Vlasové trendy pro podzim-zimu 2017/2018

S novou sezónou přichází touha po změně. Co takhle trochu inovovat váš účes? Seznamte se s nejzajímavějšími vlasovými trendy přímo z módních přehlídek.

Nádech futurismu

img

Někteří vlasoví mágové se očividně shlédli v postapokalyptických sci-fi filmech typu Šílený Max a rozhodli se podobný neotřelý vlasový styl zavést do běžného života. Vy se tak můžete těšit na drsnější nepravidelný střih vlasů s výraznou, často kontrastně zbarvenou ofinou a rafinované zaplétání vlasů do nejrůznějších podob a tvarů.

Dechberoucí barvy

img

Jistě vám neunikl trend barevných vlasů, kterému podlehly i mnohé naše celebrity. Vlasoví stylisté se na módních přehlídkách při barvení vlasů letos opravdu vyřádili. Jejich barevné výtvory se pohybovaly od jemných pastelových nádechů přes výrazné barevné melíry až po vlasy zcela obarvené nepřirozenou zářivou barvou.

Šik mikádo

img

Pokud už nějakou dobu plánujete své lokny zásadně zkrátit, možná vám v rozhodování pomůže fakt, že letošní podzim jsou hitem ostře střižená mikáda. Základem je však perfektní střih, o který byste se neměla pokoušet sama v koupelně. Precizně střižené mikádo vyžaduje svěření se do rukou odborníka, teprve pak to bude to pravé ořechové.

Objem jako bardotka

img

Nechcete se vašich dlouhých vlasů, na které jste tak pyšná, ještě vzdát? To určitě nemusíte, dlouhé vlasy jsou stále trendy. Jen zkuste svůj účes trochu osvěžit a dodat mu moderní šmrnc. Co třeba vyzkoušet nový hit letošní zimní sezóny, pořádně si vlasy natupírovat nebo natočit na velké natáčky a dodat jim tak nepřehlédnutelný objem ve stylu šedesátých let?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.