arrow
profile_image
Nikola_T.
od 30. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Verunecka: souhlasím! Já mám nejradši asi francouzský a pak taky ten italský. Jinak jsem si teď ještě hodně oblíbila takový malý modrý sáček od Lučiny "na salát" s tvarohem a bez majonézy. Vždycky dám jen lučinu a okořením výborným kořením od nahrinu. Mňam!

Bílý jogurt, nadrcený česnek, troška soli, popřípadě pepře. Lze přimíchat i zakysanou smetanu.
Bílý jogurt, nadrcený česnek, troška soli a bylinky dle chuti (petržel, nebo pažitka...).

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Děkuju moc za tipy, teď asi nebudu jíst nic jiného než saláty abych to všechno vyzkoušela!

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Trocha vody + pár tablet aspartamu + slun. olej + sůl + jablečný ocet

Cituji lemurka: pár tablet aspartamu

Proč umělé sladidlo?Jsi diabetik?Pro zdravé lidi není úplně vhodné sladit umělým sladidlem.

arrow
profile_image
ILChazz
od 1. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Na salát dávám kysanou smetanu nebo bílý jogurt, pár kapek olivového oleje a pepř, toť vše A když už mám v salátu tuňáka, kuřecí maso nebo chuťově výrazný sýr, jen to dopepřím a ani ten olej nepřidávám

mě chutná cottage + česnek + sůl + pepř + trochu koření

arrow
profile_image
RadusSs258
od 10. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Verunecka: Taky používám tyto zálivky,stačí je přidat do zakysané smetany, bílého jogurtu atd.- jsou fakt výborný

arrow
profile_image
piper mojeid
od 26. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

dijonská nebo francouzská hořčice
lžička medu
vinný ocet nebo citrón
olivový olej - nemusí být, když nechceš, ale v té zálivce ho ani neucítíš (já ho dávám do zálivky a pak ještě extra pokapu každou porci salátu, ve kterém už je zamíchaná zálivka)
sůl
pepř
...vše vyšlehat a zalít salát

nastouhaná okurka + zakysaná smetana... mňam, kdo chce ještě přidat sůl a pepř
(kdo chce lehčí verzi, místo smetany použít jogurt nebo acidofilní mléko)

Dělám jich plno dalších, ale všude je hlavní surovinou právě olivový olej, ten ty nechceš

arrow
profile_image
dadabus
od 26. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Laky: mám ho k teplému jídlu prostě jako salát.

Hmm, třeba k řízku .... Ale vlastně k řízku mi pasuje i ten majonézový, jako příloha.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Laky: používám balsamico ocet tmavý nebo bílý,hnědý cukr a olivový olej jen zakapat - mám ráda zeleninu s kyselou zálivkou a s mozarellou.

Bezkonkurenční

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené