Wella Wellaton pěnová barva recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Wella Wellaton pěnová barva
Barvy na vlasy Wella Wellaton pěnová barva - obrázek 1
Barvy na vlasy Wella Wellaton pěnová barva - obrázek 2
5 2.8 15
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 27% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 6 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Wella

Recenze produktu
Wella Wellaton pěnová barva

Další recenze od 15.8.2012 22:14:48

absolutně nejlepší barva co jsem kdy použila, vlasy po ni byly krasně lesklé a opravdu intenzivní odlesky, nemůžu si stěžovat, jediné co bych vytkla je aplikace ta pumpička není moc prokoumaná ale dá se , za ten vysledek to stojí . také je velmi dobré že neničí vlasy, k tomu je přiložen skvělé sérum za mě tedy nejlepší barva co jsem měla :-D

  • intenzivní barva
  • dlouho vydrží
  • nejsou zničené vlasy
  • špatná manipulace s pumpičkou


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 15.8.2012 23:20:57

Koupila jsem si odstín 5/0 Light Brown ( Světle hnědá. ) Na krabičce vypadá opravdu úžasně, uplně jsem se do toho odstínu zamilovala :) O to větší překvapení bylo, když jsem po umytí zjistila, že mám ČERNÉ vlasy :D Barvu jsem delší dobu ani nemohla vymýt..no děs :) Jediné + je sérum, které nádherně voní :)

  • Sérum
  • Výše popsané


Další recenze od 27.8.2012 10:54:24

Vyzkoušela jsem 7/0 Střední blond. Výsledná barva je -jako obvykle-o něco tmavší než na obalu, ale je celkem pěkná (taková světlá hnědá). Jako "pěnovka" se dobře nanáší, ale rozhodně lepší by byl aplikátor s pumpičkou. Vymývá se rychle, ale přece jen méně než konkurenční Loreal Sublime mousse 70. Barva neurazí, ani nenadchne. Bohužel pro mě jsou ale negativa převažující.

  • výsledná barva se podobá barvě na obalu
  • výborné sérum
  • jako pěnovka se dobře nanáší
  • vlasy jsou před opláchnutím neuvěřitelně hrubé
  • nepříjemný nezvykle silný chemický zápach
  • obsahuje mimo jiné amoniak
  • po pár umytí změní odstín (u mě na tmavou blond s mírně nažloutlými odlesky)
  • nepraktický "mačkací" aplikátor
  • barva jde hůř umýt z kůže (u této barvy pozor i na sanitární keramiku!)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 12.9.2012 21:55:21

Odstín č. 7/1 střední popelavá blond. Tak kde začít...z této barvy jsem víceméně hodně zklamaná. Místo pěny z lahvičky vytéká tekutina, kterou ještě horko těžko dolujete z nádobky bez pumpičky. Když Vás neokouzlí toto, tak určitě odér, nebo smrad? Tohle jsem při svém několikaletém barvení snad nezažila. Oukej, nanesla jsem na vlasy, přežila štípání jak na pokožce hlavy tak na ruce, kam mě trochu ,,pěny,, ukáplo. Pálení očí nekomentuji. Překvapením byla výsledná barva, opravdu hezká popelavá tmavá blond, o malinko tmavší než na krabici. Jenže po pěti umytí byla pryč. Takže za to mi to utrpení fakt nestojí:-)

  • výsledná barva
  • opravdu popelavá bez zrz odlesků
  • štípe
  • pálí v očích
  • těžce se dostává z kůže
  • nepěna, balení bez pumpičky


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
hnědé

Další recenze od 28.9.2012 21:59:44

Zkusila jsem barvu 55/46 - Tropical red a můžu Vám říct, že si ji už nikdy nekoupím. Koupila jsem s rovnou 2 balení, protože byli v Rossmanu v akci, tak jsem si řekla, že je vyzkouším. Při prvním barvení mě zarazila nepříjemná vůně. Barva mi chytla jakš takš, trošku podobná na obrázku byla. Sem tam jsem u kořínků měla stále stejnou barvu jako před barvením. Barva se mi rychle vymyla, tk jsem si nabarvila vlasy podruhé. Odstín mi chytl skoro fialový. Mnohem tmavší barva než poprvé. Takže jsem si řekla, že už si nikdy nebudu vlasy barvit pěnovou barvou. Jedinou výhodou bylo sérum, které mělo příjemnou vůni a regenerovalo vlasy.

  • Sérum
  • Jiná výsledná barva
  • Rychle se vymývá
  • Nepříjemná vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 8.11.2012 22:52:16

Opět další barva, která vypadá jakože bude krásně hnědá, ale chytne do černa. A to i poté, co jsme z doby aplikace 40 minut 10 minut odebrala, jelikož jsem viděla, k čemu se schyluje. Aplikace byla také hrozná, všechno zastříkané, pěna nepěnová, hodně vodová, tohle se Welle nepovedlo...A ještě se mi příčila vůně. Bylo to, jakoby se peroxid snažili přebít nějakým ovocem...ble!

  • Lesklé vlasy
  • Překryje všechno
  • Chytá tmavší odstín
  • Forma aplikátoru
  • Vůně


Další recenze od 13.11.2012 23:12:58

Naprosto nejlepší červená barva, jakou jsem kdy měla. Konkrétně odstín 77/44. Nevymývá se tak rychle, jako jiné červené barvy a co mně překvapilo kromě nádherné červené barvy, bylo množství barvy. Mám vlasy pod lopatky a barvy bylo dostatek, no, řekla bych i přebytek, takže další veliké plus.

  • krásná barvička
  • neshledala jsem


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
černé

Další recenze od 24.2.2013 18:54:25

Používam túto farbu už asi pol roka, farbím vlas na čierno, otieň 2/0. Nemám s ňou žiadny problém. Pumpička síce nie je veľmi praktická ale dá sa to s ňou. Sérum je dobré a krásne vonia. Tento otieň neobsahuje amoniak a neničí mi vlasy. Mám vlasy siahajúce asi 10 alebo 15cm pod rameno a jedna farba mi bohato vystačí na jedne použitie, zakaždým sa toho aj dosť zvýši, takže jedno balenie stačí aj na dlhšie vlasy, čo sa nedá povedať o každej farbe.

  • dostatok farby v jednom balení
  • bez amoniaku(aspoň tento otieň)
  • voňavé sérum
  • ľahké nanášanie
  • asi tá pumpička no nie je to nič hrozné


Další recenze od 25.2.2013 07:54:12

Pro mně tahle barva byla velikým zklamáním. Je už to nějakou dobu co jsem si ji barvila hlavu, ale pamatuju si, že smrděla a štípala v očích a byla taková hodně řídká. Výsledná barva byla celkem pěkná, ale příště si už ji určitě nekoupím, chodím kolem ni velkým obloukem.

  • výsledná barva
  • smrdí
  • štípe v očích


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.2.2013 10:45:42

Tuhle barvu na vlasy jsem měla jednou a víckrát bych jí nekoupila.Myslím,že jsem měla nějaký tmavě hnědý odstín.Aplikace mi přišla velmi nepohodlná.Barva hrozně smrděla, Při použití pálily oči a i se mi špatně dýchalo.Snad zatím jedna z nejhorších.Nedoporučuji!

  • nevím
  • zápach
  • nepohodlná aplikace


Další recenze od 30.3.2013 18:51:37

Po předchozí barvě od Schwarzkopf, kdy mi barva za chvíli ošklivě zežloutla jsem měla upřímně strach, jak mi další barva chytne :-D Barva (odstín 9/0) mi však krásně překryla odrosty i zbytek vlasů, barva je navíc krásně přirozená :-) Bohužel jsem už po týdnu měla pocit, že se mi navrchu už trochu vymyla, což je škoda.. nanášení trochu zapáchalo a z té pěny jsem byla trochu rozpačitá, ale také to bylo moje první barvení bez něčí pomoci. Nejspíš jí ale koupím ještě jednou :)

  • přirozená barva
  • skvělé sérum na vlasy
  • barva mě nijak nepálila a to mám citlivou pokožku
  • zápach při barvení je trochu silnější
  • už po týdnu jsem měla pocit, že mi barva na odrostech rychle slezla (jakobych ty odrosty měla zas)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 18.7.2013 12:22:32

Tak bohužel takhle barva to pěkně schytá. Koupila jsem si odstín 7/0, kterej výrobce vtipně nazývá "blond". Čekala jsem něco v medovým tónu, špinavou blond, nebo tak něco. Chytla mi ale tmavě hnědá. Neříkám, že je to ošklivá barva, ale kdybych chtěla mít tmavě hnědou, nebudu si kupovat blond, že.. Takže budu doufat, že se to rychle vymyje a už po ní nesáhnu.

  • výsledná barva je hezká
  • výsledná barva má ale dost daleko do tý na obrázku
  • je mnohem tmavší
  • barva opravdu "nevoní"


Další recenze od 14.8.2013 19:10:01

Koupila jsem si odstín 7/0 medium blond. Měla jsem vlasy vyšisované od sluníčka a chtěla jsem barvu sjednotit a dobarvit odrosty. Po 10min jsem to rychle smývala. Vlasy jsem měla skoro tmavě hnědé, takže docela šok. Vlasy jsou sice hezké a lesklé, ale odstín není takový, jaký měl být! Takže příště už asi určitě nekoupím.

  • Pěkný obal
  • Snadné nanášení
  • Jedno balení stačí na dlouhé vlasy
  • Vlasy jsou hebké a lesklé
  • Výsledný odstín o mnoho tmavší


bohužel musím přidat recenzi, snad abych varovala... kde začít... po letech používání "těch nejhorších barev na vlasy," jak označují kadeřnice jeden typ barev jsem se rozhodla, že vyzkouším něco nového, lepšího, vždyť vývoj jde kupředu. Koupila jsem si teda tuto barvu v odstínu 4-0 středně hnědá. barva podivně voněla, nebo smrděla, záleží na vkusu. Přičítala jsem to vylepšení. Aplikace byla šílená. všechno bylo úplně zaplácané a zastříkané. Fajn, možná to s touto mačkací barvou ještě neumím. Byla jsem nadšená, kolik barvy se v tubě nachází, už jsem měla nabarvenou celou hlavu (vlasy mám dlouhé pod ramena) a stále mi jí ještě spousta zbývala, hodí se tedy i pro husté dlouhé vlasy. Největší šok mě ale čekal při úmývání. Vlasy byly tak zničené a hrubé, že jsem si do vlasů ani nemohla dát prsty, abych promasírovala kůži a vše smyla. Začala jsem docela šílet, že vlasy už nikdy nerozčešu, trčely směrem, jakým jsem je otočila a byly polámané... okamžitě jsem si začala plácat na hlavu šampon, aby to trochu povolilo, ani po třetí dávce a umytí to nebylo moc lepší. Musím podotknout, že mám jemné vlasy, které rozčešu bez kondicionéru ještě mokré. Už jsem nevěděla kudy kam, tak jsem rychle použila sérum, které je součástí balení. Po něm naštěstí vlasy povolily. Zkoušela jsem různé středně hnědé barvy různých značek, mívaly pěkné odlesky, tento je prostě černý. Tuto barvu už si nikdy nepořídím, je to suverénně to nejhorší, co jsem na vlasech kdy měla. Ještě jsem od přítele dostala nadáno, že používám polské šmejdy:( Jediné, co můžu hodnotit pozitivně je zmíněné sérum. Kdyby takto koncentrovaný přípravek prodávali samostatně, lidé s naprosto zničenými vlasy by jim urvali ruce. Pokud máte osvědčený výrobek, s tímto rozhodně nedoporučuji experimentovat!

  • kvalitní sérum v balení
  • hodně barvy k nanesení i pro dlouhé vlasy
  • zničí vlasy
  • netradičně voní
  • odstíny nejsou nápadité, neodpovídají obrázku
  • příšerný způsob nanášení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 17.11.2013 14:49:22

Tak já si tuhle barvu koupila asi před půl rokem ve výprodeji a sáhla jsem po "mém odstínu" 8/1 který si kupuju běžně Garnier nebo Welaton (ale té v tubě-klasická barva která je skvělá!!!) takhle pěnová je špatný vtip. Tmavá blond chytá chytá jako tmavě hnědá ale naštěstí se rychle vymývá, fakt ničí vlasy a vysušuje, jediné pozitivum je, že je jí opravdu hodně... je snad nekonečná. Aplikace mi taky vyhovovala. Nedoporučuji ji ale nikomu.

  • velké množství pro vlasy až na zadek..
  • pohodlná aplikace
  • smrdí
  • tmavá blond chytá jako tmavě hnedá!
  • hrubé vrzavé vlasy
  • cena vs. kvalita


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Syoss Vibrant Colors

3 50% 2 recenze

Hůře hodnocené

Venita Henna Color

1.8 20% 5 recenzí