Bělení zubů to je White Pearl

Toužíte po krásném bílém úsměvu, ale neradi chodíte k zubaři, nebo na drahé kosmetické procedury jednoduše nemáte, či Vám přijdou předražené? Revoluční systém komplexního bělení zubů umožňuje vysoce účinné bělení zubů v pohodlí Vašeho domova za rozumnou cenu.

img

Toužíte po krásném bílém úsměvu, ale neradi chodíte k zubaři?

Revoluční metoda bělení

zoom Zvětšit

Bělení zubů White Pearl

Krásný bílý úsměv je ozdobou naší tváře, a zároveň jedním z pilířů našeho sebevědomí. To všichni moc dobře víme, a proto používáme bělicí pasty. Jenže bělicí pasty pouze čistí zubní sklovinu od nečistot, ale nezbaví zuby pigmentů v nich usazených. Donedávna představovalo jedinou účinnou metodu, jak vybělit chrup na požadovaný stupeň bělosti, stomatologické bělení v zubní ordinaci. Hlavní překážkou za krásně bílým chrupem je v tomto případě časová náročnost, poměrně vysoká cena, a především, jen si to přiznejme, stres, který pociťujeme v prostředí zubní ordinace. Naštěstí revoluční řešení v bělení zubů White Pearl nyní umožňuje vysoce účinné, časově nenáročné a cenově příznivé bělení zubů v domácím prostředí. Lékaři totiž přesunuli náročné bělení do pohodlí domova.

Krásný úsměv bez rizik

Bělení zubů v pohodlí domova se provádí pomocí bělícího gelu White Pearl, který neobsahuje částice brousící zuby, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině, a bělí zuby po celém povrchu. 10% koncentrace účinné látky karbamid peroxid zaručuje kvalitní bělení bez rizik. White Pearl by testován na stomatologické klinice a pyšní se prestižním certifikátem kvality. V ČR je registrován jako zdravotnický prostředek skupiny IIa a je vyráběn v EU. Při působení 60 minut denně dosáhnete viditelných výsledků již za 1 až 2 týdny.

White Pearl je maximálně bezpečný pro zuby i dásně, navíc pomáhá snižovat kazivost zubů a chrání dásně proti parodontóze. Zakoupíte v balení bělící pero 2.2ml za 289 Kč, bělící gel 65ml s 2 aplikátory za 450 Kč, nebo bělící gel 130ml a 4 aplikátory za 595 Kč v síti drogerii Rossmann, DM, Schlecker, v lékárnách nebo online na www.krasnyusmev.cz.

Výhody gelu White Pearl

Vedle vysoké účinnosti (gel vybělí i velmi zažloutlé zuby) a příznivé ceny (tuba vystačí na celou proceduru bělení i následné dobělení) patří mezi hlavní výhody velmi snadná aplikace. Bělicí gel White Pearl má dále vysoký obsah fluoridů, které posilují chrup, čímž aktivně chrání zubní sklovinu. Gel rovněž desinfikuje ústní dutinu a působí preventivně proti parodontóze a má protizánětlivé účinky.

Proč je White Pearl nejpoužívanější bělení zubů? 10 důvodů PROČ i Vy ho budete používat :-) 

  • bělení přináší stomatologickou kvalitu do pohodlí domova
  • maximálně bezpečné pro zuby, vysoce účinný stomatologický gel
  • krásně bílé zuby za pár dní, bez nutnosti dobělení vydží i 2 roky
  • pomáhá snižovat kazivost zubů, chrání dásně proti paradontóze
  • vyráběno v EU, certifikát kvality SGS, zdravotnický prostředek
  • profesionální účinky ověřeny desetitisíci spokojenými zákazníky
  • bělení jako v ordinaci nebo na klinice, ale s úsporou 10tis. Kč
  • oproti bělení u zubního lékaře nabízí možnost kontroly výsledků
  • 36x více účinných látek pro bělení, než obsahují bělící pasty
  • online poradna pro zákazníky a video návod aplikace zdarma

Zapomeňte na zubní pastu, je tu SMILE!

zoom Zvětšit

Doplněk profesionálního čištění zubů SMILE

Jako doplněk profesionálího bělení zubů, nebo každodenně místo zubní pasty, vyzkoušejte revoluční novinku na čištění zubů - bělící pudr SMILE. Pudr se používá místo Vaší běžné zubní pasty. Používá se místo Vaší běžné zubní pasty. Aplikuje se tak, že na mokrý kartáček nanesete pudr, který z něj vodu a změní se v jemný gel. Nejen že zubní pastu nahradí, dokonce jí přímo převálcuje.

Obsahuje malé množství účinné látky používané v profesionálním bělení zubů, komplexně remineralizuje zubní sklovinu, působí preventivně proti zubnímu kazu a plaku. Zajistí tak tu nejlepší péči o Váš úsměv. Nyní ještě lepší cena 99 Kč. Zakoupíte ji také v drogeriích DM, Rossmann, Schlecker.

Tip pro všechny hravé, anebo jak čištění zubů milovat

zoom Zvětšit

Zubní pasta, ústní voda a kartáček Hello Kitty

Zubní pasty a kartáčky, ústní vody a další hygiena Hello Kitty a Spiderman je vyrobena nejen pro potřeby dětí. Značkové štětinky DuPont (USA) ) dokonale čistí a hýčkají zoubky i dásně, fluoridy v pastě v ideální koncentraci 1450 ppm chrání před vznikem zubního kazu a plaku.

Skvělá chuť jahodové pasty a přítomnost oblíbených postaviček Hello Kitty a Spiderman motivuje děti k pravidelnému čištění zubů. Ústní voda bez alkoholu a cukru podtrhuje dokonalost péče. Radost tak bude mít celá rodina, Vy i Vaše děti.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.