach hřeben převážet, aby se mi štětinky nepolámaly. Hřeben doporučuji všemi deseti a určitě se do něj vyplatí investovat, ať už máte jakýkoliv typ vlasů. Na výběr je mnoho verzí a barev hřebe, takže si každá určitě vybere. :)

  • Dobře se drží
  • Snadné rozčesávání
  • Vlasy rychleji rostou
  • Netahá
  • Zjemní a narovná vlasy
  • Uvítala bych krytku u každého typu


Další recenze od 18.8.2014 16:24:06

Kartáč, který skvěle rozčesává, netahá, vlasy neničí a necuchá. Dlouho vydrží a vyrábí ho v krásných barvách. Poměr kvality a ceny je dobrý. Používá ho i moje kadeřnice a nemůže si ho vynachválit. Akorát se nesmí užívat při fénování, ale k tomu jsou stejně lepší kulaté kartáče. Určitě doporučuju ho koupit. Mám fialový a růžový. A dobře se drží.

  • kvalita
  • necuchá
  • dobře se drží
  • jentak se nerozbije
  • dobře rozčesává
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 17.8.2014 17:38:36

Tak tohle je můj absolutní miláček! Nejdříve jsem ho považovala za zbytečnost, ale když počáteční šílenství opadlo a cena se dostala v akci na 200 Kč, tak zvědavost předčila a zkusila jsem ho vzít. Hned se z něho stal můj oblíbenec. Mám dlouhé, husté ale jemné vlasy a konečně pro mě není rozčesování takové utrpení jako předtím. Vlásky krásně rozčeše, skoro nekyčká a zároveň je také příliš neuplácává k hlavě, takže zůstanou nadycháné. Jednoznačně doporučuji !!! :)

  • rychlost rozčesání
  • vhodný jak na mokré tak suché vlasy
  • nekyčká
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 16.8.2014 17:10:24

Šílenství kolem tohoto kartáče mně dlouho míjelo a přišlo mi, že na něm nemůže být nic zas tak extra. Mám ale husté vlasy, které mi za poslední rok hodně narostly do délky a česání se pro mě stal horor - za mokra už nešly učesat vůbec a tak jsem si řekla, že Tangle přece jen zkusím. Hned po prvním použití jsem byla nadšená ! Vlasy šly opravdu rozčesat hladce, nic jsem nemusela "rvát" silou, šlo to prostě samo :-) I mokré nebo opravdu silně zacuchané vlasy s ním rozčešu snadno, takže teď si nadávám, že jsem ho nekoupila už dávno :-)

  • cena
  • opravdu snadné rozčesávání
  • nic


věk
25-34

Mě kartáč bohužel zklamal. Mám husté a hodně dlouhé vlasy, česání s tímto kartáčem je zdlouhavé, rozčesat vlasy po umytí tímto kartáčem skoro vůbec nejde. Je pravda, že vlasy se méně lámou, i když mně to nepřijde jako velký rozdíl. Docela mne zklamal. Jak jsem ho dostala, leží mi ve skříňce v koupelně a jsem ráda za velké klasické kartáče

  • dobře se drží v ruce
  • zdlouhavé rozčesávání
  • mokré vlasy tímto kartáčem nejdou rozčesat
  • vlasy se lámou stále


věk
25-34

Na tento malý "zázrak" jsem byla opravdu zvědavá a nakonec moc zklamaná. Hřeben vlasy sice netahá a dá se říct, že celkem dobře rozčeše, ale na mé dlouhé vlasy to není to pravé. Nejde s hřebenem přejet najednou celá délka vlasů buď češu vlasy u hlavy nebo délky vlasů což mě teda vůbec nebaví. Stejně tak držení by mohlo být lépe vyřešeno.

  • nic
  • cena
  • nejde přejet clou délku vlasů
  • uchycení


věk
25-34

Tyto kartáče mám dva. Už nikdy nechci na rozčesávání nic jiného. Vlasy se s ním krásně rozčešou, netahá a je opravdu šetrný k vlasům. Malinkou nevýhodu vidím v jeho tvaru. Někdy mi vypadne z ruky, když narazím na nějaké zacuckané vlasy. Super je, jak má střídavě menší a větší bodlinky, vlasy se rozčešou opravdu skvěle. Za mě říkám rozhodně ANO.

  • KRÁSNĚ ROZČEŠE VLASY
  • NETAHÁ
  • JE ŠETRNÝ K VLASŮM
  • NĚKDY VYPADÁVÁ Z RUKY KVŮLI SVÉMU TVARU


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2014 23:25:34

Vzhledem k tomu, že jsem četla i slýchala před pár lety samé ódy na TT, tak jsem se rozhodla ho také vyzkoušet, bohužel nechápu v čem je tak úžasný, pro mě je to naprosto normální obyčejný kartáč na vlasy. Alespoň mě nedělá s vlasy nic zázračného abych ho vychvalovala do nebes. Mokré vlasy mi rozčeše stejně snadno a bez tahání jako každý druhý kartáč co mám doma a že by mi mělo padat méně vlasů či bych měla mít vlasy hezčí jsem opravdu nepozorovala. S rozčesáváním mokrých vlasů normálním kartáček jsem problémy neměla, tak možná proto to pro mě není žádný zázrak, ale jak říkám, podle mě se kromě designu a ceny neliší od jiných kartáčů a hřebenů co mám doma. Pro mě je to prostě průměr no. Maximálně mohu dát další hvězdičku za neobvyklý design kartáče, ale to je tak vše. Znovu si ho nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • více barevných provedení


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2014 22:21:05

Nejlepší vlasový produkt na česání vlasů. Velmi jemně češe vlasy, neškudlí, netrhá. Navíc má krásný design. Cena je sice trošku vyšší oproti jiným klasickým hřebenům a kartáčům, ale od té doby, co mám Teezer, tak nic jiného nevezmu do ruky. Když srovnám kolik vlasů mi při česání zůstane na Teezeru a kolik dříve na jiných kartáčích, tak je to opravdu neporovnatelné. DOPORUČUJI.

  • cena - kvalita


věk
15-24

Kefa (kartáč) má jemné štetiny ,ktoré neškriabu ,sú jemné a ohybné. Sľubuje ,že zabráni lámaniu vlasoch , vlasy majú byť lesklejšie ,majú vyzerať zdravie, pevnejšie a má obmedziť padanie vlasov.Je pravdou, že netrhá vlasy a ľahšie sa s ním češe, ale inak je to obyčajná kefa na vlasy. Je ľahká ,padne dobre do ruky, mne sedí perfektne, ani raz mi nevypadla. Veľké plus je ,že je plastová a dá sa ľahko umyť. Chýba mi pri nej nejaký obal, keď niekde cestujem, aby sa mi nepokazili štetinky,lebo originálny obal je mäkký. Mám redšie vlasy, tak si ich touto kefou učešem pomerne rýchlo, ale myslím si ,že husté vlasy sa s ňou budú česať zle. Vlhké vlasy sa s ňou tiež češú ľahšie ako normálnou obyčajnou kefou. Cena je dosť vysoká na skoro obyčajnú kefu, ale oplatí sa ju vyskúšať .

  • netrhá vlasy
  • ľahko sa s ňou češú mokré vlasy
  • je plastová
  • má jemné štetiny
  • dobre sa drží v ruke
  • nesplňuje všetko ,čo sľubuje
  • cena
  • pri cestovaní treba dávať pozor, aby sa nepokazili štetiny, kedže nemá obal


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2014 10:30:13

Tangle Teezer jsem dostala darem. Neuvažovala jsem o jeho koupi. Je plastový s poměrně ostrými "hroty". Abych pravdu řekla, opravdu se špatně drží, myslím, že na vyčesání dlouhých vlasů do copu nebude ideální. Ale velké plus, vážně nekudlí, dá se umýt (obrovské plus), hezky se čistí, je malý (super do kabelky). Takže si koupím nový :)

  • Malý
  • Nezacuchává
  • Dá se bez problémů umýt
  • Praktický
  • Špatně se drží
  • Cena


věk
15-24

Další recenze od 19.5.2014 18:51:34

Absolutně nejlepší kartáč na vlasy, co jsem kdy měla. Mám ho v růžové barvě a je naprosto úchvatný. Líbí se mi na něm to, že je jak na mokré vlasy, tak na suché. Netáhá, neškube tolik vlasy a jsou pak po něm navíc i hezky lesklé a zdá se mi, že po něm ani tolik neelektrizují vlasy. Pokud doma někdo ještě tenhle hřeben nemá, určitě moc doporučuji. Je fakt úžasný. Navíc je plastový, takže se dá hřeben krásně umýt, což je také velké plus.

  • Plastový- dá se hezky umýt
  • Vzhled
  • I na mokré i suché vlasy
  • Neškube vlasy
  • Lesklost vlasů
  • Nic


Další recenze od 19.5.2014 11:30:15

Kartáč je parádní, nevěřila jsem že bude k těm vlasům tak šetrný jak se všude píše a příjemně jsem se překvapila.. Je pravda, že mám husté kudrnaté vlasy a sem tam to jde hůř, ale oproti kartáči od syossu je to vážně zázrak. Vlasy jdou rozčesat o 90% lépe i mokré .. Vždycky mi při česání vypadlo hrozivně moc vlasů, někdy celé, někdy jen konečky a u tanglee teezer mi padají o 70% méně ...

  • Vlasy jdou snadno rozčesat
  • snadno rozčeše i zacuchané vlasy
  • Je lehký
  • chybí mi rukojeď


věk
15-24

Další recenze od 16.5.2014 22:16:29

Nejdřív se stal mým oblíbeným kartáčem. Pak jsem ale objevila kouzlo kartáče se štětinami a tenhle už najednou nebyl tak dobrej. Vlasy mi vždycky trochu trhal,akorát né tolik a ty vlasy potom byly jakoby více uhlazené. Myslím, že je dobrý. Takový zázrak to pro mě ale není . Já ho nosím s sebou v tašce,protože je tak malý.

