Neseďte doma – 5 tipů na to, jak prožít víkend naplno

Celý týden se těšíte na sobotu a neděli, děláte si velkolepé plány a pak stejně zůstanete zavření doma a koukáte na televizi? Pojďte to změnit. Přinášíme 5 tipů, jak prožít víkend naplno, ať už máte zrovna na účtě naspořeno nebo naopak vaše kapsa zeje prázdnotou. Vyberte si z našich tipů ten nejlepší víkend pro vás a vaši rodinu.

img

Víkend v cizině 

Zahraniční výlet je z kategorie těch dražších, pokud na něj ale finance máte, vyrazte poznávat svět za našimi hranicemi. Cizí kultura, vůně večerního města a přírodní výhledy vás uchvátí v evropských i vzdálenějších destinacích. Za dva až tři dny se absolutně odtrhnete od všedních povinností a z víkendu se do práce vrátíte plná elánu. Pokud je taková cesta nad vaše momentální možnosti, nebojte se využít rychlé půjčky do výplaty. Cestování si užijete hned a zaplatíte za něj, až vám dorazí mzda na účet. Není na co čekat, zvedněte kotvy! 

Seznamte se s historií našich měst 

Levnější variantou je poznávat krásy tuzemska. Sbalte se a vyrazte autem nebo vlakem do města, kde jste nikdy nebyli. Poznáte v něm kus historie českých zemí, nadechnete se jiného vzduchu a třeba se tu spřátelíte s novými lidmi. Ubytování v rodinných penzionech mívá úžasnou atmosféru a také vyjde levněji než v hotelech přímo na náměstí. 

Relax pro celou rodinu 

Sbalte kufry rodině a vyjeďte odpočívat do wellness centra. Pokud je kombinované s bazénem nebo vodním světem, vyřádí se i děti a vy si mezitím můžete dopřát očistnou kůru. Při relaxaci těla i duše zapomenete na negativní pocity a ve vodě rozpustíte veškeré nepříjemné momenty z celého týdne. Dopřejte si masáž, saunu nebo vířivku a nechte vodu odplavit starosti všedních dní. 

Lesní dobrodružství 

Pokud nejste z cukru a trocha nepohodlí vám nevadí, dopřejte sobě i dětem zážitek z pobytu v přírodě. I v těch nejlevnějších kempech najdete místo pro stan nebo chatku k přespání a sociální zařízení. Procházky po lese, výlet k rybníku, „šiškovaná“ a stavění domečků pro skřítky patří mezi úžasně odpočinkové činnosti. Kromě jehličí ve spacáku a prošláplých pohorek si domů možná přivezete i vlastnoručně sbíranou luční kytici. 

Navštivte příbuzné 

Kdy jste naposledy celá rodina zajeli za babičkou nebo dědou? Domluvte si u nich víkend a pomozte jim s úklidem či údržbou, na které už nestačí. Budou vám za to vděční a vy na chvíli přestanete řešit problémy pracujících. Večer si můžete idylicky užít vyprávěním rodinných historek, stolními hrami nebo opékáním špekáčků na zahradě. Navíc si domů zaručeně povezete bohatou výslužku těch nejkvalitnějších biopotravin přímo ze zahrádky. 

Kam vyrazíte? 

Našich 5 tipů vám možná pomohlo určit si cíl nadcházejícího víkendu. Vlastně úplně nezáleží na tom, zda ho prožijete ve městě, v lese, na zahradě či v cizině, ale koho budete mít s sebou. Zážitky v nás přetrvávají do konce života a byla by škoda je během volných dní nebudovat. Tak neseďte doma a pojďte si víkendy užívat. 



Komentáře

juanfer
Thank you for the tips. Its very exciting travel around the world.

If you want to learn and study spanish buenos aires get in at this school.
juanfer
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.