Urban Decay Primer Potion recenze a zkušenosti

Podkladová báze Urban Decay Primer Potion
Podkladová báze Urban Decay Primer Potion - obrázek 1
Podkladová báze Urban Decay Primer Potion - obrázek 2
Podkladová báze Urban Decay Primer Potion - obrázek 3
5 4.6 12
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Urban Decay

Recenze produktu
Urban Decay Primer Potion

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.4.2012 12:56:24

Perfektní a dokonalá báze pod oční stíny. Zde je vidět opravdová kvalita. Stíny vydrží na očích celý den aniž by se začly slévat. Vydrží klidně i 24 hod. Testováno i na diskotéce výsledek stále stejné krásné stíny jako po nalíčení. Nevýhodou výrobku je špatné balení, když si myslíte, že už Vám došla stačí rozřezat a máte ještě spoustu materiálu. Přes vyšší cenu mi však balení vydrží rok.

  • Výdrž
  • Kvalita
  • Fungující výrobek
  • Cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.4.2012 13:45:31

Věhlas tohoto výrobku mluví snad za vše. Báze je opravdu velmi kvalitní, vydrží na ní jakékoli stíny i ty nejlevnější opravdu celý den a i při koupání. Co víc si přát:-) Nevýhodou je však balení výrobku. Když je balení plné, tak je vše v pořádku, ale ke konci mám problém dostat se až na dno obalu. Dokonce se mi obal podařilo rozbít, když mi spadnul na kachličky v koupelně. Ačkoli je z tvrzeného plastu je obal poměrně dost křehký. Momentálně si kupuji tuto bázi, ale v tubě, což je mnohem praktičtější.

  • stíny jsou s bází odolné proti potu a vodě
  • balení vydrží dlouho
  • stíny vydrží celý den v neporušeném stavu
  • 100% účinek
  • obal
  • cena a dostupnost v ČR


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2013 14:18:51

Opravdu kvalitní produkt, škoda, že u nás UD není, protože bych ho chtěla mít stále. Nijak neovlivní zabarvení stínů, ale neusazují se do linky a drží více než celý den! Vyrábí se ve 4 verzích a mnoha velikostech, měla jsem ho v paletce Naked a až narazím na nové balení, beru ho ihned, jelikož i cenově vychází skvěle. Trochu nepraktické je balení, tvrdé, že z něj poslední zbytky nelze dostat jinak, než řezem, trochu to vylepšily u verze pro profíky, která je v tubě.

  • stíny a linky drží jako přibyté
  • z balení nelze dostat zbytek - až 1/4
  • dostupnost v ČR


věk
25-34

oči
modré

Splní, co slíbí. I kvalitativně horší stíny s touto bází drží jako přibité, neslévají se ani po dlouhé době na oku. Konzistence mi vyhovuje, nemám ráda pocit ulepenosti na víčku, báze se rychle vstřebává. Bohužel má pro mě nevýhodu, že mě po ní dráždí oči. Nevím, jak je to možné, když ji nanáším jen na víčko, ale vždy s bází je mám uslzené. Produkt je to bezpochyby kvalitní, jen já asi příště sáhnu po jiném, kvůli té intoleranci

  • vychytaný zkosený aplikátor
  • z nekvalitních stínů udělá neslévající přibijáky
  • dráždí mě


Další recenze od 6.8.2013 17:11:21

Dostala jsem miniaturku k paletce Naked a jsem moc spokojená. Stíny mi s ní vydrží dlouho, ale celodenní výdrž to není. Báze od ArtDeco je na stejné úrovni jako tato a je mnohokrát levnější, ale na rozdíl od UD obsahuje třpytky, přes které nelze vytvořit matné líčení. Báze UD krásně vytáhne barvy stínů a prodlouží jejich výdrž. Je méně cenově dostupná a v ČR se dá sehnat pouze přes internet, kde se často vyskytují padělky.

  • Matná
  • Prodlouží výdrž stínů
  • Téměř neubývá
  • Zvýrazní barvy stínů
  • Cena
  • Špatná dostupnost


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.11.2013 17:45:21

Nejlepší báze pod oční stíny, kterou jsem kdy vyzkoušela. Dostala jsem malé balení k nákupu a natolik jsem se do ní zamilovala, že jsem si rovnou koupila po dojití plné balení. Mám jí v odstínu originals a je neskutečně luxusní. Obrovsky prodlouží výdrž stínů. Když bázi nanesu brzo ráno než jdu do školy nebo do práce tak mi vydrží i do pozdního večera kdy se vracím domů a pokud bych oči neodlíčila, tak určitě vydrží stíny nehnuté až do rána. Stíny také krásně zintenzivní. Je to prostě poklad. Cena je naprosto adekvátní a přiměřená vzhledem ke kvalitě báze. Mínusem pro někoho může být, že není dostupná v ČR, ale snad není problém si jí objednat z internetu.

