Yves Rocher Svěží šampon na mastné vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Yves Rocher Svěží šampon na mastné vlasy
Šampony Yves Rocher Svěží šampon na mastné vlasy - obrázek 1
Šampony Yves Rocher Svěží šampon na mastné vlasy - obrázek 2
5 3.7 9
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Svěží šampon na mastné vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.12.2015 09:52:06

Přírodní kosmetiku mám ráda, s YR jsem většinou spokojená, ale tenhle šampon byl alespoň pro mě krokem vedle... Je na mastné vlasy, což jsem potřebovala vzhledem k tomu, že si vlasy musím mýt každý den. Bohužel mi mytí neoddálil. Vlasy jsem měla sice hezké, ale rozčesat je bez balzámu bylo tedy nadliským uměním. Pění hezky, ale nepříjemně voní. Já už nekoupím.

  • složení
  • pěnivost
  • poměr množství:cena
  • neoddálil mytí
  • nepříjemně voní
  • vlasy nešly dobře rozčesat


Další recenze od 5.9.2015 11:04:12

Mám rádu tuhle rostlinnou kosmetiku, opravdu krásně voní. Objednávám většinou z Yves Rocher přes internet. Jinak s otvíráním jsem nikdy neměla sebemenší problém... Je možné, že nepění tolik jako chemické šampony, ale je to jen o zvyku. Vysušoval mi konečky vlasů, a pak se mi lámaly. Je dobré ho používat v kombinace nějakým olejem na konečky nebo kondicionérem. :)

  • vůně kopřiv
  • rostlinné složení
  • cena


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
černé

Další recenze od 7.5.2015 14:23:09

Šampon používám necelý měsíc. A musím teda nesouhlasit s některými recenzemi. Nechci rýpat, ale přeci, když máte suché vlasy, nač používat šampon na mastné? Nebo je to jinak? ...Jen mi přijde škoda tento šampon potom zbytečně takhle hodnotit. Je jasné, že šampon na SPECIALIZOVANÝ na mastné vlasy není na suché. Já s ním problém nemám, chtěla bych vyzkoušet i jiné, ale možná u tohohle šamponu zůstanu.

  • nezacuchává
  • vlasy vypadají zdravěji
  • cena


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Kosmetiku YR mám ráda, hlavně sprchové gely, tak jsem si koupila i tenhle šampon na mastné vlasy, ale nenadchnul mě. Místo aby mě mastnoty zbavoval, tak jsem měla pocit, že mi vlasy ještě víc mastí. Vyživení vlasů se nekonalo a vlasy jsem měla po běžné úpravě mastné daleko dřív než třeba se šampony Wella nebo Redken. už si jej rozhodně nekoupí, asi je pro nenáročné uživatelky, což teda asi nejsem.

  • cena
  • nezbaví mastnoty
  • vlasy jsou mastné dřív než s jinými šampony


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 6.5.2015 17:46:22

Co se týče vůně - kopřiva.. mně tato vůně nevadí, protože kopřiva přece na tohle je a tak nejde tolik o vůni. Pokud chce někdo kvalitní přírodní šampon na mastné vlasy, u všech to není tak, že jsou parfemovaný, ne? Hlavně když je přírodní. Jsem s ním spokojená, naopak se mi nevysuší ale více se prozáří má přírod. barva

  • Méně se vlasy mastí
  • Prozáří vlasy
  • Zatím splňuje podmínky:-)
  • Zatím žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 19.3.2013 22:09:14

Koupila jsem si ho na podzim, když mě svědila kůže na hlavě. Představovala sem si, že bude jemný, přírodní a bude spíš trochu vysušovat. Naopak- jemné vlasy mi ještě zjemnil, ale nemám pocit, že by byly vyživené. Jsou matné, trochu splihlé a bez života. Nehledě k tomu, že mě po něm svědila hlava. Ale vcelku takový průměrný šampón...umyl mi mastnotu z vlasů, no...

  • nevtíravá vůně
  • celkem přírodní složení
  • nepraktický obal, špatně se otevírá
  • splihuje vlasy
  • kouše v hlavě
  • neprodlouží interval mytí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.2.2013 18:30:06

Na mastné vlasy je moc dobrý - vysušuje, ale s mírou. Netvoří se po něm lupy. Vůně je opravdu nechemická, můj přítel ji miluje a já mám postoj neutrální (ale vždy raději sáhnu po voňavějším šamponu). Myslím, že za tu cenu (300ml / 75Kč) se rozhodně vyplatí alespoň ho zkusit.

  • bez silikonů
  • cena
  • nic moc vůně
  • jen na mastné vlasy - jinak vysušuje


Další recenze od 17.8.2012 06:45:37

Musím nesouhlasit s recenzí výš. Šampon je skoro jako klasický kopřivový, akorát že oproti levným "značkám" mi přijde, že právě tolik nevysušuje a pěnil mi moc dobře, a to jsem nepoužila nějaké extra množství. Kdo si někdy myl vlasy kopřivovým šamponem, ví, o čem je řeč. Já kondicionér nepoužila, jen ten sprej na ochranu barvy + rozčesávání, ale to dělám vždy. Mi voní hezky přírodně a co se ceny týče, tak teď v létě ho můžete koupit s těmi slevovými kuponky 2 za cenu 1. Jsou k dostání přímo v obchodech YR.

  • krásně voní
  • jemné vlasy mi po něm vydržely dlouho krásné
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 22.5.2012 14:38:16

Šampon, který "voní"po kopřivách, někomu může tato vůně smrdět. Je to ale nechemická, přírodní vůně. Šamponu je třeba na umytí víc, málo pění. Vlasy asi opravdu dokonale zbaví mastnoty, protože jsou po něm docela vysušené, musím pak používat kondicionér. Šampon patří mezi výrobky označené "zeleným bodem", takž na něj nejde uplatnit slevová karta třeba na 40% slevu, která chodí poštou. Špatně se otevírá víčko, div si vždycky nezlomím nehty, otvírám raději ručníkem.

  • Přírodní kopřivová vůně
  • Přírodní složení
  • Otevírání- je to o nehty
  • Vysušuje vlasy
  • Nutno použít větší množství


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Alpa Amica suchý šampón

3.8 70% 78 recenzí

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené