Kam na Valentýna?

Už víte, kde letos strávíte Valentýna? Nebojte se zariskovat a být originální! Váš partner či partnerka ocení, když je vezmete s sebou na výlet a společně svátek lásky oslavíte jinde než doma. Nechte se inspirovat.

img

Valentýnský pobyty patří k zážitkům, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Příjemné wellness procedury, skvělá gastronomie a chvíle strávené spolu jsou ingrediencemi, které z pobytu pro dva vytvoří nezapomenutelný zážitek. A kam můžete vyrazit? Možností je spousta. záleží jen na vás, zda preferujete spíše klid a pohodu a nebo dáte přednost nočnímu životu většího města. Ve větších i v menších lázeňských městech po celé republice si můžete užít lázeňský pobyt. Zajistěte si romantické ubytování v Karlových Varech, Mariánských Lázních, v Luhačovicích a nebo třeba lázeňský pobyt v Třeboni a nebudete litovat.

V únoru zpravidla bývá lyžařská sezóna v plném proudu, a proto i vy můžete svůj zimní pobyt ve dvou pojmout sportovně. Rezervujte si hotel v Krkonoších či ubytování na Šumavě a užijte si Valentýna na svahu!

Romantický pobyt může být i vhodným dárkem k výročí svatby či k svátku zamilovaných pro vaše rodiče či prarodiče. Láska kvete v každém věku a i oni jistě ocení, když si budou moci na pár dní v klidu odpočinout a užít si blahodárné procedury. Darujte jim wellness pobyt či pobyt pro seniory a dopřejte jim zážitek v podobě romantické dovolené! Hledejte ubytování v Poděbradech, v Kutné Hoře či pobyt v pohádkové Telči!

Užívejte si a oslavujte lásku při pobytech pro zamilované na nejkrásnějších místech České republiky nejen na Valentýna! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!