Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

Někdo nedá dopustit na běžnou žiletku, někdo na vosk či epilátor, ale jejich účinky však nejsou trvalé a chloupky dříve či později znovu narostou. Navíc někdy způsobují jejich zánětlivé zarůstání.

Tupím žiletkám i bolestivým epilátorům už odzvonilo! Současným trendem je trvalá laserová epilace! Velice pohodlná a dlouhodobá záležitost, která vyřeší naši nechuť ke každodennímu holením.

Nejúčinnější epilační laser na trhu

zoom Zvětšit

MUDr. Markéta Majerová

Tělo bez nežádoucího ochlupení je v dnešní době naprostým standardem. Laser LightSheer DESIRE (Lumenis, USA) je nejnovější generací v oblasti laserového odstranění chloupků, který účinně a natrvalo odstraní chloupky i z těch nejnedostupnějších míst. Jedná se o vysokovýkonnostní lékařský diodový laser vlnové délky 805nm. Odstranění chloupků tímto laserem je až o 75% rychlejší a méně bolestivější než s jinými epilačními lasery na trhu, popisuje MUDr. Markéta Majerová dermatoložka z MEDICOM Clinic,  kteří jako jediní v ČR tímto laserem disponují. Tento unikátní laser má navíc FDA certifikaci a zaručuje tak trvalý výsledek odstranění ochlupení.

Unikátnost tohoto ošetření spočívá zejména v rychlosti ošetření, minimální bolestivosti, maximálním komfortu a výborných výsledcích. A jak funguje? Laserové světlo sjede po pigmentu chloupku až k jeho cibulce, kterou tepelně zničí. "Podmínkou je, aby byl chloupek v aktivní růstové fázi", doplňuje MUDr. Majerová. K tomu, aby se dlouhodobě zastavil růst všech chloupků, se musí celá procedura několikrát opakovat. Výsledky jsou však viditelné již po prvním ošetření. LightSheer DESIRE je vhodný k odstranění chloupků na všech částech těla, od malých lokalit (horní ret), až po ty velké (záda).

5 důvodů proč LightSheer DESIRE

  • zoom
    Nejnovější lékařská laserová epilace
  • Nejrychlejší a téměř bezbolestné ošetření
  • Perfektní a trvalý výsledek
  • Maximální komfort ošetření
  • Klinicky ověřené a efektivní odstranění nežádoucího ochlupení u všech fototypů

Darujte splněný sen

Udělejte radost svým blízkým a pomozte jim splnit si jejich sen. Darujte změnu, kterou si dlouho přejí. Vyberte si poukaz a my ho připravíme s vaším věnováním a v dárkovém balení.

O zbytek se postará tým nejuznávanějších plastických chirurgů a dermatologů v ČR z www.medicomclinic.cz.



Fotogalerie

 

Komentáře

Merlotka
Já mám na dokonale hladkou pokožku hrozně ráda takové ty peelingové sprchové gely. To je paráda a skvělé osvěžení vždy
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?