Visine Classic oční kapky recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Visine Classic oční kapky
Zatím nezařazené Visine Classic oční kapky - obrázek 1
Zatím nezařazené Visine Classic oční kapky - obrázek 2
5 4.6 10
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Visine

Recenze produktu
Visine Classic oční kapky

věk
35-44

Další recenze od 14.7.2012 16:38:04

Tyto kapky jsou pro mě občas vysvobozením, koukám v práci celý den do počítače, mám často červené oči, které řežou a pálí. A taky často ráno, když se probudím. Kápnu a do pár minut je to pryč. Snažím se je ale nepoužívat moc často, abych to už pak neměla pořád. Posledně mě ale paní v lékarně vyděsila, že prý je nemám používat moc často, že si můžu poškodit oči. Takže teď mám trochu strach.

  • opravdu účinkují
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 12:41:56

Tyto kapky jsou pro mě jediným opravdu účinným řešením zarudlých očí. Účinek se dostaví okamžitě po aplikaci. Používám je jak po náročnějším dni bez spánku, tak třeba i na dovolené, kde jsou oči zarudlé od sluníčka a slané vody. Dlouhodobé užívání bych, ale neriskovala.

  • účinek
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 21:57:16

Visine je pro mě naprosto nepostradatelná věc. Mám hodně citlivé oči a celodenní dívání se do počítače v práci nebo škole jim moc nepomáhá - pálí mě a řežou,.. Po aplikaci cítím téměř okamžitou úlevu. Jediné, co bych kapkám vytkla je balení - zasloužilo by si lepší desing,. :)

  • rychlá pomoc
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 20:11:28

Neskutečně rychle mi pomůže od červených očích. Je opravdu nepříjemné když mám oči jako andorský králík a tyhle kapky jsou pro mě vysvobození. Nosím kontaktní čočky a většinou mi pomaháji práve v souvislosti s čočkami. Je to super pomocník, který nesmí u mě chybět

  • rychlá pomoc
  • nic


věk
25-34

Tyhle kapky prostě nesmí chybět v žádné lékarničce. U mě jsou celoročním pomocníkem, protože trpím různými alergiemi. Vyzkoušela jsem spoustu kapek, volně prodejných i na předpis a tyto jsou bezkonkurenčně nejlepší. Úlevu mi přinesou během chvíli a z mejch očí alá angorák jsou zdravé kukadla.

  • funguje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 09:38:47

Klasika, která mi nikdy nesmí doma chybět. Jelikož dost trpím na všemožné alergie, mám často oči podrážděné a zarudlé. A tyto oční kapky mi vždycky pomohou a poskytnou mým očím úlevu. Zabírají ihned po aplikace, zarudnutí a podráždění je pryč. Už jsem měla nespočet balení a určitě budu i nadále kupovat opakovaně.

  • rychlá pomoc
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 21:33:16

Nejlepší pomocník proti zarudlým a unaveným očím. Po dlouhé doby, kdy koukám do počítače mě oči začínají pálit a mám je takové oteklé. Kapky Visine mi ihned uleví a zarudnutí za chvilku zmizí. Navíc nosím kontaktní čočky a každý večer po jejich vyndání mám pocit suchých a podrážděných očí, proto před spaním nakapu tyto kapky a oči jsou hned takové hydratované a neštípou. Při použití stačí pár kapek, takže balení vydrží hodně dlouho.

  • uleví od zarudlých očí
  • rychle účinkuje
  • asi nic


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 23:25:49

Neustále mám doma připraveny jedny tyto oční kapky v lékarničce. Opravdu skvěle umí ulevit očím unaveným a pálivým. Což mám poslední dobou docela často, kvůli práci na počítači. Oceňuji, že zabírají během chvilky. Snažím se je ale používat spíše vyjímečně. Jen když už je stav mých očí opravdu špatný a oči hodně pálí.

  • rychlý účinek
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2014 17:49:29

Velmi kvalitní kontaktní čočky, které přináší okamžitou úlevu zarudlým, suchým, podrážděným očím. Stačí po jedné kapce do každého oka a ihned fungují. Bohužel u mě účinek nevydrží příliš dlouho, jen pár hodin. Moc často je nepoužívám, protože jsem nositel kontaktních čoček a tyto kapky se při nich nedoporučují.

  • okamžitý účinek
  • ne při kontaktních čočkách
  • účinek vydrží krátce


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Popcorn Scrub na rty

4.3 84% 6 recenzí