Milujete kvalitu a vyladěné střihy?

Pak pro vás máme skvělé moderní kousky, které si budete rádi nejen oblékat, ale také neradi svlékat, protože naše oblečení je jedním slovem báječné a cítíte se v něm jako ve svém oblíbeném pokojíčku!

img

Originalita z Čech!

Nevíme, co to je kopírování, protože NAŠE oblečení obsahuje unikátní autorské designy! Můžete si vybírat z mnoha dámských mikin, jako je například pohodlná mikina s potiskem, perfektního střihu a s originálním designem, který byl navržený skvělými českými grafiky!

Mikiny od českého kvalitního výrobce!

Nenakupujte zajíce v pytli, ale mikiny od přímého výrobce české značky U T O P Y , které jsou vyrobené z funkčních materiálů. Tím pádem je můžete využít nejen pro pohodlné nošení ve městě, ale hlavně jejich výhody pocítíte při sportu, byť by to byly jen procházky nebo turistika či běhání.

Potisky jsou vytvořeny procesem sublimace, který zajišťuje jakost a dlouhodobé používání. Můžeme vás ubezpečit, že vaše pračka a dámská mikina nevykopou válečnou sekyru, protože kvalitu a stále stejný tvar ani opakované praní nezničí!

Oblečení pro volnočasové aktivity

Sportovní mikina je dobrou volbou, pokud hodláte vyrazit na výlet anebo do hor. Stane se vaší věrnou a spolehlivou kamarádkou, která vás bude provázet ve chvílích volna i při sportu. Díky funkčnímu materiálu nepropustí chlad zvenčí a v pohodě udrží vaše tělo v příjemném teplíčku.

Rádi byste měli ve svém šatníku slowfashion kousek?

Pak je tu právě pro vás mikina s kapucí, ve které vás nikdo nepřehlédne! Nejen, že rozzáří váš celý outfit, ale dodá vašemu oblečení šmrnc! Dopřejte si kvalitu od českého výrobce, kterou pro vás ušily šikovné ruce českých švadlenek. Navíc právě tyto kousky v sobě skrývají úžasnou vychytávku, kterou dívky uvítají, a to síťku schovanou v pohodlné kapuci, která eliminuje elektrizaci vlasů!

Mikiny s kapucí a osobitým designem jsou prostě boží! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.