Yankee candle Vosk do aromalamp recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Yankee candle Vosk do aromalamp
Zatím nezařazené Yankee candle Vosk do aromalamp - obrázek 1
Zatím nezařazené Yankee candle Vosk do aromalamp - obrázek 2
Zatím nezařazené Yankee candle Vosk do aromalamp - obrázek 3
5 4.6 10
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 44 - 64 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Yankee candle

Recenze produktu
Yankee candle Vosk do aromalamp

Další recenze od 28.11.2014 12:57:09

Tyto vosky jsou u mě naprostou jedničkou. Vosk krásně provoní celou místnost a když ho pálím ze začátku, tak dokonce i celý byt. Na výběr je spousta neodolatelných příchutí, takže si vybere určitě každý. Mě osobně nejvíc zaujaly ty avivážové, pudrové vůně čistoty. Ale i květinové, ovocné a Vánoční mají velmi vydařené. Yankee pálím po čtvrtkách, ale pokud je vůně slabší, tak dám někdy i půlku. Není potřeba podlívat vodou jako aroma oleje ! :) Svíčku Yankee plánuji koupit až vyzkouším co nejvíce vosků a najdu tu svoji top vůni. Navíc je to přírodní produkt, takže to je také velké plus. Doporučuji a přeju příjemně provoněné chvilky.

  • Vůně
  • Cena
  • Intenzita
  • Vosky se dají mezi sebou míchat
  • Nenašla jsem


Další recenze od 8.12.2014 14:29:42

Koupila jsem vánoční vůni - Christmas memories a je prostě úžasná! Voní jako kuchyně, ve které se pečou všechny možné druhy cukroví. Často mi obdobné produkty způsobovaly migrény, ale tato vůně, přestože je intenzivní, mi žádný problém nedělá a tak si ji mohu vychutnávat, jak dlouho chci. Z jednoho malého vosku mi takto krásně voní celý byt.

  • cena (v akci za 44,-)
  • příjemná vánoční vůně
  • nečoudí
  • dlouhá výdrž
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 8.12.2014 18:06:56

Nejlepší značka svíček/vosků na světě! Vyzkoušela jsem už hodně vosků (fireside treats, sweet strawberry, snowflake cookie, christmas memories, christmas cookie atd.) Ten fireside treats je podle mě nejslabší, protože vydržel asi jenom 2 zapálení, ale ty ostatní mi vydržely klidně na 6, což je skvělé. Nádherně provoní celý pokoj a klidně i byt. :) Určitě můžu doporučit, akorát je občas problém je sehnat jinak, než na internetu.

  • intenzita vůní
  • provoní velkou plochu
  • škála vůní
  • cena
  • občas dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 14:31:43

naprosto luxusní aroma vosky. Mám už po několikáté a super. Vosky hezky provoní celou místnost. Když zapálím nový vosk tak i celý byt. Vůně jsou skvělý, podle mě si každý najde tu svou/své. Asi nejvíce mi vyhovují ty čisté vůně. Vosky se hodí i položit do skříně místo mýdla, prádlo hezky ovoní. Jediné co bych uvítala by bylo větší balení, 22 g mám v lepším případě na týden :)

  • velký výběr vůní
  • provoní celý byt
  • malé balení


věk
25-34

Další recenze od 4.3.2015 08:42:53

Naprosto bezkonkurenční vosky. Vyzkoušela jsem už několik variant a vždy jsem byla nadšená. Do aromalampy stačí dát kousek a hezky provoní celý pokoj. Některé vůně (třeba momentálně používaná Honey Glow) jsou tak intenzivní, že je stačí mít zapálené 10 minut a provoní dokonce i celý byt, když se pálí poprvé. Jednoznačně doporučuju.

