Konec vráskám ze sluníčka!

Víte, že přemíra UV paprsků může vést k předčasnému stárnutí pleti? Bez kvalitní ochrany před sluncem je tedy veškerá péče na omlazení pleti zbytečná!

img

Zmatňující emulze SPF 50+ na opalování pro smíšenou a mastnou pleť nebo Vysoce ochranný krém SPF 30 na opalování pro normální a suchou pleť.

Slunce potřebujeme k životu. Dodává nám vitalitu a pocit štěstí. Je také nezbytné pro tvorbu vitamínu D potřebného pro správný rozvoj a pevnost kostí. Nicméně k tomu, aby si tělo vytvořilo dostatečnou dávku „déčka“, stačí pouze několik minut přímého slunečního světla denně. Naopak přílišné vystavování se slunečnímu záření má své negativní důsledky. A to bohužel neplatí jen o extrémním celodenním opalování. Lidé často zapomínají na to, že UV záření dopadá zvlášť na nezakrytou pleť obličeje vždy, když se pohybujeme venku.

Opálená ≠ zdravá pleť

Mnoho z nás má sklon považovat opálený obličej za zdravý a krásný. Jenže spíše opak je pravdou. Dlouhodobé nebo intenzivní slunění způsobuje zvýšenou tvorbu vrásek. A to nemluvě o riziku tvorby kožních nádorů! Málokdo také ví, že pokožka má paměťové schopnosti, takže si pamatuje každé spálení i z úplného dětství. Veškeré vlivy se tudíž sčítají a negativní účinky UV záření se tak v průběhu času mohou násobit.

Chraňte se po celý rok

Proto je nanejvýš vhodné používat kvalitní ochranu proti UV záření po celý rok. Kromě UVB záření se musíme navíc chránit i proti UVA paprskům, které dopadají na Zem celoročně, prostupují hluboko do pokožky a způsobují mj. chronické poškození kožních buněk i stárnutí pleti. Naštěstí lze těmto problémům jednoduše předejít! Stačí používat přípravky dermokosmetické značky Eucerin , které přináší nový standard ochrany před sluncem. Vysoce účinný systém UVA/UVB filtrů omezuje riziko spálení kůže. Kyselina glycyrrhetinová navíc podporuje pleti vlastní obranné mechanismy DNA a silný antioxidant licochalcon A chrání kožní buňky před oxidačním stresem. Také jsou vyvíjené speciálně s ohledem na jemnější a citlivější pleť obličeje a dají se použít i pod make-up.

TIP:

Eucerin nabízí různé přípravky podle typu pleti. Vyberte si buď Zmatňující emulzi SPF 50+ na opalování pro smíšenou a mastnou pleť nebo Vysoce ochranný krém SPF 30 na opalování pro normální a suchou pleť. 










Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.