Kadeřnické finty na zvětšení objemu

Nebyla vám do vínku dána bujná hříva a vaše vlasy jsou zplihlé, řídké a bez objemu? Nezoufejte a vyzkoušejte účinné triky kadeřníků na zvětšení objemu vlasů.

Vyberte si vhodný přípravek

Vrší se vám na poličce v koupelně přípravky na vlasy? Chyba. Jemné vlasy vyžadují spíše menší množství přípravků, které jsou přímo určené na jejich strukturu. Místo hutných výživných vlasových masek vsaďte raději na lehký kondicionér ve spreji a kvalitní objemový šampón. Pokud možno zvolte šampon bez silikonů, které při delším používání způsobují plihnutí vlasů. Pro závěrečnou úpravu vlasů volte laky na zvýšení objemu, ale vyhněte se silným tužidlům na vlasy, které je slepují. Vlasy lakujte vždy v předklonu.

Krepovačka nebo pletené copánky

Zkuste objem svých vlasů zvýšit pomocí jednoduchých kadeřnických triků, které bez pochyby zvládnete i sama doma. Pořiďte si malou krepovačku a zkuste si s ní nakrepovat spodní prameny vlasů. Tím se nadzvednou vlasy nad nimi a vy si tak vykouzlíte objemnější účes. Podobný efekt budou mít i copánky, které si vytvoříte před spaním. Ze spodních pramenů vytvořte tenké copánky ve větším množství, na horní vrstvu vlasů zkuste jen pár silnějších zapletených copů.

Suchý šampon

Zázrak jménem suchý šampon zajisté netřeba představovat. Kromě toho, že vám ušetří dobu mezi mytím vlasů a bleskurychle vás zbaví mastných pramenů, má suchý šampon ještě jeden vedlejší super efekt. A tím je právě zvětšení objemu vlasů. Fungují jak modernější suché šampony ve spreji tak klasický pudrový šampon. Pro lepší účinek a viditelnější objem vlasy před nanesením suchého šampónu ještě trochu natupírujte u temene hlavy.

Foukání přes kulatý kartáč

Pokud jste majitelkou řídkých a jemných vlasů, jistě víte, co se stane, když necháte své vlasy jen tak uschnout. O objemu se pak nedá vůbec mluvit. Kulatý kartáč, objemový sprej a fén však dovedou zázraky. Po umytí vlasů naneste do vlhkých vlasů objemový sprej nebo tužidlo a pomocí kulatého kartáče vlasy vyfénujte. Vhodnější jsou kartáče s otvory, kterými může proudit vzduch a vlasy tak rychleji vysušit. Pro větší objem vlasy naklánějte proti směru růstu, vlasy tak nabydou na objemu už od kořínků.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!