Artdeco Báze pod oční stíny recenze a zkušenosti

Podkladová báze Artdeco Báze pod oční stíny
Podkladová báze Artdeco Báze pod oční stíny - obrázek 1
Podkladová báze Artdeco Báze pod oční stíny - obrázek 2
Podkladová báze Artdeco Báze pod oční stíny - obrázek 3
5 4.3 36
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 9 - 269 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 36 recenzí
  • Výrobce Artdeco

Recenze produktu
Artdeco Báze pod oční stíny

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.3.2012 19:41:04

Skvělá báze pod oční stíny, se kterou vám vydrží každé stíny ( i ty za 60Kč)na očích celý den. Mně se velice zamlouvá i konzistence i nanášení prstem. Mám již druhou bázi, jediný problém s tou první byl ten, že asi po roce pak jakoby ztvrdla a nedalo se s ní pracovat, nevím zda jsem špatně nedovřela kelímek či je toto normální.

  • stíny se neslévají
  • stíny drží celý den
  • příjemná konzistence
  • cena
  • možné tvrdnutí báze po určitém čase


věk
35-44

oči
zelené

Přestože má kelímek jen 5 ml vystačí opravdu na dlouho, protože báze je hutná a stačí opravdu nepatrně. Když to s ní přeženete, můžou se začít tvořit žmolky nebo se drolí. Před nanesením stínu je třeba ji nechat chviličku zaschnout. Je možné ji nanášet také tvrdším štětcem - lépe se tak dostanete do malinkého kelímku. Na této bázi se stíny stávají o něco výraznějšími, protože na víčko lépe přilnou, proto je třeba stíny nanášet opatrně a pečlivě. Stíny se na bázi, v porovnání se stínem na holém víčku, obtížněji blendují (roztírají, míchají). Závěrem bych ještě řekla, že jelikož na mých očích bez báze nedrží skoro žádné stíny, je tenhle kelímek pro mě opravdu záchrana. Bohužel mastné stíny mi nedrží ani s touto bází. (Podobné báze nesou název Arabesque nebo Malu Wilz, kelímek i kvalita je stejná).

  • opravdu funguje
  • kelímek dlouho vydrží
  • není úplně běžně dostupná
  • mě osobně na ní nedrží mastné stíny


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 19.3.2012 18:01:10

Jednou jsem ji také měla. Stíny s ní opravdu vydržely celý den. ALe asi po měsíci jsem zjistila, že mám docela dost vysušená víčka. Začaly se mi úplně loupat. Takže já se bez téhle báze obejdu.

  • stíny vydrží dlouhou dobu
  • dobře se nanášela.
  • dost vysušuje


Další recenze od 19.3.2012 18:04:48

Tak bez této báze už žít opravdu nemohu, neuvěřitelně dlouho vydrží, neuvěřitelně dlouho mi vydrží stíny, už bych ani žádnou jinou nezkoušela, je nejlepší! Konzistence je také super, mohu jen a jen doporučit!

  • dlouho vydrží
  • špatnost sehnání


věk
45-54

oči
zelené

Další recenze od 19.3.2012 18:22:44

příjemná vůně a lehký perleťový nádech pro rozjasnění. Díky bázi drží stíny na očích dokonale celou noc. Obyčejné stíny za pár korun díky bázi drží, mají sytější barvu a já už žádné večerní líčení bez báze Artdeco nedělám. Úžasná vychytávka.

  • minimální množství pro maximální efekt
  • příjemná vůně a barva
  • stíny a linky vydrží celou noc v super stavu
  • po delším čase v kelímku báze tuhne


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 2.4.2012 09:41:53

Dosud mi stíny na očích vydržely sotva pár hodin... s touhle bází mám ještě po 15 hodinách stíny ve stejném stavu, jako když jsem si je nanesla. Úžasná věc, stíny opravdu drží, mají intenzivnější barvu. Vyhovuje mi i nanášení prstem. Není co vytknout.

