5 důvodů, proč milovat podzim

Kdyby se mě před pár lety někdo zeptal, které roční období mám nejradši, odpověděla bych bez dlouhého přemýšlení. Léto. Jedině léto! Jenže po letech poznávání všech ročních období zjišťuji, že vlastně miluji každé z nich. Akorát trochu jinak. Proč milovat zrovna podzim?

1. Podzimní nostalgie a barvy

Každé roční období se může pyšnit neuvěřitelnými barvami, ať už je to panensky bílá zima, zelené jaro nebo rozkvetlé léto. Barvy podzimu mají ale přeci jen zvláštní hloubku. Navíc spadané listí  působí lehce nostalgicky, což v člověku umocňuje zajímavé emoce.

2. Sluníčko příjemně hřeje

Letní sluneční paprsky bývají mnohdy až otravné, zvlášť pokud zrovna nemáme možnost vyvalovat se u vody. Zato na podzim je sluníčko příjemné, hezky prohřívá, dobíjí nás energií a zlepšuje nám náladu. Procházky prosluněným podzimem jsou jednoduše nenahraditelné.

zoom

3. Je libo burčák?

Na podzim se konají nejrůznější akce, často spojené s vínem, protože je po sklizni. Na trzích, různých veselkách a akcích si tak můžeme dát třeba výborný burčák. A aby toho nebylo málo, můžeme si sednou na zahrádku a nebude nás obtěžovat otravný hmyz, především komáři.

4. Nejlepší období pro svetry

Nosíte rádi ležérní oblečení? Podzim je na nošení pohodlných outfitů jako stvořený. Zimní bundu nechte ještě odpočívat a vytáhněte svoje oblíbené mikiny, svetry a svetříky, módní saka, trička a polo trika s dlouhým rukávem a vyrazte do barevného podzimu.

5. Podzimní západy slunce

Pokud vás do teď nic nepřesvědčilo o tom, proč milovat podzim, pak věřte, že podzimní západy slunce vám doslova vezmou dech. Vezměte se sebou dobré víno, sušenky a teplou deku a vyrazte se svým protějškem nebo třeba kamarádkou pozorovat západ slunce.




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.