  • Kopíruje tvar hlavy
  • Lehce omyvatelný
  • Barevný vzhled
  • Občas vypadává z ruky
  • Taky trhá vlasy


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2014 17:49:16

Jako asi většina lidí, jsem i já byla skeptická k tomuto produktu, přesto jsem si Tangle Teezer zakoupila a nyní i já patřím ke spokojeným uživatelkám :-) Kartáč má krásný design, vlasy rozčeše bez zbytečného tahání a témeř bez problémů a rychle, ať už suché či mokré. Tangle Teezer mohu jedině doporučit a to jak pro vlasy dlouhé tak krátké. Jedinou nevýhodou je, že mi občas vypadne z ruky, když se s ním češu hodně rychle, tudíž možná by bylo lepší, kdyby měl rukojeť.

  • krásný design
  • dobře rozčeše vlasy
  • při česání netahá vlasy
  • hůř se drží - chybí rukojeť


věk
15-24

Kartáč Tangle Teezer jsem si hned oblíbila. Na jeho tvar jsem si zvykla hned. Původně jsem si myslela že jde o reklamní tah, ale je vážně super! Nevěřila jsem že rozčeše vlasy úplně. A rozčeše je jemně bez problému. Vlasy netrhá. A když v něm nějaké jsou tak se od nich lehce vyčistí. Je s ním lehká manipulace a vlasy tolik neelektrizují.

  • Opatrně rozčeše
  • Lehce se vyčistí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2014 19:46:03

Tento kartáč jsem si koupila víc než před dvěma lety a musím říct, že bych si už nikdy nekoupila jiný. Zamilovala jsem si ho hned po prvním použití, necuchá a nevytrhává vlasy, je opravdu šetrný i k dětským vlasům. Moc se mi líbí i design kartáče, i když díky jeho tvaru mi občas vypadne z ruky :) Je vhodný pro všechny typy vlasů, vřele doporučuji

  • Nevytrhává vlasy bezbolestné česání :)
  • Hůře se drží


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 16:01:09

Oceňuju, že je Tangle Teezer celý umělohmotný, takže se dá omývat, když se do něj po čase nachytá špína. Moc mě potěšil taky fakt, že mi při česání s ním nikdy neelektrizují vlasy (kartáče s přírodními štětinami mi to dělaly pořád, takže už je nepoužívám). S Tangle Teezerem si rozčesávám suché vlasy dvakrát denně a jiný hřeben nepoužívám. Rozčeše vlasy rychle, bez trhání a hezky je uhladí. Líbí se mi, že je na výběr z tolika barev a že si může člověk pořídit i cestovní verzi. Nevadí mi, že nemá rukojeť. Anatomicky je řešen dobře, a to nejen k držení, ale i k tvaru hlavy - štětiny jsou poskládané do oblouku. Je vhodný nejen pro dlouhé, ale i pro krátké vlasy.

  • dobře rozčesává
  • uhladí vlasy
  • vlasy po něm neelektrizují
  • vhodný pro dlouhé i krátké vlasy
  • anatomicky přizpůsobený tvar
  • žádné


Další recenze od 24.2.2014 14:28:15

Už si bez něho život nedokážu představit. Úžasný je hlavně na suché vlasy, vůbec necuchá! :) Také se dobře drží, když ho koupíte na internetu, cena je velmi přijatelná. Nemá téměř žádné nedostatky, napadají mě jen dvě věci a to jsou spíše takové blbosti. Někdy, když ho mám v tašce vedle svačiny mi načichne a druhá věc je, že se nedá sehnat v kamenných obchodech, alespoň co já vím. Ale to vůbec nemění to, že je to ten nejlepší kartáč, jaký jsem kdy měla :)

  • necuchá vlasy
  • dobře se drží
  • je to plast, takže někdy trochu načichá
  • nelze sehnat v kamenných obchodech


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2014 11:50:50

Ach, moje vlasy nikdy nic lepšího nezažily! Už se nechci česat ničím jiným. Narozdíl od hřebenu s kančími štětinami se dobře čistí. Pěkně rozčeše i mokré vlasy. Koupila jsem na parfums.cz za pouhých 207 Kč. Kompaktní verzi nedoporučuju - spíš vlasy tak nějak uhladí než rozčeše. Na to, abyste se s ním během dne příležitostně rozčesaly, je to drahý špás :)

  • všechno :)
  • štětinky se po čase začnou ohýbat


věk
15-24

Další recenze od 5.2.2014 17:53:37

Tento kartáč je moje láska. Nejlepší kartáč, který jsem doposud objevila. Vlastním klasický, elite i ten do kabelky. Jiným hřebenem už se nečešu. Perfektně rozčeše mokré i suché vlasy, nevytrhává vlasy ani vlasy nepoškozuje. Zanechává vlasy nádherné lesklé a zdravé. Obal kartáče je nádherný a vydrží vám snad do konce života. Opravdu doporučuji, dobrá investice pro všechny.

  • rychle rozčeše
  • netahá
  • nevytrhává
  • zanechává vlasy lesklé
  • žádné


kdysi jsem byla peroxidka, silene mi to znicilo vlasy, rozcesavanai mokrych vlasu bylo nemozne, rozcesavani suchych vlasu i s kondicionerem ci maskou bylo take vzdy utrpeni a chomace vytrhanych vlasu, ale od t doby co mam tangle teezer, rozcese mi vlasy jak mokre tak suche bez kudlani a jen par vlasku vyskubne, presne tak jak to ma byt prirozene, uz bych si jiny nekoupila, tomuhle zazraku zustanu verna naveky, lepsi kartac neni

  • rozcesavani bez kudlani
  • nevytrhava vlasy
  • vlasy jsou jemnejsi a uhlazenejsi
  • dobre se cisti
  • rozcese i mokre vlasy
  • je vetsi a do kabelky se moc nehodi
  • trochu se blbe drzi


věk
15-24

Další recenze od 31.1.2014 21:36:22

Tento hřeben je pro mě absolutní zázrak.Jednou jsem si ho půjčila od kamarádky a od té chvíle jsem věděla,že ho musím mít taky.Vlasy se s ním rozčesávají perfektně,jsou lesklejší a opravdu se mi líbí ten design.Už si skoro nedokážu představit,že bych se česala něčím jiným.Hřeben používám už skoro rok a nezlomila se mi ještě ani jedna štětina.Také už mi mnohokrát vypadl z ruky a nic se s ním nikdy nestalo,takže je i odolný i když na to nevypadá.Dobře se čistí,přišla jsem na to,že dobrý způsob je ho čistit nějakým starým kartáčkem na zuby s šamponem.

  • Design
  • Lesklejší vlasy
  • Perfektní rozčesávání
  • Nevhodný na cestování


věk
15-24

Hodně jsem o tomto kartáči slyšela a tak jsem ho chtěla a dostala k Vánocům. Čekala jsem, že se mi bude špatně držet, ale drží se mi docela dobře. Přesně padne do ruky. Mám hodně vlnité vlasy a když si je s ním ráno rozčesávám, tak mě trochu tahá asi jako normální kartáče. Když si s ním ale češu umyté vlasy, tak je lepší než normální kartáč, moc mě netahá. Taky se z něj dobře odstraňují vlasy, které na něm zůstaly.

  • dobře se z něj odstraňují vlasy
  • moc netahá při česání mokrých vlasů
  • tahá mě při česání suchých vlasů


věk
25-34

Další recenze od 11.12.2013 22:10:07

Můj štětináč odešel do věčných lovišť =/ Kdo používá kartáč ze štětin ví jak je úžasný,skvělý, jedinečný a nepřekonatelný. Jenže vysoká pořizovací cena a šílená údržba mě přemluvila poohlédnout se po něčem jiném. Narazila jsem na TT. Nevlastním Original, ale kolekci Elite, která má být větší. Kartáč mám růžovo-modrý a jsem celkem mile překvapená =) Sedí dobře v ruce, nemám jediný problém s tím, že nemá rukojeť a je lehoučký. Vlasy krásně pročeše, přijde mi, že vlasy jsou po něm hebčí a jemné. S tím taháním to je tak půl na půl. Mě se hodně cuchají a oceňuji, že i když trochu zatahá rozčesává šetrně. Určitě doporučuji pro ty z vás, co máte dlouhé a ne uplně rovné vlasy. Majitelkám rovných a krátkých a hodně hustých vlasů bude prostě k ničemu (má celkem krátké bodlinky a rozčesávací kartáč ocení jen ti, kteří potřebují vlasy pročesat..ne učesat). Má celkem tvrdé bodlinky a já mám citlivou pokožku, takže musím jemně a něžně, ale to je tak asi jediné mínus, které jsem našla. Culík a drdol s ním učešu bez jediného problému, je to o zvyku a o šikovnosti. Hřebenem si vlasy neučešu a TT Elite je dobrý poměr cena/kvalita. Údržba je jednoduchá, stačí umýt pod vodou a je čistý. Nevím jaký je originál, ale od kolekce Elite nečekejte nějaké extra zázraky. Moje vlnité, cuchavé a dloooouhé vlasy pročeše bez problémů a už ho nedám z ruky.

  • cena
  • barvy
  • příjemné pročesání
  • úžasně padne do ruky
  • lehoučký
  • údržba
  • pro mě snadná manipulace i bez rukojeti
  • ostřejší a tvrdé bodlinky (ale já jsem extra citlivá)


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2013 19:11:21

Nejlepší věc na vlasy! :D Neumím si to bez něj už vůbec představit... Stačí, když si ho zapomenu vzít když někam jedu a už pociťuji jaký je to rozdíl česat se obyč kartáčem. Objednávala jsem na Parfums a vyšel na nějakých 220 kč což je super cena... Líbí se mi jak je nádherně růžově fosforový a stylový. Držadlo mi tam zpočátku taky chybělo, ale zvykla jsem si. Další plus je, že se dobře čistí :) Všem doporučuji, já jsem s ním naprotosto spokojená!!

  • krásná barvička
  • netrhá tak moc vlasy jako jiné hřebeny
  • snadné čištění
  • dostupnost (pouze na internetu jinak v kadeř. potřebách ale drahý :( )
  • cena
  • nedá se nijak přenášet jen v origo obale což je blbé. chtělo by to nějaký kryt


věk
35-44

Tangle Teezer jsem koupila po přečtení kladných reakcí uživatelek. Nezklamal,je to nejlepší kartáč, který jsem kdy měla. Ze začátku mi mírně elektrizoval suché vlasy. Teď už neelektrizuje, nevím, jak je to možné. Použití na vlasy suché i mokré, štětinky se nelámou. Jako nevýhodu vidím jeho větší velikost, hodilo by se také na něj nějaké pouzdro, aby se štětinky při cestování neohnuly. Na to by se hodila cestovní verze. Zatím ale drží a je perfektní!!!

