Příběhy kosmetických značek – 4. díl: Artdeco

Lídrem v dekorativní kosmetice na německém trhu i v mnoha dalších evropských zemích je již několik let značka ARTDECO. Kdo stojí za jejím vznikem, jaký je hlavní koncept společnosti, a které z produktů jsou mezi uživatelkami nejoblíbenější?

Kosmetickou společnost Artdeco založil v roce 1985 Helmut Baurecht, jehož cílem bylo vybudovat značku splňující vysoké standardy kvality s ohledem na individuální potřeby každé ženy. Svého cíle  dosáhl zakladatel značky velmi rychle. Pouze několik let po svém vzniku se stala značka Artdeco lídrem na německém trhu, v současné době se prodává ve více než 70 zemích po celém světě. Pokud byste chtěla navštívit sídlo společnosti, udělejte si výlet do Karlsfeldu ležícího na severozápadním okraji Mnichova. V sídle s celkovou rozlohou 18 000 metrů čtverečných se nachází vše pod jednou střechou (produktový management, logistika, administrativa, prodej, marketing, PR a média, výroba a další).

zoom Zvětšit

Magnetický box Quattro se zrcátkem

Artdeco udává trendy v kosmetice

Vzhledem ke svému úspěšnému startu a rychlému vývoji není nic zvláštního na tom, že Artdeco nastavuje standardy a trendy v kosmetickém průmyslu. Artdeco přichází na trh s jedinečnými produkty mimořádné kvality, udává aktuální módní barvy. Co se týče inovativních produktů rozhodujících pro kosmetický průmysl, pak je nutné zmínit magnetický box Beauty se zrcátkem, do kterého se vkládají libovolně zvolené produkty (stíny, tvářenka, krycí krém). Díky plnícímu systému, jehož obsah drží pevně magnety, si můžete vybavit svůj kosmetický box přesně podle svých představ. V našem e-shopu si můžete objednat magnetický box celkem ve třech provedeních (Quatro, Trio, Duo) a nabízíme k němu i aplikátory.

zoom Zvětšit

Helmut Baurecht na Joy Trend Award 2009

Beauty World Cup 2005

Značku Artdeco si oblíbili majitelé salonů krásy, zákaznice a v neposlední řadě uspěla značka i na světových soutěžích. V roce 2005 získal Helmut Baurecht – zakladatel a majitel Artdeco – Beauty World Cup 2005 za jeho jedinečné koncepci značky. O pouhé dva roky později ho porota odměnila za úspěchy v profesionálním kosmetickém průmyslu cenou A Life of Beauty Award. Ocenění dostal mimo jiné také za magnetický box Beauty a v posledních letech získal například cenu Joy Trend Award či Glammys. Opomenout nemůžete ani to, že make-up Artdeco byl opakovaně zvolen jako nejoblíbenější make-up v německých kosmetických salonech.

Nejoblíbenější produkty Artdeco u nás

Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější kosmetické produkty značky Artdeco v ČR patří báze pod oční stíny, která je opravdovým bestsellerem. Používat ji můžete s jakýmkoliv očním stínem, nejen s těmi od Artdeco. O oblíbenosti této báze svědčí mimo jiné velký počet recenzí, jež u nás na webu najdete. Dalším zajímavým produktem je fixatér rtěnky, který zafixuje každou rtěnku a uzavře barvu na rtu. Vaše rtěnka se stane rázem neslíbatelnou a voděodolnou. K oblíbeným produktům patří také fixační pudr, tvářenka nebo voděodolný krycí krém Artdeco.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?