Elixíry mládí v českých lázních

Wellness centra, hotely i jiná zařízení nabízejí nespočet pobytů vhodných snad pro každého. My jsme pro Vás vybrali takové pobyty, po kterých přijedete domů mladší, odpočatější a připraven/a se opět postavit všedním dnům. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si můžete užít i společnost spřízněných duší.

img

Každý si občas rád dopřeje hýčkání, masáže nebo zábaly, které nejen lázně nabízí. Pomůže to v odpočinku, relaxaci a odreagování se od všedních dní, které v dnešní rychlé době mohou být značně stresující. Je proto fajn jednou za čas odjet za zážitkem do některých českých lázní, které se o vás postarají a vy budete na konci pobytu nový člověk nabitý pozitivní energií. 

img

Stále ještě váháte, zda vůbec někam vyrazit? Ve Spa Hotelu Millenium v Karlových Varech na vás už čekají s otevřenou náručí. Můžete se zde ubytovat v příjemných, luxusně vybavených pokojích a ve volném čase využít hotelové wellness centrum. To nabízí několik saun, vířivku, solnou jeskyni, možnost oxygenoterapie či různých zábalů. 

img

Další možností, kde si užít krásné chvíle plné pohody a odpočinku je bezpochyby Lázeňský hotel Olympia v Mariánských lázních. Tento hotel nabízí několik druhů masáží, zábalů a koupelí. Mimo to se zde můžete zbavit celulitidy v rámci anticelulitidního programu. Ten zahrnuje například anticelulitidní masáž, cryoterapii či přístrojovou lymfodrenáž se skořicovým zábalem. 



Komentáře

Žakuja
Ještě nikdy jsem nebyla v lázních, tak doufám, že se tam aspoň jednou v životě podívám
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?