  • je prostě perfektní
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2013 15:56:48

Ten kartáč naprosto miluji. Už mám druhý, první mi totiž sežral pes (myslím, že to považuje jako super hračku). Od začátku jsem spokojená, vlasy se s ním dobře rozčesávají, dobře se drží, vlasy se mi nezacuchávají. A taky dobře rozčesává i mokré vlasy. Teď jsem si ho koupila znovu před dovolenou u moře, zrovna v mezidobí, kdy jsem nemohla najít kompaktní. Pamatuji si, že prve u moře jsem měla problém s rozčesáváním, s Tangle Teezerem bylo všechno super. Mě se dobře drží, myslím, že ho držím opačně:) a vyhovuje mi tak. V kabelce se rychle ničí štětiny, na to je lepši kompaktní s ochraným krytem, který se zas naopak trochu hůře drží a rozčesávání je s ním méně pohodlné. No a růžová barvička u mě vede:)

  • pohodlné rozčesávání vlasů
  • dobře se drží
  • design
  • lehký
  • dobře rozčesává mokré vlasy
  • netahá
  • štětinky se lámou


věk
15-24

Nejlepší kartáč co jsem kdy měla!:) Při rozčesávání netahá, neškube vlasy,méně se lámou:) Mám svítivě růžovej:3I na rozčesávání mokrých vlasů je skvělej!:))) Akorát se s ním hůř dělají účesy:) Jinak mu nemám co vytknout:) Dobře se z něj vyndavají vlasy a dá se lehce umýt rozložením na dvě části:) a tím že je ve vnitř místo kam se dá něco dát je možné si tam dát gumičky pinetky nebo tak něco:) Za mě palec nahoru:)

  • úložný prostor:D Netahá:)
  • hůře se dělají účesy kvůly tvaru hřebenu:)


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2013 13:29:35

Legendární kartáč se spoustou kladných recenzí, dlouho jsem mu odolávala, ale kvůli tomu, že často sportuju a u sportu se mi prostě zacuchají vlasy i v culíku a pro kartáč z kančích štětin byl fakt oříšek to rozčesat, jsem si ho koupila taky a nelituju. Objednávala jsem z internetu za 159,- verzi Original. Nechápu, jak to dělá, ale vlasy fakt rozčeše bez jakéhokoliv zatahání, netrhá mi vlasy, docela je i uhlazuje, což jsem nečekala. Ze začátku se trochu špatně drží (nezvyk), ale dá se na to zvyknout. Koupila bych si ho klidně znovu, ale nejeví zatím žádné známky opotřebení, tak myslím, že ani snad nebudu muset.

  • rozčeše snad cokoliv
  • netrhá ani netahá vlasy
  • žádné jsem nenašla


věk
35-44

Další recenze od 28.8.2013 12:24:55

Nejlepší kartáč na vlasy jaký jsem kdy použila. Moc jsem těm zázrakům o kterých se psalo, že umí nevěřila. Ale když jsme ho měli doma a poprvé vyzkoušely s dcerkou, tak jsem nestačila žasnout. Dcera má vlasy neustále zacuchané. Každé česání pro ní bylo utrpením. S tímto kartáčem i zacuchané vlasy rozčeše bez jediného problému a neuvěřitelnou rychlostí. Trochu mi vadí, že nemá rukojeť a chvilku mi trvalo než jsem si na uchopení zvykla. Ale za lehkost rozčesání zacuchaných vlasů to stojí.

  • snadné rozčesání zacuchaných vlasů
  • špatné uchopení


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2013 01:48:19

Tak už i já jsem si ho musela pořídit. Odolávala jsem sice dlouho, ale 90% kladných komentářů mě přesvědčilo a tenhle zázrak jsem si zakoupila. A nelituju ani vteřinu, protože pro moje vlasy je to naprostá bomba. Vyzkoušela jsem spoustu hřebenů a kartáčů, ale nic nerozčeše moje vlasy jako TT. Používám ho při aplikování masky na mokré vlasy, následné učesání umytých vlhkých vlasů a denní pročesávání vlasů. Velmi dobře se mi drží a zatím mi ještě z ruky nevypadl, navíc oceňuji dobrou omývatelnost materiálu. Vlasy jsou po použití kartáče více hebké a takové lesklejší a narovnanější a celkově vypadají zdravěji. Už se mi neulamují konečky při česání a nedochází k žádnému trhání vlasů a chuchvalců, jako tomu bylo dříve. TT projede vlasy jako po másle. Už ho nedám z ruky a ještě si pořídím menšího brášku TT do kabelky:).

  • netrhá vlasy
  • rozčeše jak suché i tak mokré vlasy
  • design
  • dobře se drží
  • masíruje vlasovou pokožku
  • lesklejší vlasy
  • cena
  • štětinky se začínají ohybat


věk
25-34

Další recenze od 5.7.2013 19:57:53

Mohu jen doporučit, mám dlouhé a hodně husté vlnité vlasy, které jen tak něčím neučešu. Sice po použití vypadám jak lví král, ale vlasy mám krásně a bezbolestně rozčesané. Jediné co mi trochu vadí je, že se špatně drží, protože nemá rukojeť. Na čištění používám: kartáč, šampón a vodu, špína je většinou jen kolem, takže to jde dobře.

  • rozčeše vlasy
  • netahá
  • příjemná masáž
  • špatně se drží


Další recenze od 10.6.2013 16:53:03

Výborná věc, nepostradatelná hlavně pro dlouhé vlasy. Mám ho skoro dva roky a rozhodně bych neměnila. Lepší než kartáče s kančími štětinami, které mě stály majlant, pořád je potřeba je čistit a nejsou tak komfortní. Někdo tu psal, že se mu hůř drží, to u mě neplatí, mám pocit, že to mám víc "v ruce" a jsem spokojená. Mám zatím jen ORIGINAL, budu si kupovat COMPACT, tak jsem zvědavá. Česání je příjemné a můžete si jím i namasírovat hlavu. Existuje i ve verzi AQUA SPLASH, ale to mi přijde zbytečné, běžně při umývání vlasů používám klasickou verzi. Budu kupovat teď i FLOWERPOT pro malou neteř a chtěla bych se zeptat, jestli s ním nemáte někdo zkušenosti a do kolika let je to asi pro holčičky vhodné. Uvažuju totiž i o COMPACTU Shauny.

  • Vlasy jsou hebké a leské, neelektrizují
  • Bezkonkurenční na rozčesávání zacuchaných vlasů
  • Neničí ani při rozčesávání mokrých vlasů
  • Hygienické - dobře se čistí
  • Větší rozměr - do minikabelky se prostě nevleze
  • Štetinky se trochu zohýbají a zdá se mi, že mi spodní část časem vybledla :( - ale to samozřejmě nemá vliv na funkčnost


věk
25-34

Tangle teezer jsem si koupila na základě kladných ohlasů zde na omlazení a jsem opravdu velice spokojená. Vlasy šetrně rozčesává, netrhá je, rozčešu s ním jak suché, tak i mokré vlasy. Už se mi ale několikrát stalo, že mi při česání vlasů vypadl z ruky, přímo na dlaždice, kupodivu těch několik pádů přežil a drží. Výhodou shledávám celoplastové provedení = dobře se čistí a udržuje.

  • netahá
  • netrhá vlasy
  • rozčeše suché i mokré vlasy
  • dobře se udržuje a čistí
  • občas mi vypadne z ruky


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2013 20:08:29

Tangle Teezer je suprový kartáč hlavně na dlouhé cuchájící se vlasy,bez toho kartáče bych si vlasy poničila a nebyli by dobře rozčesaný (i po nanešení kondicionéru).Vlasy poničené,přetrhané v půlce vlasů dá dohromady (už při prvním použití je vidět rozdíl).Už bych neměnila za žádnou cenu,žádný hřeben ani kartáč se tomu nevyrovná.

  • pěkně rozčeše mokré i suché vlasy
  • neníčí je
  • netahá
  • rozčeše vlasy i po nanešení laku
  • u kadeřníků se dá sehnat i v akci cca 350kč originál
  • nic


věk
35-44

Tangle Teezer, je konečně kartáč, který mě i mé dceři opravdu sedl. 3,5 letá dcerka má kudrnaté prstýnkové vlasy a česání nesnášela a i u toho dokonce někda plakala, nyní s tanglem je konečně problém vyřešen a na česání se dokonce těší, netahá, krásně rozčeše a dobře se drží. Já mám vlasy dlouhé a jemné a také jsem moc spokojená, jak na suché tak na mokré česání. Lepší kartáč jsem neměla :) Plánuji koupit i cestovní ....

  • netahá
  • snadno rozčeše mokré suché i kudrnaté vlasy
  • dobře se drží
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 22:27:00

Po tomhle kartáči jsem toužila, na základě samých pozitivních reakcí na blogách, a vůbec všude kam se člověk podíval. Jen samá chvála na to, jak je skvělý. Teď mohu říct, že kdybych věděla jak naletím, nejprve bych ho vyzkoušela u nějaké z kamarádek. Bála jsem se, že mi z ne-profi obchodů přijde fake, takže jsem si pěkně připlatila za jistotu, a doma mě čekalo akorát zklamání. Suché vlasy mi pořádně nerozčeše, to že má nějak fungovat proti zpřetrhávání a lámavosti vlasů jsem ani po měsíci používání nepostřehla, a taky se mi vlasy rychleji mastí. Mokré vlasy mi nerozčeše také, ty štětinky nebo jak to nazvat, se po čase ohýbají, takže pro mě byl tento nákup jen vyhozené peníze.

  • nic
  • vlasy se po něm brzy mastí
  • vyšší cena
  • nerozčeše uzlíky a zacuchané vlasy
  • štětinky se časem ohnou


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 13:33:18

Za mě absolutní propadák roku. Nechápu ten boom! Strašně jsem se na něj těšila po přečtení mnohých blogů a recenzí, ale pro mě je to jen další krám do baráku. Na moje dlouhé jemné vlasy zbytečnost. Zůstanu nadále u obyč hřebenu s širokými zuby za pár kaček. Učesu se s ním líp a rychleji než s TT. Kamarádka si mi zase pro změnu stěžovala, že po česání s TT má upláclé vlasy bez objemu.

  • hezké barvy
  • masáž pokožky hlavy
  • vyšší pořizovací cena
  • zdlouhavé rozčesávání
  • výsledný efekt nic moc


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2013 21:21:09

Pro mě absolutní jednička!!! Rozhodně koupě nelituju. Největší klad tohoto kartáče spatřuju v rozčesávání mokrých vlasů, vůbec ani trochu netahá oproti ostatním kartáčům. Rozčesávání suchých vlasů jde taky s tímto kartáčem raz dva, během chvíle máte vlasy dokonale rozčesané. :)

  • netahá vlasy
  • tvar


Další recenze od 28.3.2013 16:34:51

Je to pěkná novinka, ale v porovnání s hřebenem z kančích štětin tak vyhrávají štětiny. Vlasy se mi zacuchávají i s tímto kartáčem a ty jeho štětiny se mi ohýbají, takže podruhé si ho už nekoupím. Ale jinak má hezkej desing :-) Ještě přemýšlím že bych zkusila ten na mokré vlasy.

  • nevím
  • nerozčesají se vlasy


Další recenze od 28.3.2013 12:55:44

Tak tenhle kartáč miluju!! Když sem ho poprvý viděla tak sem byla skeptická, že všechno je na jedno brdo.. měla jsem problém se svými dlouhými vlasy..ze spoda se mi dělali skoro až dredy, trhala sem si je už ze vzteku že to nejde rozčesat a po umytí hlavy i nanesení kondicionéru a masky jsem měla rozčesávání tak na 20 minut..ale teď s timhle mazlíkem to mám hned, dredy se mi nedělají, všechno rozčešu okamžitě. Vlasy mi ani neelektrizují, no prostě na tenhle kartáč jsem čekala celej život :-D

  • snadné rozčesání
  • výběr barev
  • dobré držení v ruce
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 07:48:39

Popisují ho jako zázrak na vlasy. No, zas takový zázrak to není, vlasy pročeše bezbolestně, ale i tak mi vypadávají stejně jako po normálním hřebenu. Nevýhoda je, že uzlíky nerozmotá a nechá je bez povšimnutí, také se mi začaly ohýbat štětinky po poměrně krátkém používání. Asi bych ho doporučila na vyzkoušení i přes negace zas tak špatný není.

  • rozčeše vlasy bezbolestně
  • snadné mytí kartáče
  • možno použít na mokré vlasy
  • hezké barevené provedení
  • barva mi trochu po umývání kartáče vybledla
  • plast (asi nic moc kvalita)
  • nerozčeše uzlíky
  • ohýbají se štětinky


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2013 21:56:21

Nevím, co bych bez tangle teezeru dělala- nikdy jsem nevyzkoušela lepší hřeben, než je tento. Objednávala jsem z e-shopu krása.cz za 250Kč (dostala jsem ještě 50Kč slevu na 1. nákup), takže na cenu si nemůžu stěžovat. Mám ho přes dva měsíce, postranní štětinky se pomalinku (nepatrně) začínají ohýbat. Mám v plánu si zakoupit cestovní verzi.

  • Netrhá vlasy, jako ostatní hřebeny
  • Vlasy neelektrizují
  • Netahá
  • Skvěle rozčeše
  • Plast (po čase je zřejmě nutné koupit nový)


Další recenze od 27.3.2013 11:33:21

Kartáč je dobrý na hodně pocuchaný vlasy. Rozčesávám s ním hlavně mokré vlasy, které bych obyčejným hřebenem nerozčesala. Má udajně méně lámat vlasy, ale to mi taky moc nepřijde. Boční štětinky se po nějakém čase kroutí do stran. V porovnání s běžnými kartáči je však lepší.

  • rozčesá i hodně zacuchané vlasy
  • cena


Další recenze od 26.3.2013 19:20:57

Po půl roce používání si nedovedu představit, že bych se měla učesat něčím jiným. Je perfektní, skvěle se mi drží (mám ten základní). Mám hodně dlouhé a poměrně husté vlasy, často se mi dělají "cucky", se kterými si TT skvěle poradí. Dokonce si s ním můžu bez problému učesat i mokré vlasy, což bylo dřív nemyslitelné. Nedám na něj dopustit, bez něj se prostě už neučešu. :)

  • Poradí si i s hodně zacuchanými vlasy
  • Dobře se s ním češou i mokré vlasy
  • Vlasy jsou hezčí, hebčí
  • Vyšší cena
  • Menší dostupnost pravých TT


věk
25-34

Kvalitní kartáč, kterým rozčešu zacuchané dlouhé vlasy, aniž bych si jich půlku vyškubala, což oceňuji. Perfektně sedne do ruky (chce to ale zpočátku trochu cviku - je nezvyklé držet v dlani celý kartáč), dobře se s ním rozčesávají i vlhké vlasy bez poškození. Líbí se mi i výběr barev. Nejvíce ale oceňuji údržbu - vzhledem k tomu, že je plastový a stejně tak štětinky jsou plastové, je možné ho celý namočit a vydrhnout malým kartáčkem.

  • snadná údržba
  • pohodlné držení
  • rozčeše zacuchané vlasy bez škubání
  • neničí vlhké vlasy
  • krásné barvičky
  • cena
  • dostupnost (neprodává se na každém rohu v drogerii)


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2013 18:42:49

Super kartáč, nejdříve jsem váhala, zda si ho mám pořídit, jestli je to opravdu takový zázrak, ale pořídila jsem a ted si ho nemůžu vynachválit. Snadně s ním rozčešu mokré i zacuchané vlasy. A dobře padne do ruky. :-) Oceňuju i snadnou možnost čištění.

  • snadné rozčesávání
  • padne do ruky
  • snadná možnost čištění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2013 15:14:28

Nejlepší hřeben jaký jsem kdy měla. Mám dlouhé husté vlasy, tento je rozčeše, bez tahání a trhání jak mokré tak suché. Perfektní i do sprchy při aplikování kondicionéru, či masky. Sice je počáteční investice vyšší než u jiných hřebenů, ale koupě nelituji, na mých vlasech je toto šetrnější zacházení velmi vidět. Jeden mám na doma a druhý kompakt do kabelky. Krom funkčnosti mě potěší a krásný design :-) Také s ním vyčešu perfektně hladký culík, když už vlasy nejsou nic moc :-)

  • netrhá
  • rozčesává i mokré vlasy
  • design
  • vyšší cena
  • z počátku tvar


Na moje dlouhé vlasy úžásný! Měla jsem velké problémy vlasy rozčesat po umytí, dnes je rozčesávám už s kondicionérem či maskou na vlasech, pak opláchnu a jdu foukat. Opravdu velký pomocník. Určite bych ho všem doporučila, i malý do kabelky je fajn. :-)

  • voděodolný
  • nemá


Další recenze od 21.3.2013 23:29:27

hřeben mám už cca 2 roky a jiným už se neučešu. Krásně s ním rozčešu dlouhé vlasy i za mokra, používám i na dcerku, má jemné vlásky, které se jí hodně zacuchávají. Vlasy po něm nejsou elektrické, velmi snadno se z něj odstraňují vlasy. Nemá rukojeť, ale člověk si velmi rychle zvykne. Už nechci jiný.

  • - rozčešu to, co jiným hřebenem ani náhodou
  • - odolnost proti zničení
  • - neškrábe hlavu
  • - po dlouhém používání se občas otevře (rozloží na dvě části)


Další recenze od 21.3.2013 22:47:45

No nemůžu si stěžovat. Vlasy se opravdu lépe rozčesávají, a jsou po učesání lesklejší. Dokonce se mi i méně mastí! Rozhodně tak koupě nelituju, ani nemám problémy s držením hřebenu. Sice je o něco dražší než "normální" hřeben, ale za kvalitu si určitě stojí za to připlatit:). Můžu jen doporučit.

  • Design
  • Vlasy se méně mastí
  • Lesklejší vlasy
  • Skoro vůbec netahá


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 19:33:10

Zpočátku jsem z něj byla vcelku nadšená, ale po čase mi přijde lepší můj starý kartáč od Avonu s kančími štětinami. Vlasy si s nim prakticky nevyfoukáte, rozčesání je o dost pomalejší (mam vcelku dost dlouhé vlasy) a chce to i cvik. Navíc se štětinky začínají u konců třepí, az se úplně opotřebí, přejdu také ke svému klasickému kartáči :-)

  • s odstupem casu ani nevím
  • cena
  • rozčesání je pomalejší
  • štětinky se třepí


věk
25-34

Mám dlouhé a husté vlasy a tento kartáč je nejlepší na světě... Škoda, že neexistoval,když jsem byla malá, to by bylo ušetřeno tolik křiku (při rozčesávání vlasů)..Opravdu můžu doporučit všem, ale především na dlouhé( popř. husté vlasy). Vlasy se dobře rozčesávají, bez bolesti a jsou po něm hezky hebké.Jediné, co bych vytkla kromě ceny je, že mi po něm někdy elektrizují vlasy, ale stačí před česáním trošku propláchnout pod vodou a je po starostech :-)

  • navrací lesk vlasům
  • rozčesává vlasy bez bolesti
  • padne do ruky
  • cena
  • někdy mi elektrizují vlasy


Další recenze od 16.3.2013 07:45:53

Ideální kartáč na dlouhé, zacuchané vlasy. Je šetrný k mokrým vlasům a česání s ním tolik nebolí. Dále se mi na něm líbí i snadná údržba. Na tvar si člověk rychle zvykne, já bych už teda neměnila. Kartáč můžu jen doporučit, jsem s ním nanejvýš spokojená.

  • netahá
  • česání mokrých vlasů
  • snadné čištění
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2013 20:35:27

Nejdřív jsem nevěřila tomu, že je to něco extra. Nakonec jsem už neodolala a pořídila si ho. Je fajn, že vlasy netahá. Bála jsem se, že bude vlasy elektrizovat, protože s tím mám problém ale obava se nenaplnila. Jsem fakt spokojená. Ještě si na něj zvykám, takže mi občas vypadne z ruky.