  • cena/kvalita
  • různé velikosti balení a barev bází
  • prodlouží výdrž stínů
  • dostupnost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.12.2013 22:58:33

Od této báze jsem měla veliké očekávání a splnila to tak napůl. Obal je celkem hezký, nanáší a roztírá se dobře. Nemám pocit ulepeného očního víčka. Stíny drží celý den tak, jak jsem se ráno nalíčila. Jediné co mi vadí je, že se mi malinko stíny slévají v ohybu víčka. Takže zůstávám u své oblíbené báze pod oční stíny od Dermacolu, která mi vyhovuje nejvíce.

  • Hezké balené
  • Dobře se nanáší
  • Stíny drží perfektně
  • Cena
  • Malinko se stíny slévají do sebe


Další recenze od 4.6.2015 08:03:21

Nejlepší báze pod oční stíny, jakou jsem kdy měla (zkusila jsem Artdeco, Too Faced, Elf). mám dost mastná víčka a bez báze se mi stíny do hodiny slijí, s touhle bází drží až do večera jako přibité. Trochu víčka vysuší, takže je třeba používat oční krém, ale jinak mě nenapadá, co bych vytkla. Možná jen, že se prodává ve velké tubě (11ml), kterou nemám šanci spotřebovat (výrobce doporučuje do 6M od otevření, už ji mám snad rok a půl a nic ji není, ale stále dost zbývá).

  • tělová barva
  • stíny drží celý den
  • jedno balení vydrží věčnost
  • trochu vysušuje víčka
  • velké množství v tubě, nejspíš se zkazí než i stihnu spotřebovat


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 17.10.2015 11:46:59

Tohle je zatím nejlepší báze, jakou jsem vyzkoušela. Stíny drží celý den i v horku jako přibité, nikde se nic neslévá, nemám pocit ulepenosti a báze téměr neubývá. Mám verzi Original v 6 ml tubě - travel size - a připadá mi jako bezedná. Spojení se stíny UD je nepřekonatelné, ale báze udrží na svém místě jakékoliv, i sušší prachovější stíny.

  • spolehlivá výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2016 19:37:17

Tak tomuhle se opravdu říká zazrak!!!. Diky tehle bazi pro me liceni ziskava uplne novy rozmer a hlavne zadny sok kdyz se vratim z prace ze na me z ranniho liceni nic nezbylo. Mam mastnou plet a vicka jakbysmet a tohle se vubec nehne. Mam naaaadherne namalovane a vystinovane oci uz 12 hodin a ani se to nehlo. Recenzi ted pisu 8.11.2016 ,na Vanoce a Silvestra jedu na Kanary a uz se nemuzu dockat co vsechno to bude muset vydrzet a myslim ze fakt vydrzi.Letni liceni jsem vzdycky uplne vzdala prave kvuli rozmatlanym ocim, jak se clovek poti ale ted se na to vylozene tesim. Taky mam ten fialovy obal , odstin original, jinak tech bazi je 6 typu- odstinu, dostala jsem zdarma k objednavce vzorecky tak vyzkousim. A protoze nikdy nic z kosmetiky nevypotrebuji do konce tak jsem si rovnou objednala to travel cestovni male baleni , ze jako vyzkousim a kdyz to bude dobre koupim to velke baleni. A propos to male baleni stalo 330.- to velke stoji asi 700,-. Objednavala jsem z urban decay. cz a mela jsem to doma hned druhy den. Jo a obrovske diky patri petralovelyhair diky ktere jsem se na youtubu vubec dozvedela ze neco takoveho existuje a dalsi miliony super vychytavek ktere vylepsi zivot. Dalsi i jine zahranicni blogerky vychvalovaly bazi od artdeca, stoji tedy polovinu ale jen jsem v parfumerce vyzkousela na ruku a uz jsem sla od toho, protoze to bylo do zluta jak to bylo narvane tunami malych trpytek a ruka cela leskla???!!! Ja si chci sama zvolit look ocniho liceni a ne ze mi to baze bude predurcovat.

  • Nej nej baze pod stiny
  • Vyssi cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.12.2016 17:56:34

Tahle báze pod oční stíny splnuje, co slibuje. S ní mi všechny oční stíny,nejen od Urban decay, ale i od těch levnějších značek, drží opravdu celý den až do večera, což může leckdy být i cca 12 hodin. Nejdříve jsem měla balení, co bylo jako vzorek u očních stínů Naked, ted již mám koupenou asi třetí tubu. Vyplatí se, nemusím přes den kontrolovat výdrž očního make-upu.

  • Opravdu funguje
  • Dlouhá výdrž balení
  • Poměr cena/ kvalita
  • Cena v ČR
  • Dostupnost v ČR


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Zoeva Eye Primer

4.3 83% 7 recenzí