White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů recenze a zkušenosti

Chrup White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů
Chrup White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů - obrázek 1
Chrup White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů - obrázek 2
Chrup White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů - obrázek 3
5 3.8 26
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce White Pearl

Recenze produktu
White Pearl Stomatologický gel na bělení zubů

věk
25-34

Další recenze od 15.7.2017 17:20:32

I já kdysi toužila po zářivě a sněhobíle bílých zubech. Měla jsem jěště štěstí na původní balení s větším obsahem peroxidu pro bělení zubů. Samotná aplikace a ani nástavce mi v ničem nevadily. Dá se na to zvyknout. Jen jsem z toho dost slintala. -) Ale myslím, že zen efekt stál za to. Zuby jsem potom měla na x měsíců perfektně bílé. Jediný nedostatek bych viděla, že jsem občas měla po aplikaci citlivější zuby.

  • Vybělí zuby
  • Citlivější zuby po aplikaci


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2017 14:52:32

Za mě JO, JO a JO ;) Měla jsem zuby zažloutlé - kouřím a piju kafe i čaje. Věděla jsem, že nemám hezky bílou barvu, ale to, jak moc žluté zuby jsem měla, jsem poznala právě až po bělení. Nejprve jsem vybělila asi za týden denního používání pouze horní patro.. už po prvním použití byl vidět patrný výsledek. Dnes - po týdnu vidím, jak moc žluté zuby jsem měla, když vidím spodní patro zubů a jak krásná může být zároveň barva mých zubů, když vidím patro horní :)) Od dnešního dne začínám bělit i spodek, abych ho dorovnala barvě hořejšku a pak už budu jen a jen dobělovat. Chuť gelu mi nevadí, dávám si ho víc, sice vyteče, ale prostě vyplivnu.. dásně a zuby byly citlivější první dny, dnes už nic necítím a chodím s tím spát. Cca k ránu, když se probudím, to vyndám. Takže to mám asi 6 hodin v puse :) a super.. koupím znovu! ♥

  • účinek
  • doba bělení


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2016 10:25:19

White Pearl je opravdu skvělý pomocník na vybělení i hodně zažloutlých zubů. Kupovala jsem si různé bělící pasty - nic nepomohlo. Tento gel mi však za necelé 3 týdny užívání 2 x 30 min denně zuby vybělil snad o 5 odstínů. Aplikace bohužel není nejpříjemnější - plastové alikátory je potřeba vytvarovat, stříkačkou do nich nanést bělící gel a nechat působit. Díky obsahu peroxidu jsou v průběhu bělení zuby i dásně celkem citlivé (hlavně ke konci užívání). Vše ale rychle odezní po skončení bělící procedury a krásné zuby zůstanou - je to již 6 let co jsem poprvé zuby bělila a jsou stále pěkné :-). Momentálně zkouším bělit novou modrou verzí White Pearl, tak jsem zvědavá, zda výsledky budou také tak dobré. Tento peroxidový už se bohužel nevyrábí. Ještě je potřeba zmínit poměrně nízkou cenu, na kterou toto bělení vyjde. Doporučuji!

  • vybělí i hodně zažloutlé zuby
  • krásný bílý úsměv
  • příznivá cena okolo 600 Kč (2 tuby)
  • nepříjemná chuť
  • citlivost zubů a dásní


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2015 11:23:28

Za mě naprosto vyhozené peníze. Nejdřív musíte vytvarovat umělohmotné nosiče gelu podle svého chrupu - no upřímně, stejně to nevytvarujete tak, aby opravdu seděly. Aplikace gelu je hodně nepříjemná. Díky nosičům slintáte jako bernardýn, sliny část gelu vymývají do úst (chuť fáákt nic moc), navíc se díky slinám gel zředí. Účinost naprosto nulová (zkoušeno na mě a na manželovi). Škoda peněz.

  • Sehnatelný v každé lepší drogerii
  • nebělí
  • aplikace je velmi nepohodlná


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2013 23:14:54

Když jsem tento set začala používat, zuby mi to vybělilo téměř nepatrně. Co se týče zubních násad, jsou velmi nepohodlné. Zuby se do nich ani pořádně nedají obtisknout, takže gel plave všemožně po dutině ústní, a že skutečně příjemnou chuť nemá. Člověk akorát slintá a šišlá :) - což o to, hodinu se to vydržet dá, ale jen kdyby to mělo nějaké výsledky. Zoubky byly po "bělení" celkem citlivé.