  • Netahá
  • Omyvatelnost
  • Rozčeše
  • Špatně se drží


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2013 15:43:09

Nejlepší kartáč na mokré zacuchané vlasy co jsem kdy měla! Mám vlasy dost jemné a suché, takže jsem stále hledala něco co mi nevyškube po vykoupání půlku hlavy :-) Navíc má skvělý design a dobře se mi s ním vlasy fénují. Je tak akorát do ruky. Za mě číslo 1 pro rozčesávání.

  • dobře se s ním fénují vlasy do rovna
  • hezký design
  • je omyvatelný
  • netahá
  • nevím o ničem


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2013 15:27:59

Líbí se mi jeho design, velikost není špatná, ale občas mi při česání vypadně z ruky. Příjemně masíruje při česání hlavu. Rozčesávají se s ním dobře i mokré vlasy. rozlítané vlasy uhlazuje a dělá menší lesk. Jediné, co mi vadí je uzávěr, který když nepoužívám, tak štětiny se hodně rychle ničí.

  • Design
  • Dělá lesk
  • Uhlazuje
  • Rozčesávní
  • Uzávěr


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2013 09:36:31

Před koupí tohoto kartáče jsem se dlouho rozhodovala, jestli takový kousek plastu stojí za to, pročetla jsem diskuze a nakonec si ho objednala. Je to zatím nejlepší kartáč jaký jsem kdy měla, mám hodně husté dlouhé vlasy, které se hodně zacuchávají. S TT se dá rozčesat snad všechno a bez trhání vlasů. I jeho údržba je snadná, s držením problém nemám. Určitě bych si ho koupila znovu.

  • rozčesání bez trhání vlasů
  • žádný


Další recenze od 13.3.2013 23:53:19

Koukla jsem na něj už dávno, ale zdál se mi drahý, tak jsem si ho prvně nepořídila. Dostala jsem ho nakonec darem od kamarádky a byla jsem mile překvapena. Je skvělý. Moje vlasy měly sklon k zacuchávání, především když se po umytí hned nerozčesaly. Ostatní hřebeny buďto vlasy vytrhávaly nebo mi opatrné česání trvalo dlouho, teezer fakt nevytrhává a jde to s ním perfektně.

  • snadné rozčesávání
  • netrhá vlasy
  • design
  • cena


Další recenze od 13.3.2013 16:15:21

Hřeben je super,rozčesané vlasy mám velice rychle,vlasy mi netrhá a ani neláme,jsem s ním moc spokojená,jiný kartáč na vlasy už nechci.Super rozčeše i mokré vlasy,s jinými hřebeny jsem měla velký problém vlasy rozčesat.Tvar hřebenu mi vyhovuje,vůbec mi nechybí rukojeť.

  • Rychlé rozčesání
  • Kvalitní materiál
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2013 14:58:05

Jsem s ním strašně spokojená. Ze začátku jsem byla hodně skeptická k platovému hřebenu, který si všichni tak chválili, ale vybrala jsem si ho na svátek a udělala jsem dobře. Perfektně a jemně učeše vlasy za mokra, ale taky mi uhladí mojeho ,,pudla´´ co mám na hlavě po fénování. Což nedokázal ani kančák. Doporučila jsem ho kamarádkám a většina si ho moc chválí taky! :-) Většina holek nadává na držení, ale já jsem moc spokojená i s jeho tvarem. Zbylé vlasy se lehce vytahují a nemusí se tak složitě čistit jako u ostatních.

  • teď už cena
  • design
  • barvy
  • česání celkově
  • hygienický
  • umyvatelnost
  • žádný


Další recenze od 12.3.2013 00:39:53

Za dobrou cenu skvělý výrobek. Žádný jiný nedokáže tak snadno rozčesat mokré vlasy. Jediné co mi na něm vadí je to, že když jsou vlasy suché a nemáte je úplně řidké, tak je nepročešete úplně, ty vespod prostě neučešete na jeden pěkný zátah. Musíte zvednout na několik vrstev.

  • skvěle rozčeše mokré vlasy
  • na suché vlasy mi moc nevyhovuje


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 23:59:17

Dostala jsem ho k Vánocům a jsem s ním velmi spokojená. Vlasy se výborně rozčesávají a to i mokré. Necuchá, učeše do hladka. Netahá vlasy. Jediné co mi trochu vadí je držení kartáče, já osobně bych uvítala rukojeť. Doporučuji ale všem, které máte delší vlasy, je vážně skvělý.

  • Rozčesává
  • Necuchá
  • Držení bez rukojetě


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 15:23:24

Můj oblíbený kartáč na vlasy, bez kterého už nedám ani ránu. Pro mé husté vlasy už nezbytnost. Používám ho hlavně na rozčesávání mokrých vlasů. Ty jdou bez potíží rozčesat, necuchají a netrhají se. Kartáč má hezky ergonomický tvar, takže padne do ruky a dobře se s ním pracuje. Plusem jsou také všelijaké veselé barvy

  • Snadné rozčesání
  • Necuchá a netahá
  • Tvar
  • Barvy
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 09:32:40

Já už nikdy nechci česat vlasy ničím jiným! K pozitivním recenzím jsem byla trochu skeptická, ale když jsem hřeben poprvé zkusila, bylo to úplně jiné česání. Hřeben netahá, netrhá vlasy a i když je mám super zacuchané, poradí si s tím, aniž by mi vytrhal půlku hlavy. Souhlasím, že na cestování není nic moc - proto jsem si koupila i menší cestovní verzi. Ta má, alespoň se mi to tak zdá, trochu tvrdší štětinky, česání není až tak příjemné jako u klasické verze, ale i tak je skvělý a funkci plní stejnou. Držení TT je hodně o zvyku, po nějakém třetím česání mi přestal padat z ruky a teď už se nezvládnu učesat hřebenem s rukojetí:)

  • Pěkný design
  • Netrhá vlasy
  • Skvěle rozčeše i to nejzacuchanější háro
  • Netahá
  • Při česání si připadám jako při masáži hlavy:)
  • Má i menší cestovní verzi
  • Hůř se mi čistí od vypadlých vlasů


věk
25-34

Další recenze od 9.3.2013 14:52:39

Na mé jemné vlasy je výborný. Mám problém, že mi jdou vlasy hodně špatně rozčesat. S tímto kartáčem je to ovšem hračka. Můžu s ním krásně rozčesat i mokré vlasy, což byl kdysi horor. Nevýhodou by mohlo být to, že se hůře drží, ale zvyknete si. Cena je celkem vysoká.

  • Snadné rozčesání vlasů
  • Cena
  • Celkem špatně se drží


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 13:07:02

Tento hřeben jsem si koupila, protože jsem slyšela samé pozitivní ohlasy - jako by byl Tangle Teezer tak trochu zázrak. V tom jsem samozřejmě nevěřila, ale nový hřeben jsem potřebovala a byla jsem zvědavá, co je na jeho úžasnosti pravdy. Ze začátku jsem měla trochu problém držením hřebenu, ale dnes mi to přijde úplně přirozené a - říká to každý, ale už se prostě nechci česat něčím jiným. Úplně pak cítím, jak to vlasy tahá, to tento hřeben ne. Jsem si jistá, že až bude hřeben "na odpis", koupím si znovu úplně ten samý. Hřeben určitě doporučuji (zvlášť na dlouhé nebo husté nebo snadno zacuchatelné vlasy), myslím, že 90 % z vás ho už pak nedá z ruky.:-)

  • netahá vlasy
  • masáž pokožky hlavy
  • česání je velmi příjemné..:-)
  • prostor mezi zuby se dá velmi dobře vyčistit
  • umělá hmota (působí na první dojem trochu lacině)
  • krátké zuby (nepročeše tak důkladně hustší vlasy)
  • ze začátku nezvyk při držení hřebenu (nemá rukojeť)


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2013 10:09:33

Této vychytávce jsem zpočátku vůbec nevěřila, ale pak jsem naprosto změnila názor. Mám hodně dlouhé a husté vlasy, po mytí bylo pro mě rozčesávání noční můrou, všude chuchvalce vlasů... S TT se chuchvalce vlasů zmenšily asi o 80%, vůbec vlasy neškube, krásně po nich klouže a nechá je hebké a hladké. Vlastně nechápu, proč tuhle dokonalost nevymyslel někdo už dřív?:)

  • úžasně rozčesává vlasy
  • originální design
  • vlasy nevyškubává
  • bez víčka se hned zapráší a neumývá se snadno-do držátka zatíká voda


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 23:07:11

Nejdřív mi to přišlo jako hloupost, další reklamní trik a navíc dost drahý, nakonec jsem se ale dala zlákat a jsem nadšená - dokonce tak, že jsem ho nakoupila k Vánocům kamarádkám. Skvělý je na rozčesávání mokrých vlasů, dobře narovná a nezacuchává. Držení mi nevadí, často takhle držím i kartáče, které rukojeť mají. A vypadá krásně, takový holčičí doplněk:-)

  • dobře rozčesává
  • nezacuchává
  • krásně vypadá
  • cena


Další recenze od 14.2.2013 09:51:23

Bezkonkurenční hřeben. Jiným už se neučešu, moc tahají :) skvělý i na mokré zacuchané vlasy. Darovala jsem ho několika kamarádkám a všechny jsou stejně nadšené! Mám klasický i malý cestovní, ten by mohl být lehčí. Trochu chybí rukojeť, takto občas vypadne z ruky. Občas po něm elektrizují vlasy, ale to vše mu prominu, protože rozčesávání s ním je jedna báseň :)

  • krásně rozčesává i mokré vlasy
  • rozčesávání téměř nebolí
  • občas kvůli tvaru padá z ruky


Další recenze od 12.2.2013 19:48:19

Mám verzi kompakt, vlasy mám rovné, jemné. Přestože si někteří stěžují, že je TT příliš malý do ruky, pro mě je akorát a nedrží se mi špatně, ani nemám nějaké zásadní problémy, že by mi z ruky vypadával, je to o zvyku. Že je materiál obyčejný plast mě poněkud zklamalo. Vlasy rozčesává dobře, suché i mokré, zacuchané při větší trpělivosti bez výrazných škod zvládne taky. Vlas sice při česání nepřetrhává v půlce, ale vyškubne ho celý, když už, takže pokud jde o šetrnost, přijde mi to vlastně "šul nul". Velkou nevýhodou pro mě je, že mi vůbec nepomáhá na moje elektrizující vlasy.

