Sexy křivky v jakémkoliv věku

Svůdné pozadí, sexy dekolt a ploché bříško můžete mít nejen ve dvaceti, ale i ve 30, 40 či 50. V pozdějším věku sice může být udržení pevných tvarů složitější, nikoliv však nemožné. Správná kosmetická péče a pravidelný pohyb dokáže zázraky!

Svůdné pozadí

Okolo třicítky nebývá s udržením si sexy pozadí až tak velký problém. Stačí vyrazit párkrát v týdnu na kolečkové brusle, step aerobik nebo začít dělat pravidelně dřepy, ideální je chození do schodů. Z kosmetických přípravků je oblíbené sérum od značky Talika s push-up efektem Back Up 3D. Od čtyřicátého roku začíná pokožka v problematických partiích ochabovat, což se projeví zejména u žen, které nesportují. Z toho důvodu se doporučuje začít se sportem co nejdříve. Ve čtyřiceti začínají přicházet v úvahu lehká neinvazní ošetření. V padesáti letech probíhají v těle ženy významné hormonální změny, kvůli nimž dochází ke zvýšenému ukládání tuku. Pokud jste se svým pozadím nespokojená a máte pocit, že cvičení ani krémy v tomto ohledu nezabírají, domluvte si nezávaznou schůzku s plastickým chirurgem.

zoom

Sexy dekolt

O dekolt bychom měly pečovat v každém věku. Správnou péčí si udržíme pokožku pevnou a vláčnou, oddálíme chvíli, kdy naše vnady začnou viditelně vadnout. K tomu obvykle dochází již kolem třicátého roku, u větších prsou mnohem dříve. Masírujte si dekolt speciálními oleji či krémy. Účinný je například Generous Bust Oil od značky Alqvimia, jenž zároveň zabraňuje vzniku strií. Krémy a oleje je vhodné používat také ve čtyřiceti, výborné jsou zpevňující zábaly či pravidelná ošetření v estetických salonech. Okolo čtyřicítky až padesátky zvažuje spousta žen plastickou operaci prsou (zvětšení, zvednutí prsou apod.). Během menopauzy dochází mimo jiné k výraznému úbytku ženských pohlavních hormonů, což má za následek zmenšování mléčných žláz ve prospěch tukové tkáně. Ženám v padesáti se prsa výrazně zmenšují a jsou povislá. Tomu lze částečně zabránit některými doplňky stravy (např. tablety Decolen).

Ploché bříško

Ve třiceti dosáhnete plochého bříška relativně snadno. Stačí se správně stravovat a cvičit, což ostatně platí v každém věku. Pro zdokonalení efektu plochého bříška se vyplatí používat tvarující krémy na břicho a boky. Po porodu a v pozdějším věku (okolo 40 let) můžete mít potíže s rozestupem břišních svalů. Při tzv. uvolnění kožní řasy bohužel nepomůže ani posilování. Řešením je podstoupit plastickou operaci břicha (abdominoplastiku), kterou můžete rovnou zkombinovat s liposukcí bříška nad pupkem a boků. Okolo padesátého roku, kdy nastupuje ženami obávaná menopauza, přibývají ženy na váze. Ovšem za pneumatiku kolem pasu nemohou pouze hormony. Chcete-li si zachovat hezkou postavu co nejdéle, stravujte se správně a hýbejte se bez ohledu na věk. Nezapomínejte se pravidelně krémovat speciálními přípravky určenými na bříško a další problematické partie.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?