Darphin: Haute Couture v kosmetice

Pařížskou značku Darphin specializující se na péči o pleť si oblíbily ženy s těmi nejvyššími požadavky. Darphin je zárukou toho, že ve výrobcích naleznete nejlepší botanické ingredience, využívá inovativní technologie, odborné znalosti a zaručuje vynikající výsledky v podobě zdravě vypadající pleti.

Pierre Darphin:

„Ženská pokožka je zrcadlo, odrážející její život.“

V roce 1958 byl kosmetický průmysl ještě v plenkách, avšak Paříž byla již tehdy centrem kreativity. Není tedy divu, že v tomto roce přišel Francouz Pierre Darphin, odborník v oboru dermatologie, s výjimečným výzkumným programem, který byl postavený na spolupůsobení specifických vlastností rostlinných a aromatických látek, výtažků z rostlin i vysoce aktivních kompozit. Pierre rozvinul  zcela jedinečnou myšlenku a program označovaný jako Haute Couture pro vaši krásu – vysoká kvalita přírodních látek vybraných dle jednotlivých receptur, péče o pleť ve třech dimenzích, kosmetická péče na míru splňující požadavky i té nejnáročnější ženy.

zoom Zvětšit

Viditelně vyhlazuje jemné vrásky

Touha po dokonalosti

Pierre Darphin byl muž toužící po dokonalosti a podle jeho ženy to nebyl jednoduchý člověk. Pierre očekával vždy to nejlepší od všech a pro všechno. Měl velice silné názory a vysoké standardy. Otevření jeho prvního Institutu krásy v Paříži bylo revoluční, stejně jako vytvoření prvního Darphinova séra. Mimo to byl mezi prvními, kteří nabídli zkrášlení celého těla. V jeho ústavu působili kosmetičky, maséři, odborníci na manikúru a další.

Nyní, o více než padesát let později, si značka Darphin stále zakládá na perfekcionismu a věnuje obrovskou pozornost každému detailu. Právě díky tomu jsou oleje Darphin, séra Darphin a krémy Darphin* maximálně účinné a splňují vysoké nároky klientů. Například okvětní lístky růží používané při destilaci jsou vybírány v časných ranních hodinách svítání, kdy se květy otevírají. Na výrobu jedné unce (1 unce = cca 28 g) vzácného esenciálního oleje je přitom zapotřebí až tisíc růžových květů.

Něco navíc: Věděla jste, že značka Darphin je medicínskou kosmetikou? Nepouštěla se však do potřebných atestů, proto nemůže toto označení oficiálně používat.

zoom Zvětšit

Vyživuje a revitalizuje pleť

Darphin v e-shopu Omlazení

Mimořádně vysoká kvalita produktů značky Darphin je vykoupena vyššími cenami, které se však snažíme v e-shopu Omlazení držet trvale nejníže v porovnání s konkurečními e-shopy. Jestliže sháníte kvalitní make-up, doporučujeme korekční a krycí make-up Darphin Melaperfect s klinicky prokázaným depigmentačním efektem. Make-up Melaperfect redukuje tmavé skvrny až o 50 % a spolehlivě chrání před vznikem nových pigmentových skvrn. Ke komfortnímu odlíčení je ideální micelární odličovací voda Darphin Eau Démquillante Micellaire.

Pokud bojujete s unavenou pletí, vyzkoušejte dynamizační sérum Darphin Vitalskin Anti-Fatigue & Dynamizing. Sérum dodává pleti energii, rozjasňuje ji, bojuje proti bledé a dehydratované pleti. Blahodárné účinky na pleť mají esenciální oleje Darphin, které pleť vyživují, revitalizují, chrání ji před škodlivými vlivy okolního prostředí a pomáhají pleť udržet mladistvou.

*Značka Darphin nevyrábí denní a noční krémy, péče je tříkroková – rostlinné sérum, esenciální aroma olej, krém. Sortiment zahrnuje produktové řady, každá z nich je cílená na specifické potřeby pleti.

Na skok v Paříži

Budete-li na výletě v Paříži, můžete navštívit Darphin Vendôme Insitute – nejlépe střežené tajemství v Paříži. Jen pár kroků od náměstí Place Vendome na rue Saint-Honoré narazíte na svět luxusu. V moderním a přesto stále velmi tradičním prostředí plném vůní z esenciálních olejů si můžete dopřát nezapomenutelné kosmetické ošetření či masáž, jenž podle Pierra Darphina znásobuje účinek kosmetických procedur.

zoom Zvětšit

Darphin Vendôme Insitute v Paříži

Personál v pařížském Darphin Vendôme Insitute je odborně vyškolen, provede vám masáž a následně kosmetické ošetření, které vám dodá energii a dostanete vaše tělo do rovnováhy. Oblíbená je hloubková masáž (přírodní facelift), při které dochází k detoxikaci lymfatického systému prostřednictvím aromatických esenciálních olejů a elixírů. Výsledky jsou okamžitě „viditelné“.

Darphin Vendôme Institute
Adresa: Rue du Faubourg Saint Honoré 350, Paris – France
Tel.: +33 1 47 03 17 70



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.