Celebrity v bikinách léto 2014

Zajímá vás, jaké plavky letos známé hvězdy zvolily? Některé slavné dámy daly přednost klasice, jiné celebrity striktně následují módní trendy.

Černobílé 

img

Bílé nebo černé bikiny jsou evergreenem, který nikdy nevyjde z módy a sluší prakticky každé ženě. Bílé dvojdílné plavky si vybrala zpěvačka a herečka Bella Thorne, která je vkusně doplnila brýlemi ve stejném odstínu. Bílé bikiny, ve kterých vynikly její ženské tvary, zvolila i hvězda reality show Kim Kardashian nebo herečka Milla Jovovich. Klasickou černou nikdy nic nezkazíte - tímto krédem se při výběru plavek řídily i Nicole Richie a herečka Olivia Wilde.

Výrazné barvy 

img

Černá a bílá jsou samozřejmě sázkou na jistotu, ale jednobarevné bikiny ve veselé syté barvě jsou také výbornou volbou. Zpěvačka Alicia Keys si užívala plážových her v oranžových bikinách, výrazně barevné plavky zvolila i herečka Olivia Palermo. Hvězda seriálového hitu Hrdinové Hayden Panettiere předvedla svou vypracovanou postavu ve fialových bikinách, herečka a zpěvačka Lea Michele zase ukázala své tělo v roztomilých červených. Zářivé metalické bikiny slušely herečce Julianne Hough na pláži v Miami.

Vzorované

img

A jaké vzory a potisky jsou letos v kurzu? Celebrity nám napoví. Herečka Bethenny Frankel doplnila vzorované bikiny sexy módním řetízkem na tělo a stylovým kloboukem. Herečka Demi Moore ukázala svou super postavu v sexy dvojdílných plavkách v Mexiku. Hippie herečka Vanessa Hudgens zvolila plavky s leopardím potiskem, podobný zvířecí vzor se zalíbil i její herecké kolegyni Kate Hudson. Krásná herečka a modelka Jaime King si pořídila velmi trendy pestrobarevné bikiny s kalhotkami s vysokým pasem a pikantními sexy průstřihy na bocích.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.