  • výdrž stínů
  • dobrá aplikace
  • žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2012 20:26:35

Úúúúžasná podkladová báze. Od té doby co jsem si ji koupila, nedokážu si bez ní malování představit. Stíny na ní vydrží bez problémů celý den. Příjemně voní a hezky se nanáší (ať už štětečkem..nebo prstem). Stačí jí malinko, takže balení mi vydrží přes rok. Jednoznačně doporučuji! :-)

  • příjemná nevtíravá vůně
  • balení dlouho vydrží
  • cena
  • všechny druhy stínů bez problémů vydrží celý den
  • konzistence
  • žádný nedostatek


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.5.2012 15:52:43

Tuhle podkladovou bázi jsem si oblíbila hned po prvním použití. Dokázala hotové zázraky. Nánášet se dá prsty i štětečkem a stačí opravdu malinko. Má příjemnou parfemaci a drobné třpytečky, bez kterých bych se ale klidně i obešla. Báze opravdu dokáže udržet pigmenty na očích po celý den, někdy i na další den bez rozmazání, nebo slévání barev. Malé balení vydrží hodně dlouho při každodenním používání. Použím ji i na rty

  • drží a drží pigmenty jak má
  • balení vydrží dlouhou dobu
  • nic


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 23.6.2012 19:10:18

Tato podkladová báze je nejlepší co jsem měla a jinou nechci. Za pár korun je naprosto úžasná. Vydrží celý den a to jsem ten typ co se namaluje a za hodinu je po všem. Navíc je voděodolná. Používám jí na horní i dolní víčko ve slabé vrstvě, kterou nanáším štětečkem.

  • cena
  • vydrží celý den
  • voděodolná
  • prostě jednička
  • žádný


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 5.7.2012 16:54:39

Souhlasím se všemi, kteří bázi vychvalují do nebes. Pro mě jeden ze zásadních objevů mého života :-)) (samozřejmě až po objevu Omlazení:-))). Nikdy jsem se nemohla pěkně namalovat, za pár hodin bylo po parádě. Ale teď se ráno namaluju, a celý den jsou oči jak právě namalované. Nikdy bych tomu nevěřila, že něco může takhle fungovat. S tím vysycháním báze, jo, trošičku jo, ale není to nic zasádního, odpouštím.

  • výdrž stínů
  • roztomilé balení
  • dobrá cena
  • žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 29.7.2012 16:09:11

Skvělá báze pod oční stíny, jak už tu psalo mnoho recenzentek přede mnou, báze prodlouží výdrž očních stínů a zamezí jejich slévání do záhybů víčka. S touto bází mí stíny v pohodě vydrží od rána až do večera. Je to malý kelímek, ale vydrží dlouho. Myslím si, že jeden z hlavních důvodů,proč je tato báze tak oblíbená je výborný poměr kvalita/cena.

  • prodlužuje výdrž stínů
  • zamezuje slévání stínů
  • balení vydrží dlouho
  • nic


věk
35-44

oči
modré

Mám už několikerý kelímek, pro mě jedna z nejlepší bází. Kelímek mi vydrží dost dlouho a nestalo se mi, že by mi báze zatvrdla. Stačí jí použít trošku, při větším množství má tendenci hrudkovatět. Jediný mínus je, že stíny se na ní dají hůře roztírat a blendit, ale to neberu jako tragédii. Co mě osobně trošku vadí, je vůně, připomíná mi pánskou voňavku.

  • dlouho vydrží
  • stíny na ní opravdu drží
  • stíny se na ní hůře roztírají


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.8.2012 13:34:27

Tuto bázi používám už hodně dlouho a stále se k ní vracím, za tyhle peníze super kvalita. Používám ji denně a netvrdne mi, drží mi na ní jakékoliv stíny, hodně dlouho do noci. Navíc, za 210,- je to super volba, jiný eye primer bych si už nikdy nekoupila. Naprostá spokojenost.

  • velmi dlouhá výdrž
  • hebké oční okolí
  • sjednotí barvu víčka
  • poměr kvalita/cena
  • nemá


věk
25-34

oči
zelené

Ze začátku jsem dlouho váhala jestli si mám tuto bázi pořídit. Když jsem si přečetla kladná hodnocení, tak jsem si jí koupila. Lituji, že jsem ji neobjevila dřív. Je úžasná. Udrží celý den i ty nejhorší stíny za pár korun. Linky taky. Opravdu se moc povedla. Není nic lepšího. Cena úžasná

  • cena
  • účinek
  • žádné


Další recenze od 23.11.2012 09:36:50

Jednoznačne najlepšia podkladová báza pod očné tiene. Ako bolo už veľakrát spomínané, tiene vydržia celý deň. Výhodou je ale aj to, že toto malé balenie Vám vydrží naozaj dlho, keďže potrebujete malé množstvo. Konzistencia je tuhšia, jemne perleťová - príjemne vonia.

  • výdrž
  • kvalita
  • žiadne


věk
15-24

Jednoznačně nejlepší báze pod stíny ze všech těch mnoha, co jsem si kdy koupila. Stíny mi s ní vydrží opravdu nedotčené až 12 hodin! Chválím i texturu - je hezky jemná a hedvábná. Vyhovuje mi, když ji můžu nanášet prstem. Takže za mě určitě doporučuju.

  • jemná a hedvábná textura
  • jeden nedostatek na řádek


Další recenze od 9.12.2012 01:52:33

Používám bázi pod pigmentové oční stíny NYX. Na této bází stíny drží perfektně. Báze se nanáší velmi dobře i prste. Je to malý a skladný kelímek. Báze za tu cenu vydrží dlouho, ale celou jsem ji nedokázala spotřebovat, protože mi ke konci kelímku už ztuhla a vyschla. Přesto to bylo po delší době a koupila jsem si ji znovu.

  • cena
  • stíny na ní drží
  • dostupnost
  • po čase ztuhne a je nepoužitelná


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.1.2013 19:50:14

Jedna z těch lepších bází na oči :-) Po aplikaci se mi stíny malinko slévají do ohybů víčka, ale není to nic drastického :-) Rozhodně si ji pořídím zase. Dlouho vydrží, i při každodenním používání jí ubývá malinko. Provedení v kalíšku mně vyhovuje více, než báze v tubě.

  • cena
  • příjemná konzistence
  • oční stíny lépe drží
  • praktický kelímek
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.1.2013 23:42:04

Po dlouhé době váhání jsem se rozhodla si pořídit tuto všemi opěvovanou bázi. Co se týče konzistence a nanášení, to bylo v pořádku, ale bohužel se u mě projevila ALERGIE - svědění a pálení očí, pak se mi víčka začaly loupat Zkusila jsem to 2x v rozmezí několika dní a stejný efekt, pak jsem jí radši pustila dál. Teď používám Urban Decay a jsem naprosto spokojená...

  • Dobře se nanáší
  • Stíny drží
  • Mám na ní alergii - hrozně mě pálí oči


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2013 17:15:03

Na základě mnoha kladných recenzí jsem si bázi pořídila, ale jsem hodně zklamaná. Stíny se na bázi špatně roztírají a blendí, navíc po méně než 8 hodinách se mi stíny začínají slévat do linky. Navíc další mínus dávam za balení. Pro mě veliké zklamání

  • barva
  • Špatně se na ní roztírají stíny
  • Na mě nedrží


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.5.2013 19:56:50

Pro mě nejlepší báze pod oční stíny, kterou jsem vyzkoušela. Velmi intenzivně zvýrazňuje barvy, stíny výborně fixuje, takže se mi nehnou z místa ani při velké fyzické námaze. Oceňuji jednoduchou aplikaci prstem, i vůně se mi líbí. Obal je malý, pro mě praktický. Obecně bych bázi hodnotila jako velmi kvalitní a za tu cenu velmi přijatelnou.

  • Zvýrazňuje barvy
  • Fixuje stíny a ty se tak nehnou
  • Jednoduchá aplikace
  • Mně voní:)
  • Neznám


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2013 08:58:47

Perfektní. Dala jsem na doporučení a udělala jsem dobře. Jsem opravdu spokojená. Zvýrazní barvu stínů a vydrží opravdu celý den, dobře se nanáší - prstem mi to vyhovuje nejvíc a příjemně voní. Balení je celkem velké, takže vydrží dloooouho. Koupila jsem ho v super akci v Marionaud, takže i cena byla bezkonkurenční.

  • konzistence
  • vůně
  • nanášení
  • zatím nic


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 26.8.2013 14:29:56

Výborná báze, ovšem jinou jsem zatím nevyzkoušela, tak nemohu srovnávat. Stíny drží dobře. Na oku nijak nedráždí, mně osobně nevysušuje. Balení dobré, vydrží strašně dlouho, ale časem začíná být tužší a hůř se nanáší. Nicméně už jsem téměř na dně a stále se nechá použít. Příště vyzkouším asi pro porovnání jinou značku. Uvidím, zda se k této vrátím, či nikoli. Cena vzhledem k obsahu je výborná.