  • nic
  • násady na zuby
  • pachuť gelu
  • nevybělí
  • poté citlivé zuby


věk
25-34

Díky Omlázku jsem narazila na tenhle gel a byl to pro mě nákup století. Do puntíku splnil moje očekávání. Zuby opravdu vybělil. Asi jsem to s délkou používání přehnala, pár lidí mi řeklo, že zuby nevypadají přirozeně. Vytvarování násad chce trochu trpělivosti, ale zvládne to i ňouma jako já. Nanášení gelu je naprosto bezproblémové. Po vložení násadek do úst vyteče trochu gelu, jehož chuť je mizerná, ale není to nic, z čeho bych se pozvracela. Zuby mě po gelu nikdy nebolely, dásně nepálily. Zubní lékař mi řekl, že sklovinu mám v naprostém pořádku - gel mi ji tedy nepoškodil, jak se různě píše... Pro příště si ale koupím jen jednu tubu, dvě jsem nebyla schopna spotřebovat ani při dlouhodobější a opakované aplikaci.

  • funguje!
  • nepozorovala jsem


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2013 11:19:42

Tímhle bělícím gelem jsem prostě a jednoduše nadšená! Jak si někdo stěžuje na aplikátory, tak samozřejmě to není úplně to nejpříjemnější, ale ta půlhodinka stojí za to s tím v puse vydržet. Hlavní je to dobře vytvarovat, nanést opravdu jen trochu gelu a pak si sednou třeba k pohodovému filmu a rázem zapomenete, že v puse něco máte:). A jak funguje? Po 14 dnech byly vidět výsledky, hlavně pokud kouříte/pijete kafe, počítejte s tím, že to bude hodně velký rozdíl :)

  • pohodlnost bělení doma
  • jsou vidět výsledky
  • nevím o ničem


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2013 10:18:04

nechápu, jak někdo může říct, že to nebělí. Já měla docela divnou barvu zubů a nerada se smála na fotkach a po 10ti dnech kdy jsem bělila denne asi pul hodiny-hodinu tak je mam uplne bily a drži mi to už dva roky. Citlivější zuby rozhodne nemam, jen je odporná chut toho gelu, když torchu vyteče do pusy, ale pro krasu se musi neco vydržet no

  • cena/kvalita
  • super vybělí!
  • hnusna chut pri uniku gelu do pusy


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 09:55:54

Tak držáky na zuby jsou kámen úrazu i pro mě. Vytvarovala jsem je celkem pěkně, ale i tak to není ono, zastřižené tak, aby nebělily i dáseň se odlupují a hodinu s tím být je peklo. Do pusy vám teče peroxid (jak zdravé). Po 2 použitích jsem to vzdala, raději bělím pohodlně s bělícími pásky Crest.

  • dostupnost v drogerii
  • peroxid teče do úst
  • nepohodlná aplikace


věk
35-44

Další recenze od 21.7.2012 09:26:51

U tohoto gelu jsou pro mě největším problémem ty držáky na gel, které mají držet na zubech ten gel. Mně to na zubech moc nedrželo, strašně jsem u toho slintala, takže mi všechno asi vytékalo, zuby mi to nevybělilo vůbec. Strašné nepohodlí, rovnátka nosím, ale tohle bylo prostě moc. Ty tlusté gumové formičky jsou hrozné, člověk ani nemůže pořádně zavřít pusu a ještě slintá.

  • žádné
  • cena
  • nebělí
  • nepohodlná aplikace


věk
25-34

Po dvoutýdenní kůře jsem měla opravdu zuby vybělené tak, že si toho výrazně všimlo i okolí. Od té doby, což jsou čtyři roky, příležitostě jednou, dvakrát do roka dobělím, ale není to již potřeba, protože se mi bílá barva udržela a to ani nedodržuji "bílou dietu". Formy na zuby jsou nahouby, tam je řešení nechat si je udělat u zubaře.

  • Účinnost a rychlost vybělení
  • Cena produktu
  • Aplikace v domácím prostředí
  • Nesedící formy na zuby
  • Hořká chuť gelu
  • Nadměrné slintání


věk
35-44

Další recenze od 16.7.2012 12:15:17

Moje první pokusy o bělení zubů probíhaly s tímto produktem. Výsledek se moc nedostavil, ale není to neúčiností gelu, ale tak strašně nepříjemnou aplikací, že jsem na to neměla nervy. Gel je vcelku účinný, ale musíto ho nanést do aplikátoru a namočit tak obě strany zubů, takže se zuby bělí i zezadu a jsou citlivější. Bělení jsem musela několikrát přerušit kvůli citlivosti, ale to časem přejde a je to běžné i u jiných metod. Nejhorší je, že s těmi aplikátory člověk slintá a to se mu v puse míchá s tím gelem. Chuťově je to sice hnusné, ale to by mi tolik nevadilo, jako to, že polykám peroxid. Už nikdy více. Díky bohu, že jsem objevila bělicí pásky od Crestu, které bělí 3x rychleji a tohle už nemusím podstupovat.

