4 tipy, jak nosit v zimě černé punčocháče

Neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního šatníku jsou bezesporu punčocháče, díky kterým můžete nosit sukně i v chladném počasí. Prozradíme vám, s čím je nejlépe kombinovat.

Neprůhledné a matné k minisukni

img

Co se týče nošení minisukní v zimě, platí zde stylistické pravidlo – čím kratší sukně, tím silnější by punčocháče měly být. Tloušťku (sílu) vlákna označuje jednotka DEN (denier) a pokud sháníte punčocháče k minisukni, poohlédněte se po těch s označením 70 DEN a výše. Outfit pak můžete doplnit lodičkami nebo kotníčkovými botami.

Průsvitné punčocháče do kozaček nad kolena

img

Výše zmíněné pravidlo neplatí, pokud k minisukni nebo k sukni sahající do půlky stehen obujete vysoce módní kozačky v délce nad kolena. V tomto případě můžete zvolit mnohem slabší a průsvitnější černé punčocháče, samozřejmě pokud vás od jejich nošení neodradí mrazivé počasí. Kozačky nad kolena můžete suplovat i nadkolenkami v klasických kozačkách.

Vzorované k midi délce

img

Síťované a vzorované černé punčocháče upoutají na první pohled, avšak nevhodnými kombinacemi můžete lehce překročit tenkou hranici vkusu a laciné podbízivosti. Minisukně a vzorované punčocháče bývají zrádnou volbou. Tento typ punčocháčů se nejlépe hodí pod sukně, šaty nebo kabáty v trendy midi délce a zaručí, že vaše lýtka nikdo nepřehlédne.

Vyměňte baleríny za kotníčkové boty

img

Ještě donedávna bylo hitem oblékat k silným neprůsvitným punčocháčům baleríny. Tento dívčí a lehce naivní look vystřídala sofistikovanější a výrazně ženštější kombinace silných punčocháčů a kotníčkových bot na podpatku i bez. Velmi moderně působí spojení minisukně, tmavých silnějších punčocháčů a kotníčkové obuvi v pánském nebo motorkářském stylu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!