4 tipy jak se zbavit vrásek s Pretoxem

Léta přibývají, avšak vy se cítíte stále skvěle a možná i lépe než kdy jindy. To se bohužel nedá říci i o vaší pleti. Každý rok se na ní podepíše novou vráskou a prohloubením těch stávajících. Kůže je jaksi povadlejší a mladistvé kontury ztrácejí své ladné křivky. Pokud hledáte správného kosmetického pomocníka, který by věděl, jak na vrásky, máme pro vás rovnou 4 tipy.

img

Zbavte se vrásek v oblasti očního okolí, na čele i kolem pusy, se vším si poradí řada přípravků Pretox od společnosti Medik8, která účinnost své kosmetiky založila na dlouholetých výzkumech a klinických studiích.

Pryč s vráskami mezi 30 – 40 rokem

zoom Zvětšit

Pretox 20

Představte si, že existuje alternativa vyhlazení vrásek bez jehel, která pracuje na podobném mechanismu jako vpich botulotoxinu. Stačí každý večer a ráno namazat a už pouze očekávat výsledky omlazení pleti. Vaše představa se stala nedávno realitou a jmenuje se Pretox 20. Tento přípravek obsahuje kyselinu hyaluronovou a speciální peptid Argireline (20 %), který působí jako svalový relaxant. Peptid dokáže ztlumit činnost obličejových svalů tak, že vyhladí vrásky, aniž by byla ovlivněna mimika. Tyto látky jsou pomocí liposomů transportovány hluboko do pokožky, kde dokáží vyplnit vrásky, dodat pokožce objem a napnout povadlé kontury obličeje i bez injekční aplikace.

Pretox 20 se nanáší každý večer a ráno na dokonale čistou pleť cílených oblastí (strany očního okolí, čelo, nosolabiální rýhy...). Po 3 – 5 minutách působení může následovat aplikace krému či make-upu. Přípravek neobsahuje parfemace, konzervační látky ani petrochemikálie. Doporučuje se ženám i mužům.

Jak se zbavit vrásek nad 40. rokem?

Je vám čtyřicet a hledáte něco, co by vrátilo pleti odpočatost a její stav o nějaký ten rok zpět. V takovém je na čase zkusit již něco silnějšího. Přípravek Pretox Infin8, který je podle klinických studií ještě o 30 % účinnější než Pretox 20 je účinný díky kombinaci tří peptidů (Octapeptide, Matrixyl a Rigin). Tyto látky dokáží uvolnit obličejové svaly a zajistit stimulaci kolagenu a elastinu. Pretox Infin8 je určen pro ženy i muže.

Mladistvé a plné rty jako kdysi

zoom Zvětšit

Pretox Pout

Oči a ústa jsou nejvýraznějšími partiemi obličeje, které na sebe jako první strhnout pozornost. Rudé plné rty byly sexy symbolem již v dobách Marilyn Monroe a dnešní dívky i ženy pro takové rty podstupují plastické operace nebo vpichy. To vy však nemusíte. Pretox Pout je úplná novinka určená pro důkladnou hydrataci a zvětšení rtů. Díky komplexu speciálních peptidů a kyseliny hyaluronové obnovuje produkci glukosaminglykanů a kolagenu, stěženích látek pro plnost a objem rtů. Přípravek zároveň zlepšuje konturu rtů, zvýrazňuje jejich linii a redukuje povrchové vrásky v okolí pusy. Nanáší se dvakrát denně na oblast rtů a jejich okolí.

Abrakadabra, povadlé kontury zpět!

Mimika, sluneční paprsky, odličování, genetické dispozice...všechny tyto faktory a mnoho dalších mohou za vrásky na čele, v oblasti okolo očí, za povadlé kontury obličeje nebo prohlubující se rýhy mezi nosem a ústy. A co takhle vše vyplnit bez jehel. Pretox Filler je gel, který má podobný účinek jako injekční aplikace výplňového materiálu. 

zoom Zvětšit

Pretox Filler

Jedná se tedy o neinvazivní metodu vyhlazování vrásek. Čistá krystalická formula s kyselinou hyaluronovou vyhlazuje vrásky, vyplňuje nosoretní rýhy, vrásky na čele a povadlé kontury obličeje. Kyselina hyaluronová v koncentraci 30 % a s pH 6,5 se díky liposomům dostane až do hloubky kůže, kde vznikají vrásky a dokáže je vyplnit, dodat objem a přispět k obnově povadlých kontur obličeje i bez injekční aplikace. Obsažená kyselina hyaluronová dokáže udržet 1000násobek vody, než je její vlastní hmotnost, silně pokožku hydratuje a vyplňuje.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.