  • gel je celkem účinný
  • příznivá cena
  • gel vytéká z aplikátorů do úst
  • aplikátory dráždí ústa ke zvýšené produkci slin
  • zuby jsou celé namočené v gelu i se zadní stranou
  • výsledky nejsou moc rychlé


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 11:25:22

Bělící gel White Pearl jsem koupila na zkoušku. Po cca 14 dnech bělení se tížený efekt opravdu dostavil, ale v okamžiku, kdy jsem přestala bělit (po měsíci) s tím, že budu dobělovat podle potřeby, se zubům vrátila původní barva :( Takže gel je super, pokud hodláte bělit opravdu pravidelně a dlouhodobě, jinak asi zbytečná investice... :(

  • rychlý účinek
  • bělení nevydrží dlouho
  • celkem obtížná aplikace


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 11:20:31

Gel už mám po druhé a myslí si, že v dané cenové kategorii je to to nejlepší co může na bělení zubů být. Při pravidelném používání doopravdy splní to, co slibuje. Jediné co bych mu vytkla je aplikace, která je opravdu nepříjemná. Gel by byl pro mě lepší pokud by byl hustčí, při použití vytéká z aplikátoru.

  • účinek
  • cena
  • hořká chuť


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 11:42:54

Opravdu zuby vybělí již po několika aplikacích. Při špatném nanesení se může stát že se pasta dostane do pusy což není moc příjemné je hořká a nechutná moc dobře pro někoho to může být až nepříjemné. Nedoporučuji na citlivé zuby ale na to nejsou dobré asi žádné bělící procedury.

  • vybělí
  • hodinová palikace
  • hořkost


Další recenze od 6.4.2012 14:49:51

Musím říct, že žádný bělící zázrak jsem nezaznamenala ale rozdíl určitě. Ze začátku mě trochu zuby pálily, slintala jsem a celé mě to rozčilovalo. Navíc mi to chutnalo jako pánské to, víte co. (omlouvám se :)) Ale počase jsem si zvykla. Už neslintám :D, zuby mi to nedráždí, nevadí mi chuť a zuby jsou určitě více bílé než předtím. Kupuju si v DM vždy s nějakou slevou. Takže doporučuji.

  • o nějaký ten stupínek vybělí
  • chuť
  • nesnadná a nepříjemná apliakce


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 14:31:52

Zuby vybělí bez problému. Aplikátor sice není příjemný, ale podle návodu píšou,že si přebytečné množství máme ustřihnout,tak jsem taky udělala a vytvarovala si ho tak,aby mi přesně padnul. Sice slintám, ale sliny chodím po 15 plivat ven (pardon za nechutnosti). Účel to splnilo. Já používám jednou za čas, když si vzpomenu.

  • vybělí
  • zuby jsou potom citlivé


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 09:31:13

Byla jsem na bělení v salónu, výsledek: flekaté zuby a některé vůbec nevybělené. Koupila jsem si tedy White Pearl a výsledek mě mile překvapil. Zuby byly bělejší hned po první aplikaci. Mám malé zuby, ale náhubky se mi krásně vytvarovaly..konce je možné zastřihnout, pokud jsou náhubky moc dlouhé. Jediné mínus je nadměrné slinění, ale při aplikaci rozdělené na 30min a ne na 60min, se to dá při sledování seriálu lehce vydržet. Nejhorší je nic nedělat a soustředit se na bělení. To se nedá vydržet ani 10 minut. Navíc gelu se nemusí dávat mnoho a tak balení vydrží déle. Jinak doporučuji do náhubků dávat méně gelu, ale rovnoměrně, jinak budete slintat více, protože vám bude gel více vytékat a dráždi.

