Víme, co chybí vašemu interiéru: Látkové rolety

Okna bez jakéhokoliv zastínění vypadají sice minimalisticky a čistě, nicméně nejsou úplně nejpraktičtější. Čím tedy zatemnit či zastínit okna, když éra záclon už pominula? Vsaďte na látkové rolety – elegantní zastínění, které zútulní váš domov.

zoom

Plisse rolety zútulní domov

Jestliže si zakládáte na estetičnosti a nechcete svůj vyladěný interiér narušit roletami, pak vás zcela jistě nadchnou plisse rolety. Na rozdíl od obyčejných rolet si u nich můžete současně stáhnout a vytáhnout horní i dolní část žaluzií a vytvořit si tak libovolný stínící pruh. Plisse se na první pohled tváří jako papírové rolety, ve skutečnosti jsou však vyrobené z velmi pevné látky. Tu si můžete vybrat v nejrůznějších dekorech a barvách. Vhodně zvolená látka dodá interiéru šmrnc, ale dokáže také zabránit úniku tepla a uspořit energie

 Tip: Barevnou jednotvárnost bílého interiéru rozbijete béžovým nebo hnědým dekorem. Plisse žaluzie se sytě barevnou látkou se zase stanou extravagantním doplňkem pokoje.

Rolety den a noc jsou trendy

Mezi další oblíbené a netradiční stínění patří rolety den a noc. Jejich netradičnost spočívá v průhledných a neprůhledných pruzích, které vzájemným překrýváním propustí do místnosti různou míru světla. Spolehlivě tak nahradí žaluzie i záclony. Na těchto roletách se nedrží prach, díky čemuž jsou prakticky bezúdržbové.

Tip: Rolety den a noc, které najdete i pod názvem „Zebra“ se vyrábí z voděodolné textilie, takže se výborně hodí třeba i do koupelny.

Japonské stěny – dokonalé zastínění velkých oken

V případě velkoplošných oken se zastínění může zdát jako oříšek. Ne, pokud znáte japonské rolety. Japonské rolety neboli tzv. japonské stěny zastíní efektivně a zároveň elegantně i velké plochy. Zaujmou vás svým originálním designem a barevnými variacemi dekorů.

Můžete svá okna obléknout do jakýchkoliv rolet, ovšem zdaleka nedosáhnete tak kouzelné atmosféry jako když okna ozdobíte vánočními dekoracemi. Pokud okna letos chcete zkrášlit i něčím jiným než jen svícnem a světýlky, inspirujete se v letáku Pepco



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.