4 jarní kosmetické přípravky, které musíte mít ve své koupelně

S příchodem jara se objevují nové kosmetické novinky pro krásu, osvěžení vlasů a pleti.

První sluneční paprsky nás přímo vybízejí k tomu, abychom rozkvetly do krásy a zazářily. Se stále lepší náladou plynoucí z příjemného sluníčka máme chuť na zkoušení nových přípravků v oblasti pěstící a dekorativní kosmetiky, líčení a detoxikace těla. Jaké výrobky nás zjara perfektně nastartují a oživí naši pleť, která je po zimě povadlá a unavená? Zaměřte se na všechny partie – obličej, tělo a vlasy.

Boj s váčky a kruhy pod očima 

zoom Zvětšit

Boj s váčky a kruhy pod očima

Při pohledu do zrcadla můžete při větší míře stresu a velké únavě vidět, že je vaše kůže pod očima tmavá a nateklá. Ano to znamená, že vás trápí váčky a kruhy pod očima. Je to způsobeno nedostatkem spánku, stresem, únavou a přílišným namáháním očí v zakouřených prostorech, u televize a počítače. Velkou roli mohou hrát také genetické dispozice, přirozené stárnutí či zadržování vody v těle z důvodu nežádoucího přebytku soli v jídelníčku. Naštěstí už nemusíte vypadat unaveně, i když se tak necítíte. Krém s efektivním účinkem Remescar s vaším problémem zatočí, stačí jedna pouhá aplikace denně. Přípravek funguje na bázi technologie EYESYL®, což je kombinace jílových minerálů a bi-peptidů, po aplikaci dochází k vypnutí pokožky, snížení otoků a aktivity mikro-mimických svalů. 

Suchý šampon pro rychlé oživení vlasů 

Někdy se stane, že nemáme čas na úpravu a mytí našich vlasů. V tomto případě je ideálním řešením sáhnout po suchém šamponu pro snadné a rychlé oživení vlasů. Šampon Batiste má v sobě obsaženou inovativní formuli na bázi škrobu, a tak je možné tento přípravek použít bez vody. Batiste se přizpůsobí každému typu vlasů, zbaví vás přebytečné mastnoty u kořínků, dodá vaší vlasové kštici objem a lesk. Stačí nastříkat do vlasů, vmasírovat a upravit podle vašich zvyklostí. Přípravky navíc skvěle voní, strach nemusíte mít ani z bílého poprašku na hlavě, řada suchých šamponů nabízí výrobky s tónovacím efektem pro blondýny, brunety i černovlásky. 

Hydratační kondicionér pro výživu rtů 

I rty mohou být po zimě suché a popraskané, nezapomínejte proto na jejich péči. Blistex Lip Kondicionér rty krásně vyživí a hydratuje. Skvělý hydratační kondicionér na rty obsahuje aloe vera, kokosové máslo, olej z oliv a hroznových jader a SPF 15. Můžete jej používat po celý rok v jakýchkoliv klimatických podmínkách. Je dobře známo, že panenský olivový olej obsahuje vitamin E a spoustu antioxidantů. 

Opalovací mléko pro ochranu vaší pokožky 

zoom Zvětšit

Opalovací mléko pro ochranu vaší pokožky

S prvním sluncem nezapomínejte na opalovací mléko s dostatečným ochranným faktorem. Jarní prudké sluneční záření bývá obzvlášť nebezpečné a můžete se velmi lehce spálit. V našich klimatických podmínkách by mělo být dostačující opalovací mléko SPF 30. Kosmetika Sebamed poskytuje vysokou ochranu před spálením, poškozením a podrážděním kůže vlivem slunečních paprsků. V přípravku jsou vitaminy E a B6 k ochraně a regeneraci pokožky. Mléko je odolné vůči vodě a písku, neobsahuje parabeny, parafiny a barviva. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?