Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda recenze a zkušenosti

Odlíčení Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda
Odlíčení Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda - obrázek 1
Odlíčení Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda - obrázek 2
Odlíčení Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda - obrázek 3
5 4.7 19
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 140 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Purete Thermale 3v1 Micelární odličovací voda

Další recenze od 13.3.2012 18:17:11

Micelární voda od Vichy patří k mým nejoblíbenějším odličovadlům, tedy alespoň já ji používám i na odlíčení a znovu se k ní vracím, i když vyzkouším něco nového. Krásná jemná vůně, pěkný obal a hlavně nedráždí, protože má být bez alkoholu i bez parabenů. Opravdu si nemám na co stěžovat.

  • Jemná vůně
  • Bez alkoholu
  • Bez mýdla
  • Bez parabenů
  • Dobře čistí
  • Nedráždí
  • žádný


Další recenze od 17.3.2012 04:52:07

Všichni kupují micelárku Bioderma, já také, už snad ze zvyku, ale k ní mám doma ještě tuto Vichy. Mám druhé balení (k prvnímu jsem přišla díky dárkovému balení, kde byla přidána ke krému) a není určitě poslední. Poslední je spíše balení Biodermy:-) Tento kousek je za mne nejlepší micelárka. Pleť je čistá, svěží, hydratovaná a složení si také zaslouží pět hvězd!

  • Kvalitní čištění
  • Příjemná jemná vůně
  • Praktický a pěkný obal
  • Někomu nemusí vyhovovat cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:55:44

Nejlepší odličovací micelární voda! miluju, že se s ní dají odlíčit i oči takže mi stačí jedna lahvička a nemusím tahat odličovač na pleť a na oči.. skvěle odlíčí a osvěží. a je cenově dostupná.

  • vše
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 00:25:09

Používám ji už docela dlouho, v pohodě odlíčí i oči. Zdá se mi kvalitnější než La Roche i Bioderma, přestože mě mírně vysušuje (smíšená pleť). Mám velké 400ml balení a jsem na rozpacích z dávkovací pumpičky, která více cáká než dávkuje. Nicméně než najdu pro sebe ideální odličovač, budu kupovat dál.

  • dobře čistí, odličuje
  • jemná vůně
  • mírně stahuje
  • obsahuje propylen glycol a disodium EDTA
  • dávkovač


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.3.2012 14:51:56

Pleťová voda, která výborně odličuje - poradí si hravě s řasenkou i make-upem. Na pleti i rtech je příjemná, nedráždí oči. Je jemně parfémovaná, což nemusí všem vyhovovat. Pro mě je to nejlepší odličovací voda.

  • výborně a jemně odličuje
  • cena by mohla být nižší


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.3.2012 22:26:07

Micelárka je dobrá, používám ji momentálně na odlíčení i dočištění. Nejsem si jistá, zda bych si ji koupila, obvykle ji dostávám od mamky. Líbí se mi, že nedráždí pleť, nicméně na odlíčení očí je mi nepříjemná a na čištění obličeje: tamponek + micelárka mi vadí jak jakoby ,,drhne" - čili mám radši mléka.

  • dobře a šetrně odličuje
  • není mi příjemná v očích
  • škrábe na obličeji
  • nepraktický dávkovač
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 02:21:39

Mám již druhé velké balení a poslední není. Bioderma mi k srdci nepřirostla, ale tato voda hned. Doodličuji s ní zbytky make-upu vč. očí, zvládne to na jedničku, je jemná, nepálí, vůbec nevysušuje, spíš vysušený obličej po odlíčení zklidní, hezky voní. Pleťové vody a micelárky jsem nikdy nevydržela používat pravidelně, ale tahle mě baví a vyloženě se na ni těším :-)

  • Nejlepší micelárka
  • Nevysušuje
  • Odlíčí dokonale
  • Pumpičku nevychytali


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.3.2012 10:23:33

Micerální voda od Vichy je srovnatelné kvality jako od Biodermy. Vody střídám neboť mají srovnatelné účinky. Hlavní je, že tada nedráždí oči a to hlavně díky tomu, že neobsahují alkohol. Voda hezky voní, dobře čistí pleť a nevysušuje. Negativem může být jen vyšší cena.

  • Příjemná vůně
  • Absence alkoholu
  • Dobře čistí pleť
  • Nevysušuje
  • Nedráždí
  • Cena


Už dlouho jsem hledala pleťovou vodu, která by mi opravdu vyhovovala. Tahle splňuje všechna má očekávání a navíc je to i odličovač. Jinou už nepoužívám. Dobře si poradí a makeupem i řasenkou. Oči po ní neštípou. Z pleti skvěle vytáhne nečistoty. Už nejsou potřeba používat žádné jiné přípravky. Cenna sice vypadá vysoká, ale když spočítáme kolik stojí samostatně nákup pleťové vody, mléka a odličovače očí tak se nám to vlastně ještě vyplatí!

  • dobře odličuje
  • dobře čistí
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 10:43:56

Jelikož značka Vichy je podle mě i jiných dost agresivní, vody jsem se bála, ale není proč. Je hodně jemná, snesou jí i oči a je v praktickém balení s pumpičkou - cáká jen pokud je člověk nešikovný, pokud jí nakloním nad tamponek, vždy se strefím. Moc mi voní, cítím z ní fialky a proto si jí budu kupovat i dál, až mi dojde Bioderma. Určitě je lepší, než Avéne, protože dobře odličuje a stáhne jakýkoliv make up. Koupila jsem na Aukru za 280Kč/400ml.

  • nedráždí
  • dobře odličuje
  • balení
  • vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.7.2012 13:26:56

Velká konkurentka micelárky od Biodermy. Upřímně jsem byla docela spokojená, dobře odličuje, pleť po této micelární vodě zůstává pěkně hladká, ale při dlouhodobém používání u mě začínají problémy se suchou pletí. Takže v mém případě vede Bioderma, i když při krátkodobém používání mi pleť přijde lepší právě po Vichy.

  • dobře odličuje
  • pleť je hladká
  • mou pokožku po delší době vysušuje


Další recenze od 30.7.2012 08:11:01

Tato mincerální voda mi celkem vyhovuje. Jemně voní, dlouho vydrží, hydratuje. Je cenově relativně dostupnější než některé její kolegyně, ale opravdu mi vadí ta pumpička, která prostě cáká, ale člověk se s tím časem naučí. Oči s ní neodličuji, protože mi po ní slzí.

  • jemná vůně
  • hydratace
  • dostupná cena
  • pumpička
  • nepříjemná v očích


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tuto vodu již používím dlouho.Mám ji také raději než Biodermu.Vyhovuje mi větší baleni s pumpičkou.Je pravda, že když člověk nedává pozor stříká hodně daleko, ale s trochou zručnosti se tomu dá zamezit.Výborně hydratuje a čistí.Použiji ji vždy večer na dočištění po mléce a ráno na hydrataci a svěží probuzení.Bohužel žádnou parfemaci necítím.Přesto vřele doporučuji.

  • i pro citlivou plet
  • hydratace
  • velké balení s pumpičkou
  • nedokonalá pumpička


věk
25-34


dehydratace
střední

S touto Vichy micelární vodou jsem víceméně spokojená, dobře odličuje jak oči, tak pleť. Ale jediný důvod, proč si ji znovu asi nekoupím je ten, že moje pleť je po ní strašně lesklá. Takže zůstanu u mé oblíbené Biodermy, která je pro mou pleť ideální.

  • pleť vyčistí
  • na mé pleti zanechává po vyčištění mastný film


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 09:58:12

Perfektná micerálka! Od začiatku trendu micerálnych vod, som si nevedela nájsť žiadnu, ktorá by mi vyhovovala. Z LRP som bola ulepená, Bioderma ružová ma osypala a po zelenej som mala vysušenú pleť. Z drogérie som skúšala len Dermacol, ale to bola katastrofa. Značku Vichy nepreferujem, pár rokov som od nich už nič nevyskúšala, ale táto voda predčila moje očakávania na 100%. Pleť je po nej hebká, nie je vysušená. Odličuje úplne všetko, vodeodolné linky i silný nános špirály na 1-2 prejdenia tampónikom po oku. Úplne mi nahradila očný odličovač a aj pleťovú vodu. Určite kúpim znova.

  • cena
  • dokonale odličuje
  • vhodná aj na extra citlivú pleť
  • nevidím, možno len pumpička dávkuje príliš veľké množstvo


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 13:04:33

Dostala jsem k nákupu zdarma a byla jsem hodně spokojená. Voda nenapíná pokožku, neštípe ani při odličování očních partií, nedráždí, cena je sice poněkud vyšší, ale dle mého se vyplatí. Příjemná je i jemná parfumace. Občas jde pořídit v akcích za dobrou cenu.

  • vůně
  • nedráždí a nevysušuje
  • neštípe v očích
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2013 23:17:55

Micelárka od Vichy je velmi jemná, ale přesto skvěle odličuje. Po použití je pleť hebká, čistá, hydratovaná, bez lesku - prostě v pohodě. Zdá se mi, že v tom všem předčí Biodermu. Je sice parfemovaná, ale jen velice mírně. Nezdá se mi, že by obsahovala cokoli dráždivého. Mám balení bez pumpičky, takže si nemohu stěžovat ani na ně.

  • Hydratovaná pleť bez lesku
  • Dobře odličuje i čistí
  • Jemné nedráždivé složení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2014 18:17:52

Tuto micelární vodu mám moc ráda. Od značky Vichy mám pár výrobků, které mě nikdy nezklamaly, tak jsem si řekla, že bych zkusila i tuto micelárku a dobře jsem udělala. Micelárka perfektně pleť odlíčí a i vyčistí, takže poté už nemusím používat žádná odličovací mléka ani nic podobného. Co vím, tak se vyrábí ve 2 velikostech a to klasické plné balení a pak ještě cestovní, které má 100ml. Já osobně už mám asi 4. balení a rozhodně to není mé poslední. Přirovnala bych jí kvalitou k mé nejoblíbenější micelárce a to růžové BIodermě. Přijde mi, že jsou si hodně podobné. Jen Bioderma má o trošku lepší vůni a balení. Každopádně tuto doporučuji minimálně vyzkoušet, je opravdu skvělá a vůbec nedráždí oči.

  • dostupnost
  • vůně
  • velmi dobře odličuje
  • nedráždí oči
  • různé velikosti balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.3.2015 23:58:22

Moje první micelárka, kterou jsem si pořídila, než se z toho stal módní trend. Od té doby jsem vyzkoušela Biodermu i drogérkové micelárky, ale zase se vrátím k Vichy. Cena je úměrná kvalitě, odlíčí rychle a bezchybně, na rozdíl od drogérových značek poměrně dlouho vydrží a nedráždí plet'. Balení s pumpičkou mi nevadí, s troškou šikovnosti nic nestříkne vedle. Za mě naprosto srovnatelná micelární voda s Bidermou.

  • cena ku kvalitě
  • celkem dlouho vydrží
  • nedráždí
  • rychle odlíčí
  • příjemná vůně
  • v drogériích je dražší, lepší je pořídit přes internet