Too Faced Shadow Insurance recenze a zkušenosti

Podkladová báze Too Faced  Shadow Insurance
Podkladová báze Too Faced  Shadow Insurance - obrázek 1
Podkladová báze Too Faced  Shadow Insurance - obrázek 2
Podkladová báze Too Faced  Shadow Insurance - obrázek 3
5 4.8 12
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 270 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Too Faced

Recenze produktu
Too Faced Shadow Insurance

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.12.2014 22:37:03

Pro mě skvělý primer. Stíny mi opravdu na očích podrží celý den, aniž by se mi slévaly na víčku a nebo ztrácely na intenzitě. Balení je na můj vkus poměrně velké, takže si myslím, že minimálně rok vám doma vydrží. Takže tenhle primer ve výsledku není ani tak drahý, navíc v Sephoře každou chvíli pořídíte 20% slevu od hostesek. Tento produkt opravdu doporučuji.

  • Výdrž stínů
  • cena
  • velikost balení
  • nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.8.2014 01:28:12

Bázi jsem dostala jako dárekk paletce stínů a po půl roce jsem stále velmi spokojena. Na rozdíl od jiných víčko nevysouší, je vhodná pro citlivé oči. Nezamazává kontaktní čočky(když se jich omylem při malování dotknu) Konzistence zulstává naprosto neměnná, balení je praktické, lze vytlačit opravdu malinko produktu- po každodenním půlročním užívání mi zbývá cca 1/2.

  • Zlepší barevnou intenzitu stínů
  • Stíny se lépe nanáší
  • Stíny lépe drží
  • Poměr cena/dobs používání je skvělý
  • Nevysušuje
  • Horší dostupnost


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.2.2014 18:51:30

Opravdu kvalitní báze pod oční stíny, nemám jí v podstatě co vytknout. Stíny díky ní drží na víčku celý den i noc, zvýrazňuje jejich barvu a usnadňuje jejich aplikaci. Obsah je 11 g, ale skoro neubývá, na každé víčko stačí použít opravdu maličko, troufnu si říct, že báze vydrží i více než půl roku při každodenním používání. Tudíž i cenově vychází velmi dobře, využije-li se navíc 20% sleva v Sephoře. Existuje i verze se třpytkami.

  • stíny drží celý den
  • výdrž balení
  • kvalita vs. cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.11.2013 19:42:31

Tato báze je absolutně úžásná a nejlepší. Nejlepší kosmetická věc, která mě do teď potkala. Strčila i slavnou Urban Decay do kapsy, s tou mi na mých mastných víčkách stíny vydržely cca 5 hodin, pak se stíny slily do ohybu. S Too Faced mi stíny drží od 5 od rána, kdy se líčím do práce, do 8 do večera, kdy se odličuji a není vidět sebemenší náznák slití stínů! Věřím, že by v tomto stavu vydržely stíny ještě déle! Dle mého názoru ani cena 350,- (stand. cena v Sephoře) není vysoká + když člověk využije 20% slevu, tak je to krásná cena, za takovu kvalitu.

  • Stíny se neslévají a drží
  • Barva stínů je s bází hezčí/výraznější
  • Cena
  • Dostupnost v prodejnách Sephora
  • NIC


Velmi dobrá báze pod oční stíny. Po použití se mi stíny neusazují ve víčku a po celý den vydrží pěkné, horší je to ale v koutcích oka, které mám asi mastnější... tam se stíny rozmazávají už třeba po 2 - 3 hodinách, takže mě to trochu štve! Lepší je údajně báze od Urban Decay, tam je ale investice o dost vyšší.. uvidíme, ale asi si ji koupím, až spotřebuji tuhle. I tak mi ale přijde za tu cenu kvalita velmi dobrá! K dostání ve větších Sephorách, například v Palladiu.

  • cena
  • balení
  • neudrží mi stíny v koutcích oka


Další recenze od 28.12.2012 15:02:04

Zatím nejlepší báze co jsem vyzkoušela, ale i tak to není úplně ono. Výdrž stínů prodlouží, ale celý den mi nevydrží. Balení je praktické, dobře se roztírá a stačí troška, takže docela dlouho vydrží. Vůně mi nijak nevadí. Levné báze z drogerie se jí nevyrovnají.

  • balení
  • prodlouží výdrž stínů
  • nevydrží celý den


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.9.2012 17:09:10

Pro mě zatím nejlepší báze pod oční stíny. Mám zkušenosti s bázemi levnějšími, které se této bázi ani náhodou nevyrovnají. Největším konkurentem je báze od Zoevy, na kterou jsem zde také psala recenzi. Báze má příjemnou konzistenci, moc dobře se roztírá po očním víčku. Stíny se mi i dobře nanáší (blendí), nemám s tím problém. Báze zvýrazní intenzitu očního stínu a zajistí nekolikahodinovou výdrž bez slévání. Na mně opravdu funguje dokonale. A to mám hodně mastná oční víčka. Bohužel mamce se po cca sedmi hodinách stíny slévají i s touto bází, nicméně toto je mé hodnocení a já jsem 100% spokojená.

  • prodlouží výdrž očních stínů
  • zintenzivní barvy očních stínů
  • balení v tubě
  • horší dostupnost v ČR


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 9.6.2012 16:53:59

Pro mě báze No. 1. Skvěle se nanáší, je to lehký, mírně tónovaný krém. Rychle se vstřebává a výborně drží celý den. Moje víčka se opravdu hodně mastí a naprostá většina stínů na ní drží jak přibitá a neslévá se. Nemám problém ani se stínováním při líčení. Balení je praktické, z tubičky jde vymáčknout jen potřebné množství, báze nepřichází zbytečně do kontaktu s nečistotami a světlem. I při každodenním používání mi vydrži velmi dlouho.

  • lehká konzistense
  • funguje, stíny drží celý den
  • praktické balení
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 6.4.2012 16:46:02

Používám zcela pravidelně a škoda, že tento zázrak nemám déle. Používám jej asi 4 měsíce a když někdy zapomenu, tak je to na kvalitě líčení na konci dne velmi poznat. Dávám trošku i na spodní víčko, aby se mi nerozmazávala tužka. Stíny skutečně neuvěřitelně drží celý den a ani se není třeba během dne domalovávat. Pro mě je toto objev roku a určitě si koupím další balení. Jen je při koupi třeba dávat pozor na padělky.

  • lehce se nanáší
  • praktická tuba
  • jemná a krémová barva
  • stačí nanést maličko
  • zvláštní vůně


Další recenze od 18.3.2012 10:07:24

Kvalitní báze pod oční stíny. Stíny vydrží celý den, bez rozmazání (i ty méně kvalitní) a jejich barva je výraznější. Zabraňuje usazování stínů v záhybech očního víčka. Balení vydrží dlouho, protože stačí používat jen velmi malé množství. Konzistence je řidší a dobře se nanáší. Není parfemovaný a nedráždí oči.

  • Funguje
  • Dlouho vydrží
  • Zvýrazní nalíčení
  • V ČR těžko k dostání, pouze na internetu


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené