Články autora Marcela Svobodová

  • Výplňové implantáty vykouzlí i nový nos

    Výplňové implantáty vykouzlí i nový nos

    Účinnou zbraní proti vráskám jsou už téměř 40 let výplňové implantáty v podobě kolagenu, kyseliny hyaluronové nebo jiných substancí. Odborníci z oboru plastické a estetické chirurgie vidí v kožních výplních velký potenciál nejen při vyplňování vrásek. Jaké jsou dnes možnosti změny vizáže pomocí injekčních výplní?

  • Slevománie – aneb co si pořídit ve slevách

    Slevománie – aneb co si pořídit ve slevách

    Skvělá zpráva pro všechny milovníky módy – velké letní výprodeje jsou v plném proudu. Obchody se pomalu připravují na podzimní kolekce, snaží se zbavit letních zásob a vy tak máte možnost pořídit si oblečení, boty a doplňky za velmi lákavé ceny. Poradíme vám jaké kousky si vybrat, abyste je využila i napřesrok.

  • Trendy v obuvi jaro/léto 2010

    Trendy v obuvi jaro/léto 2010

    Vysoké podpatky, nebo ploché sandálky, přírodní odstíny versus hravé zmrzlinové barvy a především velká porce extravagance a originality – letošní letní menu je velmi pestré a plné kontrastů a díky rozmanitosti vkusu předních světových návrhářů je z čeho vybírat.

  • Trend - roztrhaná džínovina

    Trend - roztrhaná džínovina

    Děravé a různě prostříhané či potrhané džíny byly naposledy velkým hitem v divokém „grunge“ období v 90tých letech. Trendy tehdy udávaly rockové kapely v čele s Nirvánou a charismatickým Kurtem Cobainem. Nostalgicky zaměření módní návrháři se snaží obnošený vzhled denimu vrátit na výsluní již dva roky a nutno říci, že se jim to daří. Ležérní roztrhané džíny jsou zpět.

  • Čokoláda vás zbaví vrásek i deprese

    Čokoláda vás zbaví vrásek i deprese

    Skvělá zpráva pro všechny čokoholiky - vědecké výzkumy prokázaly, že každodenní konzumace kvalitní hořké čokolády může vyhlazovat vrásky a s trochou nadsázky tak fungovat podobně jako botox. Oblíbená pochoutka dokáže bojovat především proti vráskám způsobených sluncem a nebezpečným ultrafialovým zářením.

  • Trendy barevné nehtíky

    Trendy barevné nehtíky

    Upravené ruce a nalakované nehty patří k atributům ženskosti a jako takové samozřejmě podléhají rozmarům paní Módy. Kromě tradiční červené a neutrálních tělových tónů se s každou novou sezónou objevuje trendová škála barevných odstínů. Dopřejte svým nehtům nový lak.

  • Nejlepší kraťasy na léto

    Nejlepší kraťasy na léto

    Přední světoví návrháři se tentokrát zaměřili na žensky odhalené nohy a kraťasový trend se objevil snad na všech důležitých přehlídkách v kolekcích pro jaro/léto 2010. Ultrakrátké "hot pants", šortky v pánském stylu, nebo cyklistické kraťasy - vyberte si z nejaktuálnějších trendů ty pravé pro vás.

  • Krásné opálení bez sluníčka

    Krásné opálení bez sluníčka

    Zářivě opálené pokožky můžete dosáhnout i bez rizikového smažení se na plážích přímořských letovisek. Samoopalovací přípravky vykouzlí jemně nazlátlou pleť či tmavší odstín přesně podle vašich představ. Přinášíme vám pár tipů jak se v pohodlí domova přeměnit na svůdně opálenou femme fatale.

  • Módní hit - overaly a kombinézy

    Módní hit - overaly a kombinézy

    Jednodílné kombinézy a overaly se v módních kolekcích světových návrhářů začaly objevovat již před třemi lety, ale teprve letošní sezóna je opět přivítala na módním vrcholu. Ač ještě loni působily poněkud výstředně, letos je s oblibou nosí nejen celebrity.

  • Módní trendy jaro/léto 2010

    Módní trendy jaro/léto 2010

    Jaro je v plném proudu, obchody přetékají novými kolekcemi a je tedy nejvyšší čas představit si nejvýraznější módní styly této sezóny a osvěžit nedočkavý šatník trendovými úlovky.