  • snadné rozčesávání suchých i mokrých vlasů i za
  • vlasy elektrizují


Má ho celé omlazení, mám ho taky. Skvělý hřeben, který mi rozčeše doslova každý dred. Používání je velmi příjemné, taková milá masáž hlavy, vlasy jsou po použití krásně nadýchané a neelektrizují. Normální verze není úplně vhodná do kabelky, ale já s sebou hřebeny stejně nenosím, takže to neberu jako mínus. Vyhovuje mi i jeho tvar a dobře se mi s ním pracuje. Jiný si asi kupovat nebudu, ano jsem dala proto, že BYCH si ho určitě koupila znovu.

  • nadýchané vlasy
  • rozčeše téměř vše
  • "masáž" hlavy


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2013 18:33:01

Skvělý kartáč na vlasy. Dobře se drží a práve díky způsobu držení celkem pohodlně rozčeše i problémové vlasy a vlasy při česání neelektrizují. Díky tomu, že je plastový, se dá použít i ve sprše např. na nanesení masky. Nevíhodou bezpochyby je, že při přenášení se snadno zohýbají štětinky a kartáč se tak znehodnocuje. Za tu cenu si mysím, že by k němu mohl být nějaký futrál, ale to by se pak výrobcům TT nevyplatila cestovní verze kartáče :).

  • dobře se drží
  • snadno rozčeše i hustší kštici
  • vlasy neelektrizují
  • dobře se používá i na mokré vlasy
  • není na každodenní nošení v kabelce


věk
15-24

Další recenze od 19.1.2013 15:26:16

konečně ho mám a zbožňuji ho!! mám kompaktní verzi s leopardím vzorem a je velmi elegantní :) Mé vlasy neškludí, sice mi jich pár vypadne ale oproti jinému kartáči je to minimum. Vlasy mi po něm neelektrizují jako po druhém kartáči a jsou takové pružné a uhlazené :) navíc s ním bez problému rozčešu i mokré vlasy, takže za mě rozhodně doporučuji!

  • neelektrizuje vlasy
  • uhlazené ( ne zplihlé) vlasy
  • lesklé a pružné vlasy
  • design
  • ideální do kabelky
  • netrhá zbytečně moc vlasů
  • dostupnost ( internet)
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2013 10:55:30

Vyzkoušela jsme ho až nedávno, ale tolik kladných recenzí mě nechávalo klidnou a osobně v něm nevidím žádný extra zázrak a nechápu tek povyk. Připadá mi jako obyčejný více řadový plastový kartáč, který mi akorát hrozně elektrizoval vlasy. Pravda, údržba je jendoduchá, ale podle mého plastové kartáče nejsou úplně ončo pro vlasy. Já jsem maximálně spokojená s kartáčem z kančích štětin, který mi tohle všechno taky a neelektrizuje vlasy, dobře se s ním rozčešou i mokré vlasy a účes drží tvar k pokud fouká vítr, což TT nedokáže, ale kančák ano, nicméně údržba není tak jednoduchá díky dřevěné rukojeti. TT mě nijak neuchvátil, za mě je to obyčejný půrměrný hřeben za nesmyslnou cenu a ještě z plastu.

  • dobře se omývá
  • plast
  • elektrizuje vlasy
  • nemastily se mi po něm vlasy - měla jsme podrážděné kořínky
  • cena a dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 21:34:47

Chvíli mi trvalo, než jsem se s tímto kartáčem naučila zacházet, ale opravdu stojí za to. Nevytrhává vlasy, rozčeše i "dredy" od roláku (samozřejmě při větší trpělivosti). Obyčejný hřeben jsem od doby co mám tangle teezer nepoužila, a ani nechci. S jiným kartáčem už se ani česat neumím :-)

  • rozčeše snad cokoliv
  • šetrný k vlasům
  • lehká údržba- snadno omyvatelný
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 12:38:04

Po všech těch chvalozpěvech jsem si musela tento kartáč samozřejmě také pořídit. Chtěla jsem ho hlavně z toho důvodu, že má být šetrnější k vlasům, nevytrhávat a hlavně nepřetrhávat je. Já mám vlasy slabší melírovám a žehlením, dost se mi lámou a proto potřebuju šetrný kartáč. Pořídila jsem si kompaktní verzi, s tím, že pokud s ním budu spokojená, dokoupím i klasickou verzi a malý nechám na cesty a do kabelky. Bála jsem se, že kartáč bude moc malinký a že se bude špatně držet. Ale je perfektní, sedí mi akorát do ruky a česání s ním je pohodlné. Kupodivu mi rukojeť vůbec nechybí. Je skvělé, že má i kryt, který chrání štětinky proti poškození a prachu. Co se týče vlasů, tak ty jsou po česání TT opravdu jemnější a lesklejší, prostě lépe pročesané. Krásně masíruje pokožku hlavy. Vlasy vyčesává - to je ale normální, vlasy nám prostě budou padat pořád. Co se týká přetrhávání vlasů, tak bych řekla, že je to s TT lepší, ale žádný zázrak. Nejlepší je TT na rozčesávání mokrých / vlhkých vlasů. To jde opravdu jako po másle, přestože mám husté, vlnité, zacuchávající se vlasy. TT bych doporučila na delší, hustější vlasy. Pro někoho, kdo má vlasy řídké a jemné nebo krátké, je TT asi zbytečnost. Jediným konkurentem tohoto kartáče je za mě kančák. Jenomže kančák se šíleně špatně udržuje čistý a nerozčešu s ním mokré a zacuchané vlasy. Používám oba, ale pokud bych musela mít jen jeden tak rozhodně TT.

  • skvěle rozčeše i mokré a zacuchané vlasy
  • vlasy jsou příjemnější na dotek
  • masíruje pokožku hlavy
  • kompaktní verze je ideální na cesty
  • asi žádné


věk
35-44

Další recenze od 28.12.2012 10:01:07

naprostá spokojenost!! rozčešu i mokré vlasy bez balzámu bez tahání . Vlasy se ale musí rozdelit na menší části s tím že se začne odspodu a přidavají se vlasy vrchní !!! Kartáč netrhá vlasy , ale neočekávejte že vám v něm nic nezůstane !!! Vlasy každý den vypadávají tak či onak, takže to co vám vypadnout má vám vypadne ať se češete s TT nebo s běžným kartáčem !!! Od té doby co ho mám nepoužívám nic jiného. Drží se mi pohodlně . Mám ten větší model .

  • netahá
  • možnost rozčesání i bez kondicioneru
  • nesmí se používat při fénování


Další recenze od 27.12.2012 11:10:34

Dostala jsem od přítele darem k Vánocům, protože jsem chtěla hřeben. Čekala jsem dle vychvalování kadeřnice a uživatelek zázrak ale ten se nekonal, na pokožku hlavy mi není moc příjemný, že by nějak super rozčesával nemůžu posoudit mám vlasy na ramena a i tak mi přijde, že nerozčeše vše teda. Jen vrchní vlasy. Mám kabelkovou verzi takže na cesty ideální, vzhled taky, ale dál bych nedoporučila, vždy jsem si říkala, že cena je značně přemrštěná a tím, že ho vlastním jsem se tím ujistila. Divím se, že ho ještě nemaj vietnamci za 50,- ta cena by odpovídala

  • vzhled
  • vhodný do kabelky
  • cena
  • tuhý štětinky
  • nic extra


Další recenze od 10.12.2012 17:11:58

Tento hřeben sem si objednala na základě převážně kladných recenzích zde na omlazení. A jsem spokojená, vlasy netrhá, netřepí se tolik konečky a vlasy se více lesknou. Ze začátku se mi sním špatně manipulovalo ale teď už sem si zvykla. Takový malý kus plastu = zázrak.

  • vše
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2012 23:30:52

Už ho nikdy nedám z ruky! Z mými vlasy dokázal zázraky. Kdo by to od kusu plastu čekal, že? Koupila jsem ho z rozmaru a zvědavosti, ale rozhodně nelituji. Už jsi svou denní "vlasovou hygienu" bez něj nedovedu představit. Vlasy krásně rozčeše, jak za sucha, tak za mokra. Slibuje konec lámání vlasů a to u mě 100% splnil. Je lehounký a krásně se drží v ruce. Tedy tak je to u mě, vím, že hodně holek s tím mělo problém.

  • snadné rozčesávání
  • konec lámání vlasů
  • lehký
  • krásně padne do ruky
  • dobrý i na mokré vlasy
  • bytelný :)
  • za mě žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2012 23:45:08

Kartáč naprosto splil má očekávání. Češe skvěle suché i mokré vlasy. Pro mě to bylo vždy utrpení než jsem si vlasy rozčesala. Určitě doporučuji všem s polodlouhými a dlouhými vlasy. Je pravda, že hůř by se s ním asi česaly vlasy husté, ale já je mám jemné takže je to bez problémů.

  • češe bez tahání
  • rychle
  • vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 9.11.2012 20:17:10

Zo svojho okolia mám tie najjemnejšie vlasy a tento kartáč je k nim veľmi šetrný. Neťahá, netrhá, neničí vlasy. Moje vlasy sů veľmi dlhé, tak samozrejme manipulacia musí byť ohladuplnejšia. Mne osobne sa drží perfektne a myslím, že tento hrebeň je skutočne najvhodnejší na jemné vlasy. Tento kartáč nieje určený k bleskovej úprave dlhých vlasov-k tomu nieje určený žiadny kartáč. Tento kartáč je určený k šetrnemu česaniu vlasov. A ja som kůpila rovno dva a jeden pre sestru a za cenu 600 kč a s poštovným zdarma.

  • Neničí vlasy
  • Žádne


Další recenze od 9.11.2012 11:33:32

Když jsem si přečetla, jak zde na TT slečny pjejí ódy, tak jsem si ho musela hned pořídit (jako všechno). Ale za mě nic moc a pro mě zklamání - dokonce se žádnej zázrak nekonal. Docela zavidím těm co v TT nezůstane ani jeden vlas, já jich tam mám požehnaně.. :(

  • dobře se čistí
  • špatně se drží


věk
25-34

Mezi mými vlasy a tímto kartáčem to byla láska na první pohled! Ještě jsem nikdy předtím neviděla něco takového.. Doufám, že mi pomůže s postupným ozdravením vlasů a že mi vlasy nebudou při česání už tolik padat. S TT mi nevypadl zatím ani jediný vlásek a to je taky hlavní věc, co jsem po tomto kartáči chtěla. Myslím, že je to revoluce zdraví pro naše vlasy. Mám model elite a je krásný fialový. Drží se mi dobře.

  • design
  • revoluční výrobek pro vlasy
  • nic


Další recenze od 5.10.2012 17:24:21

Tangle Teezer používám rok a půl a jsem s ním maximálně spokojená. Mám dlouhé vlasy, kartáčem se nedaly téměř rozčesat a hřeben je potrhal. S TT je česání bezproblémové,ať jsou suché nebo mokré! Je to úžasná věc. Je lehký,takže manipulace s ním je vhodná i pro holčičky s dlouhými vlásky.

  • Netrhá vlasy
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 5.10.2012 11:44:22

Tento hřeben-kartáč jsem dostala jako dárek a jsem s ním již 2 roky maximálně spokojená.Vlasy krásně rozčeše, používám jej i pro svou malou dceru(rok a třičtvrtě a má husté vlasy).Jemně rozčesává i zacuchané vlasy a je vhodný i na masáž vlasové pokožky.Krásně se čistí a navíc hezky vypadá.Samé pozitiva.Ostatní kartáče letěly do koše a nechala jsem si jen hřeben při žehlení vlasů na ten tange vůbec neppoužívám, pt mi to s ním tak hezky nejde.Doporučuji!!!

  • krásně rozčesává i zacuchané vlasy a dobře se čistí
  • žádné


věk
25-34

Pro mě je to ten nejlepší kartáč na světě! Mám delší jemné, melírované vlasy, hodně se mi cuchají a vždycky to při česání vzdávaly a vypadávaly. Od té doby co používám Tangle se mi vlasy víc lesknou, vypadávání vlasů při česání se dost omezilo a navíc se hřeben skvěle drží.

  • šetrný k vlasům
  • manipulace
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 20.7.2012 20:17:13

Kartáč jsem koupila pro jednu s dcer, která se hodně zacuchávají její dlouhé vlasy a rozčesávání je vždy horor. Musím napsat, že kartáč opravdu rozčeše bez škubání, což byl vždy největší problém ale musím vlasy rozčesávat po vrstvách to je pravda. Já osobně si někdy s nim vlasy pročísnu a myslím, že pro člověka z normálními vlasy je to zbytečný produkt ale kdo má vlasy se sklonem k zacuchávání tak ten jej ocení. Mám jej i v menším cestovním balení ale ten se mi nezdá tak dobrý jako klasický.

  • funguje jak má
  • celkem špatně se drží


Další recenze od 20.7.2012 13:26:50

Pokud váháte, jestli si ten kartáč koupit tak ho můžu jen doporučit. První jsem si koupila asi před rokem a půl (TT Compact) hlavně proto, že se mi vlasy špatně rozčesávaly, ale s TT je tento problém pryč. Doporučuji koupit na officiálních stránkách, nebo ověřených obchodech, protože se vyskytují padělky, na orginále je vyrité logo TT, a nabízejí i širší škálu barev a potisků. (http://www.tangleteezer.com/index.php) Pokud váháte, jaký typ TT, tam sama můžu říct, že je to vlastně jedno. Protože jsem nerozhodný člověk koupila jsem si TT Compact, a TT Originál. TT Compact je menší velikosti a má kryt. Nosím ho hlavně v kabelce. TT Originál je větší a je jinak tvarovaný, ten mám pouze doma, aby se nezlámaly štětinky. Jako poslední jsem si koupila TT Salon Elite (totéž je i Juicy Fruits ten je pouze barevnější) a oproti ostatním je opět jinak tvarovaný. TT Magic Flowerpot je určený pro malé děti, nevlastním ho, tak k němu nic nepíšu.

  • Krásně rozčeše vlasy
  • Netahá
  • Možnost výběru typu i barev
  • Neničí vlasy
  • Uhladí vlasy a jsou potom lesklejší
  • Dobře se rozčešou i mokré vlasy a to bez tahání
  • Pro někoho nepraktické držení, ale mi naprosto vyhovuje


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 11:51:25

Od kartáče jsem hodně čekala. Koupila jsem si ho, protože mi kadeřnice při barvení spálila kůži na hlavě a česání klasickým kartáčem mě bolelo. V tomto ohledu TT splnil moje očekávání, ale jinak ne. Nepozoruji na vlasech nějáké zlepšení, nelesknou se. Naopak jsem narazila na problém, že u mých hustých vlasů je nutné pročesávat po vrstvách, aby se vlasy nedredovaly. Kartáč totiž pročeše jen horní vlasy a dole se pak cuchají a je nutné si na to dát pozor. Takže žádný velký zázrak se nekonal...

  • atraktivní vzhled
  • příjemný pocit při česání
  • neškrábe pokožku hlavy
  • pročeše jen horní vrstvy vlasů
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 11.7.2012 20:44:50

Dlouho jsem hledala hřeben, který by rozčesal moje často barvené vlasy se sklonem k zacuchávání, až jsem na Omlazení narazila v diskuzi na TT a většinou kladné ohlasy, hned jsem objednala a byla jsem velmi mile překvapena, vlasy se mi podařilo rozčesat bez vytrhávání vlasových chuchvalců a bezbolestně :) Takže doporučuji, jiný kartáč už nepoužívám!

  • rozčeše i hodně zacuchané vlasy
  • nic mě nenapadá


Další recenze od 11.7.2012 10:33:00

Koupila jsem na základě recenzí a jsem s ním velice spokojena. Úplně suprově mi učeše ofinu :-) Také oceňuji, že bez tahání učeše mokré vlasy. Mám model TT Elite a do ruky sedí velmi dobře. V budoucnu si plánuji koupit tu kompaktní verzi do kabelky :-)

  • česání mokrých vlasů
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 00:11:13

Mám problém s ním vlasy rozčesat, pravda, že mám hřívu hustou, ale zasekává se v ní a za vlasy nepříjemně tahá, je nejprve potřeba je nahrubo rozčesat jinak. Spíše jen klouže po povrchu vlasů a do hloubky nevleze = nečeše. Hodí se asi pro jemné a málo husté vlasy, tam pak chválu chápu. O chlup lepší je kompaktní verze, ale ani ta mi vlasy není schopná učesat. TT byl jeden velký omyl, nechala jsem se zblbnout. štětiny se mi ohnuly.

  • nevím
  • husté vlasy nerozčeše a tahá
  • klouže v ruce
  • ohýbá se


věk
25-34

Další recenze od 23.4.2012 12:48:48

Tento skvělý kartáč jsem objevila díky omlazení. Zpočátku jsem váhala, jestli to nebudou vyhozené peníze, ale kartáč velmi pozitivně překvapil. Absolutně netahá vlasy a hlavně netrhá! Výborně se mě používá jak na mokré vlasy, tak i na ty suché. Vlasy se krásně lesknou a vypadají zdravěji.

  • Skvělý na mokré i suché vlasy
  • Netrhá a netahá vlasy
  • vlasy vypadají zdravěji
  • žádné


Další recenze od 20.4.2012 12:48:01

Z kartáče jsem dost zklamaná. Všude jsem jen četla chválu a žádný zázrak se nekonal. Čekala jsem, že nebudu mít tolik vyčesaných vlasů, ale je to uplně stejné jako s obyčejným kartáčem. Ani ty bodliny nejsou ničím vyjmečné, takový kartáč se dá sehnat v drogerii za 15Kč. Mrzí mě že jsem neměla možnost si ho vyzkoušet a hned jsem ho koupila. Je to jen předražený kus plastu, který má hodnotu desetikoruny.

  • žádné
  • vlasy vyčesává uplně stejně jako ostatní kartáče


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2012 11:36:58

Já jsem podle recenzí čekala, že rozčesávat bude bez zadrhnutí a že v něm po česání najdu úplné minimum vlasů - alespoň takový dojem na něj holky vytvářely, takže jsem od něj čekala fakt hodně (ale to je nejspíš moje blbost :). No zázrak se nekonal. Tak nevím jestli moje zacuchané vlasy jsou extrém nad extrémy (občas i s TT s nimi hodně bojuji) nebo jen holky měly před tím nějaký otřesný hřeben, tak se jim TT zdá jako zázrak, ale pro mě to zázrak určitě není. Tím neříkám, že to je špatný kartáč, určitě to je jeden z těch lepší, dobře se mi drží, pěkně vypadá, obstojně se s ním vlasy rozčesávají a je to určitě méně bolestivý proces než s běžnými kartáči, ale prostě i on se zadrhává a vlasy mi vytrhává i přetrhává.

  • moc dobře se drží
  • vzhled
  • nepraktický na cesty
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 2.4.2012 12:39:16

Tento kartáč používám již cca 3,5 měsíce a doteď jsem z něj nadšená. Dříve bylo pro mě nemyslitelné rozčesávat mokré vlasy, proto jsem byla poprvé skeptická, ale opravdu to funguje, vlasy jdou rozčesat úplně snadno. Používám jej vícekrát denně a zatím nemám ani jednu štětinku poškozenou. Kamarádka si jej 1 x vyzkoušela a už jej má objednaný.

  • Snadné rozčesávání.
  • Netrhá vlasy.
  • Používáním se mi netřepí konečky vlasů.
  • Horší čištění.


věk
25-34

Kartáč jsem si koupila po nadšených ohlasech tady na Omlazení, jak jinak. Ale musím s nimi beze zbytku souhlasit. Ze začátku mě trochu překvapilo, jak se drží, protože jsem byla zvyklá na klasické kartáče, ale brzy jsem si zvykla. Rozčeše naprosto perfektně jak suché, tak mokré vlasy, netrhá je a snadno se pere :)

  • rozčeše vše
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 12:15:17

Nejlepší hřeben na vlasy, co jsem kdy měl. Hřeben vlasy netrhá. Skvěle rozčeše mokré i zacuchané vlasy. Při česání vlasy uhlazuje a narovnává, proto mi stačí přežehlit jen konce. Občas mi vypadne z ruky a zezačátku se mi špatně držel, ale už jsem si zvykla. Bohužel se mi pár krajních zoubků ohnulo, ale to je tím, že ho nosím v kabelce.