  • poměr cena/kvalita
  • intenzivní vůně
  • nic


věk
25-34

Yankee Candle jsou prostě profíci. Tak krásné a výrazné vůně žádná značka svíček nedělá. YC krásně provoní celou místnost v- mnohdy i menší byt. Cena je oproti obyčejnějším svíčkám větší, ale zase na druhou stranu se do kvality opravdu vyplatí investovat. Vyzkoušela jsem několik vůní a s každou jsem byla moc spokojená. Je lepší si koupit tuto menší verzi před koupí svíčky ve skleněným obale, ať víte, jestli ji snesete. To mi připadá jako super nápad.

  • krásné vůně
  • veliký výběr vůní
  • dostupné menší verze svíček před koupí větší
  • krásně provoní byt/pokoj
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2016 18:22:55

Vosky Yankee Candle jsou naprosto nejlepší. Vosky si palím téměř každý den. Miluju, když je během chvilky provoněný celý byt. Pokud budete vosk kupovat poprvé a nebudete se jistí, který vybrat, tak doporučuji Clean cotton -je to intenzivní fresh vůně. Po pár minutách pocíte v místnosti úžasnou vůni, jako byste pověsili čerstvě vyprané prádlo. Dobrá je taky Fluffy towels- vůně vypraných ručníků anebo Lemon lavender- nádherná vůně citrónu a levandule, kterou si zapaluji na odpočinek, uvolnění nejlépe s knihou v ruce. Samozřejmě skvělých vůní je nespočet, každý si najde tu svou. Pouze jedna vůně mě zklamala a to snow in love- mě žádný problém nedělala, ale rodina si stěžovala na bolest hlavy a vůni vosku. Vůně vosků je individuální, všeobecně píšou, že vydrží až 8 hodin. Já vosk měním po pěti čajovkách. Cena vosku je 60 kč, ale každý měsíc mají vyhlášené 2 vůně měsíce, kdy jsou vosky a svíčky ve všech typech slevněny o 20%. I tak jsem koupila několik druhů vosků za 48 Kč.

  • vůně
  • cena


věk
25-34

Vůně Yankee Candle naprosto miluji, jsou úžasné. S vosky ale nemám tak dobré zkušenosti a měla jsem jich požehnaně. Zapaluji je v místnosti 20 m2, vosk dávám celý a vůně je slabě cítit prvních pár hodin a vůbec není tak intenzivní, jak bych si představovala, možná je to jen špatným výběrem vůní, nevím. 20 hodin vůně určitě nevydrží, maximálně 8 hodin. Stromeček Yankee Candle udělá mnohem více parády, vůně je mnohem intenzivnější a vydrží 3-6 týdnů v závislosti na výběru vůně.

  • výběr vůní
  • vůně je málo intenzivní
  • vůně vydrží sotva 8 hodin


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2016 13:46:01

Vosk do aromalampy si znovu koupím, ale pouze z toho důvodu, že vůně od Yankee Candle miluji a nechce se mi dávat mnohem větší množství peněz za svíčku. Avšak kvalita těchto vosků je podle mě o něco nižší než u svíček - možná se pletu, ale zdá se mi,že vosk sice ubývá pomalu, ale nevoní už tak intenzivně, kdežto svíčka, která se rozpouští postupně, si svou vůni drží déle.

  • krásná vůně
  • nízká cena oproti svíčkám
  • vůně rychle vyprchá


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2017 20:06:33

Vosky jsou moc hezké a příjemné. Kupuji si je někdy na zkoušku, když nevím, jestli mi daná vůně bude vonět ve svíčce. Jinak mám radši svíčky. O vosky se člověk musí hodně starat. Nakrájet ho nebo nastrouhat do aromalampy, pak ho roztavit, pak zase vylít a tak pořád dokola. Svíčku postavíte na stůl, zapálíte a máte vystaráno, maximálně u nich musím zkrátit knot, jednou za čas. Každopádně i vosky super, doporučuji je vyzkoušet. :) Frankincense - vůně kadidla, nic extra Vanilla lime - sladká vůně vanilky a malinko ovoce, ta je super Blueberry scone - vůně borůvek a sladkého pečiva, taky super

  • Výběr vůní
  • Cena
  • Intenzita
  • Pracná příprava


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Popcorn Scrub na rty

4.3 84% 6 recenzí