Braňte se poškození pleti!

Pigmentové skvrny, počínající vrásky, povadlá pleť nebo dokonce i akné...

Většinu z těchto poškození způsobuje naší pleti prostředí, zejména ultrafialové záření, nazýváme to vnějším stárnutím. Dalšími faktory jsou kouření, nedostatek spánku, špatná životospráva a opakující se mimika... 

Tzv. vnitřní stárnutí je přirozený proces, který probíhá během času v důsledku pomalejšího buněčného dělení a látkové přeměny energie. Je určeno především geneticky. Ale nikdy není pozdě začít bojovat a vrátit naší pleť o pár let zpět. 

Zastavte poškozování pleti a zbavte se vrásek! 

Základem je ochrana proti slunečnímu záření. Tedy krém musí mít ochranný faktor a zároveň obsahovat složky schopné vyplnit již vzniklé drobné vrásky tím, že zvýší množství kolagenu. Můj oblíbený je krém MARINE ESSENCE od Anubis Barcelona, liftingový a zpevňující krém s vysokou koncetrací aktivních složek mořského původu, který okamžitě vyhlazuje drobné vrásky. Plankton, Soja, kolagen a oligoelementy dodávají pokožce potřebnou hydrataci, elasticitu a ochranu. Navíc má ochranný faktor pro naprostou ochranu pleti před nepříznivými vnějšími vlivy. 

Pro intenzivnější kůru, jako náhradu Botoxu, mohu vřele doporučit profesionální TENSO GOLD krém Anubis Barcelona, který je učiněným elixírem mládí. Obsahuje komplex hexapeptidů Botox-like (kosmetickou náhradu Botoxových výplní) a kyselinu gamma-aminobutyrovou. Má dvojí účinnost v boji proti vráskám: vypíná pleť inhibicí mimických vrásek (stejně jako Botoxové injekce) a zpevňuje rysy obličeje a zároveň tvoří výplň vrásek a intenzivně regeneruje pleť. 

Mějte hydratovanou a pružnou pleť!

Protože produkce kožního mazu a schopnost buněčné obnovy se s věkem snižuje, pleť je suchá a na pohled matná. Abyste hydrataci pomohly proniknout do pokožky, snažte se pravidelně provádět exfoliaci. Poté intenzivně hydratuje – ráno i večer! 

Krok 1: Voňavý peeling s červeným ovocem jako je třešeň, malina, granátové jablko a borůvka , který obsahuje mikročástečky z jahod a červených broskví pro kompletní obnovu pleti, jemnou a efektivní exfoliaci.Exfoliace s RED FRUIT PEELING Anubis 

Krok 2: Maximální hydratace? Kyselina hyaluronová a hydromanil v krému TOTAL HYDRATING BI-GEL Anubis Barcelona! Vyzkoušejte tuto Osvěžující gelovou emulzi s efektem "quick-break", která se rozpouští v kontaktu s pokožkou. Základem je Hydromanil®, který pracuje na dvou úrovních. Na povrchu pokožky okamžitě hydratuje a zároveň prostupuje do nejhlubších vrstev pokožky, kde postupně uvolňuje zvlhčující složky pro účinnější a dlouhodobou hydrataci. Je obohacený o kyselinu hyaluronovou pro maximální, okamžitou a trvalou hydrataci. 

Mějte čistou pleť! Akné po 40?

Na vině jsou hormonální změny probíhajících mezi 30. a 40. rokem (končíme a znovu začínáme s hormonální antikoncepcí, máme děti …). Používejte přípravky pro zralou pleť, ne krémy a gely určené pro mladou aknózní pleť. Protože zralá pleť si neporadí s akné tak rychle, jako pleť mladší. Základem je každodenní čištění. NEW EVEN čisticí gel, lehce mýdlový gel s obsahem ovocných kyselin s okysličujícími a obnovujícími účinky hloubkově čistí, odličuje a okamžitě rozjasňuje pleť. Je speciálně určený pro hrubou, keratinizovanou nebo stárnoucí pokožku. Účinně pomáhá odstraňovat projevy akné a rozšířené póry. Existuje péče o zralou aknózní pleť ? Profesionálním řešením pro zralou aknózní pleť je GLYKO GEL Anubis Barcelona - Obsah ovocných kyselin tohoto gelu umožňuje každodenní kontrolovanou a šetrnou obnovu vrchní vrstvy pokožky. Gel je speciálně určen pro redukci projevů akné nebo jako doplněk omlazujících ošetření, neboť ztenčuje rohovou vrstvu pokožky a tím vyhlazuje vrásky. 

Zdravý tón a rozjasněná pleť! 

Pihy a pigmentové skvrny jsou způsobené tím, že se opakovaně vystavujeme slunečnímu záření. Pro jejich odstranění je ideální přípravek s obsahem vitamínu C, kyseliny kojové nebo kořene lékořice. A především nezapomínejte na vyšší ochranný faktor! WHITENING noční emulze s bělicími a rozjasňujícími účinky s obsahem kyseliny kojové, glykolové a koenzymu Q10 během noci zesvětluje pigmentové skvrny a sjednocuje barevný tón pokožky. Ráno se probudíte s nádherně rozjasněnou pletí. Je ideální pro rozjasňující kúrou před významými událostmi, jako je například svatba. 

Antioxidační ošetření s kmenovými buňkami, to je KRÉM POLIVITAMINIC s Vit. C

Rozjasňující krém s obsahem Pro-vitaminu C, s kyselinou hyaluronovou a patentovanou složkou Citrustem ® pro antioxidační, revitalizažní a rozjasňující efekt. Kmenové buňky mají vysokou schopnost regenerace, vysoce revitalizují a omlazují. Kyselina hyaluronová o různých molekulových hmotnostech poskytuje hydrataci na různých úrovních kůže. Pigmentové skvrny, počínající vrásky, povadlá pleť nebo dokonce i aknéBraňte se poškození pleti!Braňte se poškození pleti!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.