Revoluce v péči o pleť. Objevte kosmetickou řadu Oriflame NovAge+, která funguje v dokonalé synchronizaci s vaší pletí

Každá z nás touží po krásné a zdravé pleti. Avšak různé faktory, jako je stres, znečištění, špatné stravovací návyky a stárnutí, mohou způsobit různé kožní problémy. Společnost Oriflame přináší novou kosmetickou řadu s názvem NovAge+.

img

Tato řada je založena na inovativní bio aktivační technologii, která perfektně spolupracuje s přirozenými biologickými funkcemi pokožky, aby pomohla obnovit a posílit pleť. NovAge+ nabízí širokou škálu produktů, které jsou zaměřeny na různé problémy pleti, ať už se jedná o stárnutí, pigmentové skvrny, suchost nebo ztrátu elasticity. Produkty se navíc dají libovolně kombinovat mezi sebou a vy si tak vyberete pro vaši skincare rutinu to nejlepší přesně na míru potřeb vaší pleti.

img

NovAge+ využívá kosmeceutických účinků. Co to znamená? Termín kosmeceutika zahrnuje kosmetické přípravky s farmaceutickými vlastnostmi. Jejich účinky jsou mnohem větší, neboť pronikají i do hlubších vrstev pokožky a na problémy působí zevnitř. Bio aktivační technologie v produktech této řady pracují v dokonalé synchronizaci s přirozenými biologickými funkcemi pleti. Kombinování produktů dle potřeby stavu pleti navzájem posiluje své účinky. Vyvinuty byly tak, aby si jich mohla užívat i citlivá pleť.

Péče o pleť vás bude bavit

img

I když péče o pleť znamená pro každého něco jiného, rozhodně bychom ji neměli podceňovat. S pomocí této novinky vás péče o pleť bude opravdu bavit. A jak si mezi čtrnácti novými produkty vybrat? "Produkty péče o pleť vybíráme podle našeho typu pleti tak, aby řešily náš stav pleti. Lze je libovolně kombinovat a v případě změny potřeby vyměnit například texturu krému či sérum zaměřené na jiné potřeby," říká dermatoložka MUDr. Jana Housková. Zkrátka, ať vaše pleť potřebuje ve středu obličeje zmatnit a v oblasti očí třeba projasnit, není problém si vybrat produkty, které se postarají o vámi požadovaný efekt. Krémy si můžete navolit i s ochranným SPF faktorem nebo bez. 

Pravidelné pleťové rituály přináší výrazný efekt

S výběrem toho pravého rituálu pro vaši pleť pak pomůže zcela nový nástroj pro digitální diagnostiku pleti, který je k dispozici na webových stránkách Oriflame. 

 Online diagnostika pleti:

img

Ideální je si svůj rituál nakombinovat individuálně přesně dle potřeb vaší pleti. Lze si ale i vybrat z již předpřipravených 4 rituálů. Wrinkle Smooth pro viditelné vyhlazení pleti, Lift+Firm pro vypnutí pleti a obnovu kontur obličeje, Bright Intense pro redukci hyperpigmentace a známek stárnutí a Blemish+Age Defy zaměřený na aknózní pleť. Každý z rituálů zahrnuje přípravek na čištění pleti, sérum, oční krém, denní a noční krém. "Každá rutina se skládá z pěti kroků a představuje mnohem intenzivnější a účinnější řešení než samotné použití krému. Tímto postupem dosáhnete výrazně viditelnějšího efektu na vaší pleti," uvádí Lucia "Lussi" Šenková, Product Specialist a Senior Trainer Oriflame. Při péči o pleť s NovAge+ postupujte krok za krokem, neboť aktivní látky obsažené v jednotlivých produktech zpravidla posilují vzájemně své účinky. Samozřejmostí by mělo být provádění takového pečujícího rituálu na každodenní bázi, vždy ráno a večer, protože pouze tak dosáhnete těch nejlepších výsledků. Novinky z NovAge+ si pochvaluje také Veronika Kašáková, ambasadorka Oriflame, modelka a zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové. "Produkty z nové řady NovAge+ testuji téměř dva měsíce. Za tu dobu jsem naprosto přesvědčena, že tato řada je jedničkou na trhu. Oceňuji možnost výběru jakýchkoliv produktů dle typu a potřeb pleti, ale i možnost kombinací textur a přípravků s obsahem SPF nebo bez. Zamilovala jsem si rozjasňující oční krém, který je pro mě po probdělých nocích naprostým zázrakem. Baví mě, jak jde Oriflame dopředu ve vývoji produktů a že jsem toho součástí. Oriflame je pro mě jistotou a pomocníkem v tom cítit se líp."

img

Čas nezastavíme, ale rozhodně můžeme ovlivnit, jakým způsobem budeme stárnout. Není třeba žádných drastických zásahů, stačí poslouchat své tělo. Dejte mu, co potřebuje a můžete jej vyburcovat k regeneraci. Podobně je tomu i s péčí o pleť, podpořte její přirozené procesy a věk bude opravdu jen číslo. 

Nakupujte na e-shopu www.oriflame.cz  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!