  • opravdu bělí
  • výsledky hned po první aplikaci
  • balení vydrží dlouho
  • nadměrné slinění


věk
25-34

Výrobek moc nedoporučuji a to zejména proto, že je to nejvíc nepohodlný způsob bělení jaký znám - tj. náústky. Člověk, který byl zvyklý na nošení rovnátek asi nepocítí naprosto žádné nepohodlí, ale ostatní rozhodně ano. Náústek nelze vytvarovat jak návod úvadí, je obří - zuby rozhodně dokonale nezkopíruje, v ústech překáží a nutí Vás enormě slinit, což vyplavuje bělící gel z náústu a tedy prakticky není vůbec možné dodržet správnou dobu aplikace gelu (o nepřijemné chuti vyplaveného gelu v ústech ani nemluvě), proto nemohu vyloučit, že peroxidový gel jako takový je účinný, ale díky tomu příšernému způsobu jakým ho na zubech máte udržet, je nesnesitelný a tedy bez výsledku. Pokud by bylo nutné ho mít 10-15minut tak to asi přežiju, ale 60minut se prostě nedá dodržet a to ani 2 x30minut. Citlivost je průvodním jevem všech bělících metod. Doporučuji bělící pásky, třeba Crest, jsou dražší, ale mají oproti tomuto produktu nespočet výhod - viz moje recenze.

  • pravděpodobná účinnost gelu samotného
  • přijatelná cena
  • dostupnost v českých drogeriích
  • únik gelu do úst - pachuť
  • nemožnost dodržet nutnou dobu bělení = neúčinnost
  • nepohodlný způsob aplikace - náústky
  • velmi dlouhá nutná doba aplikace


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 16:53:35

White Pearl je mi zuby vybělil o několik odstínů. Už po prvním použití šel účinek poznat. Vybělení vydrží celkem dlouho, ale je třeba si dávat pozor na pití kávy, čaje, červeného vína atd.

  • silný účinek
  • cenová dostupnost
  • nepříjemná chuť
  • pálí v ústech


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 14:28:09

Já si nemůžu pomoci, ale tohle mne za tu cenu dost zklamalo, nešli mi pořádně otisknout zuby a gel jsem v puse pořád cítíla, navíc se to vůbec nedá vydržet v té puse, pořad jsem slintala jak bernardýn.

  • žádné
  • aplikace
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 13:40:20

10% peroxidu. před pár lety mi nádherně vybělil zuby, okolí registrovalo změnu snad už po týdnu každodenního bělení. aplikace pro mě byla utrpením, slintala jsem jako bernardýn:) citlivost zubů jsem nepozorovala, ale moje zuby snesou hodně. v budoucnu s němu pravděpodobně vracet nebudu, jsem naprosto spokojená s pastou Swissdent.

  • opravdu vybělí zuby
  • značně nepohodlná aplikace


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 13:26:53

White Pearl mám neskutečně ráda. Používám ho již třetím rokem, né v kuse, ale jednou za čtvrt roku zoubky dobělím :) Mohu s ním pít, mluvit, spát, vůbec v ničem mi nebrání :) Žádnou pachuť v ústech nepociťuju, pokud si dáte do nástavců tolik gelu, kolik tam patří, tak žádné chutě nepozorujete. Krásně vybělí zoubky za nízkou cenu

  • Opravdu funguje
  • Nebrání v pití, mluvení, atd.
  • Cena
  • Balení vydrží na opravdu dlouho
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 12:28:48

Bělící gel White Pearl je dobrý výrobek za dobrou cenu. S bělícím účinkem jsem spokojená, zuby skutečně vybělí, chce to ovšem vydržet a bělit alespoň 2 týdny. Nástavce v ústech nejsou zrovna příjemné a chuť gelu také ne, ale dá se to přežít. Jedinné co bych vytkla, je opravdu zvýšená citlivost zubů, zejména na chlad, pokud gel používám pravidelně. Jinak je ale použití jednoduché a v porovnání s ordinačním bělení, kde musíte min. 30minut "držet úsměv na lampu" je toto i komfortní.

  • levné a funkční
  • citlivost zubů


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 12:07:25

Na domácí bělení jeden z nejlepších a nejdostupnějších výrobků. Po pár použití opravdu viditelně vybělí zuby. Bohužel mě zůstávají zuby zažloutlé u dásní a tam se asi gel neudrží. Velkou nevýhodou je aplikace v poddobě držáků do úst, které jsou velmi nepříjemné a gel z nich stéká do úst a je hořký. Zuby jsou po bělení citlivější, což je docela nepříjemné.

  • bělící účinek
  • cena
  • nepraktické nástavce a sním spojené nepříjemnosti při použití
  • citlivost zubů po bělení


věk
25-34

Koupila jsem si z důvodu, že jsem potřebovala dobělovat po bělení na klinice. A musím říct, že gel opravdu bělí zuby až o několik odstínů, i když já to nepotřebovala. Někomu může ale vadit hořká chuť gelu.

  • bělící účinky
  • dostupná cena
  • hořká chuť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EVA Bělící zubní pudr

3.8 70% 10 recenzí

Hůře hodnocené