Přilákejte pozornost okolí díky pevnému a plnému poprsí

Krásné počasí je tady a právě nyní je vhodná doba odhalit své skryté přednosti. Ptáte se, jak strhnout pozornost širokého okolí na svou osobu? Odpověď je jednoduchá. Sexy a plný dekolt, který upoutá pohled každého muže, je ta správná volba, jak dodat tomuto období ten pravý šmrnc!

zoom

Snad každá žena chce být přirozeně krásná a obdivovaná, a proto je zcela nezbytné, aby se pečlivě starala o svůj zevnějšek. Návštěva kadeřnice či kosmetického salónu je rozhodně na místě, ovšem zvýšenou péči si v nastávající plavkové sezóně zaslouží také váš dekolt!

Už to není jako dřív…

Spousta žen je se svým poprsím nespokojená, ztrácí sebevědomí a trápí se řadou „mindráků“. Mezi nejčastější příčiny, které mají vliv na změny poprsí, patří věk, mateřství, stravovací návyky, drastické diety nebo také hormonální antikoncepce.

Na co se klade důraz?

Svůdnost ženského poprsí se posuzuje podle tří základních ukazatelů. Hovoříme o jeho velikosti, tvaru a v neposlední řadě také o pevnosti. Velikost poprsí je dána geneticky, ovšem tvar a pevnost závisí na napětí pokožky a jejich podpůrných svalů. Co je tedy vhodné podniknout, aby byl dekolt opět jako ze žurnálu?

Nehrbte se!

Když se žena začne hrbit, stahuje ramena dopředu, a právě v této poloze je úplně jedno, zda je majitelkou „jedniček nebo pětek“. Vyhrbená páteř moc parády neudělá. Mějte proto na paměti, že lvice salónu chodí vždy napřímené s hlavou hrdě vztyčenou.

Rozlučte se s kouřením!

Pro krásná a pevná prsa je potřeba také něco obětovat. Ač se to mnoha ženám líbit nebude, je opravdu vhodné rozloučit se s oblíbenou cigaretou jednou provždy. Nikotin, dehet a další škodlivé látky, které jsou v cigaretách obsaženy totiž ničí elastin, jenž zajišťuje pevnost kůže. Prsa budou po omezení tabákových výrobků méně povislá a pevnější.

Lékárna přináší řešení

Nejedna žena se s radostí navrací k osvědčenému doplňku stravy NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA: Při nákupu zadejte kód OM520 a získejte poštovné ZDARMA! Nabídka platí 15. 6. 2016. KOUPIT V AKCI

Upoutejte pohled každého muže!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.