Trendy v líčení podzim-zima 2017/2018

Podzimní přehlídky byly oslavou ženství, jedinečnosti a vyjádření svobody. Přední vizážisté hlásají do světa: "Bavte se, ale zůstaňte sama sebou."

Oči v barvách duhy

img

Zapomeňte na klasickou paletu očních stínů ve všech možných odstínech hnědé a rozjasněte podzimní zachmuřené dny veselou paletou pestrých barev na vašich očních víčkách. Nebojte se kombinovat výrazné oční stíny s oční linkou v křiklavém tónu. Klidně si pohrajte s několika odstíny najednou, abyste zjistila, jaká barevná kombinace vám nejlépe sluší.

Netradiční linkování

img

Pokud vás barevné oční stíny trochu děsí a přesto byste ráda letos zkusila něco kreativního a neotřelého, vyzkoušejte oční linky namalované nezvyklým způsobem. Nemusíte se ani snažit o vykouzlení precizní oční linky, která dokonale obkrouží vaše oči, zkuste naopak linku posunout, prodloužit, rozšířit či lehce rozmazat.

Čisté „nude“ líčení

img

Nechcete se do líčení očí vůbec pouštět? Nevadí, nahé líčení je v kurzu i letos a jako obvykle se vyznačuje bezchybně naneseným make-upem bez použití jakýchkoli barev ve tváři. Pleť můžete ponechat jemně lesklou bez nánosu pudru, nebo ji naopak lehce zmatnit. Ústa by měla mít přirozenou barvu, ale působit svěže a hydratovaně.

Zasněná růžová

img

Možná vás klasický „nude look“ už nudí, ale barevné či jinak výrazné experimenty v líčení vás také nelákají. Pak je pro vás jako stvořený romantický vzhled, jehož hlavním rysem je použití jednoho odstínu světlounce růžové na většině obličeje. Světlým růžovým stínem nebo vaší oblíbenou tvářenkou můžete vystínovat oční víčka, poprášit tváře i nabalzamované rty.

Lesní ovoce na rtech

img

Krvavě rudé rty byly letos k vidění na mnoha módních přehlídkách a tento trend tak už několikátou sezónu zůstává na předním místě na poli trendů v líčení. Hitem jsou především tmavší syté odstíny v barvě lesního ovoce, ať už v matné nebo lesklé podobě. Pokud zvolíte takto výraznou rtěnku, mějte na paměti, že zbytek líčení už by měl být spíše střízlivý.



Komentáře

tradescantia
Je to skvelé, videla som že práve aj #NOTINO má novú kampaň pre podzimný make-up, a starostlivosť o pleť!
Toto je ich úvodný TEASER:
askim
Tak " netradiční linkování" mám každé ráno, když nestíhám do práce a linka se jako napotvoru ne a ne povést
A výrazné rty nosím vždy podzim/ zima, je to naprosto super, krvavě rudou nemám, ta mi přijde moc vulgární, a vlastně jsem ani neviděla nikoho komu by to slušelo, ale mám tmavší polo a supematné rtěnky.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.