Články autora Linda Kalašová

  • Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

    Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

    Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

  • Vyhýbání se těžkým váhám není řešením. Jak si jako žena užít posilovnu

    Vyhýbání se těžkým váhám není řešením. Jak si jako žena užít posilovnu

    Řada žen se při návštěvě posilovny vyhýbá těžkým vahám a jednoručky pro ně jsou sprosté slovo. Většinu času stráví v kardio zóně, což však ke svalovému progresu nevede. Na co se zaměřit, aby pro vás posilovna nebyla jen ztrátou času?

  • Jak si udržet klid v situacích, které se zdají osobní. Praktické tipy

    Jak si udržet klid v situacích, které se zdají osobní. Praktické tipy

    Dělá vám potíže vypořádat se s kritikou na vaši osobu? Zraňuje vás to či dokonce na několik dní rozhodí? Zkuste naše tipy, jak se nenechat vtáhnout do negativních emocí a nebrat si urážky či podlosti od druhých osobně.

  • Chystáte se na jaře zhubnout? Čekají vás překážky!

    Chystáte se na jaře zhubnout? Čekají vás překážky!

    S příchodem jara se řada lidí začne soustředit na hubnutí, aby měla hezkou postavu do plavek. Jenže ne vždy to jde tak, jak si člověk představuje. Jaké jsou hlavní příčiny toho, proč přebytečná kila odmítají jít dolů?

  • Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

    Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

    Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

  • Nehubnete? Na vině jsou emoce

    Nehubnete? Na vině jsou emoce

    Při hubnutí nerozhoduje pouze jídelníček. Jedním z častých důvodů, proč ručička na váze stoupá a vaše oblíbené džíny se podezřele zmenšují, jsou emoce!

  • Zbavte se tuku, neztrácejte svaly

    Zbavte se tuku, neztrácejte svaly

    Chcete zhubnout a zároveň nechcete přijít o své pracně vybudované svaly? Připravili jsme pro vás tři jednoduché tipy, díky kterým si udržíte svalovou hmotu i během diety.

  • 4 potraviny, po kterých budete bez energie

    4 potraviny, po kterých budete bez energie

    Správná strava by vás měla nastartovat. Jenže co když se po jídle cítíte bez energie? Nesprávně zvolené potraviny mohou mít tlumící účinek, což má negativní vliv na fyzický i psychický výkon. Na které potraviny si dát pozor?

  • Projezte se k lepší imunitě

    Projezte se k lepší imunitě

    Co jíst v zimě pro zdraví, štíhlou linii a zahřátí? Obecně se v zimě nemusíte bát většího množství kalorií a celkově výživnějších pokrmů, které obsahují důležité vitamíny a minerální látky. Důležité je však i koření nebo třeba houby!

  • Musíte se ho vzdát při hubnutí? Mýty o pečivu

    Musíte se ho vzdát při hubnutí? Mýty o pečivu

    Je pečivo potravinou číslo jedna, kterou při snaze zhubnout ze svého jídelníčku vyřazujete? Prozradíme vám, jestli je při hubnutí opravdu nutné pečivo z jídelníčku vyřazovat, nebo si ho můžete s klidným svědomím dopřát.