Timotei šampon Čistota recenze a zkušenosti

Šampony Timotei šampon Čistota
Šampony Timotei šampon Čistota - obrázek 1
Šampony Timotei šampon Čistota - obrázek 2
5 3.8 12
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Timotei

Recenze produktu
Timotei šampon Čistota

Další recenze od 1.11.2012 13:53:10

Objevila jsem nově tento šampon na regále, protože šampony často střídám díky mým mastným vlasům. Musím říct, že naprosto předčil mé očekávání, vlasy mi nyní vydrží i tři dny bez mytí a hlavně šampon je bez parabenů, což je pro mě velké plus! Můžu jen doporučit.

  • lehký
  • krásně voní
  • bez parabenů
  • nic


Jeden z nejlepších šamponu této značky. A myslím, že jako jediný má na obale, že neobsahuje silikony a parabeny. Dřív jsem od nich kupovala ten s avokádem, ale co vznikl tenhle, jiný od nich nekupuji. Vlasy jsou po něm příjemné na dotek a jemné a voňavé :)

  • vůně
  • konzistence
  • obal
  • asi nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tenhle šampon mě dost překvapil, nejenže je levný ale hlavně účinný! Vlasy se mi mastí extrémně a vyzkoušela jsem tunu jiných přípravků, každopádně jen tento má nějaké znatelné výsledky. Výsledky se u mě projevili cca po 10 dnech mytí vlasů tímto šamponem. Rozhodně ho všem můžu doporučit. Další + je, že neobsahuje žádné silikony.

  • účinnost
  • cena
  • neobsahuje silikony
  • zatím žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.7.2013 10:26:31

Používám už nějaký ten měsíc (a střídám s osvědčeným šamponem od Alverde pro blond vlasy) a nemůžu si ho vynachválit. Neobsahuje silikony, parabeny ani barviva, takže za tu cenu super drogerkový a k vláskům šetrnější šampon. Má jemnou, nevtíravou vůni. Velmi dobře pění a myje, vlasy zanechává vzdušné a dodává jim zdravý lesk. Nemám co vytknout.

  • dobrá mycí schopnost
  • bez barviv
  • bez silikonů
  • bez barviv
  • cena
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 16.7.2013 13:09:01

Tenhle šampon není úplně špatný, ale rozhodně to není nic, co by vás posadilo na zadek. Koupila jsem ho jako čisticí šampon a tak ho i používám (jednou za čas), neumím si moc představit používat ho denně. Vlasy prostě umyje, vydrhne, je bez silikonů, takže vlasy zanechá hrubé a hůř se rozčesávají. Vysušuje pokožku hlavy takže pro suché vlasy není, i když píšou, že je na normální vlasy, já bych ho na běžné používání doporučila určitě jen majitelkám hodně mastných vlasů. Je bez barviv, parabenů, silikonů - to mě upřímně taky nijak neoslnilo, ale někdo by to mohl brát jako plus. Spíš takový horší průměr, znovu nekoupím.

  • žádné výrazné
  • žádné výrazné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon jsem si koupila z nouze - chtěla jsem velký balení za malou cenu a ani mi tak nešlo o účinek. Byla jsem překvapená, protože vlasy mám fajn - lesklé, voňavé (ale příjemně, ne nějak extra jako u jiných šamponů). Na šamponu se mi líbí ekobalení, složení bez parabenů a silikonů, cena a pěnivost. Co se týče mínusů, tak mi vlasy moc neuhladil a dorůstající malé vlásky mi trčí na hlavě.

  • dělá hezké vlasy
  • ekosložení
  • ekobalení
  • cena
  • neuhladí vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
zrzavé

Další recenze od 13.4.2014 20:39:32

Když jsem ho kupovala, myslela jsem si že na mé rychle se mastící vlasy to bude super. Jenže mi vyhovoval jen cca tři týdny. Posledních čtrnáct dní už jsem ho musela střídat s jinými šampony. Parfemace je příjemná. Lehká a svěží. Šampon opravdu voní "čistotou". Znova si ho v brzké době nekoupím, ale někdy později třeba ano.

  • Balení
  • Cena
  • Dostupnost
  • Parfemace
  • Vyhovoval mi jen chvíli


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 21.5.2014 15:22:56

Šampon nádherně voní (přirovnala bych jeho vůni k rozkvetlé louce), poměrně dobře pění, vlasy jsou po něm krásně nadýchané a vůně na vlasech vydrží alespoň 2 dny. Vlasy jsou po šamponu také přirozeně lesklé a mám pocit, že vlasy a pokožku hlavy opravdu čistí. Jeho dalším pozitivem je, že neobsahuje žádné silikony nebo parabeny. Balení šamponu je také poměrně praktické.

  • vůně
  • zanechává vlasy lesklé a nadýchané
  • příznivá cena
  • bez silikonů, parabenů
  • balení
  • žádné


Jediny sampon co jsem doted objevila, ktery opravdu neobsahuje silikony a parabeny. Vlasy jsou po něm nadýchane- ciste. Příjemná parfemace ktera voní po zeleném čaji. O neco málo se mi vlasy méně masti. Mam již 3 baleni. A budu kupovat dále , protoze sampon bez silikonu jsem jiny nenašla. Doporučuji. Hlavne at ho neprestanou vyrábět !

  • Bez silikonu
  • Příjemná vůně
  • Nadýchane ciste vlasy
  • Zádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 5.8.2014 23:30:39

K nadšeným recenzím nade mnou se tentokrát nemůžu přidat. Šampon jsem si koupila, protože mě zaujalo, že je bez silikonů a parabenů. Vlasy umyl, to ano, ale nic víc. Málokdy se stane, že by nějaký šampon s mými vlasy udělal viditelnou změnu, ale v případě Timotei to tak bohužel bylo. Vlasy byly hrubé a asi od poloviny délky hodně přesušené, dost se cuchaly, ale u hlavy se dál mastily jako obvykle. Šampon jsem vypotřebovala jsen s maximálním sebezapřením. Vadila mi navíc i velmi nepříjemná "vůně". Nevermore! :-)

  • složení bez silikonů a parabenů
  • přesušoval mi vlasy
  • nepříjemná parfemace


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.4.2017 09:27:46

Ráda zkouším nové a nové, tohle je takový průhledný parfémovaný hodně pěnivý gel, který je fajn na prostřídání s jinými "speciálními" šampony. Vlasy udělá nadýchané a stačí umývat ob den až dva. Znova si ho nekoupím, protože mám lepší favority na prostřídívání od těžsích regeneračních šamponů, takže příště sáhnu raději např. po Balei, která mi sedí lépe.

  • nadýchané vlasy
  • cena
  • pěkný obal
  • vůně
  • nic extra


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 17.11.2017 13:39:34

Průhledný šampón bez parabenů, silikonů a barviv. Je určen pro normální až mastné vlasy, obsahuje výtažek ze zeleného čaje. Moc hezky voněl a dobře pěnil. Vlasy šly pak dobře rozčesat, byly jemné a voňavé. Cena je myslím něco okolo 50 Kč. Víčko je jednoduché a praktické - z jedné strany zmáčknete, na druhé se otevře.

  • složení
  • vůně
  • není moc pro suché vlasy