UMA Cosmetics Eyeshadow Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze UMA Cosmetics Eyeshadow Base
Podkladová báze UMA Cosmetics Eyeshadow Base - obrázek 1
Podkladová báze UMA Cosmetics Eyeshadow Base - obrázek 2
5 4.8 9
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce UMA Cosmetics

Recenze produktu
UMA Cosmetics Eyeshadow Base

Pro mě obrovské překvapení! Na tuto značku jsem narazila náhodou v TETĚ, kdy na ni měli 33% slevu. A protože mi už docházel můj primer od MUA, tak jsem jen tak přihodila tento. Popravdě jsem od něj nic moc nečekala. Aplikátor má klasický stětečkový. Z konzistence jsem byla nejdříve trošku rozladěná, po rozetření jsem nměla víčko docela mastné. Ale po nanesení stínů naprosto bez problémů, krásně je zvýraznil a hlavně, stíny opravdu drží až do večera a NESLÉVAJÍ se do záhybů, jak mi to dělá primer od MUA. Po zhruba 10ti hodinách jsou stíny naprosto v pohodě, drží jak přibité. Takže obrovská spokojenost.

  • cena
  • stíny se po nanesení i po celém dni neslévají do záhybů oka
  • stíny drží celý den
  • k dostání jen v některých drogériích TETA


Další recenze od 24.3.2014 18:00:38

Tuto bázi jsem si koupila na základě recenze zde na omlazení a musím říct, že je opravdu skvělá! Práškové oční stíny mi drží jako přibité, bohužel s krémovými očnimi stíny už takové zázraky neumí (vydrží déle, ale stále se trochu rozmazávají a zalézají do rýh očního víčka). Obal se mi zdá praktický a hygienický, jen si bázi nesmíte splést s korektorem (to už se mi stalo :D).

  • cena
  • zvýší výdrž stínů
  • snadná a rychlá aplikace
  • nižší účinek u krémových stínů
  • jen v nových TETA drogeriích
  • snadno zaměnitelná s korektorem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.6.2014 22:39:08

Byla jsem překvapena jak kvalitní výrobek tato báze je. Stíny mi vydrží až 10 hodin bez slévání do vrásky. Za tu cenu jsou neskutečné. Krásně zmatní víčko a zakryjí žilky. Určitě koupím znovu. I báze od make-up forever která byla za 500,- nebyla tak dobrá, špatně se nanášela dělala hrudky. A spotřebovala se fakt rychle.

  • Stíny drží na víčku krásné hodně dlouho
  • o žadných nevím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.7.2014 12:35:00

Po této bázi jsem sáhla proto, že mi došla má oblíbená minerální báze od elf a já nechtěla zrovna nic objednávat, ale tato ji naprosto předčila. Víčko dokonale sjednotí a zmatní. S výdrží očních stínů obecně nemám moc problém, drží mi i nejlevnější stíny od rána do večera, báze používám právě pro sjednocení barvy víčka, takže výdrž úplně neposoudím. Balení je klasické a praktické s pěnovým aplikátorem. Nemám co vytknout a vřele doporučuji, za pár korun skvělý výrobek.

  • cena
  • balení
  • sjednotí a zmatní víčko
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.12.2014 16:17:32

Je to moje první báze na oční stíny a rozhodně ji neplánuji měnit. Velkou výhodou je, že není bezbarvá a sjednotí barvu očních víček - dávám si ji tedy, i když neplánuji malovat oční stíny, místo korektoru. Skvěle se nanáší díky pěnovému peru, rychle sjednocuje a rychle zasychá. A hlavně, stíny drží celý jako přibité - nerozpíjí se, neslévají. Parádní báze za pár korun. Prodává se jen v Tetě - což mě osobně nevadí, ale někdo nemá tuto drogerii v blízkosti bohužel. Jinak není co vytknout, doporučuji.

  • cena
  • sjednocení pleti
  • skvěle se nanáší
  • rychle zasychá
  • maximální výdrž očních stínů
  • prodej jen v drogerii Teta


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.1.2015 18:23:15

Bázi jsem si koupila díky těmto recenzím a musím také potvrdit, že je skvělá. Rozhodně jsem nečekala, že by tak levná báze mohla udělat takovou službu. Mám OPRAVDU HODNĚ mastná víčka a díky této bázi už nemusím nutně nosit Color Tattoo, které mi léta sloužila jako jediný držák. Jediné co by mohl být problém, je její poměrně tmavá barva, což mě osobně nevadí, ale pro opravdové bledulky asi nic moc.

  • cena v poměru s kvalitou
  • tmavá barva


věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od 20.3.2015 11:24:48

Zakoupila jsem tuto bázi na základě recenzí a musím potvrdit kladné reakce. Opravdu výborný, lehce tónovaný a snadno aplikovatelný primer za bezva cenu. Nedám žádné minus, zatím jen samé klady. Jedině snad k balení, kdy po jisté době "hrozí" kosmetický depotting, ale ještě se uvidí, jak půjdou případné zbytky fluidu z obalu "dolovat" :)

  • lehký fluid
  • snadná aplikace
  • neusazuje se v záhybu víčka
  • žádné alergické reakce
  • obal


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.1.2016 17:16:06

Podkladovou bázi jsem si koupila za základě recenzí zde a byla jsem opravdu nadšená. Oční stíny mi držely jak přibité po velmi dlouhou dobu, neslévaly se. Dobře se nanášely. Je to moje první zakoupená podkladová báze, ale určitě nebudu měnit a opět si ji znovu zakoupím. U této podkladové báze opravdu platí za málo pěněz hodně muziky:)

  • cena
  • žádný


Další recenze od 1.2.2017 00:20:37

Po této bázi jsem sáhla jako po nouzovém řešení, když "zaschla" má oblíbená báze od Artdeca. Má klasik pěnový aplikátor, dobře se nanáší, na očích zanechává pudrový pocit a nelepí, není třpytivá. Barvu víček krásně sjednotí, má i krycí vlastnosti, takže je vhodná např. při viditelných žilkách, nebo jako nouzový korektor, barva báze je i vcelku přírozená, nic žlutého, oranžového atd. Co se týká její funkce, báze stíny lehce zvýrazní, prodlouží jejich výdrž, není to tedy od půlnoci do půlnoci, ale prodlouží. Výhodou je, že stíny se s ní neslévají do záhybů, ale vytrácí se tak nějak přirozeně. Vadí mi obal, není zas až tak tekutá, takže celkem velký zbytek nejde z tuby dostat. Asi už znovu nekoupím, přeci jen Artdeco mi vyhovuje lépe, co se týká výdrže a zvýraznění stínů, navíc mám pocit, žetéhle je potřeba celkem dost, takže rychleji ubývá, ale zase je levnější, lépe sehnatelná a dobře se nanáší, nevysychá, svůj účel splnila dobře.

  • Cena
  • Dostupnost
  • nelepí
  • rychle zasychá
  • krycí schopnost
  • po zaschnutí pudrový pocit
  • netřpytí se
  • přirozená barva
  • částečně prodlouží výdrž stínů
  • stíny nezalézají do záhybů
  • zvýrazní sytost stínů
  • hygienická aplikace
  • sjednotí barvu víček i okolí
  • z tuby se špatně doluje zbytek
  • zvýraznění barvy stínů by mohlo být lepší
  • výdrž stínů by mohla prodlužovat o delší dobu
  • balení připomíná korektor a snadno se s ním splete
  • celkem rychle ubývá


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené