Deštivý a chladný podzim je tu! Co s ním?

S podzimem přichází chladné a deštivé dny. Pobyt venku se neobjede bez teplého kabátu a deštníku a lidé okolo nás jsou unavení, rozmrzelí a raději zůstávají doma, než aby se pohybovali v dešti a chladu.

Podzim ladí stromy do krásných barev, děti pokřikují při sběru kaštanů. Podzim má jistě své kouzlo, ale jak si poradit s tou všudepřítomnou zimou…. 

Jednoznačný recept na zahřání se a na strávení pěkných okamžiků je s výborným čajem, který nám umožní zapomenout na škaredé počasí a odhalí nám poznání chutí a vůní. 

Nechte okouzlit své smysly lahodnými čaji řady Majestic Tea, které snoubí plnou chuť ovoce a bylin. Svou vůní pak provoní chvíle pohody s přáteli či rodinou u popíjení tohoto výborného čaje.

Novou dimenzi čajů objevíte s řadou Tea 2O, kdy luxusní ovocné i bylinné čaje se potkávají s tropickým i domacím ovocem a nevšedními bylinami nejvyšší kvality. 

Luxusní, ručně skládané, maxi kolekce čajů jsou krásným dárkem, který nejen potěší, ale i zahřeje. Čaje jsou vyráběny českou společnosti Biogena CB spol. s r.o. v Českých Budějovicích, kde dbáme na kvalitu surovin i procesů. To dokazuje nejen opakovaně obhájený certifikát IFS, ale ocenění Klasa a Vím, co jím. Čaje Biogena se vyznačují nejen výbornými čaji, ale také osobitým designem, za který byla udělena ocenění „Obal roku“ a Design touch“. 

Originální vánoční dárek je nová krásná, ručně skládáná vánoční kazeta Winter tea. 

Celou nabídku čajů naleznete na www.biogena.cz 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?