  • netrhá vlasy
  • rozčeše mokré a velmi zacuchané vlasy
  • uhlazuje a narovnává
  • špatně se drží
  • cena


Naprostá nezbytnost do každé vlasaté domácnosti. V porovnání s normálními kartáči a hřebeny je to sto a jedno. Rozčeše všechny typy vlasů bez bolesti a rychle. Na Tangle teezeru zůstane jen velmi malé množství vlasů, prakticky žádné. Používám i na česání pejsků

  • kvalita
  • tvar
  • rychlost
  • účinost
  • bezbolestný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 12:45:02

Tento kartáč je naprosto "the best of". Mám extra jemné vlasy, které se cuchají, po mytí se z nich stává nerozčesatelná koudel, lámou se, trhají a navíc si je musím denně tupírovat. Všechny tyto problémy řeší hravě, lze jím rozčesat vše, lehce, jemně, bez trhání. Dobrý na suché i mokré vlasy. Častá stížnost je na špatné držení...mně se drží moc dobře, nemám problém. Nijak se mi nepokřivil, nic se neulomilo. Snadno se myje a udržuje.

  • velmi snadné rozčesávání
  • netrhá vlasy
  • lehce se čistí
  • žádné


Další recenze od 28.3.2012 17:32:34

Když se mi poprvé do ruky dostal hřeben Tangle Teezer byla jsem mile překvapena. Objednala jsem si ho na základě mnoha kladných recenzí a já přikládám další. Na tvar kartáče si postupem času zvyknete, štětinky jsou šetrné k vlasům. Mám verzi klasickou.

  • rozčesává mokré vlasy
  • masíruje pokožku hlavy
  • praktičnost
  • vzhled
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 16:51:18

Hmmm.. určitě není špatný, to ne. Jak již bylo zmíněno, rozčeše dobře mokré vlasy. Ale já ho používám na rozčesávání jenom mokrých vlasů. Na česání suchých vlasů mi bohužel nestačí. A to je nemám ani nijak hrubé, jenom jich mám hodně. Sice na první pohled vypadají rozčesaně, ale v dolní vrstvě najdu pár "dredů", které nerozčesal. Vzhledově se mi moc nelíbí a není ani prakticky vyřešený, vyklouzává z ruky. Třeba při vyfoukání není absolutně k použití. Za mě tedy jenom na rozčesávání mokrých vlasů. Takže ne zas takový zázrak. A taky cena se mi moc nelíbí.

  • netrhá mokré vlasy
  • nezadrhává se, ročesávání nebolí
  • cena
  • špatně se drží
  • nerozčeše spodní vsrstvu


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:05:16

Konečně kartáč na dlouhé a zacuchané vlasy. Hned se stal mým nejoblíbenějším pomocníkem při úpravě vlasů. Pro mě má mnoho předností a snad jen jednu výtku, ačkoli ho používám už rok stále mi po něm občas elektrizují vlasy.

  • efektní rozčesávání vlasů
  • údržba
  • tvar
  • barvy
  • elektrizování vlasů


věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 14:00:46

Po prvním rozčesání vlasů jsem si řekla, že už nikdy žádný jiný hřeben nechci ani vidět. Nádherně lehce jdou vlasy rozčesat. Mám je husté a dlouhé do půli zad. Netrhá vlasy a krásně se po něm vlasy lesknou. Jediné mínus vidím v tom, že se špatně drží a ještě občas mi vypadne z ruky.

  • netrhá vlasy
  • lesk vlasů
  • krásně rozčeše
  • špatně se drží


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 09:06:17

Tento kartáč doporučuji, mám i kančák, ale ten tahá vlasy a na mokré vlasy je nevhodný. Dále mě přijde, že tak netahá a neláme vlasy. Mám cestovní verzy do kabelky a nemůžu si ji vynachválit. Do štětinek se nedostane/nezamotávají věci co mám v kabelce (díky krytu). Nevýhodou je snad jen držení kartáče, ale člověk si zvykne velmi rychle, když ví jak lehounce pročeše vlasy.

  • Lehce rozčeše mokré vlasy
  • Neláme vlasy
  • Netahá vlasy
  • Snadná udržitelnost kartáče díky zvolenému materiálu ve srovnání s kančákem
  • Špatně se drží


věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 08:30:58

Kartáč krásně vlasy pročeše, přitom uhladí. Vlasy jsou potom lesklé a hezky hladké. Netrhá, nadto česání s ním je moc příjemné. Jediné, že není moc do kabelky, a cestovní verze je zbytečně těžká. I ten tvar mi nepřipadá nijak špatný, při česání s ním nemám problém, drží se mi dobře.

  • uhladí
  • neláme vlasy
  • česání je moc příjemné
  • cestovní verze je těžká


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 23:29:50

Absolutně vyjímečný kartáč! Byla jsem skeptická, přecejenom je to " kus plastu" ale po pár týdnech mám méně ulámaných vlasů, vlásky jsou hezčí, lesklejší, zdravější. Je šetrný i při česání mokrých vlasů a cestovní verze je krásně skladná. Opravdu doporučuji!!

  • netrhá vlasy
  • lze česat i mokré vlasy
  • úžasně skladný
  • hůře se drží


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 15:26:22

O TT jsem se dozvěděla díky omlazení. Jelikož mám hodně husté vlasy se sklonem k zacuchávání, byla jsem při objednávání trošku skeptická. Ale hned, jak jsem hřeben obdržela, neměnila bych!!! Při rozčesávání vypadne mnohem méně vlasů, netahá, omezilo se třepení konečků, prostě naprostá bomba!!!!! Jediná nevýhoda, kterou již zmínily holky přede mnou, je, že se hůř drží a na cesty je dost nepraktický (alespoň pro mě) - jelikož si nechci hřeben poničit, stále ho převážím v původní krabičce...

  • netahá
  • lehce rozčesává
  • méně se třepí konečky
  • špatné držení
  • nepraktický na cesty


věk
25-34

Od tohoto kartáče jsem hodně očekávala, protože byl hodně chválený. Mokré vlasy se s ním rozčesávají dobře, suché hůře. Mám pocit že suché vlasy tahá. Používám ho tedy jen na mokré vlasy po mytí a na suché kartáč z kančích štětin. Tato kombinace se mi osvědčila nejvíce :-)

  • dobře rozčeše mokré vlasy
  • suché vlasy tahá
  • špatně se drží a čistí


Další recenze od 14.3.2012 18:05:11

Měla jsem problémy s cucháním spodních vlasů, mám delší odbarvené, jemné. S tímto kartáčem nejen že krásně rozčešu suché i mokré vlasy, ale nějak se víc uhladí takže to věčné cuchání na krku odpadlo. Méně se lámou, dobře se s ním i tupíruje, vlasy mi připadají lesklejší. Občas mě po něm elektrizují. Mám obě verze, klasickou i kompaktní do kabelky, ta se hůř drží v ruce, na delší vlasy je vhodnější ten klasický. Podle mě je nezničitelný.

  • perfektně rozčeše suché i mokré vlasy bez tahání
  • v podstatě je nezničitelný
  • je lehounký a dobrý i na tupírování
  • hůř se drží v ruce


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:19:48

Kartáč jsem zakoupila z důvodu perfektních recenzí ,hned jsem ho musela objednat.Po vyzkoušení už jiný kartáč nedám do ruky,je naprosto super.Měla jsem silně lámavé vlasy a díky tomuto kartáči se to hodně omezilo,vlasy netrhá,nepřelamuje,nádherně se rozčesají a jsou po použití kartáče dost lesklé,takže už nepotřebuji lesk na vlasy.

  • +česání mokrých vlasů
  • +nadstandartní
  • +praktický
  • +lesk vlasů
  • +menší lámavost
  • +hůře se drží


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 16:19:18

Na tento kartáč jsem taky narazila zde na Omlazení a nalákalo mě hlavně to lepší rozčesávání za mokra. No, musím říct, že nevidím žádný rozdíl mezi tímto kartáčem a hřebenem s širokými zuby, co používám. Na sucho ho nepoužívám, protože masíruje i pokožku a to se mi moc nehodí, protože se mi rychle mastí vlasy. Pro mě zbytečná investice.

  • tak snad jedině ty barvy
  • špatně se drží
  • není to žádný zázrak


věk
25-34

Na tento kartáč jsem narazila zde na Omlazeni.cz, hodnocení uživatelek mě uchvátilo, tak jsem si ho ihned objednala. Od té doby nechci jiný. Nahradil jak můj kartáč na vlasy, tak kartáč z kančích štětin i tupírák na občasné tupírování. Vlasy jdou krásně rozčesat i vlhké a je šetrný, takže se mi vlasy neulamují ani když vyčesávám lak na vlasy. Na způsob držení jsem si zvykla. Trochu mě mrzí, že pár krajních zoubků se lehce ohnulo.

  • perfektně rozčeše
  • netahá
  • uhladí
  • desing
  • je šetrný
  • první týden mi vlasy občas elektrizovaly


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 11:35:01

Ke kartáči jsem byla dost skeptická, ale na základě mnoha kladných recenzí jsem si ho objednala. Už při prvním použití jsem byla překvapená, jak lehce vlasy rozčesává a vůbec je netrhá. Co se týče neobvyklého tvaru, ze začátku to byl trochu nezvyk, ale zvykla jsem si.

  • Šetrně rozčesává i mokré vlasy
  • Netrhá vlasy
  • Výběr z několika barev
  • Hůře se drží


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 09:59:54

Kartáč jsem si oblíbila hned po prvním použití, nyní jsem mu už dlouhou dobu věrná a žádný jiný nechci. Lámání vlasů a zničené konečky se díky tangle teezeru omezily. Líbí se mi, že neničí vlasy při rozčesávání za mokra, také to, že i při několikanásobném používání během dne se mu ještě neulomila ani jedna štětina. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se ne úplně dobře drží, proto občas z ruky vypadne.

  • výdrž
  • neničí vlasy
  • cena
  • škála barev
  • hůř se drží


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Kartáč na vlasy

4 75% 2 recenze