Co o ženách vypovídá barva jejich spodního prádla?

Barva spodního prádla může o ženách vypovídat daleko víc než jen to, jaký mají módní styl. Barva prádla může odhalit, jakou má žena povahu nebo dokonce jaký milostný život preferují. Pojďme se podívat na základní barvy spodního prádla a na to, co o jejich nositelkách prozrazují.

img

Bílá

Není překvapením, že bílá barva je symbolem nevinnosti. Po bílém spodním prádle tak často sáhnou ženy nevinné a romanticky založené. V mužích tato jejich nevinnost vzbuzuje ochranářské pocity a chtějí takovým ženám být "učitelem" a ochráncem. Ženy upřednostňující bílé prádlo se v milostném životě rády nechávají vést svým partnerem.

Černá

Po elegantním černém prádle často sahají ženy sebevědomé, které vědí, co chtějí a nebojí se do dát najevo. Takové ženy jsou velmi vášnivé a nebojí se experimentovat. Jsou ale zaměřené na výkon, a proto jim záleží i na vlastním uspokojení. Černé spodní prádlo v kombinace s jemnou krajkou dokáže polichotit každé postavě.

Tělová

Spodní prádlo tělové barvy si často volí mladé ženy a dívky, které mají rády svobodu a chtějí se cítit uvolněně. Tyto ženy a dívky touží po životě bez předsudků, jsou pohodové a na nic si nehrají.

Červená

Tato barva je tou nejvášnivější a nejdráždivější. Ženy upřednostňující červené spodní prádlo jsou tedy velmi vášnivé až dravé a velmi rády provokují. Také se nebojí si "říci" o to, po čem touží, takže u těchto žen lze předpokládat sklony k vášnivému sexu a především ženy oblékající červené spodní prádlo jsou se sebou maximálně spokojené.

Růžová

Růžová je něžnou barvou, kterou rády oblékají naivní a stále zasněné princezny, které čekají na svého prince. Mají rády něžnost, romantiku a rády se nechávají vést. Ženy oblékající růžové spodní prádlo rády pečují o svůj vzhled, jsou rády svůdné, ale nikdy nezačínají sex jako první. Daleko raději se nechávají svádět a vést.

Žlutá

Pokud žena ráda obléká žluté spodní prádlo, znamená to, že je velmi sebevědomá a spokojená sama se sebou. Tato barva stejně jako třeba červená vytváří pocit vzrušení a vitality. Žlutá navíc symbolizuje zpětnou vazbu, takže ženy oblékající toto prádlo mají vysoké nároky a očekávají od milování jen to nejlepší.

Modrá

Tato barva je symbolem míru, klidu, ale také konzervativnosti. Od žen oblékajících modré prádlo se tak nedají očekávat milostné experimenty. Je to dáno také tím, že pro tyto ženy není sex příliš důležitý. I když může sex s těmito ženami působit nudně, je v jejich podání poctivý a důkladný.

Fialová

Pokud chce žena dát najevo to, že nestojí o žádný milostný život, je fialová prádlo tou nejlepší volbou. Fialová barva je totiž spojována s hysterií a sexuální frustrací. Takto jí bohužel vnímají i muži, takže pokud chce žena zažít alespoň trochu dobrý sexuální zážitek, měla by se vyvarovat nákupu fialového prádla.

Spodní prádlo všech barev si pohodlně vyberete na PrádloSJistotou.cz.



Komentáře

Abby
S tou fialovou to je pěkná blbost. Miluju fialovou a rozhodně nejsem ani hysterická a už vůbec ne s e x uálně frustrovaná.
126414
Celý je to úplná blbost.... spodní prádlo volím podle příležitosti a ostatního oblečení.... protože si např. jako některé ženy, které potkávám na ulici nevezmu černou podprsenku pod bílý triko apodobně...
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.