Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

img

Jaké modely univerzálních topů budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou in dámské univerzální topy bez ramínek. Tyto kousky v davu jen tak nezapadnou. In budou také topy v korzetovém stylu. Ty dokonale zvýrazní každou ženskou postavu a opticky vám vykouzlí perfektní křivky. Volánkové topy jsou tu pro všechny romantické duše. Slušet budou ženám v tzv. boho outfitech. Mezi oblíbené topy pro letošní sezónu můžeme zařadit i modely na jedno rameno. In budou kousky s nápisem i s nejrůznějším potiskem. Design potisku vždy přizpůsobte svému jedinečnému vkusu. Hitem letošní sezóny budou i háčkované modely dámských topů. Ty mohou ženy sladit i s trendy háčkovanými kabelkami.

img

Jaké barvy, motivy a dekorativní prvky na topech budou letos in?

Aby byl váš outfit dokonalý, bude dobré, když ho sladíme do trendy barev. Pro letošek hrají prim zejména přírodní a pastelové barevné tóny. Modrý, zelený i oříškový dámský top tak bude perfektní volbou. Vsadit pak můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Černé a bílé topy se výborně hodí i do tzv. kapsulových šatníků. Vkusně je můžete nosit pod dámské obleky. Bílá i černá jsou totiž barvy univerzální a navíc z módy nevychází. Snadno je sladíte i s jinak pestrobarevnými dalšími oděvy nebo s kousky se vzory a s motivy. In budou letos ty abstraktní a zvířecí. K univerzálním trendy topům můžeme počítat i ty retro s klasickými proužky nebo s kostkami. Ty se do módy cyklicky vrací a právě teď je ten správný čas, abychom je oprášily. Co se týče dekorativních prvků, budou vám na topech slušet romantické volánky, které se budou hodit do boho stylu, ale také lesklé kovové cvočky či spony. Ty pak dámy snadno sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. V takových outfitech přímo zazáříte!

img

S čím jednotlivé modely dámských univerzálních topů letos kombinovat?

Kratší topy mohou ženy vkusně sladit s legíny s vyšším pasem. Tato dámská trička sluší zejména ženám s pevným bříškem. Dobrou volbou budou také džíny s rozšířenou nohavicí nebo kousky s tzv. roztrhanými koleny. Vyšší pas na oblečení vám v kombinaci s kratším topem dokonale zúží a protáhne vaši figuru. V módě se dá dobře čarovat, tak toho využijte! Dámské topy s volánky mohou slečny a ženy kombinovat dále s trapézovou nebo s plisovanou sukní. K zmíněným sukním se parádně hodí i háčkované topy nebo crop topy s tenkými ramínky. Dobrou volbou budou i kalhoty typu chino, do kterých mohou dámy top zakasat. Do business outfitu mohou ženy vybírat dámské korzetové topy k pouzdrové sukni. Slušet vám budou v pracovních outfitech i tzv basic trička v bílé, černé nebo v nude barvě. Tank topy s širšími ramínky mohou ženy stylizovat do outfitu s pohodlnými teplákovými kalhotami. In budou ty v Y2K stylu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.