  • stíny dobře drží
  • nízká cena
  • časem je tužší


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.10.2013 10:49:43

Tuto bázi jsem si vybrala po poměrně dlouhých úvahách, která by byla pro mě nejlepší. Stíny s ní opravdu vydrží déle, ale nějakého extra super efektu, oproti jiným bázím, které jsem měla, jsem si nevšimla. Bázi nechávám tak minutku - dvě zaschnout, než si udělám obočí. Stíny se mi s ní nedrolí. Nevadí mi vůně, vyhovuje mi nanášení prstem. Jestli ji vůbec dopotřebuji, znovu si už nekoupím a vyzkouším zase jinou.

  • stíny s ní vydrží dýl
  • jinak nic super oproti jiným bázím


Další recenze od 27.12.2013 19:29:27

Báze pod oční stíny, kterou můžu doporučit! Jsem s ní velmi spokojená, používám ji více jak rok a stále není kelímek prázdný. S vysušením produktu problém nebyl. Je vhodný i pro levnější stíny, které udrží na víčkách minimálně půl dne. Příjemná vůně. Dobře se roztírá, stačí velmi malé množství. Osobně používám i bez stínů, protože krásně sjednotí barvu víčka a lehce se třpytí, takže může mít efekt jako by jste použily "nude" líčení. Díky této bázi mi lépe drží i linky. Jediným mínusem je dávkování. Pokud máte delší nehty, tak se báze dostává pod nehty a zbytečně se tak "vypatlává" :/. Ale rozhodně si ji opět pořídím za ty peníze stojí! Nyní zkouším bázi od Dermacolu, tak uvidíme jak obstojí :)

  • sjednocení barvy očních víček
  • jemný třpyt
  • příjemná vůně
  • funguje :)
  • dávkování


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 3.2.2014 17:36:59

Tato báze mě příliš nenadchla. Nechápu jak může mít tak dobré recenze, když téměř nic nedělá. Nejen, že stíny nezintenzivní, ale ani jim neprodlouží výdrž dokonce mi přijde, že stíny bez báze vydrží déle než s touto bází. Navíc se mi poté stíny maličko drolí, což mi vadí. Balení je nepraktické je to malý kelímek do kterého se musí sahat prsty. Raději mám tubičkové balení. Za mě tuto bázi nedoporučuji to už i báze od ELF za 39kč je o mnoho lepší než tato. Za mě tedy rozhodně ne.

  • žádné
  • cena neodpovídá kvalitě
  • dostupnost
  • balení
  • skoro vůbec neprodlužuje výdrž stínů


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.3.2014 01:24:13

Splňuje přesně to, co by báze splňovat měla. Stíny mi s ní vydrží celý den, neslévají se, lépe se nanášejí a mají intenzivnější barvy. Jak je tuhá a v kelímku, tak tolik neubývá, nicméně kdyby byla v tubě, bylo by asi používání jednodušší. Nemám ráda produkty, do kterých musím sahat zbytečně prstem nebo štětcem. Ale funguje skvěle, takže nepohodlné balení odpouštím a za ty peníze si ji určitě koupím znova.

  • stíny jsou intenzivnější
  • neslévají se do vrásek
  • vydrží celý den stejné
  • téměř vůbec neubývá
  • do kelímku se musí sahat prsty


Další recenze od 10.4.2014 21:13:31

Rozhodně nejlepší báze co jsem kdy vyzkoušela. Opravdu jak ji vypotřebuju, tak hned běžím pro druhou i přes na tak malé množství vysokou cenu. Stíny se na ní udrží celý den a můžou být za pár kaček nebo dražší. Fakt jsem spokojená. Mám mastnější víčka, takže se mi stíny během dvou hodin hned slijí a vypadá to škaredě, ale tahle báze je udrží na místě klidně celej den i večer. Opravdu super a doporučuji.

  • opravdu udrží stíny
  • jemný šimr který po nanesení nejde vidět
  • světlá barva
  • cena
  • balení by mohlo být praktičtější


Další recenze od 25.9.2014 20:25:06

Super báze, stíny na ní vydrží celý den. U téhle báze se vyplatí si připlatit, kvalita je znát. Určitě bych zmínila, že pro mě je nevýhoda to, že má třpytky, někdy se to hodí někdy ovšem ne. Takže jako zápor bych dala ty třpytky a ještě to, že pokud mate dlouhé nehty tak se hůře nabírá :D . Ale za mě určitě ji mohu doporučit.

