Nafukovací vířivka: domácí soukromé wellness

Milujete relaxaci v tisících bublinek? Víme, jak si ji můžete užívat třeba každý den.

Nafukovací vířivka: domácí soukromé wellness 

Návštěva vířivého bazénu se většinou pojí s velkými wellness centry, nebo luxusními hotely. Málokdo má totiž možnost, nechat si do domácnosti instalovat vestavěnou vířivku. Pojďte teď na tyto zaběhnuté pořádky zapomenout a představit si nafukovací mobilní vířivku. Vířivku, která je cenově dostupná a zároveň velmi skladná. 

img

Kdo by se v pohodlí domova, nebo na zahradě nechtěl naložit do teplé vodní lázně plné bublinek a relaxovat? Užívat si chvíle odpočinku naplno chce jednoduše každý. A pokud je vaším snem soukromé wellness, nafukovací vířivka je tou pravou volbou. Jednoduše a bez stavebních úprav vířivku postavíte na sebemenší zahradu, terasu, nebo do suterénu a do několika minut si můžete užívat jejích blahodárných účinků. 

Relaxace jako lék na tělo i duši 

img

Bublinkovou terapii oceníte nejen při odpočinku, ale také při různých zdravotních neduzích. Snižuje vysoký krevní tlak, uvolňuje namožené svaly, rozšiřuje cévy, tlumí bolest a zmírňuje otoky. Také odbourává problémy se špatným spánkem, artritidou i cukrovkou. Pomůže i v boji proti celulitidě. Eliminuje nadmíru stresu a napětí. Jednoduše působí blahodárně na celé tělo i mysl. 

V létě dělá radost na zahradě, v zimě doma 

Vzhledem k tomu, že je vířivka nafukovací, je i velmi skladná. Ve chvílích, kdy se nepoužívá, se jednoduše vyfoukne, složí a uklidí třeba do garáže. V okamžiku tak uvolní prostor pro jiné aktivity.

img

Mobilní nafukovací vířivku můžete také kdykoliv a kamkoliv přemístit. V létě ji lze používat třeba na chalupě, či vzít na prodloužený víkend ke známým. Za chladnějšího počasí si vířivku užijete nejlépe doma, nebo třeba v zimní zahradě. 

Kde vybírat 

Kvalitní nafukovací vířivky, profesionální přístup k prodeji a příznivé ceny poskytuje Marimex, obchod s dlouholetou tradicí na českém trhu. Společnost charakterizuje neustálý vývoj pro maximální komfort zákazníků. Pravidelně zdokonalované technologie přináší i pro letošní sezónu něco navíc. Aktuální nabídku si můžete prohlédnout na www.marimex.cz. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?