  • stíny mají dlouhou výdrž
  • dobrá konzistence
  • má třpytky


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 9.4.2015 13:42:41

Báze pod oční stíny Artdeco je jemná, krásně se roztírá. Malé balení nevadí, vydrží opravdu dlouho. Stíny na ní mají velkou výdrž, neslejou se, drží dokud si oči neodlíčím. Nejdřív nanesu bázi, pak lehce víčka přepudruji, lépe se pak na tento podklad stíny rovnoměrně nanáší. Až ji dopotřebuji, určitě koupím znovu.

  • výdrž očních stínů
  • balení dlouho vydrží
  • jemná konzistence dobře se roztírá
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 17.10.2015 11:36:02

Tato báze mne příliš nenadchla. Balení v kelímku je pomerně nepraktické, je potřeba nabrat štětcem, časem může zasychat. Roztírá se pomerně dobře, ale je potřeba odhadnout množství - příliš málo báze nemá žádný účinek a když se ji nanese moc, stíny se hrudkují ( i ty kvalitní ) a zvýrazňují se vrásky. Báze je průměrná a s bází od Urban Decay nesrovnatelná, nemám důvod ji víckrát kupovat.

  • balení dlouho vydrží
  • průměrný výrobek za vyšší cenu


Další recenze od 13.2.2016 16:16:57

Přestože nemám mastná víčka, některé ( a to i velmi drahé) stíny prostě nevydrží a skončí slité v očním záhybu. Na základě recenzí jsem zakoupila tuto bázi. Prodlouží výdrž očních stínů, ovšem ne universálně, u některých i na celý den/noc, u jiných třeba jen o dvě hodiny, opravdu záleží na konzistenci stínů. Ale barvu a sytost zvýrazní maximálně. Pěkně se roztírá, je mírně parfémovaná trošku se třpytí. Stačí ji nanést málo a musí se nechat chvilku zaschnout, používám i na obočí.

  • prodlouží výdrž stínů
  • zvýrazní intenzitu a barvy stínů
  • stačí malé množství
  • pěkně se roztírá
  • cena
  • nehygienické balení v kelímku
  • trošku se třpytí
  • parfemované


věk
15-24

oči
šedé

Tuhle bázi jsem si pořídila protože je hodně opěvovaná a poměrně levná (oproti mnoha dalším značkám).Krásně voní a má moc příjemnou texturu.Navíc ač se to nezdá je jí opravdu hodně.Dobře se nanáší a pudrové stíny drží skvěle.Bohužel oproti těm dražším bázím moc dlouho nevydrží, tahle báze po několika měsících tuhne a gumovatí, takže už nejde použít, protože to dělá cucky.

  • textura
  • vůně
  • cena
  • objem
  • barva
  • rychlá zkáza


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2016 19:51:56

Kvalita horsi oproti urban decay. Cena je sice polovicni , ale je to plne trpytek, ktere neumozni vami zvoleny look, vse bude kolotocove trpytive.O nanaseni ani nemluve, mam dlouhe nehty a to se v tom mam jako rypat ???!!! URban decay ma penovy Aplikator ktery umozni hygienictejsi a hlavne presnejsi nanos.Za me proste memohu doporucit.

  • ve sve tride patri k levnejsim
  • Nehygienicke nanaseni
  • Tuny trpytek, diky nimz je krem doslova zlaty


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.12.2016 12:13:55

Při míém hledání po dokonalé bázi pod oční stíny jsem narazila na tuhle bázi od Artdeca, kterou si spousta lidí vychvalovalo. Tak jsem ji musela taky zkusit. Zezačátku byla moc fajn, stíny s ní držela, jen se muselao použít opravdu malé množství, jiank hrozilo, že bude na kůži žmolkovatět a stíny nebudou držet. Když jsem se poprala s tímhle problémem, tak po zhruba dvou měsících přišel jiný problém a to, že ta báze začala vysychat, i když jsem ji pečlivě zavírala. Již znovu nekoupím, škoda peněz.

  • Zezačátku funguje, stíny s ní drží
  • O nějaké době vyschla


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Zoeva Eye Primer

4.3 83% 7 recenzí

Avon Báze pod oční stíny

4.2 80% 21 recenzí

Hůře hodnocené